Не мога да свърша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да свърша
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1494 пъти
С приятеля ми правим секс вече от приблизително 4 месеца. Аз до момента никога не съм получавала вагинален оргазъм и не съм сигурна дали въобще мога. Свършвам единствено при стимулиране на клитора и честно казано съм се примирила с това. Докато правя вагинален секс, ми е супер приятно, но не свършвам. За приятеля ми обаче това беше много изненадващо и дори притеснително. Няколко пъти сме говорили по темата. Той смята, че или не прави нищо както трябва, но днес дори ми заяви, че предпочита да мисли, че с мен нещо не е наред, иначе се чувствал зле, че не мога да свърша по този начин. До момента съм свършвала само три пъти с него и трябваше аз да се стимулирам. Просто когато той ми прави френска или ме докосва по клитора, винаги има нещо, което сякаш не достига и не мога да свърша. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6bf08951e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Просто да ти прави френска достатъчно дълго, за да те подгрее добре и да ти оцели позата, така че да се стимулира и клитора или просто ръчно допълнително да ти го стимулира или ти самата. Примерно някои жени свършват, само докато са отгоре, за да им търка се клитора. Имай предвид, че не всички жени могат да изпитат вагинален оргазъм или поне е по-трудно. Някои изпитват само клиторен.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 73d28ff05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Сексуалната ви връзка е много млада. За да й позволиш да премине на следващо ниво, много по-качествено и по-дълбоко от сегашното, заглуши вътрешното си стеснение с вербално изразяване на собствените си желания.

Щом нещо не ти достига, когато той те стимулира долу, значи все още не знае кое ти харесва най-много. Помагай му с насоки "по-надолу", "по-нагоре", "чакай" и прочие. Ако е възприемчив и те обича, ще му бъдат необходими само няколко сесии, за да се научи как да ти доставя истинско удоволствие. Това ще е от полза и за двама ви. Не само сексуално, но и по отношение на емоционалната ви връзка. Ако се чувстваш чак толкова притеснена, че не си готова да му споделиш от какво има нужда тялото ти, може би е добре да помислиш кое в чувствата ти по отношение на човека до теб, изпраща тези сигнали.

Ако събереш сили и му позволиш да опознае сексуалните ти нужди, дай време на тялото си да свикне с всички нови усещания, които му се предлагат. Най-големия убиец на един оргазъм, са плановете и очакванията: "сега вече трябва да стане", "ами ако пак не стане", "кога ще стане", "има ли други като мен". Да, има.

Над 70% от жените по света никога не са изпитвали и може би няма да изпитат вагинален оргазъм. Централният, основен орган на удоволствието при жените се нарича клитор и единствената зона в женското тяло, направена от природата само и единствено с цел удоволствие. Клиторът е изведен отпред, защото ако всички тези 8 000 нервни окончания, които действат там, се събудят при едно вагинално раждане, и сама можеш да си представиш какъв ще е изхода за майката.

Порнографията, от своя страна, винаги е имала нужда от зрелища. Порноиндустрията не се интересува от човешка анатомия. От зората на порното, актрисите врещят като заклани, с изцъклени очи, с изплезени езици, докато им го ръга някой напомпан негър. Момичетата в порното пищят от болка и погнуса, както сами споделят в биографични ленти и други предавания, но фокусът, разбира се, няма да попадне там, фокусът по отношение на порното никога няма да бъде в реалността.

Мъжете ни (и техните бащи) вече са облъчени с всичко това, и доста голяма част от тях продължават наивно да вярват в илюзията, която им е продало порното: че всяка жена свършва вагинално, че клиторният оргазъм не е оргазъм, и че ако една жена не получи вагинален оргазъм, значи нещо не е наред.

Говори открито с приятеля си за всичко това, и ако някой от вас поддържа илюзорни представи за тялото си или това на партньора, за неговите нужди и възможности, добре е да оставите настрана тия глупости и наистина да започнете да правите любов. В правенето на любов има само едно правило: да доставя удоволствие и на двамата. Кой как ще свърши, колко пъти ще свърши, по какъв начин, клиторно, анално, вагинално, с по-силни пулсации, по-тихо, по-бурно, с течност, без течност, това зависи само от вас и от вашите тела.

Няма повредени жени и мъже. Частично увредени са само онези, които вярват в илюзии и губят ценното си време в подхранване на тези илюзии. Обичайте се, докосвайте се, изследвайте телата си. Спрете токсичното робуване на изкуствено насадени, болни обществени нагласи. Ако нещо ви кара да се чувствате добре, значи е вашето нещо. Ако не ви кара да се чувствате добре, не е вашето нещо. Толкова.

Всичко е във ваши ръце.
Изберете да сте щастливи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 770c280676
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 2, благодаря ти за прекрасно написания коментар и за отделеното внимание. Прегръдки!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6910979df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "предпочита да мисли, че с мен нещо не е наред, иначе се чувствал зле, че не мога да свърша по този начин." Има си хас да си помисли обратното! Голям егоист е тоя твоят, предпочита да ти насажда комплекси, че ти не си както трябва, вместо той да се постарае повече. Запомни , момиче, че и му го кажи на този - няма жени, които не стават, има некадърни ебачи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 411d0d0efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ела да ти покажа как става...

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b3ccaca37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Голям праз, като не можеш да свършиш. Не е болка за умиране. Щом си свършвала със собствена стимулация, правѝ го пак - да не те мързи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker