Проблеми в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми в секса
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1595 пъти
Здравейте! Пише Ви момиче на 19 години. Имам си приятел от 1 година ( той е на 25) и всичко е прекрасно с изключение на секса! Искам да подчертая, че не съм му първата и е имал връзки с няколко момичета преди мен! Адски много го обичам и не бих го зарязала заради това, но проблема е, че той буквално си го вкарва 3, 4 пъти максимум и свършва! Искам да попитам и другите двойки имате ли такива проблеми и как се справяте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 41033ad6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си много широка, я вземи че му пусни отзад и тогава сподели с нас!?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 423772e645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Решението е просто - трябва да говорите за това и да му обясниш как се чувстваш и какво те притеснява. Този проблем няма да изчезне от само себе си и в дългосрочен план ще доведе до недоволство, което само ще се натрупва с времето.
Приятелят ти най-вероятно го е грижа за теб, но може би не се е замислял или НЕ ЗНАЕ точно от какво имаш нужда, за да те задоволи сексуално, особено ако никога не сте говорили за това.
Мъжете и жените се различаваме в сексуално отношение и много често не разбираме добре другия пол. Затова комуникацията е от първостепенна важност. Например ние, мъжете, се възбуждаме за секунди и сме готови за действие, което обаче приключва твърде бързо, ако не се контролираме, и в повечето случаи е недостатъчно, за да задоволи партньорката ни. След това възбудата ни рязко спада и можем спокойно да се занимаваме с нещо друго. Жените имате нужда от повече време, за да се възбудите, да се подготвите за секс и да достигнете до оргазъм, и затова любовната игра преди и след секс е много важна.
Ако един мъж не знае за тази съществена разлика между мъжете и жените, той трябва да проучи въпроса, ако иска да бъде добър любовник. Ако знае всичко това, но не иска да го прави, това означава, че е егоист и мисли само за собственото си удоволствие. Предполагам, че твоят приятел попада в първата категория и вероятно ще има желание да се научи, стига да говорите за това и да му бъде насочен към правилната информация.
Също така мъжете обичаме нещата да ни се казват директно, а не да бъдем оставяни сами да се сещаме :) Приятелят ти най-вероятно дори не подозира, че има проблем, иначе сигурно би направил нещо по въпроса. Затова ми се струва, че най-добрия вариант е да говориш с него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 40e53c6d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз също имам подобен проблем. Приятелят ми свършва бързо и любовната игра преди секс почти я няма. Когато му кажа ясно, че не съм задоволена той сякаш не ме чува и дори и с пръсти не иска да продължи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7e6faf6e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Само аз ли не схващам нещо... Какъв е проблема? Аз съм свършвал и по 6-7 пъти за една вечер. Нормално е първия път да се свърши бързо :). Да не говорим ако го възбуждаш също. Защо след това не продължавате?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker