Жена ми ме държи само на свирки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми ме държи само на свирки
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 9899 пъти
Тук открих един наистина интересен и съдържателен сайт. С известни изключения в немалко от постингите може да се научи нещо - не в научния смисъл на думата, а по-скоро от опит. Все пак човеците сме различни както по образованост, външен вид, така и в сексуалните си предпочитания и особености.

Проблемът ми е в това, че жена ми има раничка на шийката на матката. Направихме всичко необходимо с прегледи и редица изследвания. Всъщност няма да се мине без медицинска интервенция - но това чак другия месец. И така от два месеца съм на свирки... Дърпа се за анален секс, а не обича и да гълта. Някой имал ли е подобен проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7f4797e2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Няма да умреш, пич! От такива пости не се умира! Горят раничката за 5 минути и всичко после е ок. Защо е нужно чак другия месец, това всеки гинеколог може да го направи? А и свирките не са лошо нещо!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6c1bad9cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ами опитай да изкараж до другия месец само на свирки, а после ти и тя ще се насладите на секса максимално.Ако не можеш пак опитай да я навие6 за анален, а ако не стане чакай.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 40a02d60b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами карай го на свирки още месец, за да не стане повече :) Ще изчакаш, голяма работа. И аз съм против аналния, но пък пробвай да я убедиш.

Мег*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 279b07e0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   Пич, обичай жена си и гледай да е добре тя, след като има АГ проблем... стига мисли за своето удоволствие..

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0c5d1b6c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

5.   Според мен се концентрираш прекалено много върху собствените си нужди, а те не са продиктувани от здравословен проблем. Жена ти има нужда от малко разбиране за известен период от време - от 2 до три месеца около процедурите. Ти бързаш да се жалваш по форумите - правела свирки, ама не гълтала... Отврат! Все едно е пералня, де'ба. Плакне, ама не центрофугира.
И какво значи: " Направихме всичко необходимо с прегледи "? Все едно тебе са преглеждали, ти си направил всичко необходимо.
Звучи като: "Аз се мъчих, дадох всичко от себе си, а тя не ми пуска поне анално! "
Вместо сам да подходиш мъжкарски и с разбиране - това е твоята жена, с която те свързват чувства, обети за взаимност 'в добро и в зло', ти се чудиш отде да и го напъхаш.
Не мисли само за себе си и не обсъждай жена си по този грозен начин с непознати хора.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ce737cbcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Уж мъжете много ревете за свирки.. Ти ревеш от свирките.. Жена ти има здравословен проблем, съответно няма да мислиш само с долната си глава ами малко и с горната, а ще я подкрепиш и няма да я насилваш.. В крайна сметка не е ли най-важното тя да се оправи?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2f626a1fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еее сега, остави жената на мира, щом има здравословен проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f342c9b5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Ако съм на мястото на жена ти със сигурност бих те зарязала, вместо да си загрижен за здравето й, човечеца се жалва, че не може да си прави кефа, просто без коментар...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5385ee3c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Жена ти е все пак! За бога! Потрай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d6a5da771b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо диагноза като „раничка на шийката на матката“ няма
Чети тук http://www.ag-specialist.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=12

Има доста голяма вероятност жена ти същност да няма никакъв проблем, а да сте попаднали на лекар-печалбар, който желае да вземе парички от ненужна интервенция. Всичко зависи от цитонамазката.

Ако има проблем, болка - за секс не може да се говори, но ако не я боли, забранили ли са лекарите секс с кондом?

Друго - май проблемът не е в „свирката“, а в начина, по който тя я прави. Донякъде оправдавам автора, ако той трябва едва ли не да си измоли „свирката“ и ако жена му я прави без желание - едва ли не по задължение. Според мен, една добре направена „свирка“ не само може да компенсира секса, но и да го превъзхожда. Ако зависеше от моя мъж, всеки втори полов акт би бил „свирка“.

Напълният отказ и от анална любов при такива обстоятелства може да е накарало авторът да се чувства отблъснат - ето, той живее с гинекологичните проблеми на жена си, но тя не е готова дори да опита нещо ново заради него.

Опитвам се да влезна просто в главата на един мъж. Не е лесно. Не само ние живеем с менструациите си, бременностите си, гинекологичните си проблеми, но и мъжете, но те не могат да почувстват болката, дискомфорта, изобщо причината ние да имаме проблем. За тях изглеждаме нормални, но ето - в най-важното за тях не вършим работа.

Грешка е направил авторът още в самото начало, защото е заложил само на вагиналния секс, примирил се е с това и не е настоявал да се експерименита повече. Никоя жена не се е родила научена, не е зле да покажеш точната техника на жена си. Колкото до гълтането - защо е толкова важно за мъжа?

Аз като младо момиче бях чела, че чисто психологически мъжът така се чувствал по-желан, някак си, че жената действително го приема в този момент. Вярно ли е това?
Аз лично харесвам да го правя, но това е, защото действително харесвам мъжа си и неговия вкус. Той не пие и не пуши, има перфектна хигиена, пие течности и спортува - не е неприятно, напротив, но ако беше гадно на вкус - как да гълташ?

Знам ли авторе, пожелавам здраве на жена ти, другото ще се оправи, но обезателно преди интервенцията потърсете второ лекарско мнение. Не е игра работа!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 279b07e0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Раничка на шийката се лекува със Сулкожин, мисля, че така се пишеше, мажат я с това лекарство отдолу максимум 2 пъти и е готова. Каквото и друго да са й казали е лъжа

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 24fbbb0abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лелеле тя има проблем и то не безобиден, а ти само за теб мислиш. Вместо да поразпиташ дали лесно се оправя дали ще я боли и т.н за нея да мислиш, а ти за тебе!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: facab101cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Важното, е че си в оркестъра все още

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c28e96ad37
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   10 и щото няма такава диагноза, на мен сами откривали и са ми я горили. Да отбележа, че гинеколога е семеен приятел и твърдо отказа да ни вземе пари, извод, не е да спечели. И от опит мога да каза, че е страшно болезнено.
Автора подкрепям мненията на 1;2;3;4;5;6;7;8 и 9. Не бъди такъв егоист.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a101384450
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Ако съм ти съпруга и прочета написаното.. ще видиш свирка, само на картинка.
Пак е старателна жената!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 40d3ee5a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Иди и се оправи с друга и гледай да не те хванат...
НО ако другата гълта, дава отзад, даже я кефи отзад и не се оплаква и като е болна, все пак те задоволява... внимавай да не вземеш да я предпочетеш.
Елементарно звучи, но е истина!

Ако жената на автора прави свирки с нежелание, колкото е така по задължение и трябва той да мрънка все за едното пусто преглъщане... И не му дава отзад, а като му даде едва ли не го изкарва развратник... то разбирам го напълно!

Ако мацката наистина иска да задоволи партньора си и да го зарадва, тази статия нямаше да е тук сега, защото тя щеше да се кефи да гълта, щеше да се кефи на аналния, щеше да измисли хиляди начини, игрички, да го запали още по-силно и докато се усетят месеца е изтекъл... но "ох, чакай да му врътна няколко свирки да не се дуе" или още по-лошото (казвам го, защото съм го чувала) "като не можем да правим секс, ще му правя по една свирка вечер, че ако го държа на сухо дълго и ще вземе да отиде при оная курва"
ма кой е доволен.. не се знае!

Авторе, поговорете с нея. Явно си по-сексуален от нея, ако не възприема - иди се изчукай с някоя, докато е сухия режим....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 61c5f52ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Последните коментари са много гнусни и грозни. Сексът е важен, но това вече е простотия. Какъвто и проблем да има човек, дори да не е здравословен, ако този до него го притиска така, е отвратително. Особено мъжете обичали секса, да, но свестните наистина няма да правят и да говорят така, не сме животни. Много противна тема с ужасни коментари, чак неприятно ми стана, обикновено само се подигравам на такива....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ef0c97cf33
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Само това ли е важно за теб? Ако само шибания секс е важен то ти си би бил животно, не човек :Х направо нямам думи. жената е зле а ти мислиш за шибаната си п*шка.... бахти нагона смотан...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fa33c387b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Мен ме мазаха 3 пъти със Сулкожин, по веднъж седмично като през това време ми каза лекарката никакъв полов живот, след това ми каза, че триябва да се изчакат 2 менструации и да отида на преглед и ако не е зарастнала ще ме гори , и след горенето пак не трябва да се води полов живот известно време

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 01379513c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Ехееее ама си голям егоист обаче... не стига, че жената прави каквото може да те задоволи, ами си и пак недоволен.. айде да си рискува здравето, само защото ти се е навирил.... ;х

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1ee7f7d18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Леле, аз съчувствам не на автора, а на жена му. Какви са симптомите на това заболяване? Само чрез преглед ли се установява или има някакви проявления?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fa33c387b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Няма симптомии, само чрез преглед да иначе как ще разбереш, раничка почти всяка жена има, повечето лекари препоръчват на нераждалите жени мазане но не е гаранция че ще ти мине, всичко зовиси от това колко е голяма

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bc1c425a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Повечето коментари са смислени, но има няколко, които направо ме накараха да си глътна езика... добре че имам пръсти. Ако го обичала, щяла да прави всичко, което му харесва в секса - що за егоизъм, тя няма ли право на нея да й харесва или не дадено нещо. Да не е някаква робиня, само защото се е влюбила в такъв егоист като автора. Ми не обича да гълта и не си пада по анални изпълнения - авторът, ако я обичаше истински щеше да го приеме, именно защото това е неговата жена, неговия най-близък човек на земята.

Тя се грижи за него, въпреки здравословните й проблеми, а съм сигурна, че в подобно състояние, дори физически да нямаше пречки, само психическото напрежение си казва думата и тя няма да има голямо желание за секс точно в този момент от живота си... но не автора дори недоволства, че не правела неща, които са й неприятни. Не се грижела достатъчно за него. Ега ти. Авторе, стегни се и подкрепи жена си в този труден момент не просто като я водиш по доктори, но и чисто емоционално. Радвай се на това, което ти дава, защото и него можеше да го няма.

Пожелавам на жена ти бързо да се възстанови, а ти да се осъзнаеш за важните неща от живота, вместо да гледаш единствено простото физическо удоволствие.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 892ce4bca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Ж 29: Жената те уважава, а ти нея не. Защо си се оженил? - За секса ли?! Явно тя прави каквото може, за да те облекчи, а ти си пълен егоист и се чудиш как да задоволиш долните си страсти. Идиот! Прояви уважение и разбиране, подкрепи я. И без това сигурно се чувства на дъното...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 096cf55747
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   :D:D Съгласна съм с номер 5!!!! Браво!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aa5bc7b847
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Брато... хорта пари дават за свирки, ти се оплаквш. Спокойно... на мен пък по-рядко ми духат.. и ти и аз сме с проблеми :-D

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 73686b4f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Нормален ли си бе човек, то бива бива егоизъм ама твоето на нищо не прилича, не иска това значи няма и толкова. Ти се радвай че все пак те задоволява. Ама иначе сте едни мъже, да си убодете пръста охкате 3 дена. Ако няма какво да напишеш по добре изобщо не пиши, горката ти жена, няма брак а само дете-егоист...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker