Уголемяване на пениса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Уголемяване на пениса
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3026 пъти
Здравейте момчета!
Понеже гледам, че доста се обсъжда темата за уголемяване на пениса и реших да напиша нещо за моя собствен опит в това.
Първо искам да кажа, че всякакви опасни методи с помни и т.н. не ги препоръчвам. Също и разни хапове и гелове, дето са направени, за да вземат пари от хората само - това го знам от опит.
Така аз имам лично опит с джелкинга и подобни упражнения, които са доказани. В началото ми беше странно да повярвам, но имах проблем - малък член 13.5см в ерекция (при секс можеше и до 14 да стигне), а в дебелина бях вече трагичен - 10-11см (обиколка). След около 6 месеца упражнения стигнах до 15.5-16см дължина и 13см дебелина.
Ето какво правих (пиша и на английски имената, за да ги намерите по-лесно в нета):
-загрявка с топла кърпа (The Wake Up Cloth) - 2-3мин
-?дългия шлонг? (The Long Schlong) - 4-5мин
-джелк (The Jelq) - 5-8мин
-хоризонтално (Horisontal Movement) - 3-4мин
-пак загрявка - 2мин
-PC Flex Basic (направо в нета го вижте) - около 100повторения
Последното е по-скоро за заздравяване на мускула, който държи пениса и така по-лесно се контролира изпразването.
Това всичко отначало 3, по-късно 5 пъти седмично.
По-ниските бройки за в началото, а после до по-горните.
Пожелавам ви успех, момчета! И да не се зорите много, че да не стане някой фал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: ec5deb92ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Имаш нужда от спешна психиатрична помощ в, , Св. Наум"по НЗОК, веднага!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d8d0d1625f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност 14 см са си напълно нормални, според мен? !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dcf51a8f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Напълно съм съгласен с 1 и 2!

Давам ценен съвет и ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към всички, които искат да чуят и то от човек, който има опит с тези работи:

МЕТОДИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ!!!

Приканвам автора да даде пояснения колко серии и с колко повторения той лично е правил тези упражнения, и с каква обща продължителност са били те!???

1) Макар и пенисът (фасцията) да може да търпи разтягане, когато се пренапъне се къса и се получават жестоки кръвоизливи, които завършват със спешни операции, пиене на изключително вредни медикаменти за потискане на ерекцията в периода на възстановяване, който трае поне 6 месеца! Отвъд болката и неминуемата загуба на съзнание след инцидента (счупване на пениса), след хирургическата интервенция може да има много лоши последствия за формата на пениса, размера, тежки инфекции, некроза и въобще да се стигне до т.нар. загробване на пениса, и всякакви други вариации.

2) Има голяма разлика между нашите тела и тези на дивите африкански племена! Да сравняваш те какво правили и да го прилагаш върху себе си, е меко казано безразсъдно!
Добре е да отбележим, че времето при тях винаги е супер горещо и пенисите няма да изстинат по време на тренировката! Тука дали някой ще поддържа в стаята си 30 градуса, за да се подсигури?
Друго - телата им са много по-жилави от нашите...

3) Тези упражнения в Судан ги практикуват в школи върху тийнейдъри и всяка школа си има треньор (преподавател), който не само им показва, но ги учи самите тях намясто!

4) Дори и при доста правилно изпълнение на упражненията се получават деформации на тялото на пениса (вътрешни подувания, които не изчезват!). Изтеглянията стават с пръсти и е невъзможно да се образува напълно равномерно изтласкане и ще забележите как при един относително нормален и прав пенис, започват да се появяват дисиметрии!

5) Предвид огромните рискове, включително и ПЪЛНО ПОЛОВО ОСАКАТЯВАНЕ ДО ЖИВОТ, евентуалният успех далеч не е нещо внушително! Някой и друг сантиметър отгоре (от 0 см до 1-3 см и то ако не успееш преди това да се осакатиш!).

6) Ако при теб се е получило без травми, ДАЛЕЧ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ПРИ ДРУГИТЕ ЩЕ Е ТАКА, а в такъв случай ти няма да носиш никаква отговорност, че някой друг страда жестоко, задето те е послушал!
То тогава ТИ СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ШАРЛАТАНИН, ОТ КОГОТО НИКОЙ НЯМА КАК ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ! Т.е.:

7) Ти НЕ си медицинско лице и НЕ носиш никаква отговорност за изключително опасните методи и препоръки, които даваш „наволя“, нали така???

Моят личен опит е, че получих вътрешен кръвоизлив, който ми създаде много главоболия и дори така и не е минал напълно и то СЛЕД ГОДИНИ!

Та който иска да се подвежда по малоумието на неквалифицирано лице, да си сърба попарата.

Аз лично е нямало откъде да прочета за евентулните опасности и го разбрах по трудния начин!

Незабравяйте, че когато някой ви пропагандира нещо твърде хубаво, то обикновено има много „но-та“!

Дори и да има някои, които успешно минават през този етап на уголемяване, не доумявам дали максумум 3-те сантиметра отгоре са ги направили повече мъже? – За себе си зная отговора.

ПРОБЛЕМЪТ С ГОЛЕМИНАТА НА ПЕНИСА Е ПСИХОЛОГИЧЕСКИ, независимо дали засяга мъже или жени! Така че ако някой не се чувства достатъчно голям или мисли, че гаджето му не е с достатъчно голям, ПРЕПОРЪЧВАМ ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ от адекватни, АКРЕДИТИРАНИ МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0324ba4130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не, няма нужда от психиатрична помощ, а по-скоро от психологическа, явно има някакъв комплекс....всички имаме, това е нещо нормално, заради, което човек надгражда себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a67cf072c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора до 4:
Написах историята, за да дам по-голяма точност, какво евентуално може да се прави за уголемяване, защото гледам, че до сега само се обсъжда дали въобще работи. Също казах да не се прекалява и да се внимава. Естествено, че ако чувстваш дискомфорт спираш. Също така цялата "тренировка" е около 30минути макс и не се прави всеки ден. Ясно е, че има риск, но то къде няма. По тази логика дай хората да не тренират примерно, за да не се сецнат и изсипят евентуално.
Не искам да се заяждам, но ти в момента само се опитваш да плашиш хората, че ще останат импотенти, с деформации. Най-вероятно като си ги правил тези упражнения си прекалявал доста, щом до там се е стигнало. А пък и не се имам за шарлатанин, защото да съм поискал пари някъде?
За това колко съм правил, съм написал. Попринцип мислех да кача и pdf книга с точни инструкции за упражненията, но не стана. Тук наистина съм в грешка, признавам. Който иска да потърси в pirate bay - The Natural Penis Enlargement Guide.
П. П. Изключих от програмата упражнения, които считах за по-опасни.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: af338d75f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако размера няма значение защо вагиналните топчета са дълги 16см?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9a09ffbac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Уголемяването е опасно, знам че някои го правят с течен парафин.
По-добре си имплантирай стъкле или метална съчма от титан, ще ги побъркваш и скъсваш мацките.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a67cf072c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хмм отдавана не беше обсъждана тази тема. Ще се съглася и с автора, и с номер 4. По принцип упражненията за уголемяване могат да имат ефект върху размера, но ако не се внимава и се прекалява ще свършите като 4.

Авторът чак цяла тренировка е дал :D. С толкова много упражнения става дълга и шанса за контузия се увеличава с това. Аз лично на 19години съм правил Челик (Джелк), но само по 5-10мин макс, 2-3 пъти седмично и то много внимателно. И много важно преди и след това задължително затопляне, както казва 4, че ако е студен си е еб*ло. Ефекта не беше голям: 2см в дължина и 1.5см в обиколка. Само че това всичко за почти година, а не за 2-3 месеца, както чакат повечето. От тези размери не съм загубил и милиметър. Също пиех и пия още бабини зъби, които памагат много за добрите нива на тестостерон и поддържат добро либидо, а и имат ред други ползи за здравето.

По чуждите форуми ще срещнете и двете мнения, като съм забелязал, че хората, които имат проблеми след такива упражнения, са се натоварвали прекалено много. Също обаче и не вярвайте на такива, които ви казват, че само за няколко месеца и са покачили с над 4-5см.

Съвета ми е, който иска да пробва, но на своя отговорност и да ВНИМАВА МНОГО, че ако си ги осакатите цял живот ще съжалявате. Ако усетите някакъв дискомфорт - спирате!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d52c8df2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз правя упражненията от време на време без да се пресилвам с дърпането и джелковете и съм забелязал, че това ми влияе положително на ерекцията. Това ми стига. Нямам фикс идея за достигане на някакви размери. С 15см съм карал момиче да свършва по няколко пъти и да мокри леглото. Бил съм и с едно дребничко сладурче, на което съм стигал до дъното. Тя казваше, че докосването от главата на члена ми на шийката на матката й не й е приятно.
За какво са 20см като не могат да влязат в нея?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0425b2525a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Уголемяване може само с фотошопа ! Каквото ти е дал дедо Господ това .... Не опитвай с хапове и мазила, само пари на вятъра , а и някои от тях могат да бъдат много опасни . Иначе знам един трик , да се покажат вените, пи*етата много се кефят . Та като се надървиш , загрей една кърпа (с пара или с гореща вода) и си я сложи на шпека . Работи на 100% , става по-релефен и мадамите припадат направо .

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 648e4c127b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До автора:
Може ли да кажеш какво представляват и как се изпълняват следните упражнения, защото не можах да открия нищо в нета?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker