Природното чудо наречено ,жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Природното чудо наречено ,жена!
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2251 пъти
Мили гости добре сте ми дошли в моята теза. Първо аз съм мъж на 23години. Нещото, което ме доведе до това да споделям тук е тютюнопушенето, ако не бях запалил първата си цигара преди малко повече от месец сега нямаше да се срещнем. Малка увод преди основния проблем, мислел съм си аз, защо жената като най-голямото чудо на света не е спомената като първо такова, преди всички останали 7 чудеса? Все пак само тя е единственото голямо чудо, което носи душа, останалите са просто материя. Може би, защото у нас хората е заложено, да уважаваме по-малко, това което го има в големи количества и никога не свършва, от това което е единствено и няма подобие! Та така, това обаче е друга дълга тема, искам да кажа последно, че толкова красив обект и в двата аспекта душа-физика, каквато е жената за 7млрд години на Земята не се е появявал няма и да се появи. Каква сега е връзката с тютюнопушенето? Аз лично си мисля, че има връзка липса на жена до мъжа с тютюнопушенето. Просто, предположение на необразован и неопитен човек, но си струва да се помисли над тази вероятност дори да Ви се струва и нулева. Сега пак ще кажете, това са глупости има хора, които си имат жени, но си пушат, както и има хора, които си нямат жени, но не пушат, уточнявам това ако е вярно не е налице при всички, има и отговарящи на същите условия, на които отговарят засегнати, но първите остават незасегнати. Аз самия си мисля, че живота и енергията на мъжа са съсредоточени към намиране на правилната жена, това е потребност, която и двата пола изпитваме за противоположния пол на подсъзнателно ниво, която прераства в съзнателно желание, защото как иначе отделния индивид би оцелял без любов и подкрепа от противоположния по пол индивид, в този живот? И смело си мисля, че от липсата на жена се отваря и желанието за цигарите, защото на света има четири нагона проявяващи се при хората, нагона за любов, нагона на секс, нагона за задоволяване на жизнените процеси-вода, храна и последния нагона към цигарите и алкохола. Може би нагон любов и нагон тютюнопушене и при двата пола помежду си са с най-силната връзка отколкото другите помежду си. И си мисля, че при липса на задоволяване на нагона любов тоест ако мъжа няма жена психиката му използва нагона цигари като заместител на нагона любов, защото нали те са в много силна връзка, а как става това използване като заместител на нагона любов еми като още повече се подхранва нагона цигари. Сега възниква и въпроса защо тютюнупушенето и жените като нагони при мъжа да имат нещо общо??? И още и още абстрактни въпроси, кажете ми, Вие какво мислите, Поздрави и до скоро!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 38148d4178
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Аз лично мисля, че трябва да станеш писател. Аз съм ти първата фенка. Напиши само как ще се казва първата ти книга или псевдонима ти, за да мога да я купя :))

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b43e142d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Харесва ми как гледаш на жените, спокойно и при теб ще има жена. Сега живей без нея, защото и тя ще ти омръзне.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dfaf7176de
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Няма нищо по-нагло и по-гнусно от тутунджиите и кучкарите у нас !!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0206fb15cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Почти винаги жената е природно бедствие, а не чудо, кво си ги идеализирал тия жени. Колкото щеш девствени мъже, които не пият и не пушат. И също така пропаднали наркоманчета с жени. Нормалното е като си без жена и те удари нагона да отидеш да си удариш една и да не го мислиш известно време. Ако наистина имаш добър самоконтрол няма и чекии да си биеш, което за мен е идеалния вариант. Заради този скапан нагон колко мъже си вредят на живота. Като не те харесват, теглиш им една майна и не се занимаваш. Има нагон, както ти си казал, няма любов. Нагонът може да се контролира с разум, нали това ни различава от животните.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4b8871c3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Първо никой не е имал "потребността" от пушене докато Колумб не се прибира обратно в Европа, дотогава са пушели само индианците. Второ, казваш всеки има потребност от жена. Ами милионите гейове по света имащи потребност от космат мъжки гъз? Какво чудо е природата нали?

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 874e61b099
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, ти сигурен ли си, че си с мъжка полова принадлежност? По мязаш на ляворезбест. Какво чудо е жената бе, направена от ребро адамово? Че и душа имала? !? Теолозите още спорят дали жената има душа, и се оказва че няма. Няма по-голямо зло на земята от жената, тя е най-големият душманин на мъжа, защото завижда на мъжкото превъзходство. Вярно е че без жена е зле, но с жена е още по-зле! Е, преди еманципацията на жените, за мъжете е било добре. Днес жените ядят бой на поразия от мъжете и пак наглеят и слугуват на ината си! Е, няма да е по тяхната, а и мъжете често проглеждат и виждат какво грозно нещо е жената. Мазна, дебела, целулитна с тонове грим за да скрива недостатъците по тялото си и пак курназ. Била равна на мъжа! Друг път! Тази твоя теза издиша от всякъде. Романтика днес няма и жените вече пет пари не струват!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker