Да се прибереш с някого след дискотека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да се прибереш с някого след дискотека
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 5478 пъти
От скоро взех да се замислям дали в България това нещо е популярно. Живял съм в Америка и там нещата по клубовете ми се струват доста по-разпуснати отколкото тук. Няма толкова секс в тоалетните (както в България), но има хора (особено жени) които излизат само заради това и се прибират с някой мъж. Запитвам се дали тези момичета не ги е страх, че отиват да спят в жилището на човек, когото познават от няколко часа или дори минути и единственото, което са научили за него е по време на свалката. Та той може да е всякакъв - заразен, опасен, фетишист и т.н..

Та случвало ли ви се е да се приберете с някой след дискотека и да се стигне до секс? Доволни ли оставате след подобни срещи и след като приключите разменяте ли контакти (социални мрежи, тел. номер) или просто се забравяте (както се казва на английски one night stand)? Откакто живея тук съм ходил на дискотека 3-4 пъти, но не съм се опитвал да свалям момиче, просто знам, че българките не са толкова отворени и общителни колкото американките например.

Очаквам вашите мнения и истории! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: d409b493d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Не ми се е случвало не мисля, че и ще ми се случи. Както каза ти не стига, че може да е някой извратен, убиец и какъв ли не, но и аз самата не бих се чувствала комфортно с някой непознат. Дори този секс в тоалетните не го разбирам, но може би друсани и пияни хора на които са им паднали задръжките го правят. Честно не разбирам такива хора, най-вече жени. Не че оправдавам и мъже, които го правят но мъжът е по-силен физически и една жена не може да го набие или изнасили, а обратното го има доста често. Трябва доста да не ти пука за себе си за да си позволиш това. От друга страна доста хора имат забежки за една вечер и това си е нещо от живота, но винаги си има риск с някой непознат. Аз лично не мога да развия някакво безумно привличане към някой дето виждам за първи път за да спя с него, но други хора изглежда могат и съответно го правят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e2d7b06dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   1, ако и не би спала и с познат само за секса, както и ако осъждаш изневярата, направо идвам и си те взимам за жена.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 440ea150e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На мен не ми се е случвало и не бих допуснала да се случи. Не разбирам хората, които го правят. Много по-хубаво е да имаш човек до себе си и с него да правиш всичко, което обичаш. На първо място, както каза ти - може да е всякакъв урод, а и аз лично също не мога да се отпусна пред човек, когото не познавам, както каза номер 1. Не разбирам хората, които правят подобни извращения по дискотеки, че някои дори и се хвалят с това..за съжаление светът се е извратил тотално и подобни неща дори са смятани за нещо нормално.
И това, което казваш за българките - не е вярно, за съжаление вече повечето момичета смятат тези неща за нормални и не им е проблем, поне от истории, които съм чувала, а и по мои наблюдения. Доста тъжно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f781561cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Ето, това е, Българката е задръстена по природа и се страхува, да не я вземат за лека жена или курва, каквато отдавна е, но по друг повод!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a87bf0f8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Специално ако е фетишист какъв е проблема? Аз примерно имам фетиш към крака и с удоволствие бих се погрижил за красивите изморени крака на жена, танцувала в дискотека с токчета! Вярвайте ми, рай е това жените и успокоява изморените им крака!
Сега, вярно, че има извратени психо фетиши. Този е най-безобидният.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e34fca1843
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Като цяло обществото ни е доста затворено, консервативно и с предрасъдаци. По мои наблюдения тук момичетата са със прекалено висока самооценка, която не се припокрива с красота или качества. Общувал съм с момичета от други държави. Това, което мога да кажа, е че разликата е голяма. Много по-нормално протича разговора. Няма го това ненужно "надуване". Но това е мое мнение. На някои може този тип поведение на повечето български момичета да им допада.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9085febcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Ще се гръмна вече, ако българките тръгнат да си лягат с някой след дискотека - курви са, ако не вържат на някой - задръстени са. В този сайт само чета как плюете българките, но пък искате такова момиче за приятелка - задръстена нали? Хванете си някоя която се прибира с непознати след доскотеката, но видиш ли, поне ще е “общителна” и “отворена”
После защо българките са затворени, ами с такива двойни стандарти какво няма да са. Аз пък съм общувала с много чуждестранни мъже и никой от тях няма такива предразсъдъци като българския мъж. Ай със здраве.

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9ae574fa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Ако това да не лягаш с някой си, когото виждаш за първи път и те свалял в дискотеката или ти поръчал едно питие, се приема за консерватизъм и задръстеност, да , консервативна съм била и искам да съм такава.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3492ba7ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Правила съм го на младини неведнъж и не смятам, че е нещо кой знае, какво. Разбира се - теренът трябва да е неутрален, хотел, хостел, стаи за гости... Хигиената, също трябва да е на ниво - задължително кондоми, без смесване на секрети.
Не виждам какво курвенско, курварско, извратено или страшно има - просто двама души, които си доставят удоволствие взаимно и си правят един на друг чудесен завършек на вечерта.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ffd0fa0481
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, а да се сещаш, че това са изказвания на различни хора, всеки от които си има собствено мнение по въпроса? Най-лесно е да обобщаваш "всички в тоя сайт говорят така и така" или "всички българи са еди какви си" и тн.

И да - курвенско е да си легнеш с някого след като сте се натискали малко в дискотеката. Но! И курви трябва да има. Ако нямаше курви щях да съм още девствен. Така че за мен курвите не са лошо нещо, просто няма да си взема такава за жена, или поне не искам да знам ако някога жена ми е имала курвенски изпълнения, стига да е истински решила да ги остави в миналото.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5f66280d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 6, българката има своите кусури, но това, че една не малка част имат себеуважение и не са готови да се правят на парцали със сигурност не е от тях. Макар да има и достатъчно правещи се, при това с доста интересни етноси. Другите държави не ми ги хвали, такива за жена няма да си вземеш, ако от своя страна имаш себеуважение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c92f75de3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нека и тези, на които им се е случвало да кажат какво мислят и как се чувстват. 100% има такива, но просто не искат да си го признаят, макар и анонимно...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 22dd5d3d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Мда.. И аз - нека ви изглеждам задръстен, но не бих си легнал с някоя непозната след първата среща, на пияна глава. Абсурд!
Няма ли някакво интелектуално, емоционално преживяване, привличане или нещо такова - тури му пепел.
Да се таковаш като разгонено животно по кенефите и с непознати.. един вид жалко за това, че си човек.
Една връзка се гради (с години), не се намира на улицата, още по-малко в тоалетната или след някой запой.
Сливането на телата според мен трябва да следва сливането на личностите, характерите, душите, а не да е водещо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 951c681a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   4, 'ем задръстена, 'ем к*рва! Или, ако е лека, защо е лека, ако не е лека, защо не е лека. И ти си типичен Българин, който не знае какво иска. :)
7, точно, чуждестранните мъже като цяло, особено северняците, са галантни кавалери, а не като повечето тукашни простаци. И са по- хубави в повечето случаи. Да се бях родила там.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b43cfc03ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм жена на 22 и като цяло доста излизах по дискотеки след гимназията, НО за разлика от повечето ми приятелки винаги се прибирах с.. ТАКСИ хаха. Шегата на страна, но това нещо изобщо не е за мен. Да, пия. Да, забавлявам се, танцувам и т.н., но след това се прибирам сама. Чак съм се погнусявала от пияните мъже, които започват да се навъртат около мен, а това нещо на приятелките ми много им допадаше, казваха, че се чувстват по-красиви, желани, интересни и т.н.
Така чеее.. , всеки го разбира по свой собствен начин.
И не, не съм ''задръстена зубърка'' - просто предпочитамм свалките да не са в дискотека и да не са за 1 вечер :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5dd3816d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хахаха номер 8, сцепваш. И аз съм жена и мисля така.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 62a06a2abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Какво да мисля? Младежки работи, има и тръпка и забавление в това.
В моя случай се разминах с малкият дявол -трихомони и втори път хламидия. С какъв акъл, да ме пита човек? !? Но имах и страхотни емоции, та сега си спомням с кеф. :-)
Забавлявайте се, но се и пазете....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e9fdb17b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Не ходя и не съм ходил много по дискотеки, но доколкото имам впечатления за поведението на българката, не мисля, че това е реалистично в общия случаи. Двойките се събират за подобряване на битовите условия, за повишаване на социалния статус, за семейство. Сексът се използва, за да се "купи" желания мъж. Жените у нас искат да те проверят кой си, какво имаш, с кого се имаш, да те изкоментират с приятелки и едва от там насетне евентуално може да се мисли за повече. Само секс искат семейни жени, на които семейният живот отдавна им е омръзнал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: eb7ab54de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До н 18

Пич, добре си го написал, гадно е, но си е чистата истина.
Пише ти го жена, стъпила точно два пъти в живота си в дискотека и тръгнала си оттам с компанията, с която отидох; омъжих се на 30 за петия мъж в живота ми и колкото и години да са минали оттогава, не ми е омръзнал.
Но съм съгласна с теб. Абсолютно. Аз не влизам в твоите статистики просто защото те не важат за невзрачни жени като мен!
Дано си щастлив, усетих огорчение в думите ти, дано само да не е примирение..., защото има свестни И привлекателни жени, определено си е на късмет да ги срещнеш, но не е невъзможно!
Е, късмет ти пожелавам!
Ж 44

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7b6fdb95ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Всичко е брак по сметка в Бг.
Никоя не си ляга просто така.
Просто са .... ,но не искат да се вижда
Или да ги мислят,те са неосъзнати.
Бил съм в 37 страни.
Има и по зле - Испания,Арабските.
Но в по голям % можеш да гово.иш свободно с всяка и са отворени,тук са по сметка
Без.значение еднократен секс или.връзка

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 79803452fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   След дискотека съм чукал само каки, лятото, на морето

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 081770a39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Случвало ми се е два пъти. И с двете момичета след това имах връзка, с първата живяхме заедно година, а и в следващите три преспивахме понякога. Просто си се харесахме от пръв поглед пък и страшно си пасвахме в леглото. С втората връзката бе двайсетина дни. Нищо странно не виждам в това, че ако двама се харест ще се приберат заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 061eff0f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Хора, проблемът не е, че или са курви или са задръстени.
Проблемът е, че хем са курви, ама се крият и се правят, че не са.
Като арабките дето уж девствени, ама иначе се думкат отзад. Ние също го имам частично тоя източен манталитет. Вечно сме между запада и изтока. Хем боли, хем сърби. Е от това идва цялата какафония.
Разликата е, че на запад поне не се правят, че не са курви. Курви са си и го обявяват гордо, на когото не му изнася, адиос. Нашите хем курвеят, хем ги сърби, ама иначе "аз не съм такава".
Даже тези дни си пиша с една стриптизьорка на 21 (от тиндър я дръпнах), в началото нещо спомена, че нямам много мои снимки на профила във фб (глупости, имам много, тя май е просто тъпа) и й пратих една пред огледалото, гол до кръста, да покажа малко тяло, тая ми вика "Ще те помоля да запазиш подобни снимки за себе си!" - wtf?! Тя се съблича за пари (сигурно и други неща е правила), иначе една стандартна фитнес снимка и вече "ама ти за ква ме взе" ЛОЛ. Ей тоя случай най-ясно илюстрира българките.
Или излизаш с някоя и слушаш как тя не си лягала с някой просто ей така, ала бала, накрая разбираш, че са я порили по повече от един на куп......

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9ae574fa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   24 - Историята ти не илюстрира какви са българките, а каква е тази българка, с която ти си избрал да си пишеш от тиндър.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker