Изповедта на един самотник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изповедта на един самотник
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4272 пъти
Ето, че и аз намерих този сайт за да споделя нещо с вас, което ме мъчи цяла вечност. Мъж на 30 години съм. От малък живея в Холандия, но така и не можах да се адаптирам към живота тук. Сигурно ще попитате защо?

... Тук цари расизмът, колкото и странно да звучи е така, изпитал съм го на гърба си цели 14 години. Не съм щастлив. Имах един период от живота си, когато се запознах с едно момиче от БГ и се върнах заради нея, но след две години съвместен живот се разделихме, признах си, че съм циганин, мислейки, че след толкова време след, като ме е опознала ще направи компромис, но уви стабилно се заблудих (драмата се развива между 2007 и 2009 година). След като се разделихме се върнах отново в проклетата Холандия. Направих си регистарции в доста сайтове за запознанства и си писах с тая-оная, знаете как е. Мислейки, че с някоя все ще стане нещо, за да си остана при нея или тя при мен и да си живеем живота, но както вече се досещате, пак не се получи. Отново се върнах там и не знам какво да правя сега, минават ми лоши мисли през ума, дори не искам да ги напиша (сигурно се досещате какви).

Някой от хората тук, ще кажат да си намеря циганка, да ама като не познавам такива как да я намеря? Не съм общувал досега с роми, имах една позната, но не може да намерим общ език, просто не става и това е. Казват, че съм симпатичен, но защо с никоя не се поучава, пиша на много жени, но те не пишат и аз се отказах вече, но къде да я намеря, коя ще ме приеме, направо не ми стига ума. Съвсем нормално момче съм, не пия, не пуша, трудолюбив съм, имам си мое жилище, но съм сам, а това ме убива емоционално, загубих като, че ли смисъла на живота. Социалният ми живот не е на висок ниво, защото все съм на вън, затова сайтовете за запознанства са единствената ми възможност да завържа разговор с някоя, звучи много жалко, но е така, това е истината.

Не разбирам другите как си намират любовта, има толкова много хора в сайтовете, ама ни е една не ме иска, не ми пише. Започнах да си мисля, че съм супер грозен, до преди години нямах такъв комплекс, но от две години насам, си го втълпих и не мога да си го избия от главата. Отчаял съм се и не знам какво да правя, не знам дали и вие може да ми помогнете. Но ако искате и имате желание ще прочета коментарите ви. Благодаря!


Модератор: Разбираме Ви, но не публикуваме лични данни, тъй като сайтът е анонимен. Все пак публикуваме историята Ви и се надяваме да получите нужните подкрепа и съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: a5b0a09058
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, ограничени и предубедени хора има навсякъде.
Аз обаче не разбирам ти защо трябва да даваш обяснение на някой дали си циганин или не.
Явно теб повече те интересува отколкото другите.
По написаното съдя, че си интелигентен и не си, като онези от махалите в катуните, които крадат желязо и се женят на 16; нямаш никаква връзка с произхода си и не спазваш традициите.
Въобще в Холандия хората наясно ли са какво представляват българските цигани?
Аз съм чувала от приятели, че там има хора от всякакви раси и затова не са толкова предубедени. В какво конкретно се изразява расизъма?
И защо си търсиш българки и после им даваш обяснения от какъв произход си?

По сайтовете за запознанства няма да си намериш щастието.
Намери си жена в истинският свят.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 08957b3b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От написаното съдя че си доста грамотен и интелигентен. Произхода няма никакво значение. Но не разбрах защо точно българка си търсиш. В Холандия има сигурно достатъчно момичета, които ще ти обърнат внимание. Да не ти пука от расисти, те не те заслужават. И още един съвет, явно имаш комплекси за произхода си, постарай се в тази насока. Верочтно жените те отблъскват заради комплексите ти, а не заради произхода. Имаи повече самочувствие и нещата ще се подредят. Желая ти кусмет.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 21904b1df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Еми в Америка има всякакви националности и там със сигурност, ще си един от шареното множество.
За други страни в Европа не знам. Ако въпроса е на живот и смърт, отиди, пресели се в друга държава. В Испания, например са по-мургави и ще те приемат леко. Щом казваш, че се справяш в Холандия(където е по-строго и се бачка много), ще се справиш в Испания. Там хората са по-купонджии, веселяци, фиести, празник на домата и какво ли не.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3f6872b1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз намерих съпруга си точно в сайт за запознанства, просто усетих различния човек от другата страна, и той не е много красив, но е моя съпруг-човека, с когото ще остарея. Не се отчайвай, със самосъжаление нищо няма дан постигнеш, просто бъди себе си и не забравяй, че и в интернет пространството си личат лошите хора. Не бъди скучен, не бъди досаден, не се фукай с нищо, не търси целенасочено жена, с която да остарееш. Пиши с някой заради самия разговор, нещата ще се случат от само себе си. Не хленчи за нищо на света прес момичетата колко си самотен и колко искаш да имаш гадже. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 59a88f81cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей! Първо, искам да ти кажа - браво, че се справяш и вече 14 години си там! Второто, което искам да ти кажа е, че, ако си мислиш, че заради това, че си циганин те дискриминират, лъжеш се. Българка съм, и по мои лични наблюдения тук в България дискриминираме собствения си народ. Постоянно сме на групички, постоянно се боготворят чужденците, а българите сме отхвърляни. Изобщо не сме единен народ, което при циганите е обратното. Не си мисли, че ако ние българите отидем в чужбина, няма да ни дискриминират. Напротив! Повечето българчета са с голямо самочувствие, но мога да ти кажа, че в чужбина първо гледат себе си, и тогава другите. За тях е важно себе си да оправят, ти си резерва, но ти това си го разбрал де.
Навсякъде ще сме дискриминирани и българите и циганите. Докато България не се уедини, ще бягаме по чужбина, където едва ли някой ще ни посрещне с отворени обятия... :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4ab88a3fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Твърде грамотен си за ром. Мисля, че си българин, който си прави гаргара с нашите момичета.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c1bfbeeffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не казвай, че си циганин - особено, ако си търсиш българка. На българите им писна от цигани и от вечното им положение на чакащи и получаващи помощи и издръжка. Та затова е много вероятно да пренасят негативното си отношение към теб. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e6748ef33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора към номер 6...

Ром съм, но съм имал късмета(шанса) да завърша Международни отношения и организации в Гронинген, Холанидя. Най вече ме подтикна да го направя заради в гнетената расизъм, която цари под небето ни. Една птица лято не може да направи, знам но се надявам, че един ден ще живеем всички заедно, казвам го със сериозни съмнение, но там някъде в дъното на душата си имам едно пламъче надежда, която никой никога не може да ми го отнеме!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8925d63ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не съм съгласен с № 6. Човек не избира кога и къде да се роди и не си избира родителите. Но има право на избор, как да си живее живота и с кой да бъде. Връзка основана на лъжа, няма да продължи дълго и отново ще се разочароваш. Бъди такъв какъвто си. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 77f212e4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също съм циганка. Мога да пиша и да чета добре. Защо да не е циганин? Това, че е грамотен не узначава, че не е тъкъв.

А относно темата:Здр. искам да те посъветвам да започнеш да общуваш повече с момичета ромки, защото вярваи ми сред тях се крие твоето момиче. Едно бг. няма как да те уцени щом си циганин... Тя просто ще си каже, че няма бъдеще с един''циганин". Времето си лети и трябва да се задеистваш. Аз съм на 24 г. и имам връска с бг. момче... , но тои ме приема тъкава каквото съм. Обичеме и аз него... е, за общо бъдеще не сме си говорили... Макар, че той все ми казва, че съм момичето на живота му. Аз не си правя глупави илюзии и знам, че един ден всеки ще си поеме пътя по отделно. Знам, че моя мъж до кря на живота ми ще е циганин и това е. Пожелавам ти успех в търсенето на твоето момиче нека бъдеш щастлив, защото всички го заслужаваме!!!! И повече усмивки... (~*~)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 52af67f4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №9 Грешка отнася се за №7. А ти № 10 колко си грамотна е видно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3c061937b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора.. Обръщам се към всички вас, като приятел, а не като по различен, защото не съм. Благодаря за коментарите и за отделеното ви време. Разбарх, че никой не може да ми помогне, ще се пусна по течението на съдбата и където ме отведе. Надявам се в някой друг живот да е по добре!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f6cf439fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ама че работа човек се променя просто не трябва да се отчайва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker