Липса на сексуалин опит и дали е късно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на сексуалин опит и дали е късно!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3151 пъти
Здравейте, пише ви мъж на 29 години. Живея в голям град преместих се отскоро на квартира. Имам добре платена работа. Поддържам се, не бих се нарекъл някой красавец, но си старая да съм подържан и изряден спрямо външния вид. Та въпросът ми е как да навия някое момиче за секс. Трудно ми е да стигна до там. Тези с които съм излизал са ми възприемали като приятел. Иначе малко ме е срам да го кажа, но съм девствен. Един приятел постоянно ми казва да ида на проститутка, но аз му отказвам понеже не искам така да ми е първия път. Трудно ми е да общувам с жени и не знам как да стигна до секс. Притеснявам се че може да не ме приеме така и да се изложа. Знам че може би времето ми за жени е изтекло. Все ми разправят чи след 30 нещата не става ли толкова лесно пък и аз не познавам такива хора. Повечето ми познати са си изживяли младостта били са няколко, а други са женени, имам и един приятел който и в същото положение, а аз се колебая дали да продължавам да опитвам. Е поне някоя приятелка да си хвана че ми е късно за повече жени.

Извинявам се за темата ако се повтаря и с други и ще съм ви благодарен за някой съвет. ☺

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 96cbda9fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно Иване, докато си жив и прав - не ти е късно да топнеш чушлето! Не се вглъбявай, първият ти път наистина трябва да е специален. Сигурен съм, че се срещаш с жени ежедневно. Цаката е да си усмихнат, общителен, приветлив. Сам ще усетиш къде прехвърчат изкри. Бъди себе си и рано или късно ще намериш точния човек, който ще те приеме (поеме) напълно! Това, че гониш 30така не означава, че ще тръгваш да заклеймяваш. Просто поддържай форма, много е важно да се храниш добре и да се държиш естествено. Това, че си девствен само означава, че ще разцепиш първата си от секс и ще я задоволяваш редовно! Ще имаш енергия и нагон за постоянен секс. Важното е да се доверяваш на човека. Всеки се е притеснявал в началото и е бил в същата ситуация като теб. Ще му дойде времето и ще се радваш.

Само гледай да не забременееш мацката от първия път! Ще трябва да се омъжиш за нея и тогава ще осъзнаеш, че сексуалния ти живот ще е приключил още преди да е започнал. Ползвай презарвативи.

Хасан,
на 19
с 2 деца

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dd49f71cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здрасти, ами трябва да си дадеш свобода на желанията, просто действай с някое момиче. Гледай я, показвай с очи, че я искаш и прави игриви намеци - доближавай я, дишай в ушите й, с нос чешкай по косата. Честно казано, на мен ми е вързало така с няколко, но пък бяха под 25. Създай емоция, те така се подмокрят. Трябва да си наясно, че девственост при мъжете няма, тя е само в съзнанието. А, вкарванеъо и лашкането са нещо съвсем механично и най-малко философско. :)
Безспорно, много девствени и дървени момичета се изявяват, вярват си на глупостите и си мислят, че правят криво на някой, но трябва да се образоват малко в сексуалната област.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: be3db979b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените най-вероятно са го усещали, защото се забелязва това нещо. Имах един приятел, преди няколко месеца си хвана първото гадже а е на 26 години и никак не изглежда зле, напротив. Просто е доста срамежлив, няма подход и търпеше като цяло някакви за които не си струваше.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 190e501b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Отивай на проститутка, ако чакаш още след време ще качиш тема (вече съм на 50 и още съм девствен)! Щом имаш добре платена работа можеш да си викнеш някоя елитна!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 190e501b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Абе пичага, за да си вървежен и да оправяш мадами ти трябва едно нещо (КЕШ). Ти имаш ли, имаш! Еми какво чакаш, отиваш в дискотеката черпиш някоя мацка от скъпото и е твоя, ако имаш и хубава кола няма отърване! Действай, докато не станеш дърт за дискотеките(чалкотеките), там са най - разкрепостените и первезни моми!! Ако пък си много стеснителен, пии няколко големи уиската да се отпуснеш и си викни 2, 3 елитни проститутки. Не им казвай, че си девствен, а кажи че обичаш жената да доминира, те си знаят работата и ще те оправят!

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 190e501b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе пичага, за да си вървежен и да оправяш мадами ти трябва едно нещо (КЕШ). Ти имаш ли, имаш! Еми какво чакаш, отиваш в дискотеката черпиш някоя мацка от скъпото и е твоя, ако имаш и хубава кола няма отърване! Действай, докато не станеш дърт за дискотеките(чалкотеките), там са най - разкрепостените и первезни моми!! Ако пък си много стеснителен, пии няколко големи уиската да се отпуснеш и си викни 2, 3 елитни проститутки. Не им казвай, че си девствен, а кажи че обичаш жената да доминира, те си знаят работата и ще те оправят!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 900c180f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Какво значи колебаеш се да опитваш? Та нали ти току що си заживял сам, сега ти е времето.
Пишеш ни, щото те е страх, а те е страх защото идва момента. Когато си живеял там, където си живеял, не те е било страх и не си писал, щото си знаел, че няма как да стане, я от родители я нещо друго...
Сега е момента пич... А как точно, е другите коментари да ти обяснят. :)
Бавно и славно се отпускаш на където те тегли.
Само спри да лъскаш, че като си задоволен постоянно, жените го усещат.



Sigma. Life is easy.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 14154bf4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ми как да ти кажа... не че искам да те обезсърчавам нещо, но за тези работи се мисли и се действа на 17-19, а не на 29...
Родителите ми на твоята възраст вече са имали 2 деца, а аз съм ходел на училище.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb99935b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не е късно, просто не тръгвай с идеята да навиеш "някоя за секс", защото няма да ти се получи.
Търси жена, както си търсиш приятели - общи интереси, разбирания за света и т. н.
Общувай с колкото можеш повече жени, за да "претръпнеш". Свикни да водиш разговор, ще се отчупиш постепенно.
Когато си позволиш да опознаеш дадена жена, ти да прецениш дали тя е подходяща за теб, а не да мислиш само как да ти пусне, нещата ще се подредят.
Това, което искам да кажа е, да не превръщаш сексът в абсолютна цел. Жените усещаме такива мъже, категоризираме ги като отчаяни и ги отписваме. Защо? Ако имам насреща си такъв мъж, ще съм наясно, че той бленува само за секс, а не да бъде конкретно с мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c46e550bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ами просто като ти хване окото някоя я кани на среща, няма ли някоя на която и харесваш, всеки си има такива хора, но просто не знаят.
Ако имаш много контакти с жени, каниш някоя и която върже, ако има симпатия се усеща.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 159566b1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Браво, че не ходиш по курви, намери си първи приятелка а после мисли за секса а не за секса като приоритет и всичко ще се оправи. Не ти е късно, просто не всички са секс маниаци и чукат всичко наред, ако беше човек без стойност до сега щеше да си минал доста жени. Стагяй се.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d429778d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Съвсем скоро започва онлайн курс на Наталия Кобилкина за мъже свалячи. Включвай се, не е скъпо. Жените ще са доволни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f824bdd38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Общувай със жени,ако имаш симпатия към някоя, направи така,
че тя да разбере. Според мен е важно да изградиш приятелство с жена, като е важно да прехвърчат и феромони. Не може да сте като брат и сестра. Търси контакт и може и подходяща тема на разговор да похванеш. Изобщо нищо не си изгубил като не си преспал с пияните и нашмъркани моми от,Студентски град,отървал си някоя венерическа болест. Какво мислиш за по-големите от теб жени, привличат ли те?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f903511645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Мога само да ти кажа, че който може го може. Не е задължително да си спал с много жени за да станеш способен да ги задоволяваш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 659aeb7672
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Не знам баце няма смисъл да се опитваш, то кво да се опитваш като ти явно не ставаш. Сетил се нашия на 29 мацки да гони. Ти ако имаше акъл досега да си го направил. Другите ти дават фалшива подкрепа, но вътрешно знаят че не ставаш. Не ескам да те отчайвам ама за такива дето са почнали на 30 да се занимават с жени и да успеят аз не съм чувал. Кофти съдба пич ама това е живота. Сега ще гледаш как другите ще чукат готините мацки на по 20 а ти ще се самосъжаляваш освен ако някоя застаряла милфка не ти пусне ама малко вероятно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dd49f71cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Супер нелеп коментар на 26, напъване за нителектуален проблясък и опит за доказване на недоказаното, а именно, че мъже с малко опит нямат особени шансове за общуване с жени. Но както и да е, все пак мъжете на 30, правят секс с жени на приблизително същите години или малко по-големи, позитивите от това са, че всичко е страстно и непринудено. Сега, не всички правим секс с водна основа мазила, но пък малкото сме истинските тъпкачи, какъвто очевидно е пича написал темата. Безспорно, жените се плашат от сексуалните мъже, като ги наричат мъже без опит, загорели и нз си какви, а ходят с асекдуали, льохмани и крайни балъци. Факти от нашата родна действителност. Наблюдавам камери и често гледам младежи, една се навежда със свалени гащи, а дървото зад нея се клати смешно. Учудващо, колко ли умствен капацитет има тази и подобните й, щом викат на това секс.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 659aeb7672
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз съм 26, до 27 пич не се мисля за голям играч, ама няма как да му влезна в положението на тоя пич разбираш ли? ! То и ти много не му помагаш дрънкаш си твоите глупости и един съвет не му даде ама както и да е. Аз не казвам да се отказвам то няма как да се откаже, все ще ебе ама не знам кога, може и на платена да иде де да знан той си решава. Ама досега да не да е спал, аз съм сигурен че са го харесвали някакви мадами ама той не знаел как да процедира. Да пита някой по опитен или някой приятел. Човека чакал да стане на 29 и изведнъж да се появи на радара за любов. Еми няма как да стане веднага. Все пак има и бая хора в неговото положение и честно да си кажа нямам си и на идея как тези хора ще се справят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker