Обективна истина за опитността в секса! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обективна истина за опитността в секса!
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 3369 пъти
Здравейте на всички! Збелязвам разни теми за "неопитни" мъже. Мъж, който не е бил с жена, не е неопитен. Просто е мъж, който не е правил секс с жена, но това не означава, че няма да се справи добре, това е просто един глупав мит, който е разбиван и ще продължава да бъде разбиван. Тук важно е взаимното привличане, инстинктивно заложеното от природата чувство на мъжа, не му позволява да се провали за първи път. Ако има провал и чудене, има друг проблем. Или не се харесват достатъчно, или само едната страна действа, или просто и двамата са погълнати от страхове и предразсъдъци.. Може да си бил дълго самичък, а на 35 да срещнеш жена с много опит и да й допаднеш сексуално. Важното е да не си стегнат и залухав. Само вглъбяването в тия глупости може да те спъне, нищо друго. Знаете ли, че има момчета, на които им връзват много лесно, бързо им пускат и са имали там няколко си мацки, но това не означава, че той ще е супер след 10 години, че бил спал с 15. Истината е, че много от тия юнаци са изкуственяри, представите и действията им са мега грешни, но влизат в стереотип и това помага да се обвързват по-често. Момичетста са в заблуда, ско гледат, че един спал с една, а друг спал с 200 Знаете ли, че има мъже, които правят сефте с девствена и всичко е ок. Знаете ли, че някои от тия "опитни" правят най-тъпия секс, знам го от жени. Няма опит, разберете го. Ще завърша с това, че по въпроса няма гледна точка. Това е реалност, не се оспорва. :) Няма как да хвърлите камък и да твърдите, че не е хвърлен. Факт е, че има хвърлен камък. Изключено е да има твърдения, че не е бил хвърлен. Да, определено не е необходим опит в секса, а усет и фантазия. Който го е правил, знае. Уверявам ви, че повечето от вас са до сексулен партньор, от който има къде по-добри и даже не са и много напред в бройките, а някои и бройки нямат. Доказан факт. Чао.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: bbc08cb0f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох... До кога ганьовски комплексари ще се успокоявате, че размера няма значение; че опита няма значение; че простотутките нямат значение, а жената трябва да е девствена; че тлъсти и космати сте си хубави, че не ставате дърти спаружени старчоци, а само жените... Че сте комплексирани до дъното на мижитурската си жалка душица и това не се вижда... Всичко се вижда и тръшкането ви тук не променя нещата. ;) Искаме големи курове, хубави млади и стегнати мъже, които могат да чукат и най-вече да нямат комплекс за малоценност. ;) Просто не минават комплексарските ви изблици. Осето лае, а кервана си върви.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2e83000a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Н 1, мислех да пиша нещо подобно, но за какво, няма оправия с тези. Смешното е че, си мислят че, с рев по сайтовете ще "възпитат" жените да пренебрегнат себе си, че да угодят на пропускани... ххаххаха
Интересно е, че малко от тях действително търсят съвет как да си помогнат сами.
А този явно е от онези мързеливи и запуснати телесно, ментални и душевно, иска жена прислуга на липсите и комплексите му, веселяци :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a4092a54d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Все повече започвам да си мисля, че преди, когато не се е правило секс преди брака е било по-добре и затова браковете са били завинаги. А сега хората не си знаят бройката. А девствените над 20 г. ги е срам от това. Любовта не е само секс. Ако 2-ма човека се обичат, дори и да са си първите няма проблем. Секса ще им е хубав. Ще кажете, че преди секса е бил само за правене на деца, ама за да имат по 3 или 4 деца си е трябвало яко секс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7a9d66d460
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо не е еднозначно. Знам за много задници изръшкали много путки с единствената цел просто да се изпразнят в нова.
Липсата на всякакъв опит в напреднала възраст естествено не е никак добре.
Не съм от големите ебачи. Не ми липсва опит. Обичам да се отдавам на макс. Но не бих тръгнал да се хваля, че с гаранция ще съумея да обслужа всяка. Със собствената ми първа жена ударих яко на камък.
Все пак опитност се постига с много опити. След като всичките опити са завършвали преди осъществяване на самия секс - няма как да говорим за опитност. Виж - възможност е друга бира. Може и да ти е добър на размер. Може и да държиш на клатене. Ама първо трябва да го вкараш. Поне веднъж. И да ... имаш късмет да се представиш. Ако не извадиш късмет, трябва да имаш "дупе" за следващ опит.
Абе търсете си каки. Може и семейни. Даже е за предпочитане ;)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3ab1455050
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Но.1 много гняс си наговорила ... Май ти си тая с проблемите. Имам чувството, че и на 50 ще го търсиш тоя с големия кур и стегнатото младо тяло и търсенето никога няма да престане . Даже май ще си от ония изкукалите бабички , дето нямат зъби в устата ама си слагат червило ...просто те виждам

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b2a984242c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Който удря на камък и се проваля, значи не усеща нещата или е нацелил кухата лейка, какво да се прави. Тези с много опит в живота, знаем много добре, че броят е само брой. След всяка следваща може да си бастун, а някои и с първата са магьосници. Това е живота, всичко в главата и не се иска много философия в простите неща. Всички мъже знаят, че трябва да чукат. Който не се е провалил, не е дебил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c2d0319228
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първия ми приятел, не беше правил преди това, но се справяш много добре и с целувки и всичко. Привличане е, определено.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6635a99706
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Била съм с петима досега и нито един от тях не е курва. Също като теб, авторе, смятам, че "опитът" няма ни най-малко значение. Любовта и сексът не са интервю за работа, че да се изисква стаж. Смехотворно и нелепо е.

От тези 5 мъже, с трима бе вълшебно. Не съм правила секс с тях, а създавах нова Вселена. Всяко докосване, целувка, ласка ми носеше наистина огромна наслада. Бях в екстаз часове наред преди и особено след срещите си с тях. Да не говорим пък за самия секс... Просто няма подходящи думи, с които да опиша. Сексът е 100% химия между двама души, има ли я нея, телата сами намират пътя едно към друго. Като магнити - буквално.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 73aa84ce43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Драсвам едно полезно коментарче и се надявам, че подобните на Ном.1 ще прочетат и стъпят на твърда почва. Аз работя на видеонаблюдение на голям обект в София, нощните смени наблюдавам камерите и по-конкретно задната част на сградата. Там често идват да се натискат млади момчета и момичета, нещо от порядъка на 18-25 годишни! Гледал съм такива неща, че от една страна ме избива на истеричен смях, а от друга ми е тъжно. Никога няма да забравя миналата година, когато някакви супер комерсиални келешчета идваха със сравнително хубави момичета отзад, целуваха се и след това се "изчукваха" за 10 минути. Момчетата имаха страшно нахакано и хладнокръвно поведение, ръкомахат, подскачат, държат ръка в джоба и с другата цигара. И какво се случва. Всички правят едно и също. Събуват си дънките момичето застава пред него и започват да правят едни приспиващи и бавни механични движения, от които аджеба трябва да си докарат кеф. Ок, ама и позите, движенията и цялото им общуване беше на абсолютни дебютанти. Убеден съм, че всяко едно от тея момичета си мисши, че прави секс с някой страшно обигран, защото нали все пак му е пуснала на улицата и това подсказва, че направо не издържат и се "привличат" адски, понеже момчето сигурно(в главата й) прави секс с всяка така и е мега "опитен". Пак напомням, движенията им са адски приспиващи, това ли е да си опитен. Една дупка, която трябва да е мазна, че да влезе чушката и да ръга, какво уникално сложно се вижда в това начинание? Тъпото е, че 99% процента от връзките в цяла България на ей такива младоци, са една жалка пародия и не заслужават дори толкова внимание, колкото им отделих тук с този пост. Не цвъркайте за опит конкретно в секса, такъв няма :) Айде въс здраве на номер 1, макар и да си мисля, че мнението му е тролско и вероятно е с повече функции от нас в сайта, ако може така да се каже. Ха ха. Че си спомням следното, как темата нямаше никакви коментари за толкова време, а изведнъж се взе тоя мечтател и му нацвъкяха сума ти плюсове за тази безплодна простотия от десет редчета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 799beb0081
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм съгласна с автора. Когато се запознахме, съпругът ми беше на 34 години и беше имал само две партньорки преди мен. Е, няма такъв любовник! Този човек би могъл милионер да стане с уменията си в леглото, ако ги продаваше. Казва ви го зряла жена със значителен опит. На него отвътре просто му идва, той усеща жената, ама я усеща чак до дълбините на съзнанието й и до костния й мозък. В момента е на 40 години, но си е същият. Т.е. не мога да кажа, че е станал "по-добър", той такъв си беше от самото начало.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3ff323517
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Абе това с опита е малко относително понятие и ненужно надеценявано.

Първо, какво точно е опит? Да си спал със 100 жени/мъже по 1 път или да си спа с 2, ама по 1000 пъти? Ти може и с 1 партньор да си правил секс много повече отколкото някой с 200.

Някои ще кажат, ама това само с един не се брои, защото трябва да разучиш 100 души. Да, ама пък тоя със 100 души какъв опит ще има във взаимотношенията? Той е свикнал само да сменя като носни и нищо да не гради. При проблем, просто сменя, не работи вътре във връзката.

Така че кой опит е по-важен - сексуалния или във взаимоотношенията?

Второ, това да си добър е до голяма степен и въпрос на вътрешен свят, качества и т.н. Има хора, които и 100 г. да правят секс, пак няма да се научат като някой, който прави секс от 1 г., но му идва от вътре.

Трето, изживяването зависи и от привличането и учвствата между двамата. Ние като сме били с първите си гаджета неопитни, нима не сме изпитвали силно удоволствие? Нима не ни е било кеф? На мен пък точно първите ми сексове ми бяха най-вълнуващи като нещо ново. Да, може да не съм се представял като порно актьор, но пък беше истинско, вълнуващо, ново, спонтанно и непринудено. Имаше чувства, имаше романтика, бяхме емоционално необременени. Когато човек порастне, става предпазлив, подозрителен, има резки в душата от предишен опит и не е същото. Винаги има едно на ум.

Не знам защо толкова много се отдава значение на този опит. На мен ако човекът ми харесва и има чувства опитът не ми е важен. Мисля, че хората, които отдават голямо значение на това, не могат да обичат истински, иначе и през ум не би им минавало точно това или поне не биха му отдавали голямо значение. Хората, които са се втренчили в това, могат да имат само сексуална връзка, дори да не го осъзнават.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4f115137be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11

Това със смените го приемаш, все едно е бил във връзка с тези жени и то в смисъла на това, че са били "заедно". Аз съм имал поне 15 подобни срещи, понякога и без да е имало дори и вечеря, а с три жени имах отворена връзка", разбирай, когаото на някой му беше кофти и искаше да разпусне, звънеше и понякога ни се засичаха интересите. Това не ми попречи след време да имам стабилна връзка. Отне ми години, да намера и да си върна правилния човек. Какво трябваше да правя от 15 годишен до 27? Да чакам? Да ходя с посинели топки? Да октазвам женски ласки?
ХА!
Светът и човешките взаимоостношения са необятни и трудни за схващане. не си мисли, че знаеш всичко и внимавай със съветите си, защото може да имат катастрофални последстивя за друг човек, който не е в средата ти и няма нагластие ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 593954a958
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Спорите и се засягате за глупости. В тази сфера няма канони и постулати- което за един е хубаво, за друг може да не е. Всеки да гледа себе си и партньора си, да ви е хубаво заедно, а какво си мисли авторът, филанкишията и Х и У няма абсолютно никакво значение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 593954a958
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това, което пише в темата не е обективната истина, а е гледната точка на автора по въпроса за опита в секса. И толкова.
Доказан факт може да бъде това, което е правил той, ако го има снето. Не и философстванията му темата.

На Братан комшията

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b7477bac86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Опит, та опит.....че аз всичкия си нужен сексуален опит го натрупах между 16-18 годишна възраст с първата ми приятелка. Сега съм на 29 и не правя нищо различно. Единствената разлика е, че тогава патката ми ставаше малко по-лесно и я клатех по 2 часа, а сега за 40-60 мин свършвам същата работа, само че без да я претривам.
Като цяло, КАЧЕСТВЕНИЯТ сексуален опит се трупа във връзка с партньор, който е разкрепостен, а не от разни за по 1 път. Към момента имам около 20 бройки, и отвъд 3те ми най-дълги връзки, от останалите нищо не съм научил. То даже и от 3те е силно казано, по-скоро си научих нещата от първата, и после съм ги прилагал на другите.
Накратко - ако искате КАЧЕСТВЕН опит, хващайте си гаджета и експериментирайте с тях. От шматки-еднодневки нищо няма да научите.
Също така ще добавя нещо много ВАЖНО за финал - така както аз ги виждам нещата, опитът е по-скоро за да разберете вас какво ви кефи, а не как да доставяте удоволствие на друг. Ако вие имате ясна представа какво желаете и прави кеф, останалата част е просто да намерите човек, с който сте на една вълна. Останалото си идва естествено. Пък ако не си пасвате с дадения човек, ако ще и 1000 бройки да имате, пак нищо няма да излезе.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee861ec6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Аз съм жена на 25 и досега съм била с около 50 мъже, с двама от тях съм била в сериозни връзки и най-хубаво ми е било с тях само защото са ме познавали и са знаели как да ме задоволят. С еднократните мъже никога не е било повече от гол телесен оргазъм. Със сериозните гаджета бе и душевен и телесен оргазъм едновременно. И, не, не бяха с голям километраж, на единия му бях втората, на другия първата. Сега съм в процес на опознаване с мъж на 27, за когото също подозирам, че е девствен, но това въобще не ми пречи, даже се радвам, че не е гнусна торба с п*тки.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3ff323517
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   "досега съм била с около 50 мъже"

"подозирам, че е девствен, но това въобще не ми пречи, даже се радвам, че не е гнусна торба с п*тки"

Значи ти си минала 50 парчета, ама искаш неопетнен мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c85f3d4997
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Браво 16, оправяш девствениците, браво на тебе, да бяха повече жени така настървени.
Можеш ли да подушиш аз какъв съм?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2e83000a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Н 16, хубаво е че' той (новият) не е гнусна торба с п•тки, но знае ли човекът че, ти си гнусна торба с пиш•и?
50 чука на твоята възраст... освен ако си проститутка, де

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee861ec6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 17, да, умирам за неопитен, девствен мъж, но досега съм била само с един такъв, може и втори да има скоро, ако предположенията ми се окажат верни. Девствените и красиви са ми повече от слабост, но трудно се намират, още повече, че съм на 25 и никога не бих и погледнала по-малък от мен, гнусно и геронтофилско ми е. Този 27 годишният, за когото вече споменах дано наистина се окаже недокоснат, че отново да ми сбъдне мечтата. Стискай палци. :)

От 16

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 14465363e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Кефи ме номер 1 - изказ на селски каруцар, един куп изисквания, а насреща една гола путка с голям километраж.
Мацка, не че нещо, ама ако покривам всичките тези критерии, ти за какво си ми? Бих си хванал нормална жена с добро отношение, определено няма да си ти. А и да не си хвана, за 200 лв. на час може човек да си осигури секс с натокани мадами, без да се налага да търпи такова отношение като твоето. Та, какво точно можеш да дадеш на един мъж?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6f8420df00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами, ако някоя вярва в това твърдение за опита, по-хубаво да си правя секс с ръката. Правил съм грешка да лягам с такава мацка, няма толкова скована история, поне пусна вода. Тя самата твърдеше, че е била само с един, а аз я излъгах, че съм имал една 3 годишна връзка и толкова. Истината беше, че преди нея само съм лизал и са ми духали, беше първата ми. Тя не го разбра за половин година отношения. Така, че това са много детски разсъждения. Бягайте от жени дето ръсят тия тъпни. Опит няма, има разкрепостеност от две страни.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9e9dbddcef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Между 16 и 20 сексът е страст и привличане, защото още никой няма опит и не разбирате какво правите. После вече не става само с това. Не се успокоявайте с приказки от хиляда и една нощ а действайте и трупайте опит. Ако ви се получаваше страстта и привличането, нямаше да сте девствени на по 30.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d02058e825
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторе, твърдението, че "мъж, който не е бил с жена, не е неопитен" е също толкова тъпо, колкото твърдението, че "човек, който не може да чете, не е неграмотен".

Разбирам, че не е хубаво хората да бъдат обиждани заради това, че са девствени, но нужно ли е да ги лъжем излишно? Ако прави секс, ще се понаучи, ако не прави - няма. Дай да почнем да викаме на черното бяло, за да не му е тъпо, а?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8056958270
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До усещане и фантазия е да,съгласна съм с автора,с повече опит ставаш по-добър.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker