Женомразец, или реалист - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женомразец, или реалист
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2821 пъти
Бях провокиран да напиша тази тема след един коментар относно мое мнение към друга тема, че съм бил женомразец. Няма да коментирам дали това, хвърлено във въздуха, твърдение е вярно и ще оставя това на всеки от вас. Аз просто ще изложа някои мои лични наблюдения.

Първо да започнем с малко предистория. В миналото жените не са имали такава свобода и размах на действие, както днес. През почти цялата история на човечството жената е била силно зависима от мъжа. Физическата сила е била определящ фактор, но е имало и друг важен елемент - жените са били със значително ограничени възможности да заемат важни постове и да взимат ключови решения. Светът е бил до голяма степен мъжки.

Настъпва новото време, в което живеем всички ние сега, и с него започват драстични промени. Жените вече не са така зависими - могат да си изкарват прехраната сами, да заемат ръководни постове (дори и висши политически длъжности). Светът е друг. Не е в непрестанна война (както е бил в почти цялата история на човечеството), съответно не е необходима тази мъжка сила, не умират хиляди мъже, в цивилизования свят има закони и отново физическата сила не е определящ фактор, защото не може просто да отидеш и да ошамариш някой. Да, фактор е, но не толкова от практическа гледна точна, а по-скоро от психологическа.

Така в света (поне в цивилизования свят) се установява една относителна равнопоставеност. Това, което е правело един мъж истински мъж в миналото, вече започва да пречи. Работиш в корпорация, ресторант, мол, магазинче. Очакванията към теб ясно показват как ти трябва да потъпчеш мъжкото в теб (или поне значителна част от него). Да си един благ, усмихнат, услужлив, леко мазен, но ненатрапчив служител с бадж. Нямаш право на характер. Не можа да си уверен и да взимаш решения. Имаш пряк ръководител, трябва да чакаш почти постоянно и за всичко неговото одобрение, да съгласуваш с колегите, да питаш за всяка незначителна дреболия, да молиш, да се обясняваш. Забранено ти е да имаш характер. Можел си да го имаш, но в други времена. А днес ти трябва упорито да потискаш този заложен в теб инстинкт на мъж. Това те прави успешен служител, в комбинация с образование и акъл вероятно би ти осигурило добър стандарт на живот, може да издържаш семейство, може да се поглезиш, но... Разменяш голяма част от своята мъжественост.

Жените, съвсем логично, търсят точно нея. Мъжкото излъчване, поведение, осанка. Но в същото време те с лека ръка забравят, че именно новото време, което им е дало тази свобода, е принудило доста мъже да загубят мъжкото. Вече няма легиони, а legion run, в който затлъстели задружни колеги се сплотяват като се търкалят, лазят, падат, стават. Корпоративният свят наложи безхарактерност, нерешителност, направи мъжете неуверени и зависими. Но това е цената да храниш семейство, да даваш сигурност.

Все още има сфери, в които мъжете остават мъже. Бойни спортове, футбол, баскетбол, спортовете като цяло. Тези мъже винаги са били и остават силно желани. Те не потискат естественото си мъжество, имат 10 пъти по-висок тестостерон от някой фирмаджия с риза, уверени са, силни са. Но тук идва голямото но. Малцина са тези от тях, които могат да превърнат това в начин на препитание. Да издържат себе си и семейството си. Светът е пренаселен, конкуренцията е голяма, изключения са тези, които успяват да избегнат схемата 9-6, офис, пряк ръководител, 20 дни отпуска.

Кака ви Гинче (произволна жена) с радост се възползва от новото време и всички блага, което то й предоставя. Тя може да е ръководител на отдел от 20 човека, да командори мъже, да ги назначава и уволнява, да взима повече пари от тях.

Кака ви Пена (отново произволна жена, но не толкова кадърна и амбициозна) започва някаква по-ниско квалифицирана работа, но то не й и трябва повече. Може да се издържа, да купи някоя дрешка, да отиде на почивка. Тоест тези жени вече са си самодостатъчни от гледна точка на оцеляване. Вече го няма и това тежко бреме, което ги е смазвало в миналото, да се задомят рано и да имат задължително деца.

И сега стигаме до най-важното заключение, заради което изписах всичко това: жените вече са иззели до голяма степен мъжките функции. Като изключим това, че визуално те са поддържани и сексапилни (поне някои), те станаха студени. Колко често срещате жена, която да излъчва топлина, нежност, този омайваща женственост, която те кара да омекнеш. Красиви жени има - спор няма. И са като пластмасови кукли. И изобщо не визирам само кифлите. Няма емоция, няма страст. Не мога да си представя как в днешно време може да го има това искрено, натурално, първично привличане. Да срещнеш някого и просто да кажеш - да, това е моят човек. Кефи ме, бе. Кефи ме. Не ме интересува моменото му състояние, аз искам да съм с него и ще му помогна да изтрасне, да стане по-успешен, по-добър. Жените са огромен двигател. Нищо няма силата да трансформира един мъж така, както една жена. Но това са жените, които наистина са жени. Половинката, както се казва.

Масово мъжете загубиха вяра. Отчаяни от собственото си безсилие да намерят щастието масово започнаха да стават смешни и жалки. Не правят нищо за себе си и всичко, за да се харесат на жените. Готови са да откликнат на всичко, сега и веднага. Жената знае, че Петкан (произволен мъж) е на линия 24/7 и... Ако се наложи нещо ще му звънне там да реши проблема и ще го заебе пак. За сексуалното задоволяване пък идва Горан. Щот на бокс ходи, на мма ходи. Да, Горан е машина - голям, едър, лъха на тестостерон, леко агресивен и свободен човек, имащ характер и не е смазан от машината, наречена нормална работа. Той не е принуден да се усмихва сутрин мазно на колегите, да носи риза и да се съобразява прекалено много с когото и да било. Да, но той не може да даде сигурност. Няма сигурен доход, кара от ден за ден, не си прави особено сметката, рисков играч е.

Жените (особено по-привлекателните) получиха прекалено голям избор, който ги обърка. Това спокойствие, че винаги имат мъж за всичко, винаги има един дето ще им оправя мивката, друг дето ще ги оправя по другия начин, трети, който ще им помогне да си сметнат данъците на годишна база. И те започнаха да използват мъжете като играчки. Понеже до някакъв момент всичко е много лесно и те бързо забравят, че в този живот има едно нещо, наречено отговорност. Например когато имаш дете - това е огромна такава. И трябва да се мисли малко в перспектива. И това не важи само в случая с детото. Героят Петкан, който умело сте използвали да ви оправя мивката, да пренася разни неща, да ви е морална подкрепа и т.н. В един момент на Петкан му писва. И той спира. Този момент обикновено не идва бързо, но идва. И тогава вие трябва да търсите следващ Петкан, защото сте се изплюли върху всичко, което той е направил за вас, годините, доверието, желанието, което е влагал. Майната му, ще звънна на Горан да ме изчука. Да, ама и на Горан му е писнало, хванал се е някоя кифличка и ама хич не му е до вас. Той нали затова е вървежен, нали затова на бокс ходи, на мма ходи.

Масово жените днес са като роботи. Не ценят нищо, не излъчват женственост, всичко е някакъв списък с цели и са крайно манипулативни и ненадеждни. Голяма вина за това имат и мъжете тип Петкан, които така и не се научиха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 69a3855046
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Мъжете, които аз познавам, са умни, достойни, осъзнати като мъже! Не са смешни и жалки. Авторе, трябва да опознаеш повече хора, преди да правиш категорични констатации.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: abb47b58cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Дожаля ми за теб!
Два съвета от жена ;)
1. Смени си работата!
2. Приеми, че ВСИЧКИ хора са равни!
Нямах нерви да те дочета до края на излиянието ти! Ниско самочувствие, съчетано с малко умения - най- гадната комбинация за мъж! Леля ти Пена струва повече от теб! Набий си го в главата!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 888328cac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Не си женомразец, реалността е точно такава

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ff7b401ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Цитирам:
"Така в света (поне в цивилизования свят) се установява една относителна равнопоставеност. Това, което е правело един мъж истински мъж в миналото, вече започва да пречи. Работиш в корпорация, ресторант, мол, магазинче. Очакванията към теб ясно показват как ти трябва да потъпчеш мъжкото в теб (или поне значителна част от него). Да си един благ, усмихнат, услужлив, леко мазен, но ненатрапчив служител с бадж. Нямаш право на характер. Не можа да си уверен и да взимаш решения. Имаш пряк ръководител, трябва да чакаш почти постоянно и за всичко неговото одобрение, да съгласуваш с колегите, да питаш за всяка незначителна дреболия, да молиш, да се обясняваш. Забранено ти е да имаш характер. Можел си да го имаш, но в други времена. А днес ти трябва упорито да потискаш този заложен в теб инстинкт на мъж. Това те прави успешен служител, в комбинация с образование и акъл вероятно би ти осигурило добър стандарт на живот, може да издържаш семейство, може да се поглезиш, но... Разменяш голяма част от своята мъжественост."

Питам:
Каква е вината на женския пол в описаната ситуация? Шефът в 90% от случаите е мъж, но видиш ли - жените са отговорни за тестостеронните неблагополучия на авторчето и подобните му?!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a2f63c172d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Интересна тема, върху която може да се разсъждава много. Има немалко истина в това, което си написал, но факторите, които влияят на съвременната реалност, са много повече, отколкото си засегнал в темата си.
Например това, че жените използват мъжете за лични цели. В миналото, поне доколкото аз съм се интересувала, мъжете и жените често са се хващали до голяма степен за някаква лична изгода и под натиска на обществото и семейството да си намерят партньор/ка и да създадат свое собствено семейство. Но тогава хората са оцелявали много повече от сега, при от тогавашната система за обществото са допринасяли, както мъжете, така и жените (ако че е било патриархат). Истинска любов тогава, но и сега рядко се е срещала и често е била неизживяна. В днешно време хората не оцеляват при такива екстремни условия, но навлизането на технологиите даде шанс за много по- висша манипулация на масите. Първо радиото и телевизията, а после и Интернет. Филми и сериали тип "Сексът и градът" много заблудиха една значителна част от жените, голяма част от поп културата също даде своят негативен принос, а и феминизмът си каза думата. Феминизмът има някои добри идеи, но като цяло си е поредното средство за манипулация тип "разделяй и владей". В един момент много от жените си помислиха, че им се полага всичко, без да им се налага да дават от себе си (има и такива мъже, разбира се). Не е хубаво да се гледа на връзките от тази пазарна гледна точка, но каквото и да си говорим, ако не влагаш от себе си в една връзка, тя става обречена. Плюс това, мъжете и жените не са си нужни само за оцеляване, а и за подкрепа и любов; да има с кого да изградиш духовна връзка, но много хора пропускат тези неща и се фиксират основно върху материалното и/или сексуалното.
Другото, което ми направи впечатление в историята ти, е как говориш за мъжествеността на футболистите, боксьорите и пр. Това, че един мъж на пръв поглед излъчва мъжественост, не означава, че наистина е такъв. Същото важи и за женствеността при жените. Мъжествеността, респективно и женствеността, не са само визия, но и набор от определени качества. Мъжественост (поне за мен) означава чест, лоялност, достойнство, характер и умението да държиш на думата си, да защитаваш слабите и най вече близките си. Много от изброените от теб индивиди са развейпръдни, които осново знаят да се пулят, но като някой малко по- голям от тях им се озъби, безследно духват на някъде. И го казвам, защото познавам такива хора. "Мъжествеността" на такива е просто една опаковка, под която няма нищо. Агресията, безмозъчният поглед и приматското поведение също не са истински мъжествени. И с това, че мъжествеността изчезна, изчезна и женствеността, която беше заменена с привидно женствени пошли дрехи, тежък грим и леко поведение. Това се случва, защото мъжествеността и женствеността са тясно свързани. Нали си чувал, че каквито са мъжете в едно общество такива са жените и обратното. Всъщност, какво за теб означава "женственост"? Би ми било интересно да споделиш твоята гледна точка.
Другото, което ми направи впечатление, е за работата, мазненето и лицемерието - има го и този момент, но ако смяташ, че работата с началник потъпква мъжеството ти, може да развиеш собствен бизнес или паралелно с работата при някое шевче, да де развиваш с с трениране (физическо или поведенческо), научаване на много нови неща, както и размишляването върху тях. Не съм сигурна доколко върви това нещо с мазненето и лицемерието, понеже българите до голяма степен са груби, както с клиентите си, така и с колегите си. Аз поне много често съм ставала свидетел, дори и жертва.
Колкото до това дали си женомразец - аз лична не бих те класифицирала като такъв. Много зависи какво и как точно си написал в коментара си, за да те определят като такъв, но в цялата ти тема не намерих нищо женомразко. Просто споделяне на гледни точки.
Има още какво да се обсъжда, но спирам дотук.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 064577c77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Комплексиран си от силата и възможностите на жените. Разбираемо е, сигурно и аз бих била така на твое място. Сещам се за коя тема говориш и кой е коментарът ти. Видях, че освен комплексар, си и голям, банален ехо фантазьор, пригласящ на други ехо фантазьори. Ти ако си избираш мъже тип горили, при нас жените не е така, не съди за другите по себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 099d60c752
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Жените вече не са така зависими - могат да си изкарват прехраната сами, да заемат ръководни постове (дори и висши политически длъжности). -

-И ти имаш някакъв проблем с развитето на жените в тази насока така ли да те разбираме ?

Работиш в корпорация, ресторант, мол, магазинче. Очакванията към теб ясно показват как ти трябва да потъпчеш мъжкото в теб (или поне значителна част от него). Да си един благ, усмихнат, услужлив, леко мазен, но ненатрапчив служител с бадж.

- И ти имаш проблем с хората, които се прехранват по този честен начин така ли да разбираме ? Щом си мъж ти е под нивото да си на такава длъжност за това ли правиш намеци ? Работа се намира с квалификация ,ако нямаш такава, не очаквай някой да те направи изпълнителен директор само защото си мъж. Дърварството също е една прекрасна мъжка професия тъкмо няма да носиш и бадж .

Масово мъжете загубиха вяра. Отчаяни от собственото си безсилие да намерят щастието масово започнаха да стават смешни и жалки. Не правят нищо за себе си и всичко, за да се харесат на жените.

- Изключително пресилено изказване отнасящо се ,само до определена група мъже без особенни качества.


Масово жените днес са като роботи. Не ценят нищо, не излъчват женственост, всичко е някакъв списък с цели и са крайно манипулативни и ненадеждни. Голяма вина за това
- Масово мъжете днес особено женомразците си мислят ,че жените са длъжни да им слугуват, да изпълняват всяка тяхна прищявка в леглото ,и да се грижат сами за подчертавам общото им дете За манипулациите те са и при двата пола звиси кой от партньроите е по-хитър.

В заключение, не мисля че си точно женомразец, а по-скоро прекалено много пъти лъган от жени. И на това се дължи това твое отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7f62907a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз останах с впечатлението че, си "себе си мразещ" ...

Ще те ядоса коментарът ми (предполагам) но докато се "напалувам" в най- младите ми години естествено, моите естрогени искат тестостерон- много тестостерон! Буйни преживявания, емоции които понякога дори консумират в повече, бъркаме често адреналина с "любов" дори. Поне по- буйните, емоционални и експлозивни като мен. "Влюбвала" съм се в такива. И влюбването знаеш че, си има срок на годност. Ще подчертая защото някои мъже свързвате такива с насилие над жената- никога не ми е посягал такъв! Опита веднъж съвсем друг тип мъж, от "скромните/срамежливи" ...предполагам никога повече няма да допусне подобна грешка с друга жена, добре посъветван е!
За сериозна връзка обаче- там ме интересува да е с такъв мозък че, да поискам да го "оближа" (мозъка).
Това е буден човек, целеустремен, с амбиции добре подредени с тези за хармоничен общ живот, саркастичен философ с който можем да си говорим свободно за вселената докато гледаме Том и Джери например. С него ще можем да отидем да се люлеем на люлките като деца, да се хилим като идиоти, да скочи на мига ако се наложи да свърши нещо спешно и после да продължим. Личните ни пространства ще си останат лични! Елементарно уважение към личнистта на другият е и това!
Ще приготви вечеря, ще пусне пералнята, даже ще прибере масата и ще простре прането някой път сам ..и ще му е приятно да го прави просто за да ме поглези (ако само знаехте някои колко е секси мъжът да готви с разкопчана риза например на хубава музика и с чаша вино...) или защото съм неразположена и с болки. За това пък ще знае че, после го очаква много от същото и много от най- женското в мен.
Едно от много коментираните неща- домашните задължения!
Приемам за оправдание да си паразитират мъже които скачат с "това е женска работа".НЕ! Това са общи задължения, особено ако и жената работи! Някои се опитват да го минат за "немъжко" а най- малкото доказват по този начин че, смятат жената за по- издръжлива от тях, по- силна, по- енергична, планираща, подредена в мисли и действия т.н. тоест, сами си казват "ами аз не мога" или по- тарикатския вариант "жена=дом. прислужница, аз мъж, баш маймун алфа, поне за пред жената и децата" а са си жалка гледка дори...

Разочарован си от собствената си позиция/работа, начин на живот!
Това можеш да промениш, от теб си зависи!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e796aa3587
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мъж.

Не знам какво да кажа по темата. Искам да извадя нещо от контекста.

Това ме докосна.
"Колко често срещате жена, която да излъчва топлина*, нежност, този омайваща женственост, която те кара да омекнеш."

*Сетих се за определен момент от един филм: Flashdance (1983), към края на филма(ще се пробвам да не spoil-вам) мъжа дава букет на жената, а жената взима едно цвете от букета, и го връчва обратно на мъжа. Такъв вид жест ми липсва.

*soundtrack накрая на песента може да видите описания момент от мен: https://www.youtube.com/watch?v=VzALZjoIx0g

Мисля, че отговора на въпроса в кавичките е, че трябва да си свалиш бронята, да имаш силата да рискуваш всичко, ако нямаш сила, не можеш да свалиш бронята и не можеш да получаваш или даваш най-хубавото. А хората ако не са толкова силни, ги е страх да свалят бронята, защото има много хора днешно време да гонят само интереси и може да се възползват лесно, ако човек няма сила да стои без броня. И за мъже и за жени говорим тук. От темата разбрах, как да намеря и по какво да позная силна жена. Мерси. Също ми разяснява неща за мен като мъж разбира се.
Сега се е навъдило с много хора, които гледат на теб като изгода, и нормалния човек не ги гледа на криво, не защото не мисли, че тези хора не се държат достатъчно човешки, но защото процента е много по-голям и трябва да се научат да живеят около тях. Боже, това обяснява защо е толкова трудно да намериш истински хора, защото времената са лесни, а оттук мнозинството - слаби. Да не говорим и, че процент хора от разликата между всички и мнозинството, се предават да търсят/чакат (като начало уж стойностни, но вече мъжки или женски курви.) Някои уж девствени на 30г, упрекват ги, а то част от тях просто не са се предали. Представете си колко малко стойности хора има и са на изчезване. Ако не продължат поколението си - Extinction. Къде ли ни води тоя свят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a312fdc831
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Женомразец си! Силните жени се появиха, защото са заобиколени от слаби мъже, факт. Познавам достатъчно мъже, които работят в офис, разбирай по ризка, и излъчват увереност, сила и мъжественост. Времето на грубата сила е отдавна от минало, но времето на интелигентната сила е тук и много мъже знаят как да се възползват.

Един познат преди време ми беше казал, че жените сме се научили да бъдем сами и да се чувстваме добре, а мъжете не можели. Кой ни научи е въпроса? От малки сте тренирани специално: дай му на малкия Горанчо от твоето ядене, че ще му стане нещо. Мъжете влизат в университетите с по-нисък бял от жените. Обществото се държи с вас като със чупливи и деликатни същества, а после се питате защо жените се оправят сами. Защото нямат друг избор, за това. И двата пола са виновни, няма защо да се лъжем. Но да се прехвърля вината на единия пол, в случея женския, се определя като шовинизъм.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a25a532fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Това е хубавото сега - че вече е постигнато равноправие. Защото така ТРЯБВА ДА Е. Хората са равни.
Аман от хора, заседнали в миналото и държащи на някакви стереотипи, появили се от незнайно кой и къде.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8a7b683628
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Съгласен съм, че масово хората в днешно време са безчувствени, но това се отнася и за двата пола. В днешно време всеки има свободата да избира какво да прави и това е нещото, за което всеки си е мечтаел някога. На някой хора им харесват да работят в офис, а на други в залата. А за хората, които изневеряват, това им тежи на съвестта, нали знаеш? И един ден когато си понесат последвстията ще съжаляват цял живот за постъпката си. Факт е, че не знаем кой кога и как ще ни нарани, дори да е човекът, за който сме готови на всичко. Затова всеки трябва да е самодостатъчен и силен, а не зависим от друг. Жените в днешно време имат силата и правата да вземат живота си в свои ръце и така трябва да бъде. Всеки трябва да намери своя път в живота, без да се привързва към никого, без да бъде зависим от друг - нито финансово, нито емоционално. Друг е въпроса колко от нас сме успешни в тази насока. Казвам го като момче на 20, на което му изневериха, използваха и нараниха. Женомразец не станах, уча се да живея с тази рана, гадно е, но няма как.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ffc1311a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Авторе Евала!!! Продължи анализа по темата в още един пост. Това е живата реалност.Много лели препознали са се в образа на жената с Петкан и Горан очаквам да нададат вой като сибирски вълци.Авторе това е масата, масата женорля.Нека да кажа и аз нещо в подкрепа на автора.Работех отговорна мъжка работа в строителството.Шефа на фирмата ми беше жена.Нахакана к&рва , която се е взела много на сериозно, като мисли, че управлява мъже.Един мазен колега така и се мазнеше, да не остане без работа, чак биеше на очи и колегите го взеха за т@ш@к.Някакви там са плюли зад гърба ми пред нея и нашата дойде да ме уволнява.Така я насметох, че бригадира седеше като п&тка и беше глътнал бастуна.След два дена дойде да ми се моли пак да почвам, отрязах я директно, да върви на майната си.Някаква си сополана , ще се опитва да ме манипулира.Много малко остана да ги запукам и двамата с бригадира.Обаче, като я отрязах накрая, с доста голяма доза уважение започна да ме гледа.... вече.. Автора е прав, до като има Петкановци все така ще е.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 38488a4816
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   жената трябва и е тъпа, иначе нямаше да се размножаваме.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6078d92e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Авторе жена съм, не виждам да си женомразец, още по малко реалист, за мен ти просто имаш грешна представа за света.
Твърдиш че в миналото е имало патриархат, но удобно забравяш, че е имало матриархат, никой не знае колко хилядолетия е било едното и колко другото, така че доказателство кой от половете имал повече време за командване нямаш.
Забрвяш че докато мъжете са си мислели че е патриархат и са командвали света са били на война, жените пак сами са се справяли с отглеждането на семейството, нуждата от мъж е била до толкова да иде на фронта доброволец "безплатно", в това време жена му отглежда 4-5 ОБЩИ деца, като пере чужди военни дрехи за пари или обработва нивата САМА. Тоест пак се е справяла сама както сега, но тогавашната жена поради липса на количество мъже (повечето умрели във война) е оставяла наличните мъже да си мислят че командват, само с цел да стоят до нея да правят деца и да помагат за оцеляването на колкото може повече деца. Последния абзац е доказателство, че патриархатът е бил привиден, пак мъжете са правили каквото жена им иска, но са оставени да си чешат егото с цел поне малко да помагат за благополучието на семейството. Защото докато мъжете са били на война да размахват оръжия и да си показват БЕЗПЛАТНО мъжеството си, жените сами са се грижели и за семейсвата и за имотите.
Изводът е че винаги в света е било матриерхат, но когато мъжете намалеят, жените влизат под маскировка за да привлечът около себе си мъж който да носи нещо в дома й за да и помага семейството й да живее по добре, да я облекчи , да й е по лесно. Днес отдавна няма войни, навъдили са се достатъчно мъже и жените нямат нужда от подобни хитринки за да задържат мъж при себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d9137de6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Освен това в някои животински общества все още преобладава матриархатът. Например в лъвски прайд лъвиците са тези, които осигуряват прехраната на всички и отглеждането на потомството докато мъжките са заети да бранят територията и семейството си от нашественици. При слоновете пък е изцяло женско общество на слоници и малки и най - силната от стадото става водач, тя е тази която ги обединява. И се оправят перфектно от враговете и без наличието на мъжки слонове.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e2a4ff4c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Жените не могат да те направят успешен, когато не ти идва от вътре.
Прав си жените могат и сами, мъжете им идват като още един човек за гледане.
Ето моят мъж, сметките делим , секс не му се прави, вкъщи повечето неща не ги може.
Еми до голяма степен просто не ми е нужен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6287488eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторе, не си нито женомразец, нито реалист.
Разбирам иначе защо си мислиш, че си реалист, защото нещата, които описваш, сами по себе си, в твоя си контекст, имат логика. Навързани са. И аз го виждам.
Само дето изпускаш някои моменти, които ти объркват сметките после. Нещо като това, да объркаш един знак в уравнение на контролно по математика - нататък задачата ти се прецаква.
Ти изразът "The hand that rocks the cradle, rules the world", не си ли го чувал?
Дето и номер 19 вика - те жените са си бачкали редом, винаги, особено по нашите ширини. Ние винаги сме имали едни от най-еманципираните жени, дето не са се скатавали нито от работа, нито от опасност. В моя род, всичките жени са бачкали здраво.
Отделно, говориш за "времето на физическата сила", сякаш милееш за такова. Брат....добре, че не сме така, защото ти щеше да си първия ошамарен. Аз щях да съм близък втори. Така че не знам за теб, но аз се радвам, че не живея във време, където всеки втори може да ме пребие, без последствия. Не че пак не може да се случи и сега де.

А колкото до топлината на жените - има я. Гарантирам ти, че има такива бесни кифли, дето седят и леденеят......докато не видиш разликата в подението им, АКО те харесват. Е това прави цялата разлика.
А колко пък такива има, дето се раздават и си топлеят, но на погрешния човек, и после си създават душевни рани до живот.......Тези емоционално обременени жени, как мислиш, че са станали такива? Със студенеене ли? Точно с обратното е. Погледни ги нещата така, и ще видиш, първо, че тезата ти пропада, второ, ще си обясниш ЗАЩО нещата са такива, каквито са.

Това, че жените имат твърде много опции е факт. Тук ще се съглася. Това води до парадокса на избора (реален термин) - когато човек има твърде много избори, накрая е по-вероятно да не вземе нито един.

Друг фактор е и възрастта. Ти като гледам, май не си тийн. някъде между 20-35 си. Ами да, брат. Нещата стават по-трудни с годините. Дийлваш с много по-голям емоционален булшит, комплекси и кофти опит, които хората са насъбрали през годините. Едно младо момче/момиче е много по-готово да влезе във връзка с отворено съзнание, поради липсата на опит. След 25, нещата стават доста по-конкретни и сложни.

Хубавото за теб знаеш ли кое е? Че явно имаш някакви наблюдения и представа какво харесват жените. Но не оставам с впечатлението като да буташ в някоя от тези посоки. Защо? Ето, аз ти казвам, най-важните неща, с които можеш да имаш жени са - външен вид, статус/пари, харизматичност. Поне едно (в оптимален вариант повече от едно) от тези неща, трябва да ти е силна страна, и ще имаш избор от жени. Ти над кое наблягаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fef29f1193
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   До 19

Говориш абсолютни глуппсти. Сравняваш живота отпреди стотици и хилядо годони, с тозо на баба си и дядо си от село, отпреди 50-100.

"Тоест пак се е справяла сама както сега, но тогавашната жена поради липса на количество мъже (повечето умрели във война) е оставяла наличните мъже да си мислят че командват, само с цел да стоят до нея да правят деца и да помагат за оцеляването на колкото може повече деца. Последния абзац е доказателство ..."

Последбия абзац е анекдот, породен от емоционалните ти нужди, а не доказателство.

Пробвай отново.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e595499cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Мъжете имат една женска хромозома в гените си - X, затова няма как да са само мъже. Тази хромозома те винаги получават само и единствено от майка си. Жените я получаваме и от баща си също.

Абе с една дума, всички сме хора, нали!? :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f48d3fb5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Само едно не разбрах, с какво ти е виновна леля ти Пенка, че когато тя е учила, ти си обикалял баровете и съответно сега ти е шеф?
Това, което си написал е типичното хленчене на мъж, който не е успял в живота и вместо като истински мъж да си признаеш, че ти не се справяш с живота и че вината е в теб ти, обвиняваш жените. Да, всъщност има една жена, която има известна вина, но това не е шефката ти, а майка ти, която от малък те е научила, че все някой ти е длъжен за нещо и че все някой друг е виновен за твоите провали.
И не, не си женомразец, а просто неудачник. Дори шефът ти да беше мъж, пак щеше да го обвиняваш, да разправяш, че е връзка, подмазвач и т. н. и за това са направили шеф него, а не теб.
Вместо да въздишаш по миналото, работи над собственото си развитие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ffc1311a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Ха-ха номер 26 не се изказвай неподготвена.Не става въпрос, кой къде е учил, а че жените не ставате за ръководни функции.Аз съм дошъл в на леля Пена фирмата с препоръка от предишния ми работодател(мъж) , който и е написал за мен, че съм много дисциплиниран кадърен и прочие.... Та леля Пена първо ме уволнява безпардонно и без обяснения, след два дена ми се обажда пак да ме взима на работа, това доказва, че тя е некадърен началник.Липсват и обективна преценка, и взима емоционални решения, неща които могат да докарат една фирма само до фалит.Световния пример за некадърен женски началник е Ангела Меркел, но това е друга тема..... Приемете в крайна сметка, че жените никога не може да станете като мъжете. Ай със здраве от номер 15

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 186bc2802e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Автора:

Номер 26, нищо не си разбрала, за съжаление. Толкова си можеш, не те виня. Не съм казвал аз от кои съм, дали работя, или не, какво, как, защо. Просто давах генерални примери. Правиш си плоски изводи, защото нивото ти стига до там.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cfd01d14b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Може да се издържа, да купи някоя дрешка, да отиде на почивка. Тоест тези жени вече са си самодостатъчни от гледна точка на оцеляване. Вече го няма и това тежко бреме, което ги е смазвало в миналото, да се задомят рано и да имат задължително деца.

- С това становище ти обобщено изрязяваш мнение ,че на жените не съм им нужни мъже за нищо друго освен финансова стабилност и иползване за секс, понякога с цел продължение на рода .Изказването ти е абсурдно ,хората се събират един с друг по редица други причини, като любов а не само за личностна изгода .Това че ти не можеш да срещнеш правилният човек, не значи че всички са като теб. Има предостатъчно хора които са заедно защото го искат, а не с цел изгода
Ако за теб мъжа и жената се събират само за продължат рода не знам как изобщо ще намериш пълноценна половинка .Има двойки без деца и то щастливи такива .На първо място са взаимното уважение ,доверието и искрената любов, ако те липсват едно дете се превръща в потърпевш
от грешките на родителите си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6c7bdf96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Аз съм намерил такава жена, каквато описа автора. Прав е - наистина усещането е велико!

Авторе, ще го кажа така: или си прав, или грешиш. Но и в двата случая ще ядосаш жените тук, а повечето пишещи в сайта са жени. Така че отсега ти казвам, че в края на темата ще бъдеш обявен за женомразец. Приеми го, преживей го и не пускай нова тема, където да ни питаш дали в предишната са били прави като са потвърдили коментара от по-предишната! Моля те, пощади ни!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dfd8fc109b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Гледай сега, приятел. Полът не играе никаква роля в света, а ти вече си голям и трябва да го приемеш. По план и по природа никога не е играл.

При животните няма делене на задачите, няма слаб и силен пол - женската лъвица може да разкъса лъва и лъвът може да разкъса лъвицата. И двамата имат равни шансове. Но могат и заедно да ловуват рамо до рамо. И това последното е най-смисленото нещо в живота.

Другото са социални конструкции, измислени през 15-ти век за облаги на разни хора. Например, с цел конфискуване на имотите на вдовици и стари моми (защото тези жени са били сами, една жена срещу цяло село, без роднини - затова е измислен институтът на изгаряне на "вещиците" на клада, за да им вземат имотите). И моногамията е с подобна цел, и антисемитските движения са с подобна цел, всичко това е измислено с цел едни хора да се възползват от други. За да имат материална сигурност. От страх. И крайният феминизъм също е с подобна цел, съвсем не мисли, че отивам натам. Напротив, той също е противоестествен и е заблуда.

Природата обаче ни е създала равни. Тя не се интересува от това какво мислим едни за други и дали ползваме неуважителни обръщения като "леля" или "мъжле".

Ако леля Пена е по-умна от теб, ще те победи в "Минута е много". Колкото и да й се подиграваш, че е лелка. Ако кара по-добре, ще те бие на картинг. Ако чичо Гошо готви по-добре от мен, ще ме победи в "Мастър шеф". А може и да се окаже по-умен от мен, няма лошо. Ако искам и мога, ще спя с повече хора от теб (мъже, жени, каквото ми хареса, защото сме животни и това е съвсем естествено). А ако ти искаш и можеш, ще имаш по-смислени приятелства в живота си, нищо, че съм жена и уж аз трябва да съм топла, добра и любвеобила.

Да, ще срещаш жени, които имат нужда от закрила, и това ще помпа самочувствието ти. А после ще попаднеш на някоя по-умна, силна и по-добър шофьор от теб и то ще се срине. А пък аз ще попадам на слаби мъже. Но това не е породено от някаква мода. Това е животът в най-естествената му форма. Ако искаш по-слаба жена - окей, сигурна съм, че ще намериш. Но недей да искаш всички да са такива. Това е невъзможно. И аз искам всички да са секси, силни, умни и логични, но не са... Ако се фиксирам в тази невъзможна утопия, ще полудея и само ще си загубя времето.

Не можеш да базираш самочувствието си на околните. Ти си по средата. Има много по-умни и силни жени от теб, има и по-слаби. И с мъжете е така, но там си го приел, щеш-нещеш.

Сега приеми, че полът няма никакво значение.

Защото не можеш да напаснеш света към това, което ти харесва на теб. Не можеш да облицоваш света в кожа, за да стъпваш на меко. Но можеш да сложиш обувки на собствените си крака и така ще вървиш удобно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: f3e7d732f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Стара тема и пак активирали се феминистки разправят врели некипели. Половете били равни!? ! Е, много им се иска на жените, защото така им изнася, само че не са. Жена да е началник на мъже, да ги назначава и уволнява е гавра с мъжете и престъпление срещу природата. Още от зората на човечеството жените не са били равни с мъжете и никога няма да бъдат, защото са много по-ниско стойностни с несъвършена физиология. Някъде ги наричат "незавършен мъж". Простотията с равенството е причината мъжете да убиват толкова много жени всяка година. Заради простотията с това равенство жените след време ще платят скъпо и пре-скъпо, както плащат в момента в един друг свят три пъти по-голям от така наречения "демократичен". До 20-30 години женският пол ще стане абсолютно ненужен и ще съществува само с благословията на мъжете. Жените днес се радват на извратенията-феминизъм финансирана от Сорос, но както казват няма безплатен обяд. И за феминистките ще дойде "Видьов ден". Тогава хората ще заживеят щастливо, мъжете ще си останат мъже, а жените жени-вторият пол.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 528896eb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   За какво, всъщност, е целият този "плач" от много мъже? Какво точно искате от жените, знаете ли? Да ви спира днес нещо да сте мъже не само по полови белези?

Ние, жените, поне в България, сме ви улеснили максимално - учим, работим, издържаме се сами, поемаме и в семейството половината сметки, вкъщи много често повечето работа е за нас, децата, родителите ви - насреща сме за каквото е поискано от нас. Кога е било по-лесно да си мъж в историята?

Очаква се и нещо насреща да има, да. Не може едностранно и да няма благодарност и зачитане.

Е, на много от вас и това не ви е достатъчно. Сега пък жените били като мъжете и нямало топлина. А ако има топлина и "женственост" - ти си лепка, търсиш си издръжка и си използвачка... Пак си лоша по условие (защото си жена).

Хайде помислете си добре всички български мъже какво точно предпочитате и тогава изявявайте претенции. Ние жените сме доказали, че можем много да търпим и да понасяме. Лошото е, че в един момент писва да търпиш безкрайни претенции за всичко и си казваш, че е по-добре сама, отколкото с мрънкало, което само те дърпа назад и не те зачита. Имала съм такива моменти. Няма да се извинявам, че съм умна, учила съм, развивам се и искам същото и от партньора си.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 9734d17c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Виж, авторе, можеш и 100 такива теми да пуснеш, но светът се развива (в правилна или грешна посока е отделен въпрос), така че просто няма как (т. е. има, се, но е безсмислено защото няма да стане) непрекъснато да си мечтаеш за 18 век. Защото ти точно за това мечтаеш, но ще си останеш само с мечтите.
А иначе и 21 век и 18 си имат и плюсовете и минусите, но за твое съжаление живееш в 21, така че просто трябва да приемеш светът такъв какъвто е, защото е ясно, че няма да се промени защото на теб не ти харесва.
Можеш да промениш, оба твоя живот. Ясно е, че носенето на риза и работата в офис не е за теб. А някой спира ли те да станеш строител, шофьор на ТИР и т. н.? Т. е да работиш нещо, което не предполага стоене пред компютър от 9 до 17 ч? Никой не те спира.
Както никой не трябва да спира жените да се развиват и да следват мечтите си.
Познаваш жена, която иска да е домакиня и майка? Чудесно, но защо си мислиш, че това е мечтата на всички жени? Изненада! Не е!
А и преди да сме мъже или жени сме ХОРА! И всеки човек има право да живее така както смята за редно и както му харесва.
И ако за една жена е важно да има 3 деца, за друга е важно да има кариера, трета пък иска да обиколи света и да напише книга за пътешествието си и т. н. Точно както един мъж иска да е ИТ, друг пък обича да тренира, трети пък е сръчен и обича да работи с ръцете си и т. н.
Толкова е просто! Никой не трябва да налага ограничения на другите и съответно и той трябва да е свободен да живее както иска, без значение на пол, раса, националност и т. н.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: f8916f2777
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Не спират женските простотии след като ние мъжете им разрешихме да се еманципират и им дадохме права, които по природа не им се полагат. 36 вижда у мъжете плач? !? Много интересно, след като мъжете не плачат, плачат само жените, и плачат първо защото не всички мъже им играят по свирката, плачат и когато мъжете заслужено ги пребиват от бой, заради женска наглост и гавра с мъжката чест.

" Ние жените сме доказали, че можем много да търпим и да понасяме. "

Разбирасе че ще търпите и хоро ще играете!!! Къде се намирате вие бе? На мъж условия да поставяте и то безнаказано? Следите ли новините последните дни? "нито една повече"! Обърнете внимание колко жени получиха възмездие-мъжко наказание заради тези женски гадости! Тръгнали 10-ина феминистки и феминисти да протестират финансирани от Америка за България! Нито една повече да, само че нито една повече на висок управленски пост и мъже да и са подчинени! Заради тези платени от Сорос протести да видим колко жени ще се пренесат в отвъдното имали наглостта да тормозят мъж чрез простащите закони на феминистките. Учели били, работели и гледали и децата заедно с домакинската работа? Ами защо учите и харчите средства напразно? Учете, но без да заемате места предназначени за мъжете и да създавате вътрешни конфликти в мъжките колективи. Учете да знания, макар че пак нищо няма да знаете, защото не притежавате вродена интелигентност присъща само за мъжете и помните всичко механично без да го разбирате. Има толкова трудоемка и ниско платена работа за жените, нека там да работят. А тези, които искат да са майки и да родят децата на мъжете са точно истински жени, предпочитани от мъжете. Останалите митки и кариеристки са боклук и не трябва да им се обръща внимание. Ако не се бяха допускали жени в мъжките професии, където само вредят, заплатите на мъжете щяха да са достатъчни за издръжка на семействата им.

"А и преди да сме мъже или жени сме ХОРА! "

37, има израз в народопсихолотията: - " жената не е като човека! " Така че, дали жените са хора още е спорно, докато за мъжете се знае. Добре е никой да не налага ограничения на другия, само че погледни законите? Кой на кого налага ограничения? Всяко действие на мъжете, където има жени се смята за престъплание. Дори ако мъж гледа жена повече от минута на тротоара се смятало за сексуално насилие. В САЩ мъж не смее да влиза сам в асансьор с жена/и за да не бъде съден за сексуално насилие. Това ли наричаш свободен да живее както си иска? Ограниченията от законите са само за мъжете, което си е престъпление. Жена спокойно може да ошамари мъж без последствия защитена от закона, но ако мъжът и отвърне, веднага ще го осъдят за насилие над жени. С тези просташки закони мъжкият пол ще отбягва женския и проблемът с демографията ще стане още по голям. Измислиха и друга простотия. Ако мъж и жена са в интимна връзка след 60 дни жената спокойно може да осъди мъжа за сексуално или каквото там насилие си измисли ако той реши да я напусне.
37, може да живеем в 21 век, но природата винаги си е такава каквато си е. Жените са вторият пол, винаги са били, и такива ще си останат. Проблемът на 21 век е, че жените си мислят, че са първия и най-важен пол, защото видите ли можели да раждат пък мъжете неможели. Само че без мъжко семе нищо няма да раждат жените, докато технологиите днес (пак измислени от мъжета) са се развили достатъчно, при което мъжете могат да имат репродукция без женско участие, докато жените не могат без мъжко. Ето това е полезно за мъжете 37, като компенсация от зловредното женско влияние и тровене на живота им.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 4bde57ec07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Херкулес, евала, велик си!!!

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: aafd157743
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   " Учели били, работели и гледали и децата заедно с домакинската работа? Ами защо учите и харчите средства напразно? Учете, но без да заемате места предназначени за мъжете и да създавате вътрешни конфликти в мъжките колективи. "

Хайде, Херко, иди сега и го кажи/прочети това на дъщерите си! ВЕДНАГА!
Иначе ще ти харчат средставата НАПРАЗНО!

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: aafd157743
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Най-забавното от всичко е твърдението, че мъж с костюм бил безхарактерен, ЛОЛ! Ай, иди на Уолстрийт и пак пиши тука...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 04cfce789d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Леле, Херкулесчо, майка ти доста ти е разбила психиката като малък. Просто няма как да го скриеш. Личи си, че бая те е тормозила и понеже не си могъл да направиш нищо... сега за отмъщение драскаш по сайтовете. Е, лошо няма, щом ти помага, пък и нас забавляваш. :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: f8916f2777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   39. Херкулес, евала, велик си!!!

Така е Монико, велик съм.

"Хайде, Херко, иди сега и го кажи/прочети това на дъщерите си! ВЕДНАГА!
Иначе ще ти харчат средставата НАПРАЗНО! "

Ама че си проклета бе Монико, не се отказваш да се заяждаш с мен. След като вече съм похарчил огромни средства за образованието им ще съм прецакан и ще се почувствам окраден от системата, ако им забраня да работят, а те работят вече отдавна, но не работят в мъжки професии.
Казах!
При положение че живеем в патриархат, който се е доказал като най-съвършена система за съществуването и прогреса на човечеството, нещата щяха да стоят другояче!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: c903aedbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   "... мъж не смее да влиза сам в асансьор с жена/и за да не бъде съден за сексуално насилие... "
"Ако мъж и жена са в интимна връзка след 60 дни жената спокойно може да осъди мъжа за сексуално или каквото там насилие... "
Има ли такива случаи? Аз не съм чувал. Иначе разни шантави закони има но не знам доколко се прилагат понеже тогава ще опандизят половината мъже и няма да има кой да работи.
" жената не е като човека! "- с това май всеки женен е съгласен.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: fbc58b7074
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Хаха 43, аз съм 39 и не съм 40, Моника или за която там ме бъркаш, мъж съм си. Просто исках да изразя подкрепата си към теб, защото наистина казваш много верни неща. Казвам ти само да не бъркаш потребителите, иначе за всичко друго си прав.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: f8916f2777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Извинявай 39, радвам се, че имам съмишленици. Благодаря за възхищението ти към мен. Има една Моника, която още преди повече от 9-10- години се заяжда с мен по форумите. Върла феминистка е и скача да се бие. Ще ми се да можех да я пребия наистина, че да я видя как ще ме осъди, само че това е невъзможно и тя го знае, за това се заяжда постоянно.

"42. Леле, Херкулесчо, майка ти доста ти е разбила психиката като малък. Просто няма как да го скриеш. Личи си, че бая те е тормозила и понеже не си могъл да направиш нищо... сега за отмъщение драскаш по сайтовете. Е, лошо няма, щом ти помага, пък и нас забавляваш. :)"

Ама това вече на нищо не прилича номер 42! Как смееш да иронизираш много по-силен от теб мъж. И теб искам да пребия, само дето не е възможно. Майка ми и баба ми са ме възпитали правилно. Патриархалното време още не е отминало и никога няма да отмине, а аз съм си с патриархално възпитание. На мен няма нужда писането по сайтовете да ми помага, у нас аз съм закона. Ти внимавай да не попаднеш под ударите на мъжкото правосъдие на някой буен мъж, че ще ти се стъжни живота. Няма да ти помогнат ни Ме Тоо, нито новите и останали гнусни феминистични закони. Ще си получиш заслуженото и тогава ще се сетиш за мен, колко прав съм бил с предупрежденията ми, жените да си знаят мястото и да не се мислят за равни с мъжете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker