Доспива ли ви се след секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Доспива ли ви се след секс?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2203 пъти
Винаги след секс ми се доспива внезапно страшно много и буквално задрямвам за секунди. Толкова ми се доспива и толкова ми е сладка тази дрямка, че започвам да се боря със себе си дали да стана и да си измися спремата или просто да си лежа омазан, колкото и да е неприятно. Това е най-сладката дрямка на света - силите са те напуснали тотално и изпадаш в някакво полусънно-полубудо блажено състояние, нещо като медитация, само че всичко става съвсем спонтанно. Страшно блаженство и лекота. Чел съм, че се дължи на някакви хормони на щастието и се среща предимно при мъжете. Заблеязвам, че жена ми по-скоро се енергизира няколко минути след секс и става да се мие, а аз съм дроб и едва събирам сили да се измия и облека. Докато тя се мие, аз вече съм заспал, тя едва ме събужда да се измия и аз. Всъщност това е най-неприятната част, защото се налагат страшно много усилия да преодолея това безсилие и да се лиша от това блаженство, само за да не лежа омазан и да не оцапам чаршафите.

Вие така ли сте? И как е при женската част? Моля, споделете и бъдете честни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2ac35d9b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ж25.

Определено ми се доспива и няма нищо по-хубаво от това да се свия в ръцете на любимия мъж и да се унеса, след като сме били заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 83a9ed206c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко години си? Ние след секса се къпем, пушим, пийваме си, приказваме си, гушкаме се, понякога повтаряме. Случвало се е до сутринта да не заспиваме.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 975a1c1491
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ако обмена на енергия е добър може и двамата да се енергизират. Но като цяло секс за удоволствие, колкот и странно да звучи в днешната порно "култура" е вредно.

Ти си губиш животворната сила. Женати ти я взема. Затова сте така както описваш.
Елементарно.

Погледни една снимка на сперматозоид, наложена до една снимка на гръбначен стълб с мозък и може да ти просветне, че има нещо общо.

След зачатие сперматозоида образува гръбнака, яйцеклетката мозъка. Губо казано. Но общо взето след първоначалното клетъчно деление първо се образува зачатък на гръбнак и мозък, после от същото вещество (с видоизменяне, трансмутация) - цялото тяло.
Чикиджиите и сеск маняците имат замъглено съзнание, буквално са по-глупави. Зъбите им се развалят по-лесно, костите им са по-меки и с по-малка плътност и т.н.

Затова от скоро жените живеят средно 7 години повече.
Затова хората застаряват преждевеременно и хиляди други неща. Секса е за цел създаване на деца, а секса всеки ден (с еякулация) е сладко бавно изтощаване на телата (не само физическото).
Като се добави и масовата порнография, зависимост от секс и масово прострастените към чекии...

Сперматогенезата отнема 90 дена! След определен период организма не може да навакса, щото 3 месеца си се празнил редовно, а повечето хора и с години и затова и децата от 30-40 години стават все по-ниски, все по-слаби и все по-лоши копия на родителите си. Некачествен материал.

Още повече когато редовно се празниш губиш тази прана, чи, ки и както искаш я наричай енергия, губиш и магнцезиий, цинк и други вещества. Организма започва да ги дърпа от органите, костите, зъбите и т.н. за да набави за нова спрерма, защото по програма възпроизвеждането му е приоритет.

Това чувсто при мъжкия отгазъм погледнато през MRI скенер на мозъка е почти 1 към 1 с ефекта на хероина - свръх доза допамин.
Това, че се чувстваш добре не означва, че е добро за теб. Примери хиляди, херотина е един от тях - няма по-хубаво чувство от него...

Всъщност повечето мъже в 21 век страдат много от това, а знанието за въздържанието е в основата на всичките йоги, будисти, монаси, войни, учени, изобретатели, хора на изкустовото и прочее.

Много боксьори например 6 седмици преди да излязат на ринга не правят секс, за да имат нужните минерали да се възтановяват по-бързо като тренират и да бъдат по нахъсани.

Също стара стратегия преди векове, когато са воювали с мечовете, е било да се пращат проститутки и леки жени във лагера на противника преди битка. Правят им една оргия и на следващи ден, поже са "спали блажено все едно са медитирали" изобщо нямат същата сила да се бият.

Вземаш си дозата допамин, доспива ти се (нормално трябва да се възтановиш), ако няма баланс, се изпържват рецепторите на невроните и лека по-лека те хваща маланхолия (най-малко), този процен отнема години, но в 21 век много мъже са така, заради порното.

Това си е за отделна тема, благодаря, че ме провокира да гo напиша.

The rabbit hole goes much deeper.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 69090ccc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Жена съм. Ние се гушкаме след секс...Обикновено сме потни и задъхани, но това не ни пречи!
Не сме омазани със сперма, защото той свършва в мен и поемам всичко до последната капка, вагинално и орално!
Досега не е искал да заспива, гушкаме се и се целуваме известно време, а после отиваме да се къпем заедно...и пак има секс...!
Поне пред мен е истински джентълмен и нито се излежава, нито се прозява или протяга, нито заспива...Той е много сексуален и е винаги в бойна готовност, пасваме си идеално и няма начин да му откажа!
Но даже и къпането ни е заедно, знае колко обичам да изпива водните капки от гърдите и корема ми...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f571e0581f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спермата е живот. Не случайно от нея се раждат хора.
След като я използваш е нормално да си изтощен.
При жените е точно обратного. Ти я зареждаш с енергия и живот. Жените обожават сперма, да я гледат, да я усещат.
Това ги зарежда на 100%.
Не случайно и те затова ни ползват. Чисто и просто за донори и за извиличане на енергия и ценни вещества от нас.
Мъжа не е нищо друго за тях освен провайдър на ресурси от всякакво естество. Включително витална енергия и вниманието, което иска постоянно да поличава.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 497e29f01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз питам нормален въпрос, а някои се впуснаха в някакви тай чи философии, които най-малкото са недоказани.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 70e9dcc0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм така брат ,чак ми се сърди защо бързам да заспивам

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 83a9ed206c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доспива ми се преди секс, по време на секса захъркам мощно, след секса отивам до WC и после лягам да спя. :))))

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0af9d756e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен да. Наистина има нещо такова, че мъжът губи сила. След секс имам нужда да се наспя добре. Само в редки случаи след секс/мастурбация се чувствам по-добре и по-бодър. Не мога да открия по практически начин зависимост. Може би се чувствам отпаднал най-вече, когато съм се възбудил от порно т.е. по изкуствен начин, а не защото щеше да ми се иска секс ако не бях гледал такова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d0cda068a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   С доста хора ( и мъже и жени) съм говорила на тая тема и мъжката част почти всички казват че им се доспива след секс, даже сегашния ми приятел казва че като си бие ръчна или като правим секс и заспивал по-лесно, а аз колкото и да ми се спи, след секс винаги се разбуждам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 30cedde816
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм жена и се чувствах като теб с предишния ми, а той доста често - като жената ти, енергизиран. В моя случай си го обяснявам с това, че той си беше малко емоционален вампир и като цяло кофти човек и просто не го харесвах вече, заради поведението му. Та в моя случай, това беше причината, обмяна на енергия - той я взимаше от мен, после цял ден ми беше зле понякога и за това през деня избягвах,само вечер. При теб не знам какъв е случаят, може да е нормално до някаква степен все пак, при мен беше някаква крайност, защото човека не беше за мен. Възможно е при мъжете да е така понякога, но ако е всеки път и после нямаш сила да станеш от леглото цял ден, замисли се дали нещо не куца в отношенията ви. Не съм сигурна дали може да се правят такива заключения, но при мен на 100% това беше проблемът.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e208f26eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   При мен пък след секс ми се обострят хемороидите и за това вече не го правя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f88bcbac25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това е прекрасно, тялото се отпуска и когао сте се гушнали без да бързате, защо да не подремнете. Ако не си много изцапан забърши с мокра кърпа и салфетка и си поспи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b674317a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Леле колко глупости прочетох в коментарите, не е истина. Тези с големите философски обяснения го докарват само на приказки, ама хабер нямат за какво става въпрос. Другата пък с емоционални вампири се занимавала... ужас! Хората тотално изперкаха. Обяснението е биохимично. При секс се отделят много хормони, като ендорфини, окситоцин, адреналин, които буквално те взривяват и ти дават чувството за енергия, щастие и кеф. След като свършите, нивата им рязко падат и ето ти дрямка. Не знам дали е обусловено по полов признак, но аз съм жена и някой път след свършване рязко ми се приспива, също като на теб, точно една немара и ленивост, макар че преди секунди съм искала още и още.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ee47f6ec3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Абсолютно нормално. Но при хубав секс, при лошия само се изнервям и ставам по раздразнителна . Зависи от партньора , ако ги умее нещата ,толкова е приятно ,не ти се прави нищо ,само искаш да си дремнеш . При неумелия дори не мога да се отпусна , а и като не свършвам, съвсем не е приятно . Наслаждавай се,това е здраве

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9ca750751b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Жена съм. И аз като номер 20 - ако съм задоволена, отмалявам и се налага да придремя малко, че инак не мога да се вдигна от леглото. Освен ако не съм гладна, тогава нищо не може да ме задържи в леглото :))) Ако сексът не е бил удовлетворителен, тогава се сдобивам с лошо настроение, което може да трае дни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0801b1b67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До номер 3 Ако приемаш хранителни добавки, зеленчуци, вкл. и лимони, мед, вярвам, че няма да има чак такава загуба на така ценните вещества за организма, друго е вече ако се пуши и пие редовно, тогава вече трябва да се вземат мерки!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a4940940a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 19

Простолюдието прочете нещо по различно и веднага решиха, че са глупости. Друго си е псевдонауката да ти каже какво и как се прави.
Не знаела защо, ама дава акъл. Како, ходи си прай свирки на мъжа ти, лапай му, гълтай и не се опитвай да вникваш в неща, които изобщо не са ти понятни и нямаш капацитета да обработиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0801b1b67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Е, ще си купя КалМаЦин! Струва 10 лева, а и има добри отзиви за него!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 47bde911ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Така си пробвам жените. Ако след празнене съм изморен, особено пък, ако на следващия ден съм омаломощен, повече с такава жена не правя секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker