Беше ми първи и ме заразя :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Беше ми първи и ме заразя :)
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2029 пъти
Здравейте,
на 18 съм, с въпросното момче се запознахме онлайн (той е от друг град).
Бяхме си писали за един месец преди две години тогава спря да ми пише от нищото и усещах, че си е намерил приятелка. Чувствах се ужасно, защото се бях привързала и го блокирах. След няколко месеца ме намери отново и възобновихме контакт. Наистина си беше намериш приятелка, но тя му беше изневерила очевидно беше наранен и явно си търсеше утеха тогава. Писахме си цели 10 месеца почти постоянно и си говорихме за всякакви неща. Започнах страшно много да се привързвам към него, но и страшно много ме натоварваше неговото отношение на моменти.
За първи път се видяхме преди няколко месеца и срещата беше много хубава, целунахме се и бях много щастлива.
След като се прибрах, отново след няколко дни започна да се държи по същия начин - отговаряше ми след часове, виждах, че не е зает и е на телефона.
Знаех, че спи с различни момичета, но нямаше как да му кажа нещо, защото не сме във връзка.
Макар, че ме нараняваше. Втората среща беше след още няколко месеца и аз го поканих да дойде в моя град, той се съгласи. Бях много щастлива и си бях въобразила, че на него му пука за мен, защото се държеше много добре с мен тогава. Говорихме си за всичко. Доверих му се и правихме секс, беше ми първи. На следващия ден си тръгна и каза, че ще дойде след седмица да се видим отново. Чаках с нетърпение, но не дойде. След седмица спря да ми пише и да ми отговаря на съобщенията. Питах го доста пъти какво става - без никакъв отговор. Знам, че за 10 месеца няма как да съм му безразлична, но не знам какво се случва. За това време го опознах и знам, че не е такъв боклук… Чувствам се супер използвана и много ми тежи, имам чувства към него, донякъде съжалявам, че го направих …Имах доста възможности преди това (с бившите ми гаджета), но държах да е с човек, към който изпитвам истински чувства. Той знаеше, че това за мен е важно нещо.
Чудя се дали е възможно да се случва нещо неприятно в неговия живот или се е събрал с бившата си, минаха две седмици и се чудя дали да изчакам да видя дали ще ми пише или да го блокирам отново, защото не искам да му гледам профила… имам някаква надежда все още.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: f3b3ee4a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Имаш си работа с пълен боклук! Знам, че е много трудно в момента сега той ти се вижда най-важния, но не е. Ще имаш други и ще се влюбваш пак и пак. Блокирай го от всякъде, и дори и да те намери пак, отбий го, никое нормално и свястно момиче, няма нужда от такъв...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 66a3cb3c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Миличка, попаднала си на поредния бройкаджия, който се интересува от момичето само докато не спи с нея, след това вече не са интересни, а това, че ти е бил първият само допълнително му е напомпало егото. За съжаление е пълно с такива, но поне не му прави кеф да му се молиш или да му покажеш, че си наранена. Блокирай го от всякъде и продължи напред. Той просто не те заслужава! Ще намериш човек, който ще те обича истински.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: cd1d709fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е за какво да се чувстваш изполвана. Доста трезво разсъждаваш. Използвана е жвна, която е наивна и не знае защо някой е игнорира. Ти не си в неведение и използвана. Просто си преценила тогава, че ще правиш секс с нефо. Нормално е първия път да искаш да е с някой, в който си влюбена. Тука па като почнат лелките с тея консервативни комемтари. Я си живей живота. Използвана не си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 51ce84438d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако ти е било хубаво, всичко е наред! Този не те заслужава, добре, че си е тръгнал, не го допускай повече, не те заслужава!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b46dc60146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре бе момичета, защо се пазите толкова дълго и накрая си лягате с някой, който не ви е никакъв и то на второто виждане? Много ама много тъжно!

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8daf421b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте. Аз съм момиче на 23 години и съм девствена, въпреки че съм симпатична. Някой може ли да ми даде съвет как да реша проблема си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker