Има ли мъже, които са правили секс за първи път след 30 години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли мъже, които са правили секс за първи път след 30 години?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 4029 пъти
Здравейте,

За повечето от читателите на форума, които са започнали полов живот в пубертета или като студенти, вероятно звучи шокиращо, че има хора, прехвърлили 30-те, които не са правили секс. Такива хора обаче съществуват и от двата пола, но бих казал, че повечето са мъже. Причините според мен са основно липса на увереност и самочувствие, затвореност, неумение да се флиртува и създава сексуално привличане. Работата е там, че ако един мъж е на 22-23 години неопитността му в секса не би се възприела толкова негативно колкото ако е на 31-32 години. Пиша по темата, защото аз самият съм прехвърлил 30 и не съм правил секс, имам чувството, че ако излизам с някоя жена и тя разбере, това би я отвратило или в най-добрия случай тактично би се отдръпнала, защото ще си мисли, че нещо не ми е наред като цяло.
Има ли някой мъж, който би споделил дали е правил секс за първи път след 30 години и как е успял? Разбира се, винаги я има опцията за платен секс, но си мисля дали не е жалко първият път да се случи по този начин, особено на тези години. От друга страна си мисля, има ли изобщо друг начин след определена възраст?
Благодаря на тези, които вземат отношение по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 37db960e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Има,разбира се,основно малкопишковците,чикиджиите и порноманиаците!
А и жените са на сухо,защото истинските мъже просто са на привършване

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 61c02e7211
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ами сега си мисля - толкова ли пък чак е важно, и каква е тази фетишизация на този първи път - не знам. Предполагам си мастурбирал с порнография - това значи, че технически няма да ти е първи път, нито на теб, нито на мен например. Докато намериш някой подходящ човек - това е реалността на 21ви век! Защо трябва да насилваш работата с платен... Но е много интересно, как се постигна това “намаляване на плодородието” , може би е естествен процес... При мен например - аз активно отказвах връзки, тъй като ги считах за неморални. Те и може би си бяха, примерно омъжена жена, т.н. ... Но не съжалявам, просто всеки си е някакъв чешит, аз съм просто такъв вид явно... Иначе, нищо насилено не води до добър край, сякаш?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5116f7526d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Бих ти препоръчал да си пуснеш обява в сайт за обяви. Можеш да го направиш достатъчно анонимно. Там си казваш истината (както тук). Заявяваш, че нямаш особени претенции (ако е така) и си търсиш "учителка". Вероятността да ти върже някоя кака, ми се струва реална.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e6c3260172
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Има, аз се ожених девствен на 42, тя беше на 29. сега съм на 58.
Имаме 4 деца. близнацитесе родиха преди 2 седмици не бяха планувани.
Но още ме боли за младостта, когато мечът ..сечеше мрака, беше винаги готов , дори вуздухът трепереше от ерекциятса му...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6f2d0d5cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На 42 години съм и през 90 и началото на 2000-те си отебах. Сега, ако съм тийн, сигурно щях да си умра девствен. 1-но, че младите вече почти не се интересуват от реален секс, 2-яко меркантилно, 3-младите българки са супер грозни, а що годе хубавичките се имат за мис свят.

Та, авторът да не се притеснява, много са като него. Да търси някое скромно момиче.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9864595340
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Няма как да не е имало подходяща жена 30 години. Бих си помислила, че имаш някакъв проблем - над 30 живееш с родители или си мамино синче, което го мачкат цял живот. Ти можеш ли да отговориш честно каква е причината?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 94b83b312f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Номер 1, само да ти кажа нещо, ако не те притеснявам! Ти имаш подозрения, че някои като мен са с малки пишки, но аз със сигурност знам за други, че са с малки пишки. Причините са две:

1. малката пишка като поведение е известна с грандомания и старание да се покаже като голямата работа за сметка на другите /подсъзнателно компенсира липсата на сантиметри/. Твоето си прозвуча като класическо поведение на малка пишка. Не чухме нищо за теб, но пък разбрахме мнението ти за някакви там субекти. Срази ги и то без да кажеш нищо за себе си, защото, разбира се, какво да коментираме половия атлет, нали? Толкова познато!

2. жените ги коментират, а ние, набедените за малки пишки, имаме уши и с кеф слушаме историите в стил "едвам влезе на 5 сантима и не можа да ме възбуди, но се беше надул сякаш е Рон Джереми. То поне да знаеше как да я вкара, та да ме възбуди! Нищо, че после трябваше сама да се довършвам, защото не само му е малка, а и мисли, че когато той свърши, и аз съм свършила". По цял ден се смея след такива истории, дочути случайно.

Излиза, че разликата между чикиджиите и такива любовници като описания е само в това, че тези юнаци ползват гола жена вместо ръката си. Дааа, признавам си - не ми беше хрумвало! Все още смятам жените за част от секса, а не за някакъв помощен механизъм, за да ми стане добре. Наивник съм си аз, но не ме мислете мен! Продължавайте си с чики... , а, така де, със секса! И да вземете да включите и жената в него, защото ако знаеш колко вибратори се продават ежедневно. Аз имам някаква идея и даже ставам по-богат от неумението на някои да правят секс. Иронийка, бате!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e8cb18603e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз правих секс за първи път на 26, честно казано не ме е комплексирало по някакъв начин, бях твърде зает с образование и т. н., пък и много трудно харесвах. Ама какво от това, не мисля че съм се изложил или момичето е разбрало. После пък доста секс правих и наваксах пропуснатото.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0c72ba1f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При мен желанието за секс се засили чак след 30 и тогава бях за първи път жена. Като се замисля, желанието е от голямо значение, защото пропуснах няколко момичета, които бяха ок само за секс в университета и малко след това. Сега съм станал по-лесен. Жена трудно може да разбере дали ти е за първи път. По-скоро може да помисли, че си притеснителен или скоро не си бил с някоя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 428ee2337d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Това не трябва да те притеснява. Ако жената е свестна, всичко ще е наред, както писаха по-горе за маструбираненто, значи не ти е съвсем за първи път. Спокойно, търси жената, нещата ще се получат. Относно платената любов, ти избираш. Ако ти се стори по-нармална жена, поговори с нея и нещата пак ще се получат. Действай, тялото ти сигурно купнее за това.
Ж

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0d8c4ed8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От автора до номер 6 - не живея с родителите си, не знам дали съм мамино синче, но ми липсва увереност и може би това е най-основната причина. Когато опитвах нещо с жени - покана за излизане, за кино и т. н. имах чувството, че те ясно ми показват, че не желаят друго освен приятелски отношения. В един момент започнах да си задавам въпроси като - "защо продължаваш да опитваш, не осъзнаваш ли, че не те искат, защо насилваш нещо, което явно не може да стане, нямаш ли достойнство? ". Също започнах да си мисля, че на тези години без сексуален опит е смешно и жалко да продължавам да опитвам, имах чувството, че сексуалните отношения са друг свят, към който аз не принадлежа и е по-добре да се фокусирам върху други области на живота.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 896732a7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До мъжа на 31-2 години. На твоите години съм. Има решение на "проблема" ти и то се състои в личностно израстване по темата, която си написал. Ти сам виждаш къде е разковничето, но работиш ли по него. Не работиш да станеш по уверен. Понеже тук е "акълня" от всякакви, а виждам, че определено си интелигентен човек, ще ти кажа да прочетеш 2 книги. Първата "Играта" на Нийл Строс и Втората "Библията Дон Жуан"... на мен тези две книги ми отвориха очите на 25 години ( секс правих за пръв път на 18, но до 25 нямах увереност и бях имал 3 приятелки, от които двете от едно... се удължиха до връзки по година и нещо. Та тия две книжки са писани за Америка и не ги взимай на 100% истина, но методите им работят т. е. за твоя проблем има решение от АБ, само да не ти пука. По първата книга на Нил Строс ти препоръчвам да погледнеш Mystery Method (има видеа на тоя жив класик, сега трябва да е вече около 55 годишен), ще ти е интересно. Пак казвам, начинът на живот в Америка не е начинът на живот в България. Тук си имаме специфичен манталитет, но ще видиш, че всички женки си приличат, като станеш по уверен във флирта. А за секса не се притеснявай въобще. Все ще се справиш някак. Това е интуитивно. Особено ако се харесвате и двамата. Не че се хваля или нещо подобно. но първата ми приятелка не разбра, че не го бях правил преди това, а беше много доволна. Бях и първия с който беше изпитала удоволствие! Бяхме хлапетии още. След това и признах, че не го бях правил. Така че, ако се стигне до там първия път си трай и ако станете по близки и имате истинска любов, тогава си кажи ако ти тежи толкова. Успех и пиши в твоята тема след 1 месец, да кажеш как върви с работата по увереността!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 27 дни
hash: 5e78b1deb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 6, има и 40 години неподходящи, мисли с главата си. :) Да, има мъж, който на 35 създаде семейство и си има две момиченца, от първата му и единствена жена. Не бъдете коне с капаци, жалко е. :)

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 01d94d1dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз съм жена и да ти кажа има... много са и от двата пола, познавам доста. Всички са прекрасни хора, които не са мислили само за това и явно затова не е станало или не са намерили човека. Не съм ги питала, не ме интересува, защото човек не се определя от това нещо. Рано или късно ще стане, не го мисли.
Предпочитам мъж като теб, пред такъв спал с много жени.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: 00baabd10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Повечето са мъже и това е нормално защото повечето мъже са безработни или пък бедни, а в провинцията безработните са ужасно много. Докато една жена ако е безработна тя все ще има отново кандидати мъже за нея, докато за един безработен мъж почти няма да има никакви кандидатки за него.
Аз съм също. Девствен на 36 години. И мога честно да кажа какви са причините за това. (минусите):
- все още живея с родителите, те ме издържат
- живея с агресивен алкохолик и от малък съм бил мачкан, бит, обиждан и унижаван по всякакъв начин. Това продължава и до ден днешен. Само без боя вече. Затова сега съм по срамежлив и плах. До 25-30 годишен все едно с детски акъл бях още.
- трайно безработен. (въпреки че имам две висши образования и постоянно пускам св-та, никой не се обажда за интервю на голо св и няма излизане от омагьосания кръг още. Нямам приятели които да помогнат. )
- нямам никакъв социален живот, постоянно вкъщи.
- дома ни е омагьосан от злобни роднини и на никой не му върви у дома. Постоянно караници, между двамата родители и аз.
- не мога да си купя дори едни обувки от 30-40 лв. Как да заговоря непознато момиче, жена на улицата като не мога да й платя дори едно кафе? Никакво самочувствие, никакви пари в джоба.
Не съм такъв задръстен като в американския филм 40-годишния девственик, но той във филма поне има работа, докато ние в България нямаме и не може да се издържаме сами... и положението е още по зле.
Сега и плюсовете.
напълно здрав съм и физически и психически
не съм малопишковец
ерекцията си е на макс както и като бях 20 годишен, няма никаква разлика откакто биех чекии на 20 год и сега на 36 год. Толкова много хиляди злобарки съм ударил, макар че вече искам да спра с тях и да имам само сериозна приятелка.
с хубаво тяло съм, висок, харесват ме наистина хубави жени и виждам вниманието им примерно по улици, но предвид горните минуси, няма как да я заговоря. Просто като не си си подредил живота, вътрешно се спираш, защото отсрещния пол усеща когато не водиш живота който искаш.
Но поне знам как може да се излезе от омагьосания кръг. Заживяване самостоятелно и намиране на работа. Пък после останалото с жена, деца и семейство ще се подреди от самосебе си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: cefdb2a543
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравейте,

Намерете книгата The Way of The Superior Man на David Deida.

Поздрави

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: b6763a5eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз, ако не се бях отделил от родителите си най-вероятно щях да съм такъв. Въпреки това никакъв ме няма с жените. При мен проблемът е такъв - не съм бил бит или мачкан, а по-скоро не съм оставян да се оправям сам при положение, че съм имал желание за много неща. Макар и доста късно, малко преди да навърша 30 се отделих от родителите си и заживях сам. Все още съм си доста свит и депресиран, но лека полека се отпускам. Да, моите набори отдавна са се "наживяли" и имат семейства и се борят с живота, доста по-млади от мен редовно сменяват гаджета, пък аз още се опитвам, да не гледам на страни като говоря с някой. Та, авторе, аз не съм девствен, бил съм с две момичета, като едната дори беше доста хубава. Но какво от това? На дали между мен и теб има някаква разлика спрямо поведението ни към жените. Аз си мисля, че още доста години ще са ми нужни да се оправя. Все още имам моменти на депресия, особено когато някаква трудност се изправи пред мен. Но НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО е: ОТДЕЛЕТЕ СЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!!! Това е спасението! Другото нещо, което е на второ място - разкарайте дразнещи или смущаващи фактори. Няма нищо по-хубаво от това да си самостоятелен!

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: ac36d35b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Има, познавам двама, но са си много ОК. Единият си имаше семейни проблеми и беше твърде зает да си ги оправя години наред, но сега ще се жени, а другия просто изглежда много сериозен и хубав, с което доста комплексира иначе неуверените госпожици, но сега се е хванал от половин година с една и тя чака дете. Двамата са на по 32 35.Доста е нелепо да се твърди, че без сексуални връзки са недъгави, а истинските катили да са сочени за нещо сериозно. Над 50% се моткате с бруталните шматки

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: 691c9037a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Има няколко неща, които трябва да направиш:
-самостоятелно жилище/квартира
-да се поддържаш - малко фитнес, спорт. Не е задължително да ставаш културист
-да се обличаш подходящо - ризка, хубави обувки, избръснат или добре оформена брада
-да си избереш момиче, което ти покрива голяма част от критериите и тя твоите. И разбира се, да се харесвате. И да се насочиш само към нея, а не да си като цветарка
-да бъдеш по-директен. А една роза върши чудни неща. Даже и без повод
-да бъдеш искрен с нея и да разбере, че държиш на нея
-да не се отказваш, ако ти откажат първият път

От там нататък ти трябва и малко късмет ;) И момичето да не е ангажирано :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker