Флирт с новия комшия! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Флирт с новия комшия!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3148 пъти
Привет на всички в този сайт! :)
Споделям моята история за съвет от дамите и господата.
Момиче на 20 години съм.
Живея в блок и наскоро, преди около 2-3 месеца в блока се нанесе семейство с две деца. Изглеждат приятни хора.
Обаче от самото начало някак си с мъжа, който изглежда страхотно, има татуировки, ходи на фитнес, поддържа се и си личи, че е страшен пич, срещаме погледи за секунди и се поглеждаме някак доста перверзно, макар и забързо.
Виждам, че му харесвам доста, виждам, че всеки път като се видим си глътва езика, както се казва и ми се усмихва супер закачливо. Обаче знам, че не си струва да му разбия семейството ако преспя с него или просто се случи нещо като целувки,натискане,прегръдки, но абсолютно тайнствено. Но дори и да стане нещо дали може да остане тайна от негова страна, както ще остане от моя и просто да се виждаме от време на време по комшийски...
Не знам дали мога да му вярвам и наистина дали ще стане нещо, което няма да разбие семейството му.
Нямам намерение да развалям семейства и да съм най-черната и най-лошата, но този човек има някакъв страшен чар и просто не знам до кога ще издържа да се гледаме просто ей така и да сме на здравей и здрасти.
Явно е някаква тръпка и слабост на която ме е страх накрая да не се поддам.
Моля Ви за съвет и подкрепа. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 586e3cb7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Остави човека да се радва на семейството си,каква подкрепа какви пет лева тцтц.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2923ad2c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Както се казва няма невъзможни неща!Аз имах колежка на 32г. а аз бях едва на 26г и имам сериозна приятелка която страшно много си я обичам и тя мен,между нас бих казал че всичко е Ок.Но въприки това както казваш ти и аз имах флирт с колежката която е с дете и мъж до себе си,минаха 6месеца от както тя започна работа при мен,докато не станаха нещата между нас,посещавахме мотели в съседните градове през почивката и там ни беше срещата.Правехме го всеки път когато си резервираме стая и то с часове,дори се е налагало да взимам и виагра защото неможе да се наситим един на друг за няколко часа,просто времето ни беше малко зада се опознаем,зада разменим пози и така на татък.Всичко продължи около година докато не напуснах работа и ни спряха контактите и срещите.Мина доста време от тогава но затова никой незнае, няма приятел няма роднина!Всичко между нас двамата за което и правя евала.Така тя запази семейството си на което страшно много държеше и аз моето.Такаче всичко си е до човек,ако е мъж на място няма да обели и дума за случилото се,но такива са все пак малко и не го забравяй.Успех

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 95b17af11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Приматката не може да си държи задника в гащите... еми, в планетата на маймуните е така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b37fe94d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Виж. Ако искаш да правиш секс с него, да не ти пука.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c12b84c50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Начеши си сливата да ти мине, долна парантийо!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e4054653aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мисля, че това е лоша идея. В един блок все се намират разни клюкари, които много старателно следят какво правят останалите. Ведната ще забележат флирта ви, дори само погледите помежду ви и ще тръгне клюка. Не си струва за единия секс. Пък и наистина не е готино да се занимаваш с женени мъже. Обвързани, как да е, но женени е долно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b373bf0374
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Докато не те начеше явно няма да ти мине, каквито съвети и да ти даваме да не се вреш в чуждите семейства. Татуираният ще те изплющи, но няма да си напусне жената и децата заради теб, за него си едно леко и дашно парче за развлечение и дотам- безплатна проститутка, казано по-директно. И противно на това, което пише №2 не е мъж на място този, който изневерява и мишкува, а този, който държи на семейството си, уважава съпругата си и бройка съседките/колежките.
Ти си прецени колко ти е самоуважението и постъпи както решиш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dcb3b9eada
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ах живота на крайния квартал.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ed8cf39762
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Подкрепа и съвет? Чета коментарите и още повече се отчайвам. Дотук ли стигнахме? Преспи с него и го правете тайно от семейството му, един ден като излезе всичко наяве, ще пуснеш някоя друга тема, може да бъде и жена му. Първичният инстинкт е най-важният в днешно време явно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a2d6604ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората сме социални животни и в хода на еволюцията сме се научили да разшифроваме мислите на хората около нас. Изневерите се усещат, не знам как, но кръшкачите се издават. Партньорите им реагират различно, някои се правят на ударени и продължават да си траят, други веднага реагират.
Хомо сапиенс е хищник, мишоците колкото и да се крият от котките, накрая повечето стават плячка.
Има хора суингъри - например аз ги уважавам за разлика от мишоците, дет си мислят, че се крият.

Във връзка с казаното, преди време на работното място една колежка кръшкаше с един колега. Усещах го, направи ми впечатление, че и други колеги го усещаха, постоянно мятаха базици. Накрая естествено ги хванаха.
Даже сега усещам, че имам подобен случай, но си трая, щот това мен не ме засяга лично, но си изграждам мнение за себе си що за хора са. Мишоците си мислят, че са незабелязани. По принцип личи кога една жена си го търси. Личи и кога си го е намерила.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3153648889
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Щом я засърби, та чак да я боли, то отърване няма, путката си иска своето!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 07c31db739
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, не и не!

На 20 си. Ще създадеш семейство, ще имаш деца и ще разбереш как би се почувствала жена му, когато разбере, а тя все някога ще усети.

Намери си гадже и си утоли страстите. По света има милиарди готини и чаровни мъже - с всички ли планираш да преспиш?

Научи се да поставяш граници. За мен женените са безполови в мислите ми. Не гледам на тях като на мъже, но това го постигнах с воля и сила.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d43151ea21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хем вълка сит, хем агнето цяло а.....? После да не се окажеш сама с надут корем и да ревеш тука, че нямало свестни мъже?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4a0db9a14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тия малките се лепят на женени най-нагло, после :" Ама аз не съм такава, добро момиче съм..."

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7f1a38de1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Предварително обръщам внимание, че съвсем умишлено ще напиша коментара си с цветущ език, за да подсиля патоса и посланието (не толкова по емоционални причини), така че хората, неодобряващи нецензурни думи, ги призовавам само да ми сложат единичка, без да четат.

Това, че те е досърбяла путката, не означава, че веднага трябва да я почешеш. Путката си е путка и си сърби, ама ние като хора имаме и някаква воля и по това се различаваме от животните. Ти животно ли си, първосигнална циганка от гетото ли си, какво си, че толкова не можеш да си държиш шепата опикана вълна в миризливите гащи? Писнало ми е от гнусни шаврантии. Явно изобщо не ти пука, че е женен, че има жена, която вероятно ще разбере и ще се почувства много зле, че има деца, които ще гледат на теб като най-долната курва, каквато може би си, че има някакви морални принципи, че хората с право ще те смятат за гадна ороспия.

И като гледам повечето коментиращи са същите курви и курвари. И сигурно половината реват или ще реват, че няма свестни мъже и жени. Мамичката ви деградирала.

Езикът ми е груб, не защото съм прост селянин, а просто защото нямам толерантност към такива долнопробни гнусотии и подобно мислене и ценности и така трябва да бъде. Не трябва никой от нас да толерира ни най-малко подобна безобразна липса на ценности.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2c696b102c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Това от подрастващите путки по кухо същества няма. Тъпо животно просто и това е. Татоиран, много готин боклук. Някога 90имаше и такива частни случай ама сега тия изтървани маймуни, нямат спирачки.
Такова провалено поколение, затова ни се струпват всичките тези нещастия на главата!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c24ce84a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Госпожице, не се занимавай с женен мъж! Грехота е!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 52208e8fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Aз пък не заглеждам женени, само свободни, не че и аз не съм женена ама мъж на друга за какво ми е.? Само това ли търсиш, този е зает, намери си за теб някой. Може много мъже да си харесваш, но секс не се прави с всеки срещнат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dc0c09590a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако е пич ще си мълчи като комунист на разпит. Нямам татуси /мразя ги/ но бих те изплющял. То зависи и от жената де. Преди време ми се бе отворил парашута с едно доста обещаващо маце. Но след няколко виждания по партита, разбрах че не бива да допускам тази грешка. Мацката не можеше да си държи езика зад зъбите. Каквото и в главата, това и на устата. И така категорично отказах. Така че друг изгоря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker