проблем в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

проблем в секса
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1697 пъти
Здравейте искам да споделя проблем който имам свързан с приятелката ми, с която сме заедно от 6години. Всичко между нас си е нормално, обичам я много както и тя мен. В секса беше всичко ок, правехме го всеки ден от както сме заедно, пробвахме какво ли не но всичко в нормалните граници разбирасе без някакви извратени неща или нещо против нейната воля. От началото на годината имах проблеми с работата заради пандемията намаля работата при мен започнах да изкарвам по-малко пари и с времето парите да не стигат започнаха мойте проблеми. Тя остана без работа още веднага и беше по бюрото на труда малко и от там почти нищо невзимаше като пари. След това започна нова работа за 2месеца и пак същото, а аз смених мойта още на втория месец за да искарвам достатъчно пари колкото да смогваме с сметките най вече а сме двамата сами нямаме деца все още и сме на по 24години. Започнах да се притеснявам аз най много а тя го приемаше по скойно всичко защото разчита най вече на мен и че всичко това ще отмине и пак ще си стъпим на краката. Но аз неспирах да се притеснявам да не се разболем или че парите нестигат а няма от кой да вземем защото и нейните родители са много зле и мойте с парите и едвам свързват двата края като цяла и постояно съм под напрежение и това ми се отразява сякаш в леглото немога да се средоточа а тя е найстина много красива не е проблема във външия и вид или в нея като цяла а проблема си ми е в главата защото някой неща ги приемам навътре много и винаги съм гледал да заделям някой лев но вече е невъзможно а всички спестявания отидоха за зимата да има с какво да се отопляваме. Та от месеци насам нямам никакво желание за секс с нея немога просто да се отпусна да се средоточа в нея но въприки това не се отказвам и го правиме но по два трипати в седмицата а не всеки ден и то с триста зора от моя страна, получавам си ерекция нормална също така свършвам си пак но не испитвам нищо хубаво от това а тя не го знае все още защото неискам да я занимавам с мойте проблеми защото за мен това вече е много лично и неми се говори с нея и незнам как ще реагира попринцип винаги се опитва да ме разбере като и казвам нещо но за този проблем несмятам да говоря. Кажете ми какво да правя моляви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: b29d7d3c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много се притесняваш, излишно.Спри , нормално е сексът да се разреди с времето,в седмицата 2,3 пъти е нормално, след децата и енергия с други задачи след време може да станат ии 2 пъти седмично.Проблемът не е в секса ,а в притеснението ти.Едно е да имаш и да заделяш,друго да не ти стигат парите за да си плашташ сметките.Спокойно,все пак сте двамата.Има хора които са с деца и покарй тази пандемия,също немогат да заделят,но изкарват достатъчно за да покиват сметки и за храна.Успокой се,имай вяра

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 534af50d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чети книжки, оправи си правописа и мисли как можеш да се развиваш в тоя живот, че така ще прокопсаш точно до канафката.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 131d895c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Важно е да си говорите. Стресът много влияе на мъжете, а през тази не лека година много хора са в същото положение. Намерете време да си говорите, може вечер преди лягане, но не заспивайте сърдити или без да се целунете и кажете, че се обичате. Повярвай това, а и самата комуникация много заздравява връзката. Попитай я първо как се чувства тя и дали нещо я тревожи (жените не си признават веднага, така че бъди настоятелен, но не прекалено) после сподели и ти своите тревоги. Това ще облекчи и снеме напрежението и от двама ви, което ще се отрази и на секса. С малки стъпки и много говорене, но не го дръж в себе си. Всичко ще се нареди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker