Интимен проблем :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимен проблем :(
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 3061 пъти
M29
Пиша тук, защото не знам към кой да се обърна за съвет.
От години сме заедно с приятелката, на път сме да се оженим, но един проблем доста ме разколебава и притеснява.

В интимно отношение имаме огромна несъвместимост. Секса изобщо не струва. Като цяло никога не е бил на ниво, но в последните години ситуацията дори се влоши.

Правим го все по-рядко и усещането е, че сме се блокирали. Аз имам чувството, че и двамата подхождаме с нежелание и не сме един за друг в това отношение.
Аз имам супер либидо и свършвам за секунди, тя казва, че е асексуална и й е достатъчно 1 път в месеца. (по време на овулация, когато не е разтревожена и уморена, когато луната е във правилната позиция и т.н.)

Доста пъти сме говорили за това и винаги разговора е неприятен, като в последствие тя остава с впечатлението че я пришпорвам да свършва, а аз просто искам да оправя нещата.

Това бе грешка, но пробвах да мълча и все си беше същото.

Имало е случаи в миналото, когато тя е симулирала оргазъм, за да съм доволен и щастлив. Когато ми каза, бях доста разочарован.
Сега по време на секс, тя чувства напрежение от това, че аз ще се сдухам ако тя не свърши, а аз чувствам напрежение от това, че пак няма да се получи и пак ще изпадна в самобичуване.
Доста от пътите просто тя не свършва. Отначало мислех, че само аз съм проблемът и не правя нещо като хората, но вече започвам да приемам нейната асексуалност като другата част от проблема.

В момента съм в този капан и не знам какво да направя, за да я предразположа и да я оттърся от това напрежение. Всичко останало във връзката ни е наред.

Кофти ситуация в която не мислех, че някога ще изпадна..... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 61d6f75f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ти свършваш за секунди, а се чудиш защо тя не свършва и не ѝ се прави секс? Наумили сте си взаимно, че е асексуална и отговора на проблема е готов?! Обаче всяка жена има своите физиологични особености и докато не си сигурен, че си направил всичко възможно да откриеш какво ѝ харесва, не може да поставяш едва ли не диагнози. Някои свършват само, докато ги пипнеш, други могат само клиторно, трети само вагинално, а има и такива като мен, които се оказва, че могат всякак, но го разбрах едва на 26 г. с мъжа, който в последствие ми стана съпруг. В началото ми беше странно как постоянно, каквото и да прави ме гледа и ме пита харесва ли ми, дразнех се, че много говори, иска да пробваме различни пози и т.н., но след известно време така си паснахме, че аз секс с друг мъж не искам да правя. Познаваме си телата толкова добре, че знаем как за секунди да се задоволим взаимно, било то с ръка, орално или със секс. Но това се случва, когато има пълно отдаване, говорене без да натякваш и да вменяваш вина. Аз също съм симулирала оргазъм с човек, който се чудеше как мога да не свършвам, а единственото, което той правеше е да ми вдигне краката и да го вкара :) Ами, ако в порното става така, в реалността е малко по-различно. Дори аналния секс може да бъде огромно удоволствие без болка, но с правилния подход и търпение.
Така, че според мен имате какво да си дадете, но трябва да се стремите към взаимно удоволствие, ти на нея и тя на теб. Не ти да си взимаш своето и да се чудиш защо тя не може или симулира, само, за да си спести разговорите.



За мен сексът е от огромно значение в една връзка, защото ако той куца, започва едно напрежение между партньорите, което в един момент ескалира и дава отражение на другите аспекти на връзката, колкото и там всичко да е страхотно.
Пишеш, че още в началото не е било кой знае какво. А какво опита да промениш лично ти, за да се подобрят нещата? Сигурен ли си, че си правил всичко по силите си, за да и доставиш удоволствие първо на нея?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0a5ab43c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   М58
Не си причинявай това зло.
Не си ли пасвате в секса, нищо не върви.
Започва една ревност, едни подозрения истински кошмар.
От личен опит споделям.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7497203ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Браво пич, много малко хора биха проявили такова разбиране към жена си, каквото проявяваш ти. А за свършването, принципно не е задължително тя да свършва. Много рядко се случва жена да свърши, освен ако не е от клиторен оргазъм. Недей да си мислиш, че това е някакъв сериозен проблем и да се обвиняваш, жените сме устроени по коренно различен начин от мъжете и свършването не е чак толкова естествено при нас. Просто се отпусни, недей да слагаш такава тежест върху ситуацията, недей да я караш да мисли, че нещо не е наред с нея. Няма никакъв проблем, не се мисли за некадърен или неспособен, защото тя вероятно го усеща и се чувства виновна, че не свършва (а не е задължително). Говорете, обсъдете ситуацията още веднъж, с по-трезва преценка, не се напрягайте и не обвинявайте себе си, няма нищо ненормално в сексуалния ви живот. Следващия път бъди по-уверен и недей да се обременяваш с вина, хвани я в добро настроение и действай.

Успех, надявам се да съм ти вдъхнала надежда и кураж!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 88c68da6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Братле, стигнах до "свършвам за няколко секунди" и спрях да чета нататък.

Ами пич, ти като свършваш за секунди как искаш да върви секса? Жените не са като нас. На тях им трябва доста време за заграявка. Тя за секунди не може само психически да се настрои, камо ли да се възбуди, камо ли да съврши. Ами лижи я, подгрей я, поиграй си с нея, покажи отношение, потренирай придъжлителност и нещата ще потръгнат лека по лека. Но понеже от доста време е така, ще трябва пак досат време да се освободите от старите неловки спомени и да си изчистите психологически от натрупаното напрежение и неудобни моменти.

За продължителност се тренира с чекии по следния начин. Удряш, удряш и когато усетиш, че наближава свършването, спираш. Ама не да чакаш почти до последния момент, ами все пак достатъчно рано, че да можеш да спреш спокойно и без напрежение. Примерно на 60-70% от оргазма, изчакай така минутка и пак продължи и пак така няколко пъти. Потренирай някоя друг ден и започни лека по лека да го прилагаш в секса, като предварително я подгряваш много добре. Не бързай да го ръгаш. Отдели поне 10 мин само на целувки и лизане. После я чукай с паузи както казах, като в паузите пак я лижеш, целуваш и т.н. Смерняш позата и продъжлаваш. Освен ако няма точно определена поза, в която и е кеф.

Ти с тази нагласа към секса и 100 жени да смениш, няма как да потръгне секса, нали се сещаш? Няма жена, която да свършва за секунди. Щях да се очудя, ако ви вървеше секса.

Проблема ви далеч не е непоправим. И не си заслужава да си търсиш друга, защото и с нея няма да е различно, ако свършваш за секунди.

Не я пришпорвай да свършва, ти ако си свършиш работата добре, тя сама ще свърши. При такъв продължителен период с подобен секс, нормално е жената да е станала асексуална или по-скоро с това да се оправдава, за да приключи темата и да не те нарани.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: adf90399aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   "Аз имам супер либидо и свършвам за секунди"
Всяка жена ще стане "асексуална" така.
Търси помощ- сексолог, уролог, не знам, каквото трябва.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 877abf966d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Свършвам за секунди е голям смях. Преди същинския акт има любовна игра, която предразполага доста. Ами, ако партньорът ми свършва, преди да си спомня къде съм и какво правя, резултатът ще е пълен конфуз.
Мит е, че жените рядко свършвали. Това се случва, когато няма доверие на партньора, не може да се отпусне и настрои и липсва, някаква любовна игра. Партньори, които се познават, са се напаснали един към друг, споделили са какво очакват или се опитват да си увеличат удоволствието. Ръгай чушки в боба не е секс, а топя чушката и край, кой каквото разбрал, още по-малко.
Можеш да свършиш за секунди, ако си в началото на кариерата си, стоял си дълго на сухо или много си се вълнувал. Хора, които живеят заедно, би трябвало тези неща да не ги притесняват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b976d2bad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Надявам се, че не питаш сериозно защо тя не може да свърши, след като ти свършваш за секунди. Аз също съм в подобна ситуация. Омъжена съм вече от 6 години, а мъжът ми не издържа повече от 1-2 минути. Но преди секса той поне се грижи да получа клиторен оргазъм като обикновено си играе с пръсти. Аз съм се примирила, че ще е така и честно казано не ми е особен проблем. Имала съм и по-задоволяващи партньори, но те пък не ставаха по други критерии. Сексът за мен не е основен приоритет, но за някои хора е доста важен и не се примиряват с несъвместимост. Ти си прецени дали връзката ви е по-важна или отношенията в леглото. Но при всички положения в дразнещо да я питаш и пришпорваш за свършване. Това с говорене не става, трябва ти да се стараеш повече и ще разбереш, когато тя получи истински оргазъм.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 39bad3011e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Спрямо теб, физически: Кегел упражнения за мъже. Да, помагат. МНОГО.

От секс шопа: пенис пръстени, спрейове за задържане (има и презервативи, постигащи същия ефект), всякакви секс играчки, включително и страп-они предвидени да се използват от мъже.

С нея: секс игри, опитване на нови неща - без да бързате, без да се фокусирате върху сексуалните аспекти. Търси интимните такива, дребните но сладки жестове и докосвания, както и ерогенните зони по тялото, където и да са те. Колкото и да ви прозвучи странно, но моите ерогенни зони например са върха на носа (т.нар. "ескимоски целувки" ме подлудяват), меката част на ушите и... зърната ми. А съм МЪЖ (та добре, че сайтът е анонимен :D ). Кой знае нейните къде са, няма как да се разбере без да експериментира човек.

Не че ви познавам, но си мисля че някой друг артикул от секс шопа би говорил много за отношението ти - особено ако са предвидени за нейното удоволствие, без да става въпрос за твоето, камо ли за егото ти. Трябва да си колкото се може по-очевиден, че си загрижен за НЕЯ. Но това може да натегне отношенията още повече, ако е наистина асексуална.

Темата иначе е изключително деликатна, какво да ти кажа, нищо чудно че разговорите ви са били винаги неловки. Всяка жена знае, че всеки мъж иска да се чувства като жребец между чаршафите. Тоест, един мъж трябва да работи върху себе си, съзнателно и подсъзнателно, и то МНОГО, за да НЕ оставя впечатлението че иска да си почеше егото.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b7fc311a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Коментирах горе, но малко ми докривя за автора защото ще преживее шока от осъзнаване на реалният проблем, кофти, но необходимо за да се разреши.

Авторе, най- важното в случая е че, очевидно момичето си те обича толковс много че, приема за неин "проблем" за не нарани егото ти. Ти обаче продължаваш да настояваш тя да свърши, а това няма как да се случи за няколко секунди и така се стресирате и двамата повече вместо да говорите открито за реалността и да се потърси помощ.
Там където има любов и подкрепа, ше се намери и разрешение.
Подкрепям напълно коментарът на н 8, но все пак смятам че, е добре да се обърнеш и към лекар.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 37e9398038
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бързайте с женитбата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 01bfa64426
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От автора до всички;

Благодаря много за отзивите, ще се опитам да приложа някои от съветите ви и да се опитам да подобря нещата, защото момичето си заслужава. Тя е мила, добра и грижовна.

Не исках да изпадам в подробности, но...... правя всичко възможно да угодя първо на нея в леглото. Винаги започвам със дълги и бавни целувки навсякъде, кокосово масло и нежен масаж, ароматни свещи и преминавам към по-интимните зони като бавно стимулирам с пръсти клитора и ануса, доста често с комбинация с орална или докосвания по зърната. Не съм засичал време но отделям доста на това.

Успявам да я свърша в половината от пътите, още преди да сме започнали същинската част, но аз съм твърде самокритичен и го приемам лично. Не е достатъчно.

Също малко преувеличих за секундите, но се считам от бързите.
Успявам да издържа около 5- 10-15 минути в повечето случаи, но това така и няма голямо значение, тъй като тя споделя, че твърде продължителния секс не й харесва, защото се протърква и губи удоволствие. И трудно свършва от самия акт.... въпреки това казва, че й харесва .

Много често не мога да нацеля темпото - или избързвам, защото ми се иска нещо по -първично, или пък губя интерес , защото всичко ми се струва много монотонно и с твърде много правила.
И при двата случая тя остава незадоволена.

От горе на всичко преди време спря да ходи на кола маска и дори наскоро спря да се бръсне гладко, а това разваля кефа ми още повече. Причината са бенки. Разговора и тук не помогна и констатацията бе, че оралната ще трябва да отпадне, а тя бе нещо което и на двамата много ни допада.

И все пак не виждам светлина в тунела. Не знам какво да правя.... :(
Така ми се искаше да имам половинка с която да се изгубя в секса. Не дори толкова механичното доставяне на удоволствие, колкото дълбоката емоционална свързаност, уязвимостта, да се почувстваш като част от едно цяло, върховният екстаз който усилва простият оргазъм. Може би звуча гейски, но това ми липсва страшно много.

И е жалко, защото все още сме млади и нямаме деца, спортуваме и изглеждаме добре..... сега е времето да се забавляваме и експериментираме.

Знам, че не е честно спрямо нея, но все по-често заглеждам други жени и фантазирам всякакви сценарий с тях, но не и с моето момиче. :(

Общо взето правим секс има няма един път в седмицата :(, а нещата се усложняват
допълнително от факта, че не обичам да лъскам. Чувствам се жалък и мотивацията и желанието ми за живот изчезва за известно време след това, все едно не съм на себе си.

Съгласен съм с коментарите, че порното не е направено за жената и че изкривява реалността, но факт е, че бих поне пробвал нещата от там. Проблема е предубедеността и невинността от другата страна. Не мога да се отпусна, защото знам, че ще срещна неодобрение.


Към женската част;
Нормално ли е за повечето жени да не свършват 50 % от случаите?
Трябва ли да се опитам да запълня останалите или просто да приема сексуалността на половинката си?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 61d6f75f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, прочетох включването ти в коментарите (номер 1 съм). Отговарям ти първо на въпроса в края: Не, за мен не е нормално една жена с постоянен, дългогодишен партньор да не свършва в половината от пътите, когато правят секс. Изключвам инцидентните кофти дни, които всеки се случва да има, когато поради проблеми, грижи или преумора просто не успяваш да се концентрираш.
Оставам с впечатлението, че приятелката ти няма опит и е притеснителна и консервативна в това отношение? Истината е, че тя щом успява да свършва клиторно, вие пак можете да правите добър секс. Можеш да я стимулираш с пръсти, или тя сама да се пипа, докато правите секс и пак да свършите заедно. Обаче явно не може да се отпусне. Това с маслата и ароматните свещи ми е малко нагласено, сякаш биеш камбаната, че ще има секс :) А той, особено при млади хора без деца трябва да е по-спонтанен. Като я видиш да излиза от банята или пък да влезеш при нея, докато се къпе, вечер пробвай да си налеете по нещо, докато гледате някой филм, може да я отпусне и да и подейства палаво. Изобщо, опитай каквото се сетиш, щом държиш на точно това момиче.
Обаче имай предвид, че ако нещата нямат промяна, то с времето ще станат по-зле. Ти ще се изнервиш, тя ще те намрази, че само натякваш. Пък, ако в редките случаи, докато правите секс вземе, че забременее... Тогава не само свършванията ще са кът, ами и секса ще стане мираж.
.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ad1283ccd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Поздравявам те за точното уточнение.Ти просто си много критичен към себе си.Справяш се отлично,щом успяваш да я свършиш и начинът по които я разпалваш е чудесен. Един път при целия полов акт е достатъчно за жената,други оргазми може да има,може и да няма и не е задължително да има.Явно искаш да опитваш нови неща,има нещо друго като цяло женската сексуалност се развива постепенно и идва малко по-късно,това също трябва да се вземе под внимание.И момичето ти не е асексуално...ако ти се живее свободен още( т.е.искаш и д-р.партньорки...не бързай с женитбата.Справяш се чудесно,и да определено след кола маска,е доста по нежно и мекичко.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ad1283ccd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не се опитвай да запълваш останалите 50%,ако още след първия оргазъм,тя е удовлетворена и не иска още...справяш се отлично.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b976d2bad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм жена на около 30 и никога досега не съм получавала вагинален оргазъм, само клиторен и то не всеки път. Това не пречи самият секс да ми харесва и да го искам с мъж, когото желая. Според мен драматизираш излишно. Сексът е хубав за жената дори без оргазъм. Ти се старай, пък ако стане, стане. Наслаждавайте се на момента. Колкото и да го обсъждате, ако свършва трудно, това няма лак да се промени по желание. Аз съм била с мъж, който не свършваше всеки път при секс, а веднъж на няколко пъти и го приех без да му натяквам. За бръсненето е нормално. В началото човек се старае повече, но с времето се отпуска и занемарява леко досадните разкрасителни процедури. Според мен си прекалено облъчен от порно изпълненията във филмите за възрастни и не оценяваш какво реално имаш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 329f068fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе ти си мъж мечта! Ж.на 44съм ,поддържана ,слаба,готина ,но мъжът ми не ме поглежда. Омръзна ми да се моля и унижавам за секс. Не се мъчи с тази жена,тя не иска и не обича секса..а може и теб да не обича ад.Разделете се и си търсете подходящи половинки. Живот без секс е кошмар.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 01bfa64426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора към 12(1)

На същото мнение съм, че за 8 години връзка, хората трябва до такава степен да са се отпуснали и опознали един друг, че изобщо да не им пука и да успяват да правят страхотен секс.
И си права, че приятелката ми е страшно консервативна, неопитна и неспособна да се отпусне, да е дори малко мръсница.
Обичам оралната и свършвам бързо, но когато тя я прави, почти никога не успявам. Просто в секса и тези игри я няма. Единствено лежи и това е. Абсурд да започне да се пипа сама или да си мърда дупето докато я пипам.
Спонтанните неща не й харесват, а мен точно те много ме разпалват. Опитал съм банята ( не й е приятно, защото се отмива лубриканта) . Опитал съм навън, на публични места, спонтанно докато гледаме филм, докато готви да направя нещо, но тя се дразни.
Всеки път секса е един и същ.

Чувствам се притиснат от това, че ще се женим и трябва да реша сега какво да правя.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e8dd475c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Слушай какво ти казва номер 2. Тук е пълно с теми на мъже,които се оплакват, че жените им не им пускат. За мен като жена е необяснимо не защото аз не мога без секс, а защото ми е пределно ясно, че не може мъжа ти да е щастлив ако го лишаваш от това. Точно заради това не отказвам никога на мъжа си и той е доволен и не се оглежда навън. Помисли си как ще живееш така всеки ден до края, да й се молиш и превиваш като куче за секс 1 чът вмесеца, а после и по-рядко, защото най - вероятно като роди съвсем ще спре. Това е унизително за теб като мъж и помисли добре искаш ли го.
Ж,27

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 15000b9404
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе, след като ти свършваш за секунди, как очакваш приятелката ти да стигне до оргазъм? И не вярвам, че тя е асексуална, просто не й се прави секс с теб. Започната и недовършена е много по- лошо от недокосната. Според мен не се стараеш достатъчно за взаимно удоволствие!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c07f5cae8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И преди да започнете с опитити в леглото, аз бих ви посъветвала да седнете и да поговорите, кой какво харесва в секса, как да бъде докоснат, къде ще й/му харесва, с най-големите подробности. Предразположи я за откровен разговор без притеснения, ако пък нещо не й комфортно да ти сподели / макар че все пак се обичате и би трябвало да не е проблем/, може да си го напишете, знам ли някакъв вариант да изберете, все ще е нещо.
След като си разбрал какво точно й харесва и ти си й казал за себе си, мисля че най-добре да се отпуснете за нещо интимно не когато има овулация или луната е в права посока/ нарастваща луна сигурно имаш в предвид/ или нещо си още, това да не е по график, защото вътрешно си мислете ОФФФ ДОЙДЕ МОМЕНТА, СЕГА НЯМА ДА СТАНЕ НИЩО.
Третата стъпка е да изключиш главата си, че НЯМА ДА СТАНЕ, дори ще ти дам един ГОЛЯМ СЪВЕТ, АКО ИСКАШ НЕЩО КОЕТО ДА ТИ СЕ СЛУЧИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕМАТА. НАПИШИ ГО НА ЛИСТ С ПОЛОЖИТЕЛЕН СЕГАШЕН РЕЗУЛТАТ и бутни писмото към Вселената на място където няма го прочетеш / например отдаваме се един на друг и всичко е просто прекрасно в леглото и брака ни - само пример давам! /. реално всичко се сбъдва, само с положителна мисъл и нагласа. / не пиши изречение с думата "не"/.
Казвам го от опит аз си бях номерирала 4 точки и за 2 месеца ми се сбъдна, което е мистерия. / намерих си наистина много добра за мен работа и висока заплата... това беше една от точките и др. /
Извинявам се за малкото, но мисля важно отклонение.

Само да кажа, че до 36г възраст нито един от партньорите ми не ме е задоволявал напълно, да не говорим, че свършвам само клиторно, но повечето искаха си своето и вече им беше все тая за мен. Докато не срещнах един ден един прекрасен човек. Да, запознахме се по интернет, писахме си доста дълго време, знаехме всичко един за друг, странно или може би не толкова странно беше че с времето когато си писах с него се възбуждах от думите му да не го говорим и гласа му.... ммммм, въпреки че дори не сме докосвали темата за секса, а когато се запознахме беше.. просто взрив от емоции, страст, имаше вече и обич. До онзи момент знахме един за друг доста неща, кой какво харесва и в леглото, защото за мен секса е начин да кажеш обичам на човека до себе си, много важно нещо, за него както той казваше секса е белия дроб на една връзка :) та паснахме си по много параграфи дали в леглото дали в ежедневието / е тук ще вметна че астрологически си паснахме, въпреки че съм близнаци а той козирог и такива връзки изглеждат странни отсрани/. Имах си някои мечти ли да ги нарека, желания или фетиши, но не смеех да ги изкажа на глас, докато той не засегна темата, така се оказа че и той много харесва това, което и аз и ето за пореден път имахме някакви допирни точки. С него се разкрих и продължавам да разкривам неща в себе си, които не съм мислила че притежавам. Съживих се. Та... Проговаряхме абсолютно всичко, за което се сетим, защото всяка една малка подробност, ако просто се премълчи накрая се формира голям проблем.
Още преди да започна да пиша с него интуитивно знаех, че това е той човекът за мен в живота и до ден днешен съм убедена в това, че е така.
В основата на всичко това, са били много много разговори. И в самото начало имаше доста сблъсъци с " това не ми допада, пък аз така не правя", но се уравновесихме... Та това е моята малка история.

Искам да ти пожелая да мислиш положително и цялото щастие на земята в твоя дом да дойде. Късмет авторе!
=ф36=

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8f77b354b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От 1
Да ти призная в началото поради липсата на повече подробности смятах, че причината е главно в теб. Но след като сподели как стоят нещата съм на мнение, че вие просто не сте на една честота в сексуален аспект. Дори не знам как сте изкарали цели 8 години заедно. Може би е до известна степен навик и си свикнал с нея. Да, тя може като човек да е прекрасна, но все пак не сте на по 70-80 години и да живеете само с едната обич и уважение. Млади хора сте, това са ви най-хубавите години. Кога, ако не сега ще правиш страхотен секс и ще се наслаждаваш максимално? Сега това ви е проблема, а след време като се заредят дежурните битовизми и рутина? Ще живеете като съквартиранти и ще се карате дори за това кой колко стои в тоалетната.
Знам, че трудно се взима такова решение, но съм убедена, че края така или иначе ще дойде. По-добре всеки да потърси правилната половинка за себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b7fc311a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторе, от секунди мина на до 15 мин... Егото ти е което ще съсипе връзката ви.
Сега ще го кажа по-ясно, пък дано помогне. Ти не ставаш за секс, не тя.
Имаш много сериозен проблем, ако не го разрешиш ш, не само тя, всяка следваща ще е "асексуална" с теб, само че, никоя друга няма да се примири толкова години.
Ти си знаеш нататък.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 01bfa64426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От автора до 1.
Мисля, че си права. Изключително трудно е.... но вече се замислям за раздялата като вариант....

Тя няма да разбере ,но все някой ще е наранен. Има ли подходящ начин да го направя, без нещата да стигат до крайности и гаден край? Все пак я уважавам и изпитвам топли чувства, за обич вече не съм много сигурен....

До 18. Изключително прав/а си. Не мога да си го представя. Все едно да тръгна срещу природата си. Цялата удовлетвореност от живота и самочувствието ми зависят от това.

До 16. А ти как изпадна в тази ситуация? Явно и ти си като мен, искаш да правиш правилните неща и да не нараняваш хората, но в крайна сметка това което водим е живот компромис...

До 8. Ще седна да чета, пък каквото стане . Последната надежда ми е, че тя и хормоните й ще се променят с времето, но аз също ще се променя и не знам дали тогава изобщо ще ми е до толкова секс.
Ще пробвам и играчки, но ще изчакам известно време, напрежението от последният спор да се уталожи

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f65a038f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Колкото и да не ми се щеше да го напиша, май трябва да хомислиш дали искаш да прекараш с нея живота си.
Като се появят децата, сексът при вас съвсем ще спре, а той и без това почти го няма при вас.

Защо се чувстваш притиснат да се жениш и въобще как изкара 8 години в това положение?
Ожените ли се, крачката до изневяра е много малка. Та ти не ке чувстваш удовлетворен във връзката си... Колко още би могъл да стискаш така? 5 години? 20 години? ! Цял живот? !!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker