Бисексуален живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бисексуален живот
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2398 пъти
Здравейте, момче на 19 съм и от доста време съм наясно с факта че съм бисексуален. Или по скоро чувствам сексуално привличане и към двата пола, но любовно само към жените. В момента съм сам, но досега съм имал две приятелки и с едната сме правили секс. Но винаги съм искал да го направя с мъж може би и в двете роли, често гледам гей порно, пиша си с разни гейове или би мъже, но никога не съм се осмелявал да се видим и да правим секс.

От тази година съм студент в София - журналистика. Специалността, която съм избрал също е част от проблема. Честно казано вече все повече ми се иска да се осмеля да правя нещо с някой мъж, но притеснението ми от подобна среща с непознат е огромно. Може би е защото съм по притеснителен по принцип, но знам че е така и заради това, че искам всички тези сексуални връзки с мъже да останат тайна. Първо защото е невъзможно да се разкрия като би пред приятели, семейство и т. н. и второ защото мисля че това ще навреди на професионалното ми развитие. Много съм амбициозен в специалността си, искам в бъдеще да работя в голяма медия и съм уверен, че мога да го постигна. Но е невъзможно това да стане ако съм бисексуален, нито пък аз искам този факт да става известен.

Затова в момента се измъчвам наистина много какво да правя. Въпроса е как да мога да се виждам с момчета, когато имам такова желание и едновременно да съм сигурен, че примерно няма да издадат тайната ми в бъдеще ако стана разпознаваем и това да навреди на положението ми или на бъдещото ми семейство. Напълно съм наясно че това влечение към мъже може да е просто младежки нагон и в бъдеще да изчезне. Пък и както казах нямам любовно влечение към мъже, а само към жени и искам един ден да имам нормално семейство с деца и т. н., както и кариера в голяма медия.

Много съм притеснен от двойствения живот който ще се наложи да водя, но да се разкрия като би не е вариант (дори и да не работя в голяма медия). Бих искам да чуя вашето мнение по въпроса и някакъв съвет може би. Как са стане всичко това и да съм сигурен че тайната ми няма да бъде разкрита след години от някакви хора с който съм се виждал сега когато съм млад наприми. Бих бил много благодарен ако ми помогнете с мнение и съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 819f672257
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз съм като теб и също от няколко дни си мисля същото!
Бих се радвал да се видим и да разменим контакти,ако това въобще е възможно тука?

Момче на 20г.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6ff6c9eea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мога да те уверя, че всички около теб ще разберат. Тези неща са във въздуха, не ти ги пише на челото, та да си нахлупиш шапка. София е голяма, но клюките се търкалят.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0ade298906
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не специалността е проблемът. Проблемът е в обществото. За мене би трябвало индивидът да прави това което иска стига да е честен в отношенията си с другите. Една от възможностите е това което правят голям част от би мъжете в българия. Женят се, имат деца, докато жена им има желание за секс, те са добре. Обикновено няколки години след раждане на децата много жени загубва желание и тези мъже или минават на ръчна за да запълват дупките или в главата им се връщат пак проблемите, с които сега се бориш.

Надявам се и ти пожелавам час поскоро да намериш момиче с което сексът да бъде истинска и дълга наслада и да не идва отново часът на тази дилема.

Понеже вече имаш опит с жена и ако това не ти дава нужното, не се жени ьащото в един момент трябва да я излъжеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ca8d90fa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи "любовно привличане" имаш само към жените, а с мъже търсиш просто сексуално разнообразие? Интересна условна любов имаш, но разбирам те, все пак си човек, за когото хорското мнение е много по-важно от вътрешните чувства и желания.
Като гей човек искам да ти кажа, че никога не бих пазил тайната на човек като теб. Нали разбираш, че трябва да държа на теб, за да пазя каквато и да било тайна, а с тези ти намерения е много наивно да очакваш нещо такова. Егоистичното и консуматорско отношение към света и хората няма как да ти осигурят комфорта, който ти се иска да имаш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7a85645b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, което ми хрумва е да се видиш с някой от мъжете, с които си пишеш, но по-добре първо да го опознаеш, за да знаеш, че е свестен. Прави секс с него и се придържай към него. Ако продължаваш да имаш желание, а той вече не избери друг. Гледай да са минимален брой, за да е минимален бъдещия риск. Това понеже твърдиш, че да се разбере не е вариант. Иначе според мен не трябва да се тревожиш толкова. Ако някой твърди, че публична личност е гей това ще бъде скандал, но казват няма лоша слава. Ще се привлече внимание към теб и ще станеш по-известен. Разбира се винаги можеш да отречеш. Просто ще си хванеш гадже и готово доказателство, че не си гей. Вариантите са много и не трябва да живееш в страх от бъдещето. Привличат те мъже - не губи време и си намери мъж тогава. Животът не е вечен, желанието обаче е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3f2fbe50ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А мислил ли си да опиташ и с животни/содомия/,като бъдещ журналист,дай Боже в национална медия,ще ти е доста от полза-я виж Юксел как се напасна след връзката с Евгени Минчев !?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a923b3f4c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен желанията ти иддват от гледането на порно.
Намали гей порното и постепенно ще ти мине желанието.
Другия вариант е да си купиш едно дилдо и да пробваш с него, кагато искаш да правиш секс с мъж.
Може и да си бисексуален, но като не си описал, какви мъже харесваш си мисля, че може би искаш да усетиш, какво е да ти го вкарат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e4a18fb2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Че то в България повечето хора от хуманитарното съсловие и от артистичното съсловие са или изцяло хомосексуални, или бисексуални, какво те притеснява? За един от най-известните водещи на новините бяха изтекли папарашки снимки, че се целува с мъж, но това не му пречи отново да е сред топ имената. Важното е да си свестен като човек, вече на никого не му пука толкова кой с кого си го слага. Щом не налагаш това, което си, не демонстрираш сексуалността си с токчета, гримове, лакове, червила и прочие, не мисля, че ще имаш проблем.

Важното е ти да се чувстваш добре, мисли най-напред за себе си, защото ако ти не помислиш, няма кой. Колкото и близки да са ти роднините и семейството, те не знаят всички твои тайни и страхове, което е нормално. Нужно е ти да си спокоен, че се отнасяш коректно с хората, не си подвел никого, не си измамил никого, съвестта ти да е чиста. Оттам насетне нека всеки да плямпа каквото си пожелае по твой адрес, какво ти пука? Крайно време е да се отучим от навика да живеем за хорското мнение по подразбиране. "Какво ще си кажат хората?" - Ами, нищо няма да си кажат, защото всъщност не им пука - пука им дотолкова, че да ти смажат егото и да те унижат.

Смелост и кураж ти пожелавам! И не забравяй най-важното - с който и пол да предпочетеш да създадеш връзка и после семейство, не забравяй да бъдеш коректен в отношенията си, не лъжи, не прикривай, бъди прям и откровен, това е.

М33

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6dc5e76f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Единственото, което ще ти кажа със сигурност, е, че това не е младежки нагон. Това е твоята сексуалност и винаги ще е част от теб. Изобщо не означава, че отсега нататък ще водиш двойствен живот, ще имаш любовници, афери и т.н. Но с времето ще разбереш, че това си просто ти и няма нищо страшно. А, и това с "мога да се обичам само жени" най-вероятно не е така, ще видиш ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker