Крещяща болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Крещяща болка
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1626 пъти
Здравейте! Преди близо месец отново писах тук за не волята си, за това, че за 25 години никога не съм имал приятелка, гадже, любима, сродна душа...
Нещата продължават да се променят към по - лошо, обезверен, смазан психически съм, болката крещи в мен, влудяващо е...
Пълен емоционален срив, след всеки следващ път, в който момиче или жена ми кажат, че няма възможност за нещо между нас, ме запокитват в пропастта, едва се поокопитвам и идва следващ удар. Преди не понасях въобще миризмата на алкохол, сега посреднощ ходя до нонстоп - а да си взимам бутилки...като предната нощ.
Толкова символична картинка - пред мен вървят двойка прегърнати млади хора, аз зад тях се тътря с бутилката. Не издържах и я отворих на улицата още. Срива ме да гледам как хората си имат ОГЪНЧЕ, някои цял пожар от любов, а моята душа мръзне. Преди пет години бях много депресиран по същата причина, свалих около 5много килограми и направих опит за самоубийство, но дори и тогавашното ми отчаяние не може да се мери с това сега но вече нямам и кураж да повторя онзи опит, да довърша започнатото в онази лятна августовска вечер на 2016 - та...
Не знам какво чудо би станало, за да изгрее и моето слънце, на което да се радвам...да се родя отново, възродя...
Мълча, но вътрешно вия.
Иска ми се някой да ме чуе, види, някой, който може да ми помогне, защото аз сам вече не мога, всичко, всичко по силите си направих, изхабих се, впрегнах целия си интелектуален ресурс в опит за осъществяване на Желанието.
Сякаш съм вкаран в долно пробен филм на ужасите със сценарист психопат, който се гаври на всички нива с мен, забавлявайки се садистично.
О, нека някой някъде някога ме чуе! Ако въобще е писано да имам миг радост...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: b92a2d4f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ми и аз искам някой да чуе за оплешивяването ми на 24 и куп други болести, хроничната депресия, 4те опита за самоубийство, нечовешкия тормоз от майката-психопат цял живот, нямането на нито един близък човек. Нямането на нито един спокоен и щастлив ден, като на обикновените „нормални" хора. Недоспиването години наред, а сега и недоспиване плюс денонощно блъскане над главата ми заради патологични старци комплексари на горния етаж, защото тъпата бабичка си мисли, че имам интересе към дебелия спаружен старец, който й кръшка всеки божи ден. Също и подивелите комплексари мъчещите се да имат връзка с мен, ама ако може да ме смазват психически, та да се почувстват и те пълноценни хора без комплекси, като последния беше наркоман, който хранех и на който му давах джобни, за да плясне един хубав ден постче във фейсбоклука, че съм била малка курва. Забравих и за 6те погребения за по-малко от година на земни и искрени хора, но има още милион неща, та доста забравям, а и няма да ми стигне формата. Та какъв ти беше проблема? Че се навираш там, където очевидно не си пасвате? Че чакаш все другите да ти уредят нещата или пък си от нахалните лепки? Дали се сещаш, че някои си имат доста по-сериозни проблеми и няма кой да ги чуе? И оня наркоман беше все с бутилката, с почти успешен опит за самоубийство и все недоразбран, никой не можещ да му даде оная връзка и близост, нищо че той всеки ден си организира оргии с лели и педали къде за пари, къде за без пари, и че ако трябва аз да се оплаквам- него никога го няма. Помисли си над последното изречение.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2806b1f6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Пиенето няма да ти помогне, а като станеш зависим, нещата ще се влошат и съвсем няма да имаш шанс за връзка. Ако реално търсиш съвет, кажи нещо повече за себе си и с какви жени опитваш. Сигурно и ти се целиш само към красавици, а по-обикновените ги подминаваш и после ревеш. Пробвай с някоя, която на пръв поглед не е нищо особено, и може да имаш късмет. Има толкова момичета, на които мъжете не обръщат внимание, защото търчат след кифли. Просто се огледай и ще ги видиш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bba6336075
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ооо я стига. Толкова много хора са сами, не си само ти. От поста ти крещи колко си отчаян и самотен, предполагам това го усещат жените и затова бягат от теб. Не е най-страшното да си сам. Най-страшното е да си във връзка с токсичен партньор, който те унижава, подценява, обижда, малтретира, изневерява и да срива самочувствието ти. Мен едно ей такова "огънче" преди година и нещо така ми е** мамата, че още се мъча да си възвърна самочувствието и да се съвзема психически. Сто пъти съжалих, че съм имала нещо общо с този човек. Ако мога да избирам никога да не съм имала връзка и на 25 още да бях девствена, сто пъти щях да избера това пред това да съм била с оня. И като имаш предвид, че става въпрос за относително известна личност и би трябвало да ми е кеф, че съм била с такъв, ама не... И като си дадеш сметка, че голяма част от връзките в днешно време са такива - токсични, фалшиви пълни с изневери и без уважение. Опцията да си сам ти изглежда доста по-привлекателна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d282b14649
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Честно казано, не мисля че това ти е проблемът. Някак си лабилен психически, намерил си като че ли това за причина да страдаш. Хората избягват проблемни други такива или такива им се лепват, та драмата става съвсем неуправляема.
Моят съвет е, да градиш себе си като личност. Когато имаш работа, пари, интереси, нещо което да научат от теб, приятен си като компания, тогава ще привлечеш вниманието на жените. Ако излъчваш отчаяние, няма да имаш успех. Вместо да се наливаш с алкохол, започни да посещаваш психотерапевт поне 1 път месечно. Опитай да си намериш мъжка компания, също.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e2ac9dc6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 1 - като гледам каква злоба лъха от коментара ти, си обяснявам много неща.
А на теб, авторе, ще дам един много практически съвет - вместо да пиеш, цапни си два шамара, вдигни си задника и си намери работа - използвачките сами ще те намерят.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 239a1d281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ОК, разбирам те добре, но искам да ти задам няколко въпроса: би ли заговорил или искал да бъдеш във връзка с някой точно като теб в момента? Ако ти беше жена, и беше заговорил някой който преминава през същото като теб, с бутилката в ръка, отчаян, депресиран и с мисли за самоубийство, какво впечатление би си извадил от този човек?! Би ли имал връзка с такъв като теб в момента?

Според мен, трябва да работиш върху себе си, насочи си вниманието върху себе си. Работи върху депресията, върху тревогите и отчаянието си първо и стани най-доброто което можеш за да предложиш себе си на другите след това! Отчаянието и алкохола са най-лесни! Забрави за момичетата, за връзките и се концентрирай върху това което искаш да бъдеш. Постигни го, бъди по-позитивен, запиши се на курсове по език, танци, ски, каквото и да е, и наблегни изцяло върху себе си, когато достигнеш да бъдеш човека който би закрилял, подкрепял, със силен дух и пр. Една жена, тогава всичко ще си дойде на мястото. Научи се да обичаш себе си първо за да те обикнат другите, няма как да те хареса някой като ти самият не се харесваш! Успех.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2ab20e0ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Чувствам се по подобен начин като теб, защото и аз съм чувствителна натура като теб, а годините ми са повече от твоите, така че чисто теоретично сигурно съм събрала повече разочарования в любовта от теб. Недей да пиеш и да правиш опити да довършваш неща, които си опитал тогава. Не си успял, имало е защо. Това е знак. Даден ти е втори шанс. Ако искаш, наречи го втори живот. Даже трябва да го отпразнуваш - втория ти рожден ден. На този ден си спомни само за хубавите неща, които са ти се случили досега в живота (дори и най-малките, които успееш да си спомниш) и ги запиши, за да можеш да си ги препрочиташ, когато ти е най-тежко. Лесно забравяме за хубавото и успехите си на фона на болката и тъгата (поне при мен е така). Ще намериш твоето огънче и ще горите заедно. Но ако не си жив, как ще стане това? Затова трябва да живееш.
И аз търся сродната си душа от толкова много години. И аз страдам от неуспешни опити и разочарования. Всеки ден губя надежда и си я връщам отново и после пак я губя и така... И никой не знае, никой не подозира как плача отвътре. Приятели и познати си мислят, че съм силна и щастлива, но нещата стоят по съвсем различен начин. Не мога да им споделя колко ме боли отвътре, нямам им доверие... Това, което ми помогна да изляза малко от дупката, беше да започна да се движа и да спортувам. В началото го правех без особено желание, сама се карах насила да изляза и да повървя пеша няколко километра. Но с времето се превърна в навик и след всяка разходка или тренировка се чувствам по-добре. При физическа активност се отделят ендорфини - знаеш, това са едни от хормоните на щастието. Пробвай и ти. Пусни си хубава динамична музика и повърви малко пеша всеки ден. Вдигни глава и не забравяй да се оглеждаш, защото току-виж някое чаровно огънче ти намигнало ;)
Мисля, че имаш нужда да поговориш с някого, да се довериш и да излееш болката си. Ако нямаш приятел, на който можеш да се довериш, потърси психолог... Има кой да те чуе!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ecbbfb763a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Стани си самодостатъчен. Да си добре и в мир със себе си. Намери си хоби , където да се срещаш и общуваш с хора. Примерно планинарство, стани доброволец в нещо. И като спреш да мислеш за жени, и се почувстваш добре сам, тогава и ще се появи жената. Сега си отчаян, а никой не обича отчаяни хора. Ако трябва тръгни на психолог. И да ти кажа аз си мечтая да съм сама. Всъщност само тогава истински си почивам.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8837ccdb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 1, човекът е написал своите проблеми и е потърсил помощ. Какъв е смисълът да го затрупваш и със Своите, че едва ли не да изтъкнеш другите като по-маловажни. Тук да не сме дошли да си мерим проблемите? И това ли стана състезание вече? За всеки отделен човек собствените му проблеми може да са огромни и смазващи, тези на другите просто нямат общо! По-добре нищо да не беше писала. Авторе, много хора сме сами, включително и аз вече. Да, не е най-приятното нещо, всеки има необходимост от близост и споделяне. Но не е края на света! Което е за теб рано или късно ще дойде. Ти през това време обърни поглед към себе си. Гледай ти да си добре, открий свои интереси. Виж какво друго в този живот ти носи удовлетворение, не се вторачвай толкова в това сам ли си или обвързан. Ще се повторя, в такива времена живеем, че истинската близост е рядкост. Дори и за хора във връзка. Погледни само цифрите на разводите. Явно си по-чувствителен и лабилен, трябва да се събереш и да живееш. Добре ще е да отидеш на психолог, защото си изпаднал в депресия и може да не завърши добре. Част от мислите ти и чувството за безнадеждност са от нея. Обърни внимание на здравето си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8837ccdb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3, колко добре те разбирам.....

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 917858860f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   и аз съм така. Толкова опити със жени, заговаряния.
Навън, в онлайн чатове, навсякъде и от години без нормална връзка.
Не ги привличам или нещо в поведението ми куца.Отблъсквам ги. Аз обаче не спирам да си взема поука а все мъча по няколко наведнъж.
Разсъхнаха се последните контакти и няма да търся нови този път. Този път ще е различно. Ще поработя върху себе си. Ще направя тяло, фитнес, хубава храна. Ще изчистя проблеми в поведението си. И няма да гоня. Искам така да привличам, че сами да дойдат.

Пиех, но отказах алкохола преди година. А отскоро и цигарите.
Моя съвет е да си направиш програма и стъпки за изчистване на пороците. На 6 месеца да отказваш по един порок или да променяш нещо в себе си.
25 годишен си, я се стягай. Аз като съм на 34 трябва да мра ли вече??

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 97c242fdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5: Със 600 лв. в България, дори използвачките няма да искат да го използват.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 73f6f850f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Престани да пиеш, иначе съвсем никой няма да те иска. Смени средата. Тръгни на танци, спорт, курс. Ще се изненадаш колко жени ходят там. После, зависи само от теб. И запомни. Жените не обичат комплексирани неудачници. Вземи се в ръце.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ef6eb7de1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, как си? Надявам се, че си по-добре, поне малко. Тук сме, ако искаш да споделиш още.
Мислех си дали се занимаваш с някакво творчество - пишеш ли, рисуваш ли, свириш ли на нещо? Можеш да излееш болката в творчество. Понякога помага. Или нещо друго съзидателно - дърводелство, грънчарство, да поправяш коли, повредени уреди...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ac1d5baaf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автора до 14: Няма подобрение нито в настроението, нито напредък с жените. Иначе да, несподелена любов преди години отприщи творческото у мен съвсем неочаквано, започнах да излива болката си в стихове и разказчета - повечето не задоволяват собствените ми естетически критерии, но все пак се родиха и красиви неща...
Вече пиша все по - рядко, впрегнал съм целия си интелектуален потенциал в търсенето на сродната душа и Ерато все по - рядко ме навестява. Отделен въпрос е, че на кой му се четат такива неща сега, само на много малочислена групичка. Познавам момчета стихоплетци, на някои от техните стихове буквално " ах" - вам, докато същите търпят подигравки от връстниците си, че са спрелтаци, бастуни и лигльовци, че светът в сегашния му вид не благоприятства виреенето на романтици, на лирични души.
И така... попречупиха се крилете на юношеския ми устрем към мечтаните моменти, от крилата останаха само перата...
Пиша всичко това след поредната безсънни нощ и ми боде очите, та ако има грешки, предварително се извинявам, как издържам на работа с това безсъние, не ме питайте, съдба...
Иска ми се да я захвърля, да я стъпча тази проклета чувствителност, която ми трови дните... какво не бих дал да съм устроен непукист и самодоволен тип.. сигурно е хубаво.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ef6eb7de1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, № 14 и 7 съм. Ако досега не си се регистрирал в https://otkrovenia.com/bg/, можеш да пробваш там. Има много и всякакви творци там и сигурно ще намериш такива, с които ще си допаднете. Можете да си пишете, да си коментирате творбите, да споделяте. Има поетични души там, романтици. Може да се заприказвате с някоя дама с поетична душа.
Продължавай да пишеш. Творецът се усъвършенства с натрупания опит, както в и повечето занимания. Без значение какво казват грубите хора. Те не могат да разберат чувствителните. За грубите хора чувствителността е като недъг. А всъщност чувствителните души виждат и усещат толкова много повече, все едно виждат един друг свят освен този, който е достъпен за всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker