Компаньонка може ли да ми стане приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Компаньонка може ли да ми стане приятелка?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3176 пъти
Мъж на почти 30 съм и се питам дали може компаньонка на около моята възраст да ми стане приятелка?

Последния път като посетих една компаньонка и ми каза, че съм й приятел като поприказвахме малко. Накрая ми помогна при обличането. Питам се аз, дали показва приятелски намеци, за да ме привлече като клиенти, или наистина го казва това? Ще разбера като я посетя следващия път. Но отказа среща на открито с мен. Щяло да се пусне клюки по неин адрес. Каза ми да ходя по-често при нея. Иначе на години съм по-голям от нея, но на ръст съм по-нисък от нея. Това не знам дали също е някакъв проблем, ако дамата е доста по-висока от мъжа?

Опрях до компаньонки, защото няма с кой да си приказвам, чувствам се самотен, изолиран и без сексуални контакти. Сексът не ми липсва толкова, колкото компанията и приятелството.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3bde33b442
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави го, за да те привлече като клиент, усеща, че си лабилен и се възползва. Като отидеш няколко пъти ще разбереш може би какво и е отношението реално, но не си давай напразни надежди.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0dbc36325d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Може, само по два начина. С хубав секс или с пари. Ако успееш да я наевеш така, че да изпита огромно удоволствие(което е изключително трудно) те винаги и симулират, трябва бая опит за да прецениш. Другия вариянт е с пари. Ако вади по 500 лв. на ден. ти да и ги даваш, и тя се отдаде изцяло на теб, вместо да я лашкат по 5 катила на ден и да и разбият матката от чукане. Самият факт, че не е искала да излезе с теб, показва, че за нея в момента си само клиент. Потърси си друга, която не е платена к&рва


Чингиз Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a692fbc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не забравяй, че тя е проститутка, ти си клиент. Всичко друго е наивност, хормон, нервотрансмитери и емоционална нужда. Нейната цел е да си подсигури пазар и продажби, твоята е да получиш услугата. Тук няма място за сантименталности. Като викнеш майстор у вас да ти ремонтира банята, излизаш ли с него и ставате ли приятели/любовници? Това е същото, само вида на услугата е друг. Не си прави илюзията, че много я кефиш. Тя такива като теб минава по 20 на ден. Не си с нищо по-различен от останалите. А и повярвай ми, не ти трябва такава жена до теб.

Ако си самотен, помисли как да си намериш истинска жена. Това с компаньонките не е решение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eb02b5f88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто е добра психоложка, усеща, че си самотен и дърпа тази струна, за да ходиш често при нея. Ти си й клиент, не се заблуждавай, че те харесва заради теб, това е бизнес

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 87d8360c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момичето ти предлага каквото търсиш. Не те знам защо искаш да го усложняваш... Все едно в днешно време има "истинско" приятелство. Щом си задаваш такива въпроси, значи е добра в професията. Искай отстъпка за постоянен клиент, и не си фантазирай излишни неща :).

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3aa30cb4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако беше на 16 да ти дам акъл. Ама ти си на 30 брат и питаш подобни въпроси...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 30be4d2fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря все пак за мненията. Не мога да си намеря друга, освен компаньонка. Все удрям на камък и се отказах да се занимавам. Нека те да ме търсят.

Автор на историята.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a22f59d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може и жена да ти стане. Щом се обичате

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 99f91b7c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може дори и жена да ти стане,дори и деца да ти роди ако вече не е запушена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 56402f0081
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, споделям ти го като човек, ползващ подобни услуги. Най-вероятно ти го казва с цел да ти даде емоционално удовлетворение и да те задържи като клиент. В което няма нищо лошо. И аз ползвам подобен тип проститутки, да не е само лашкане.
Иначе ако въпросът ти е дали може да имате само приятелско отношение? Да, възможно е донякъде. Но не е удачно да я каниш на кафе извън сеансите. Не го правят, не излизат с клиенти. С една мадама освен да се чукаме сме си споделяли и доста лични неща и станахме нещо като приятели. В смисъл пишем си от време на време и се поздравяваме по празници. Попаднахме и в обща социална среда и там си говорим нормлано. Но до там.
А дали може да ти стане гадже? Чувал съм за такива случаи от проститутки. Тяхна колежка се залюбва с клиент и се събират. Но за да се случи това, трябва хем да се харесате, хем да имаш много високи доходи, за да можеш да ѝ подсигуриш стандарта на живот, на който е свикнала, без да проституира. Или пък да си някакъв супер либерален и да не ти пречи тя да е проститутка. Познавам и една такава, дето го бачка това и си има приятел. Но тогава наистина много трябва да те хареса.
Като цяло избий си тази идея от главата. Приеми го като услуга.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3432a865c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Приятелка по чашка? Защо не? Ако и двамата пиете!

Ама за друг тип приятелство и то това, което искаш - несериозен въпрос! А най-много ме изкефи как не трябвало да ви виждат навън, защото щели да тръгнат клюки по неин адрес. Значи компаньонка ходи с мъж на улицата и хората почват да одумват жената:

- "Я пък тая! Защо не е тръгнала с някой компаньон, а се занимава с хора от други браншове?"
- "Не ѝ ли стига работата, та си е хванала и гадже? Нимфоманка!"

Или може би мисли за ръста ти? Това ми хареса: значи не е проблем това, което работи, ама да я одумват, че ходи с по-нисък от нея е страшна драма. Кефи ме този "морал".

Честно, да беше измислила по-добро оправдание! Просто иска да си гарантира доход в тая криза, човек! Ти за компаньонките си ходещ банкомат. Иска ти се да си човек, но тяхната работа изисква да взимат парите ти в джоба си, не да ти бършат сълзите, когато си сдухан или да си говорите безплатно колко си щастлив днес да речем. Намери си приятели, с които не си плащаш, за да бъдеш! Безплатен съвет!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0dbc36325d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проститутките се зарибяват с кинти, скъпи коли и луксозен начин на живот. Защото всички за това работят, и ако има някой, който да и го поднесе на типсия и то в пъти по-висок от нейния стандарт, с него е. По отворените пичове използват тоя метод, който на жаргон се нарича, , хранилка, , за да успее в последстие да я накара да работи за него. При шматките обаче се получава едно непрестанно даване на пари, и ако не можеш да я евеш качествено колкото и да и даваш, ще избяга с някоя утрепка, който я помпи качествено. Авторе повечето пеперуди са тъпи на парцал, и трудно се води смислен разговор с тях. С бабичките от блока може да се проведе доста по смислен и интересен разговор.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d28ecb3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Винаги може да си намериш приятелка, просто не си уверен , това е. А тая ги приказва същите на всеки, които и плаща.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 499c4d0fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Да, и сега ми е приятелка, но не интимна. Бяхме приятели от училище. Знам, че е била компаньонка за кратко, тя не го криеше. Бяхме веднъж на почивка в Испания, и двамата бяхме свободни за момента. Уж без да правим секс, само като приятели. Но правихме, няколко пъти. И ми беше полезно, показа ми как да я задоволявам. С нея за първи път правих анален секс. Определено беше опитна. Сега и двамата сме семейни, вждаме се на кафе понякога.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5791b46170
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Може. Имал съм 3 такива. Но неочаквай секс парад като си с тях. нормални жени са си!!!!
М48

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 852a8b897d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ето и един коментар от компаньонка.
Първо ще кажа, че е най-добре да не си правиш никакви заключения и да не бъдеш наивен. И аз се държа състрадателно, приятелски и съчувствам на доста от клиентите ми. Веднага им влизам в душата. В крайна сметка заради доброто ми отношение почват да се заблуждават, че може да има нещо повече между нас, което не е възможно при мен. Не мога да бъда приятел и да излизам с мои клиенти... Та самото ни запознанство не е нормално и сме правили секс все пак. Това, че не иска да я виждат с теб навън е достатъчно, за да те откаже от идеята да си с нея. И мен са ме канили на срещи и не искам, защото външно се различаваме коренно и не си подхождаме. Но в интерес на истината съм имала клиент, който харесах много и имах симпатии. Даже съм съжалявала, че не сме се запознали по друг начин. Иначе в момента си имам приятел и той знае какво правя, и го приема. До голяма степен аз го издържам и може би затова му е угодно с мен и ме търпи някак. Не е невъзможна все пак такава връзка. Но трудно ще попаднеш на проститутка, която да те хареса наистина, а ако попаднеш едва ли ще разбереш...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0c6c466125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16 - странно! Ти издържаш приятеля си и предполагаш, че това го държи до теб. И няма проблем за него, въпреки че е наясно, как изкарваш парите!

Гаджето ти българин ли е или? Някак си не ми се вижда редно, но... Ваша си работа. Кой съм аз, че да съдя..?

Поне да е чужденец, че вече българи, българки удрят дъното по всички параграфи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker