Дами моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дами моля за съвет!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2811 пъти
Здравейте! Търся съвет най вече от дамите в сайта.
Нормален човек съм на около 30 и имам хубаво и стройно момиче, и тя е на около 30. Всичко е супер в връзката ни, разбираме се, помагаме си, излизаме често, а и двамата имаме и хубави и лоши моменти зад гърбовете и все си мисля че знаем какво искаме и търсим един от друг. Обаче имаме някакво разминаване в секса. За 6/8 месеца сме сме го правили едва 5/6 пъти. Момичето си заслужава в всяко едно отношение и реших да бъда внимателен на тази тема защото виждам че има нещо което или не и харесва или я тормози. Пробвал съм да поговорим но отговорът винаги е че не и се прави нищо или че за сега не изпитвала нужда. В случаите когато сме правили секс съм се опитвал да разбера кое и как и харесва. Казва че и харесвало и че даже и бързо свършвала с мен което било нетипично за нея. Само да вметна че е имала хормонален проблем и години е била на лекарства. Казва ми че това явно е временно и ще отмине. Само че когато имам до себе си чаровен и страхотен човек с хубаво тяло ми е доста трудно напоследък без правим нищо.
Връзката ни е от скоро но когато има и нормални сексуални отношения винаги връзката и комуникацията са по силни и здрави.
Та въпроса ми е да търся ли друг подход? Да пробвам ли с повече говорене? Споделете вашето мнение и дали сте имали такива моменти с вашите партньори и ако сте имали как сте излизали от тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5c8d1ba6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не знам на какво се дължи да не й се прави секс, в началото и за мен беше странно да е повече от веднъж в седмицата, но когато започнахме по-начесто сега даже се изнервям когато сме го правили 5-6 пъти в месеца(поради това, че сме заети).
Поговорете, отидете на сексолог, ако трябва, но за мен в една връзка, особено за хора, които вероятно живеят заедно не е нормално да не правят секс поне 2-3 пъти седмично.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b4b21d937a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Два варианта. Асексуална или ти не я привличаш. Жените над 25 са много сексуални обикновено.
Възможно е и да е от хормонално лечение, но спре ли го, би трябвало да се нормализира.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9e9dc2e84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има някаква причина, която не ти казва или дори тя самата не разбира. Може да е травма, ниско либидо, да си мисли, че колкото по-често правите секс, толкова по-бързо ще ти омръзне, да се притеснява от тялото си, да те манипулира чрез секса и т.н., и т.н. Само тя си знае. Спазваш ли добра хигиена, изпитва ли болка? Аз повече бих заложила на ниско либидо, но ако искаш нормална любовна връзка, би трябвало да знаеш, че другата страна ще те желае сексуално. В противен случай си търси асексуален партньор. Аз самата мога да изкарам и години без секс, абсолютно безразлично ми е, но няма да си позволя да се назлъндисвам и отказвам на мъжа си, просто защото "не го чувствам". Това си е мой проблем и щом искам човек до себе си за връзка, ще трябва да правя секс, колкото и да ми е все едно. Ще е добре повече хора без особени сексуални нужди да го разберат това, за да не тормозят половинките си с иди ми-дойди ми и лиготии (тук не включвам преживяно насилие). В противен случай другият се чувства нежелан, непривлекателен, чуди се какво не му е наред, може и комплекси да си набие... ето те тебе - не знаеш какво се случва и защо. Редно ли е това? Не изпитвала нужда, моля ти се! Ми утре може да не изпитва нужда да те целуне или да си говори с теб. То връзките не се основават на това какви са нуждите на единия, а на двамата и хората се съобразяват взаимно един с друг. Да, случва се да си уморен или да не ти се прави, но това не може да е системно поведение. Нали за това се събират да градят отношения и съвместен живот инак за какво са? Съжалявам, че я нахраних така, ама...
Та определено говори още повече с нея, предразположи я да си каже какво я мъчи, може да е нещо, от което я е срам, но сексът от дъжд на вятър, не го прави по-добре, ще е полезно да го осъзнае. Трудно е човек без определени нужди да се постави на мястото на човек с такива, явно ѝ липсва разбирателство. Опитай така, но не я чакай твърде много време, освен ако не искаш да живеете в безсексие сякаш сте на 80. Каквото и да е причината, може да ти се довери, за да е поне честна с човека до себе си. Това ти го дължи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bfffa1559c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Може би просто не обича секса к го прави само заради теб. Колкото и да я обичаш, не можеш да я накараш. Имате различно желание за секс и ти едва ли ще издържиш много, като гледам написаното. Колкото и да я цениш, най-накрая или ще ѝ изневериш или ще се скарате. По всичко изглежда, че за теб сексът е важен, за нея явно не. Ти трябва да си търсиш жена с високо сексуално желание иначе нещата между вас няма да вървят.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0b158244af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво говорене, початецелувки, ръце и се стига до секс. Дърпа ли се? Аз съм на 30, но имам желание, нали на жените се засилва с годините.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a955f4931a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не ѝ се прави секс, заради медикаментите. Може би ще я притесниш ако говориш с нея по въпроса. Изчакай да мине ефектът - бъди търпелив! И дано си заслужава!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 23923afb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момиче? На 30? Сериозно ли?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9d3da4611a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бате, таа те лъже сериозно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5aa088a2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жена на 22г-бъди мил с нея,разбирай я ,обичай я,но има жени,просто които не са толкова сексуални,аз също съм такава и това не значи че не обичам човекът до себе си,просто имам такова либидо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e51d411139
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поговорете и потърси съветите на Наталия Кобилкина има доста полезни

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 40738860db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Бих направила известни опити са помощ и напасване на връзката, но не бих стояла в подобна връзка дълго. Жената е млада и не се знае какъв е нейният опит и отношение към секса. Може и да има мед. причини за ниско либидо. Но, за съжаление, може и да не е много привлечена от теб, а да стои с теб, само и само да е във връзка. Никога не се знае какво се върти в главата на човек.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0eb2a5f21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Жена харесва ли мъж, няма никакви спирачки. Никакви. Секс до дупка. Поне при мен е така.
Народът го е казал “Насила хубост не става!”

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0eb2a5f21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И още нещо, Авторе!
От тази ситуация се излиза като си тръгнеш!
Защото явно сте несъвместими в сексуално отношение и просто няма оправия!
Писах по-горе “Насила хубост не става!”!
Търси си сексуална половинка.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: da4a408bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Н.3 браво за хубавия коментар. Рядко се срещат такива жени като теб. Защо повечето жени в този сайт не са като теб. Пиша ти шестица (6) за това че мислиш трезво.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e2fed5365d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Сигурно любовника й и ревнува като чуе че сте правили секс и затова се въздържа

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 54d8094af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   За мен е странно. На такава възрас, правехме секс всеки ден, дори по няколко пъти. Да не би да пие хормонални таблетки или да има много стрес в работата? Или да си я разочаровал сериозно за нещо?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker