Моята или чужда ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моята или чужда ?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2907 пъти
Здравейте, незнам дали точно в този раздел да опиша историята си но се надявам админите да одобрят. Имам връзка с жена от около 10 години. Аз на 28 тя на 25, ученическа любов, първо гаджета сега съпруг и съпруга с детенце на няколко месеца, което много обичам. Разбрах по много странни обстоятелства, че жената която обичам е хойкала с 7-8 мъже които познавам. Уж все в периодите през които сме се скарвали за 2-3 дни. А по-лошото е че с някой от тях съм израстнал и като деца сме си мерили инструментите та може да ви прозвучи странно но се почувствах много гадно като разбрах че единият от тези мъже с голям инструмент които лично съм виждал е обработвал жената която до скоро мислех че е не е от типа " за една вечер"....
Тя знае, че аз знам и не крие когато питам, но хем ме гризе любопитството, хем после ми трябва време за да бъдем отново интимни с нея, а когато това стане аз някак вече не съм същият и секса не е същият. Либидото ми го няма никакво и се дразня при мисълта да правя секс с нея а когато го правя си мисля че с другите и е било по хубаво.. незнам това ме обезсърчава много затова споделям тук, и моля някой с житейски опит ме посъветва какво да правя. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: db16451209
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Жена ти е курва, а ти се притесняваш, че на другите им е по-голям?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2b47866dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ако действително сте се скарвали за по 2-3 дни и тя веднага е посягала към чуждите чепове нещо не е наред с нея.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9b57495f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И какво като й е било по- хубаво с тях (което силно ме съмнява)? Нали на теб ти е хубаво? Не съм забелязала мъж да си интересува кой знае колко от удоволствието на жена си. Гледай си кефа и да не ти дреме.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6babcddd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Дада интересно как проблемът не е, че е изневерила съм 7-8, а размерът. Изобщо странна работа хах, номер 1 е прав. Начи скарвате се за 5 минути и оная вади 10 тъпкача от ръкава. Интересно...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 62f0da86ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не искам да те обезсърчавам, но историята на един мой познат е много подобна и накрая завърши с развод.
Така, че сядайте и говорете сериозно, ще го бъде ли този брак или не. Обаче ако все пак решите, че имате общо бъдеще, никакви компромиси повече, я е погледнал друг, я си подал молба за развод. Иначе ще ти се качи на главата!
Жена съм, но сериозно ме е срам, че има такива жени. Ок, нещо ти липсва, развод и си търсиш друг мъж, впрочем това важи и за мъжете. Грозно е! Той бил страхотен съпруг, ама си имал любовница... Просто няма как да се получи. Или сме верни и честни един към друг или всеки по пътя си!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2c1d9c1cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моя случай е подобен. Имах някоя друга забежка когато бях на 35-40г.Жена ми се съмняваше но никога не ме е хванала.Имаше скандали рев заплахи. Но всичко отшумя .След като наближихме 50г. забелязах ,че и тя май забягва но не съм я хващал.Ревнувах я както и тя мен преди. Преди няколко години както си лежахме на плажа темата се отвори и тя ми каза "Да си разкрием карате ако искаш ти ми кажи за едно време и аз също имам да ти
кажа ". Любопитството ме жегна и също както тебе научих е'ачите на жена ми. Разбрах за единия с който преди известно време пиеше кафе с мен всяка сутрин, имал голям х'й и видяла голям зор с него ама въпреки всичко го изчукала няколко пъти. И мене от началото много ме яде от вътре че и е било хубаво да я чука онзи подлец и да пие кафе с мен и още от време на време се дразня ама свикнах. СВИКВАЙ И ТИ. Ако ти падне нещо не прощавай на този свят няма близки или приятели.
Мъж на 56г.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d5cdb88075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Изключително неориентиран си , но донякъде е разбираемо .
Да вметна ,че с приятелките ми в детството , а и въобще , не сме си разглеждали котенцата .
Жена ти само е чакала да ти види гърба , за да се разкрачи ,а ти се кахъри за точно тоя с големия инструмент .Нещо сбъркано има в теб .
А не се ли замисляш ,че всичките ти приятели ти се подиграват и те мислят за мухлю. А жена ти какво мисли за теб

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 07169c4cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Или се развеждаш или оставаш в това псевдо семейство, което за мен е една празна черупка без съдържание. Друга възможност не виждам. Решението е твое. Де факто бракът ти е приключил още щом жена ти е помислила да легне с друг.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 190608c33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Така ги изброяваш тия 7-8 все едно е взела толкова домати. Бих бил сериозно притеснен към личния си критерий (избор на жена), ако човека до мен за 2-3 дни караница ходи да си го слага веднага с друг (че и почнат). Смятам че имаш много ниски критерии.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2c6bbe8b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен ми е интересно какви са тези обстоятелства по които си разбрал, че се е чукала с твой приятел?

Понеже човека е писал, че няма толкова желание за секс вече мога да му препоръчам да обърне нещата към това да се старае да чука мацката по-настървено. Така, авторе, както ще компенсираш за разликата в размера, а и в очите на мацката може да излезеш и като по-добрия ебач, макар че ако тя си е с теб, значи така или иначе следва да е доволна от секса.

Освен това според мен ще се почувстваш по-добре ако приемеш нещата от по-странична гледна точка, че твоята е чукана от друг (а коя в днешно време не е). А именно просто да гледаш на това като на някакво порно, в което твоята е участвала, но никой не е гледал. Направили са си кефа и толкова. Дори щом мацката няма проблем да разказва ти препоръчвам да я разпитваш какво са правили, как, къде, колко и така нататък неща, които биха те възбудили в едно нормално порно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1a8825d7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Скарайте се и оправи някоя, смъкни и кефа и на нея.
Жена 35

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 92337f97fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автора

До номер 1- както казах това се е случвало в периода когато сме били гаджета, не казвам че аз съм бил китка и не съм бил с други за 7-8 години връзка като гаджета със съпругата ми. И не сега не се притеснявам за нищо, защото най-откровено ми обясни всичко и както казах сега имаме дете а тя полага много усилия всичко да е както трябва в семейството ни както за детето така и за мен. Бях ядосан в началото когато разбрах, че се е чукала с други, но повече се подразних че е била с онзи арогантния тип, който демонстративно си го показва и се хвали че чепа му е голям. А още по гадното е че (защото живеем в малък град и се познаваме всички ) момичетата преди които бяха ходили с този тип също го хвалиха че чукал "яко" секса бил уникален.. това ме подразни повече!


До номер 6- прочетох няколко пъти коментара ти и намирам много поука колкото и да не ми се вярва. Стигам до мисълта че жените са страшно чудо независимо на колко години са.


До номер 10- Ами стигнах до тези истини след като мои приятели на по бира ми споделиха, че моето момиче било огън момиче преди да се вземем с нея. Попитах как така? А те се спогледаха един-друг като мислеха че аз съм запознат. Жегна ме и една вечер подпийнал реших да питам и моята се сепна как точно това я питам. Направих се на сърдит че не ми казва и след като и обясних, че каквото и да е било и остава зад нас. Седнахме и така започна да ми обяснява за което вече съжалявам. "

Освен това според мен ще се почувстваш по-добре ако приемеш нещата от по-странична гледна точка, че твоята е чукана от друг (а коя в днешно време не е). А именно просто да гледаш на това като на някакво порно, в което твоята е участвала, но никой не е гледал. Направили са си кефа и толкова. Дори щом мацката няма проблем да разказва ти препоръчвам да я разпитваш какво са правили, как, къде, колко и така нататък неща, които биха те възбудили в едно нормално порно. "

Мисля, че без да искам правя точно това, иначе не се преодолява такова нещо..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2c6bbe8b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   А твоята сладурана как реагира на това, че я разпитваш за подробности от секса с другите? И кефи ли се да ти споделя или и е неудобно?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 92337f97fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автора

До номер 13- сега не е така лесно, защото имаме дете а след това кавгите ще са на първо четене а детето няма никаква вина да живее в такава среда! Решение е но не точното..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12bfdf3955
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абе човек, сам пишеш, че живеете в малък град, в който всички се познавате, сам пишеш, че и ти не си бил китка. Аз се чудя, ти спал ли си?
Аз съм израснал в голям град, но в класическа махала. Е честно да ти кажа, по-лесно ми е да се сетя кой кого НЕ е изчукал, отколкото обратното. Особесно във възрастта между 14 и 30. Като се изпожениха, пак имаше някои, на които женени приятели им чукаха жените. В махалите има много курви, но и те се омъжват и раждат деца. Едни се кротват и стават добри съпруги, други продължават да се ебат с чужди мъже и така.
Жена ти е курва! Това само по себе си не е нито добро нито лошо. Но аз се чудя, ти спал ли си, залухан ли си, че не си го знаел преди да се ожените при положение, че живеете в малък град и всички се познавате?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker