Искам да съм курва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да съм курва!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 7284 пъти
Правилно прочетохте. На 25 съм.И знам, че ще ме осъдите. Моята нереализирана мечта. Винаги само това съм искала. Искам да бъда курва, да се еба постоянно, с всеки готин пич, навсякъде. И да, не разбирам какво имат хората срещу хиперсексуалните жени ( чудно, за мъжете такива изисквания няма). И смятам, че курвата е по- скоро душевно състояние, а не да си доставяш удоволствие. Мисля, че съм хиперсексуална, просто защото не мисля за друго освен за секс. Често мастурбирам на работа и на публични места. Същевременно съм много влюбчива, влюбвам се във всеки срещнат. Истината е, че цял живот постисках сексуалността си, а и отраснах в семейство, където думата " секс" беше едва ли не нещо мръсно. Спомням си, че когато бях малка, фантазирах нонстоп, имах ехсцебионистични наклонности, и нашите ме заведоха на психиатър. Впоследствие ужасно много се засрамих от сексуалността си, отъждествих я с нещо долно, мръсно и срамно. Пък и нашите много ми натякваха, та се схлупих ужасно, и се комплексирах. Отстрани изглеждам много загубена, а вътрешно съм разкрепостена. За съжаление, си изградих един измислен морал и глупави задръжки - това е срамно, долно, как може, ще бъда наранена, как ще изглеждам в чуждите очи. Голяма грешка! И сега хем искам да го правя със всеки, но моралните ми задръжки ме спират. Ме би трябвало да ми пука. Защо ми пука? Как да сваля всички прегради и задръжки, за да се отдам на това, което винаги съм искала, жадувала и търсела? За справка, красива съм, да. Когато вървя по улиците, мъжете се обръщат и цъкат. Това ме възбужда ужасно. Бих си лягала със всякакви момчета и мъже, от всякакви националности, разбира се,стига да не са боклуци и отрепки. Понякога ходя без бельо. А лятото, когато отивам до магазина с късата поличка, мъжете там ме изпиват с очи. И се вълнувам ужасно. Как да се отдам на този порок, без после да се измъчвам от вина, скрупули и мисли как ще бъда възприета? Другото, което е, направо се подмокрям като си представям голо мъжко тяло, имам фетиши
Или мъж, който ме доминира и унижава, нарича между мръсни имена, и ме чука на задна. Луда ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: af08a69a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Дано те срещна някой ден

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 83e155b169
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами че ти вече си бир парче курва, не разбрах само взимаш ли пари???

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1549f48fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Давай телефона си

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2fe5c0509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Дай фейсбукк да се запознаем :D

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1e1e62c48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си луда. Потискането на сексуалността и срамуването от нея, през което си минала, е ужасно и деструктивно. Писах в някаква друга тема, че това води или до задръстеност и сексуална фрустрираност, или избива в другата крайност. И аз израстнах в семейство, в което мъсълта да произнеса думата секс пред родителите ми беше абсурдна. Мисля, че българските родители като цяло са адски задръстени в това отношение.

Та, не си луда. Заслужаваш богат полов живот. Но много горещо ти препоръчвам да го изградиш с един човек. За другото се плаща огромна психологическа цена. И житейска.

Преспиването с друг човек е преживяване със сериозна емоционална стойност. С всеки следващ сексуален партньор намалява способността ти да се обвързваш емоционално. Популярната аналогия е като тиксо, което залепваш, отлепваш, и се опитваш да залепиш отново. След едно разлепване пак ще може да се залепи, просто малко по-слабо. След две - още малко по-слабо, и така нататък. Няма ясна граница. Но е факт, че огромна част от жените, които са преспали през живота си с много мъже, започват все по да не могат да се привързват емоционално. И това е голяма пречка когато опитат да създадат здраво семейство.

За мъжете също е вярно това, просто с по-малка сила/тежест.

Избери си един качествен мъж и се отдайте на висчкия секс, който жадуваш! Издивейте от кеф! Само добро има в това. Но, поне мен ако питаш, недей „става курва“.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2fe5c0509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей! Момче съм на 17, дай фб да се запознаем да го правим двамата :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a93407380e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си луда, а родителите ти малко са те натиснали в едната страна, и така се освобождаваш от тяхното владичество като удараш другата страна. Сега.. Какво е съотношението между твое лично желание и обратен ефект от това, какво те натискат родителите ти, не знам.

Но щом искаш, прави го.
Кой знае, може и аз да те бодна някой ден. И аз съм красив, също висок строен мъж.
Ако не искаш отрепки и боклуци, то тогава ако се пазиш от болести, единствения ти проблем, който виждам е. Семейство не искаш ли? Мисля, че трудно ще си намериш свестен мъж ако това ти писне 1 ден.
Курва за пари или просто да те ебат? Защото ако е за пари, как ще си изкарваш прехраната като дойде крайната ти фаза на овяхване?

Другото си е твой избор, щом толко искаш... Аз се сетих за тези въпроси.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4dc6b68a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дами и господа на вашето внимание е поредното доказателство, за това как някои хора са от части подминати от еволюцията и в резултат са си останали на примитивно ниво. Вместо да се държиш като животно, направи нещо смислено. Тренирай, чети, намери си някакво хоби. Имам чувството, че за някои хора сексът е най-важното нещо и единствената цел в живота. Тъжна работа.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 539bbf31ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лесно се става курва, няма какво да питаш

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3d129a704d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласен съм с теб - не виждам защо в наше време все още има такива полови стереотипи и деления. Ако жена иска секс, то тогава тя е к*рва. Ако мъж откаже секс на жена, то той не е мъж. Ако жена е лесбийка е възбуждащо и готино, но гейовете са гнусни, извратени и тнт. Живей си живота така, както ти харесва и слушай сърцето си. :) Приятно "к*рвеене"!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1fd627064f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Една такава като теб отнесе побой от мен, затова че се сваляше на приятелят ми. Принцесата го била харесала. Бе, я бегай.
За справка, и аз идвам от по- консервативно семейство, но не съм станала отрепка като теб. Просто повечето жени сте леки. Искрено се надявам да не се размножиш и никой мъж да не е достатъчно глупав, за да се хване с теб, че тежко му...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0a60408bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ако историята е реална бих искал да се свържа с теб по някакъв начин например чрез редактор или админ на сайта. Имам предложенуе за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3b786f1a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ти ментално вече си к*рва,време е да осъществиш и физически дейността и да покажеш какъв працал си на света.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7f9917001a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Луда си,че не се самоуважаваш и че заради такива като теб,момчета и мъже,мислещи че като видят някое момиче или жена,правеща се на просто труднодостъпна,я тормозят,казвайки си:,,Тя,тая са прави само на трудна!". Тъжно е и е жалко. Млада сте,а с такива наклонности и ценности и виждания в живота. Чудя се просто защо младото не харесва това,което е красиво и достойно за уважение,а харесва това което е грозно и унизително. Правилно каза човекът по телевизията:Сексът след години ще стане опасен ,,спорт". Млади хора,правете си сметката.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0a2f6f96c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Още от първото изречение "правилно прочетохте",ми стана 100% ясно,че темата е измислена провокация от някой девствен тийн-чекиджия,представящ се за жена. Модератори,за пореден път се излагате,защо одобрявате такива тролски постове,а съвсем реални, сносни истории не одобрявате?!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf5c2f7de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Провери си хормоните. Сериозно виж да нямаш прекалено много тестостерон и малко естрадиол/естроген.

А относно защо да си лесна жена се смята за нещо лошо - защото е много лесно. Лесно е да си лесна. Лесно е за жена да си ляга с всеки. А за мъж е трудно. Затова и мъжете, които са били с много жени, биват смятани за пичове. Аз лично не ги смятам, но говорим за обществената нагласа. Просто виж в някой сайт или приложение за запознанства. Ако една средностатистическа жена се регистрира в Тиндър например, още на първия ден ще има десетки, даже стотици, съвпадения. А един средностатистически мъже може и за цяла седмица да не събере десет.

до 2: Сигурен ли си, че искаш да правиш секс с жена, която е била със стотици мъже преди теб и ще те използва за секс един път или най-много няколко пъти хаха? Ще си просто поредното парче месо.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6ad0a22fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Всеки има право да изразява себе си. Значи педерасите могат да се рекламират и навират гнусните си маниери на всякъде а жена където иска да се ебе с мъже е долно!? Оставете и не съдете момичето. Ако ви се скаче правете го срещу гейовете а не срещу жени искащи повече мъже.
М 48

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 912eec35af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Просто се отдай на себе си и да не ти пука. Всички сме хора и си имаме някакви разбирания. Не мисля, че има нещо грешно в това. Всеки човек е самостоятелен и не мисля че е работа на другия да му казва че това е долно или нещо такова. Искаш да си "курва" (по-скоро курва е доста обидно някак) , бъди така и не подтискай себе си. Един живот живеем..в крайна сметка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 662995d1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Доказано- всяка крайност води до крайност. Родителски ортодокс и брутално и безскрупулно наваксване отново до крайности. Както и да постъпиш винаги ще има нюанси на съмнения и правота в теб. По тази причина ти вече си го направила, вече то имаш мавталитета на бясната върти- опашка, просто го осъществи и да се успокоиш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3fd7bfd374
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аре да го направим

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 85801051c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз може ли да съм ти първия

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4f98f9cbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От едната крайност в другата. Имаш проблем, посети психолог, ако трябва и психиатър! няма лошо, че си сексуална, лошото е, че нещо толкова съкровено не се спделя и прави с всеки, който те пожелае. Пази сърцето си за мъж, който наистина ще те обича! Наистина родителите ти са подтискали сексуалността ти исега сякаш късаш оковите. Но изборът да се чукаш безразборно ще ти донесе още повече празнота, самота, болка и страдание!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f319d6ce2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Лесно ще се уреди. Какво по-лесно от това да станеш парантия? Ама поне взимай по някой лев. Хем няма да се насилваш да бачкаш, хем ще ти остава пвоече време за секс, като не си ангажирана с допълнителна работа.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 23e05318bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Жена ми имаше такава приятелка. Чуках я няколко пъти, но после ми омръзна и я свързах с мой приятел ерген. Аз предпочитам да чукам сериозни жени, които подбират кой пускат между бедра си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 591e43d10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   В днешно време от това да си "курва" няма нищо по-лесно, просто пускай на всеки който ти поиска, и като имам предвид, че мъжете сме курвари, ще имаш много мераклии да те изчукат. Аз като мъж си казвам, че съм курвар, това е мъжкит ми наган, това мъжката природа, постоянно ми се чукат жени, жената е създадена да я чукат, а мъжа да чука, това е природата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fa982b3c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   На 17 съм но понякога се чувствам по същия начин. Аз съм интроверт и съм страшно тиха. Бих предпочела да имам приятели с привилегии, от колкото партньор.

Очаквах да имаш повече хейт, защото жените винаги получаваме хейт ако имаме чувства като твоите. Ама ако мъж го напише ще го хвалят.

Давай и прави каквото си искаш. Даже може да работиш такава професия. Тъкмо ще изкарваш повече пари на ден от колкото майка ми за месец. Един път се живее.

Малко ми звучи като измислена история, но ако е истина, авторке прави каквото си искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0ecf9f9305
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Правиш ли разлика между КУРВА и КУРТИЗАНКА?
Курвата е експерт в леглото. Тя е виртуоз в секса, майстор който умее да достави най- голямо удоволствие на мъжете. Прави го от сърце, прецизно и не иска нищо.
Куртизанката е нещо като тенджера в която можеш да вариш всичко. Тя също е безплатна.
An

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ddcafbbbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   И аз искам, но курва и търговец се раждаш, а не ставаш. За съжаление не се родих нито едното, нито другото...
Щях да си спестя много нерви, накърнени чувства и разочарования.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker