Ако не правим секс ще спре контакт с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ако не правим секс ще спре контакт с мен
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2145 пъти
Здравейте,
жена на 23г съм. В момента се водя, че съм от 3 месеца във връзка с един мъж, който е на моята възраст. Меко казано не ме привлича на външен вид, поне аз към него химия не усещам, с наднормено тегло е и като се съблече си личи още повече, в лице не е мой тип и дори и да отслабне пак няма да стане привлекателен за мен. Честно казано никога не бих обърнала внимание на толкова неподдържан мъж ако не се намирах в труден период. Не ми помага финансово(парите меко казано не му стигат) в трудния ми период, а емоционално. Казвали са ми, че съм красива и не ми е липсвало мъжко внимание. Нямам големи претенции, самата аз тренирам и се поддържам супер много и както всяко нормално момиче бих се радвала приятелят ми да ме привлича поне малко. Когато се хванем за ръка по улиците и ни видят мои приятели или роднини потъвам в земята от срам. Похвалил се е на всичките си приятели, че сме заедно и те са му казали че си отиваме, но аз не мисля така. По тази причина не съм казала на никого.

Имала съм дълги връзки преди него, като най-дългата беше 3 години, но никога не съм се връщала при бивши и винаги след раздялата сме прекратявали контакт. Доколкото наблюдавам хората и мъжете, с които съм излизала в повечето случаи се събират с бившите си приятелки. Дори и да излязат с мен се оказва, че още имат чувства към бившата и по някакъв огромен късмет успяват да се съберат отново. Не мога да разбера защо дават надежди на друго момиче след като не могат да забравят бившата? Примерно аз спирам контакт с бившите и не се връщам, според мен така трябва да бъде вместо да се разиграват други хора. Излизала съм с хубави момчета, но винаги се стига до етап, в който ми казват, че ме искат само за секс. С въпросният мъж, за когото ви обясних в началото бяхме дълго време приятели. Той знае как мъжете искат само да ме използват, как никой не ме подкрепя за важните неща в живота ми и ми е казвал, че никой друг няма да ме обича колкото той ме обича. Че всички мъже ще искат само да ме използват за разлика от него и такива.

В момента близките ми хора са 2-3 човека и ако не бях тръгнала или спала с този мъж, той щеше да прекрати контакт с мен(поставял ми е ултиматум) и щях да се лиша от важна за мен подкрепа и комуникация. За съжаление в момента съм в труден период и се чувствам нещастна, но поради това, че ще прекрати контакт с мен и ще остана сама, се налага да направя компромис със себе си и да съм с него. От една страна ако тръгна да си търся друг мъж знам, че ще ме иска само за секс, от друга страна не съм щастлива със сегашния и не мисля че ако остана сама ще ми е по-добре! Напоследък започнах много да се напрягам от мисли, че с този човек може да съм до края на живота си, защото той точно това иска. Казвал ми е че без мен ще умре, да не го наранявам, но мен много пъти са ме наранявали без да им мигне окото и съм ги преживявала. Споделих си моите терзания и ми олекна малко, честно казано не мисля, че нещата могат да се оправят. Вие били ли сте с човек, който не е ваш тип и как се развиха взаимоотношенията ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7202efb54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Добре, при положение че той на практика те изнудва за секс, според теб на този мъж за какво му трябваш ?

И за двама ви е най-добре да прекъснете контакт. Да, кофти е да си сама в труден момент, но реално погледнато задълбаваш още по-надълбоко с тези отношения.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5040d3344e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Използвачка си и напълно заслужаваш това момче да ти поставя ултиматум. Той може да отслабне и да си промени излъчването, ако ти го обичаш истински и го подкрепяш. Но не...ти искаш до теб да е нацепен културист, да се возиш в лъскави коли, да разцепваш интернета със снимки от екскурзии и да хапваш гурме ястия в изискани хотели.
Замисляла ли си се ти какво даваш на партньорите си? Аз разбрах до момента, че ти ценят едно нещо. Каква стойност им даваш ти? В какво си успешна, с какво си полезна, имаш ли ясно цели и следваш ли ги?
Знаеш ли колко момичета се качват, че са във фитнеса и тренират, обработват си снимките, за да изглеждат уау, а на живо като ги видиш разбираш, че във фитнеса ходят само, за да си направят поредната фотосесия, с която да спечелят малко внимание от загорели мъже.

И така, ти ще си докажеш смела ли си, или не си. Като не го обичаш това момче и не те привлича и те е срам, зарязваш го. Стига си му давала празни надежди. В момента ти го използваш да ти е кошче за душевни отпадъци, а той се кефи, че води сексуален живот и трупа опит за следващата. Колко мислиш, че ще издържиш така и харесва ли ти да те ползват само за секс? Всеки е в труден период, на всеки нещо му тежи и не му върви, не се оправдавай, ами си хващай съдбата в ръцете и си докажи на себе си, че сама ще определиш бъдещето ти.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26fb4d9025
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "Той знае как мъжете искат само да ме използват, как никой не ме подкрепя за важните неща в живота ми и ми е казвал, че никой друг няма да ме обича колкото той ме обича. "

" Казвал ми е че без мен ще умре"

Ще ме убиеш... А това изказване на какво ти прилича, ако не на използвач :)... Аз си мислех, че жените си ги търсите използвачи, но само ако изглеждат добре, или поне са богати. Но направо ме уби с тая история. Оставила си се някакъв хем грозен, хем беден да те манипулира... Просто, явно това е най-важното качестство което ви привлича, аз така го разбирам вече.

Иначе, не че търсиш съвет, ама ето ти един - намери си интереси, разбери какво цениш в живота, и потърси човек с който имате нещо сходно, има за какво да общувате... Когато животът ти е празен, и ти си празен, на подобни хора попадаш. И наистина, взаимоотношенията ви се изчерпват с използвачество. Не можеш да си някой друг, просто така, да не си сам. Или просто така - за секс. По-добре намери някой за една нощ, да го знаеш колко струва, и да не си тровиш живота. На 23, няма даже значение дори хубава ли си, не си ли. Няма по-лесно от това да си намериш някой. Но за да ти е наистина "партньор", се иска личностно развитие, или поне положителен пример което липсва на повечето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9627ce2726
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Била съм в твоето положение - след доста разочарования тръгнах с мъж, който не ме привличаше грам. Не само това, ами по-късно се оказа и страшно комплексиран, обиждаше всички мъже, които изглеждаха по-добре от него, коментираше бившите ми приятели, ревнуваше ме от жени и прочее. Изпитвах неистов срам от него не само заради външния му вид, но и заради поведението му. Изключително много съжалявам и ме е яд на себе си, че се занимавах с него... той не е виновен, сама се нахендрих, така че мога да виня само себе си. Държеше се добре с мен, не се карахме, аз се бях примирила, че явно досега съм се целила твърде високо и трябва да приема реалността. Почти успях, докато не се влюбих неистово в колега от университета. Моментално зарязах моя без да ми мигне окото, направо се чувствах освободена и аз не знам от какво. Никой не ме е карал да ходя с човек, когото не харесвам, освен отчаянието ми, а това е най-лошата причина. Гнус ме е, че изобщо съм го пипала някога, че съм паднала дотам да лъжа него и да го смятам за тежък компромис, колкото да не съм сама. Няма да си простя липсата на уважение към мен самата.

Съветът ми е да не стоиш повече с този мъж. Разбирам причината ти, но е напълно глупава и ще доведе само до съжаление и от двете страни. Да си с човек, когото не харесваш, е най-голямото наказание, след интимност, ще се чувстваш изнасилена, а той няма да е виновен за нищо. То си е бетер проституция това - лягаш си с гнусен тип заради някакви облаги (разбиране и подкрепа в случая). Не си струва. А това, че всички ще те искат само за секс, няма как да е вярно. Да, повечето ще са така, но щом аз, която се имам за страшен карък в това отношение, успях да имам сериозни връзки, значи всеки може. Дори когато съм била използвана за секс, не се чувствах толкова зле, колкото сега, когато мисля как съм била с въпросния мъж. Брр...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 715f0613b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нещата няма да се оправят, докато ти не поемеш инициативата да ги промениш. Да, била съм в кратки връзки с хора, които не са мой тип и точно затова връзките не са просъществували. Просто няма как да съм с човек, който ми е неприятен. Но преди бях наивина и давах шансове като теб. Това с връщането пеи бивши не ми се е случвало, така че не е правило, а по-скоро изключение, от което не трябва да си вадиш изводи, че винаги ще става така. Какъв е проблемът да останеш замалко сама? Ще срещнеш мъж, който те привлича и който ще обичаш. Но това няма как да стане докато стоиш в тази обречена връзка.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d59b33cf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   След като връзката ви не те прави щастлива и не обичаш този човек защо си с него? Защо правиш компромис със себе си? Не бой се, няма да умре без теб, каквото и да ти говори. И ти можеш да преживееш известно време сама, вместо да стоиш с някой от съжаление или от страх от самотата. Няма как да те удовлетворява такава връзка. Накрая или ще изневериш или ще се разделиш с този срещнеш ли друг. Мисля, че е по-честно и към него и към теб самата да се разделите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 187eafff72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Няма нищо по-страшно от това,да си с жена,която не знае какво иска !!!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cb56fa0d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   О принцип няма лошо, но щом вече те напряга няма никакъв смисъл. А те използват, защото явно налиташ на мъже, които не са за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 06a4f14d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе щом не го харесваш поне малко няма защо да сте заедно. Толкоз. Другите неща нямат значение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ab90c85b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 2, както казах дори и да отслабне няма да го харесам, иначе го подкрепям- ходим заедно да тренираме в момента, но привличането, което съм имала в предишни взаимоотношения го няма.Аз съм му първата връзка и от вълнение се промени много, вече дори и характерът му не е хубав. Търся нормално изглеждащ мъж, нищо повече. Не искам да ме возят в скъпи коли или другите неща, които спомена
До номер 4, преди него бях излизала с момче, което много харесвах,но той ме поиска само за секс и съм почти сигурна, че още има чувства към бившата. Затова реших, че се целя прекалено високо и занижих критериите. Не съм щастлива, но явно това ми е съдбата. Наранена съм от мъжете и не очаквам друго отношение от тях.Не искам дори да се запознавам или контактувам с такива повече.Някои жени ги искат за връзка, мен ме искат за секс.Явно не струва.Затова не ми се занимава повече.
Благодаря за коментарите!
Авторката

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 429fb507fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не е светен, но и ти не си! Значи, си с някой само и само да не си сама? Такива ги мразя. Жена съм, но такива без уй дето не могат да седят не ги трая. Няма да умреш ако посетиш 2-3 години сама. А тези с перфектните тела освен за секс, за какво друго да ги искат? Дай да сме честни? Имаш два варианта или правиш секс с въпросния, и му казвай,че няма да стане да се занимава с друга, средно положение няма. А ти си тръгнала да търсиш приятелство от мъж?? Мъжа не може да е приятел, той е любовник.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 91fa063fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С какво право той ще ти поставя ултиматум? Това е чиста манипулация от негова страна. Ако не е доволен от отношенията си с теб, то си тръгва от теб и толкова. Ултиматуми поставят само изнудвачите. В момента си жертва на емоционално изнудване на един незрял младеж с комплексни и емоционална зависимост. Нормално е да изпитваш съчувствие към него, но не и да позволяваш да те изнудва.
Младо момиче, ти не обичаш това момче. Не е честно нито към теб, нито към него да си с него без чувства. Не се страхувай да останеш сама, защото за да се появи правилният мъж, трябва първо да си свободна. Същото се отнася и за него - за да намери жена, която ще го обича, трябва да поработи върху емоционалната си стабилност и да спре да проси любов по този начин. Така както сте в момента и двамата, само ще се правите нещастни един друг. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f878ff3140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Докато си с него, си режеш възможностите да срещнеш човек, който те удовлетворява. Не се страхувай да останеш сама и да се мобилизираш. Не разбирам, какво ти дава мъж, от който се гнусиш .Ще загубиш собственото си самоуважение и няма да се чувстваш добре от това. Освен това и другите виждат, че връзката ви не е подходяща и в техните очи падаш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 51af1fccc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От това, което си написала мога да ти кажа, че другите мъже исакт само да спят с теб, защото не си достатъчно привлекателна по един или друг начин за тях(може и поведение). Имам мои познати които спят с такива жени. Това значи, че си обикновено момиче. Но пък има страшно много по-приятни мъже от твоя, които биха се радвали да са с такова момиче. По-качествени като външен вид и поведение. Просто изглежда си падаш по по-вървежнит,е към които е лесно да има тази химия. Зарязвай твоя, да не се мъчите взаимно. Така или иначе ще го оставиш някой ден със сигурност. Уважавй себе си и околните. Научи се да се оправяш сама и не се пускай на всеки към който има химия. Защото така ще изпуснеш някой истински покрай останалите елементарни тъпкачи. Повечето са определено елементарни в подобен период, затова не се надявай на такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 32ebc71b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хм, не мога да разбера тази част от жените.
Излязат няколко пъти с даден мъж, правят му пълна програма един-два месеца и изведнъж решават, че той не е това, което търсят. Бил такъв, бил онакъв.
Е добре де, вие нямате ли някакво себеуважение, че пускате на всеки, който ви черпи и ви каже 2-3 мили думи ?
И после - не, аз не съм такава. Не, точно такава си !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker