Прекалявам ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прекалявам ли
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2134 пъти
Здравейте,
Поради хормонални лекарства, напълнях и самочувствието ми намаля. Приятелят ми не прави положението по-добро. Не правим секс толкова често, колкото ми се иска. Все се случва нещо-изморен е, нещо го тревожи, не е в настроение, вече е мастурбирал и т. н. В един момент сме го правили 3 пъти за месеца. Това нямаше да ме притеснява толкова, защото разбирам, че винаги ще има такива моменти. Все пак не може абсолютно винаги да си в настроение. Това, което ме тревожи е, че той мастурбира поне 2 пъти на ден, защото по негови думи иначе не можел. Като за капак на всичко навсякъде виждам други момичета. Пращат си в чата с приятели, от всякъде излизат, даже в дискорт е в отделен сървър само за порно. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против мастурбирането. Но когато виждам, че много често гледа момичета, които са коренно различни от мен и аз дори да отслабна и каквото и да направя няма дори да съм близо до тях, някакси ме боли. Чувствам се неугледна, нежелана. Той не ми прави и комплименти, от дъжд на вятър ми казва, че съм сладка. Освен това, той гледа другите момичета доста открито, запазва си снимки в телефона, които съм виждала случайно, когато съм искала да си пратя някаква снимка и когато го попитам дали си е запазвал снимки, той ги трие и ми казва, че не е. Не ме ядосва това, че ги е запазил, а това, че ме лъже. По едно време правехме секс само, когато се обличах в секси дрехи и в последствие разбрах, че сме го правили просто, защото се е чувствал длъжен, а не защото е искал. Аз си признавам, не съм най-добрата в секса, той ми е първият, както и аз на него и тепърва се уча, но винаги съм отворена за конструктивна критика и нови неща. Трудно му е да свършва и затова след секс го питам какво му е харесало, какво не му е, какво мога да подобря. Та наскоро повдигнах темата и той не реагира много добре, първо ми извика да не му говоря. В последствие ме пита какво искам да направи за да съм щастлива. След като му казах, че порното му гори допаминовите рецептори, изказах това, което съм написала по-горе. Той каза: "Добре, няма да мастурбирам. Но ти ще ми духаш всеки ден." След, което разбрах, че се махнал от въпросния сървър и ми е махнал отпечатъка за отключване и е сменил паролата на телефона си. И тогава каза: " Щом аз, не мога да мастурбирам, ти губиш привилегията да ми пипаш телефона. И нали знаеш, че ако не съм в настроение няма да го правим." Почувствах се виновна и се чудя дали прекалих. Но и се сетих, че когато му казах, че не съм задоволена и исках да си взема вибратор, той не ми разреши. Ако трябва да съм напълно честна веднъж си позволих да погледна в телефона му. Признах си и се извиних и това не се е повтаряло. И донякъде разбирам защо си е сменил паролата. Не знам как да постъпя, може би терапевт би бил полезен, знам ли и аз... Моля за мнението ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: a05281cff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пансексуална жена съм. Пълните жени са много секси. Лично аз, ако имах пълна приятелка, щях да я моля да не се облича никога и по цял ден щях да й се любувам, да я целувам, да й правя масажи, щях да й подарявам бельо и да й казвам колко е красива. Казвам ти всичко това най-вече за да знаеш, че без значение колко килограма си, си много красива и привлекателна. И човекът до теб трябва да те вижда точно така. Порното при мъжете води до пристрастяване и няма да се учудя, ако още е в онзи сървър и си бие злобарки в тоалетната сутрин и вечер. Не се обвинявай за това. Звучи ми като комплексиран тип, който на всичкото отгоре и не те цени като жена и партньор в живота. Не ти си постъпила крайно, а той. Знам, че не ти се ще да го чуеш, но е най-добре да се разделите и да си намериш мъж, който ще те обича и цени и няма дори да си помисля за такова поведение спрямо теб. Уважавай се и не се примирявай с по-малко, отколкото заслужаваш!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a25035f3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не терапевт, а МЪЖ, типичният е "принцеса".
Още не се научил какво да прави с пишк•Та пък тръгнал да се опитва да те комплексира, че да си държи сигурна за всеки случай...докато му се навие друга.
Момиче, НЕ позволявай да те моделира за да те направи удобна за себе си!!! Цял живот ли ще се нагажда към други, че да угодиш?
И не, не трябва да приличаш на други момичета, а СЕБЕ СИ да опознаеш, харесаш, утвърдиш!
Само пробвай нещо: нека той да намери поне една снимка на готино момче в телефона ти и ще му видиш там всичките комплекси и простащина! На бас, че ще се окаже, че ти "Не можещ" да правиш същото защото твоето комплексарче няма да може да го преглътне. Но тогава ти му кажи "ок, махам снимката, но ти ще ме лъжеш всеки ден" ей така, заповеднически му го кажи!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d5ac64cd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1, преди да прочета коментара ти не знаех кво е тва пансексуалност, ама ся разбрах ква е тая глупост и ти се чудя на акъла. Хиляда вида сексуалности се навъдиха, а естествената е само еднал

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7fa3c89baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Та той гледа порно. Заменил те е. Порното и мастурбира ето в даден момент стават зависимост. Прочети за това PMO и ще разбереш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker