Обичат ли жените да правят френска любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичат ли жените да правят френска любов?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 5314 пъти
Здравейте, имам въпрос към женската аудитория. Харесвате ли да правите орална любов? Какво ви харесва в нея? Защо ви харесва? Или какво трябва да стане, за да ви хареса?
По-добре е мъжът да си поиска или вие да поискате?
Или какъв трябва да е мъжът, за да ви се прииска, как трябва да се държи?
Питам тези въпроси, защото съм срещал много много противоречиви отговори. Благодаря ви предварително към отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: cb61baeadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Даже има и много голяма вероятност да познаваш едва двама щастливци мъже. Това го правят предимно жените които имат някаква изгода. Примерно такива дето се въргалят с тартори на футболни агитки, дилърчета, сутеньорчета и като цяло играчи.. ти не слушай какво ти разправя всеки познат. Те повечето хора не правят секс във връзката си. Знаеш ли колко разочаровани има от това че месеци наред нищо не им се случва. В 80% от връзките се започват страхотни спорове щом стане въпрос за свирките. Наблюдавай малко повечко и ще се увериш в думите ми.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fc16b897f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Ако една жена иска да бъде хубаво и качествено наебана тя здадължително трябва да извърти на мъжа добър и вдъхновяващ минет !!!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 76bf91799d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Според мен, единици обичат това. Голям % го правят за да угодят на мъжете си, не защото им харесва. Защото важи и за отзад. Не всичко което правим ни харесва, а защото нямаме избор и ни притискате зверски.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cce654393c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Или си гей, или те мързи да чукаш, или си болен порно извратеняк, или комбинация между изброените.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6f5cdf48fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не. За какво да обичаме? ! Вие обичате ли да лижете жените? Не. Това мъжете сте нещо много нагло. Не смятате, че трябва да задоволите жените си, но смятате, че сме длъжни да задоволяваме вас.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 45396c34ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Мъжът трябва така да я съблазни, че тя сама да започне да го иска.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 00847e9395
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Номер 5, няма как някой мъж да те притиска за свирки и оправяне отзад, ако ти самата не се съгласиш. А ако се съгласяваш, това е по твоя преценка и претегляне на плюсовете и минусите от това дали да се случи или не. При много жени техният "проблем" по отношение на "принудата" е пряко следствие от избора им на мъж. Такива "принудени" жени изначално са се целели в мъж над тяхната категория и съответно сами усещат, че ако не му угаждат, той ще ги смени с някоя друга по-подчинена и готова на лични жертви, за да му угажда на прищевките.
Същото се случва и в обратната посока, когато някой мъж се прицели в по-красива жена и е наясно, че това върви наред с големи прищевки от нейна страна и жертви от негова. И двата пола използват предимствата си по отношение на физическото излъчване, така че по-скоро не бих ги делил само на "мъжете това" или "жените това", а си зависи от отделния човек без оглед на пол.

Номер 10, явно си подбирала все мъже, които са себични и мислят единствено как на тях да им е хубаво. Огромен процент от мъжете обожават да лижат жената! Много от тях изпитват истинско удоволствие от това, че доставят такива ласки на жената и тя се превива от наслада. Действа на психологическа основа.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e0ceb85752
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   10 номер е напълно права

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b4378194f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Свирката и шпаклата са неразривно свързани- 69. Ако липсва хигиена, умение и желание да доставяш удоволствия дори и традиционния секс е мъка и унижение. Разбира се гнусливи и сексуално депресирани са предварително декласирани.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a8511d7af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   12, с теб вече говорихме на различни теми; темата за "за мъжете - красиво лице или красиво тяло" или както беше, че не се сещам, където си описах визията. Уважавам те, но не мога да повярвам на думите ти. Много малко мъже съм допуснала в живота си,- приятелят ми, един негов близък, с който сега прекарваме отпуските им и това е (изключвам мъжете- роднини в живота ми, те все пак са ми роднини). Вече бях споделила, че съм виждала почти само лошо от мъжете и не говоря само за любовни отношения. Може би грешката е в мен, но никой не ми я посочва, изключае това, че не нося роклички е токчета, но като знам, че има и дебели и неподдържани жени с непривлекателни дрехи, които лягат кого ли не, ми е трудно да повярвам. Аз съм с цял сак козметика, много държа на поддръжка и хигиена, просто роклите не са моето нещо.
Както и да е, за мен повечето мъже са едни създания, с които общувам, ако е крайно наложително (изключвам малкото близки до мен мъже, но си имам едно наум и за тях).

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b1b72c71e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Спрямо собтвения ми опит и наблюдения, повечето жени не обичат да правят свирки, но поне половината редовно го правят, когато са в дълга връзка.

Номер 5, права си, че повечето жени го лапат само за да угодят на мъжете си, но това с притискането е двустранно. Ние мъжете също правим много неща, които не са ни по вкуса. Та за тва, не се оплаквайте!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 00847e9395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 15, нямам представа коя точно си и какво си писала за себе си в други теми (няколко жени го бяха сторили в последните месеци), но ако през живота си действително си допускала до себе си само единици мъже, то няма нищо учудващо, че не си имала условията да срещаш и опознаваш мъже, които обожават да правят френска на жената. Не всички са такива, разбира се, но и не са малко.
Същото важи и за жените. Някои правят с неприязън и "защото трябва" да угодят на мъжа, други откровено харесват да го правят, а трети не биха го правили никога. Съответно и един мъж може да попадне на всеки от трите вида жени, но за целта се изисква да е имал опит с повече такива, а не само 1-2.


Номер 16 много правилно спомена, че и ние мъжете правим всевъзможни други неща, за да угодим на жената, но това една жена няма как да го разбере и изпита, тъй като тя не е на мястото на мъжа. Нека, обаче, една жена поне опита да си представи какво е, ако мъжът до нея постоянно чака:
- Тя да поема отговорностите за повечето или всички неща;
- Тя да плаща повечето или всичките разходи;
- Тя да го успокоява при поредната му внезапна смяна на настроенията;
- Тя да го изслушва търпеливо, докато той е слаб и неуверен пред нея и изпаднал в депресия;
- Тя да го утешава в прегръдките си и да се очаква от нея винаги да е силна;
- Тя да го разкарва с колата си насам-натам из заведения, хижи, магазини и прочее;
- Тя да го чака продължително време, докато са заедно и той си разглежда свои си неща в поредица от магазини;
- Тя да пристига първа на срещите и да не мрънка, че той редовно закъснява за тях;
- Тя да е тази, която да пита "Случило ли се е нещо?", а насреща ѝ мъжът да я лъже в очите с "Не, няма нищо...", макар тя да усеща как определено има нещо и той крие от нея истинските си мисли;
- Тя да е напълно естествена и да го гледа какъв е пластмасов и изкуствен с всичкия грим по лицето му, а без него той да е доста по-невзрачен, отколкото се е представял пред нея в началото;
- Тя да го черпи на заведение, с цел после да го заведе в жилището/квартирата си и да го изчука.

След този списък горе всяка нормална жена би си казала: "За какво ми е такъв човек изобщо? Все на мен да разчита? Откъде-накъде!?". Е, добре дошли в мъжкия свят! :) Повечето мъже се изправят именно пред такива предизвикателства - ако не ежедневно, то сравнително често и през целия живот, докато имат отношения с жена. Но не се оплакват така от жената, както жена би се оплакала, ако беше на мястото на мъжа. Нещо повече - много от мъжете са единствените работещи в двойката, дори и жената да не е нищо особено на външен вид. Рядкост са жените, които издържат мъжа, като изключенията при такива двойки се дължат предимно на това, че жената си е избрала мъжка кифла или някой батка няколко нива над нея.

Ако добавим и това, че почти никоя жена няма да понесе психически все тя да е тази, която да започва новите запознанства и с огромната вероятност десетки и дори стотици мъже да я лъжат и режат най-безцеремонно (това се случва на почти всички мъже), нещата придобиват още по-различна светлина. На мъжете просто им е втълпено от обществото, че трябва да търпят и понасят стоически всичко, да си мълчат, да са борбени и да са тези, пред които жената да може да си позволи да е слаба, уязвима, избухлива, ядосана, откачена, лигавеща се и още много други разновидности на поведението ѝ, които са "забранени" на мъжете.

Жените в такива случаи (особено тези от бегемамамата) биха казали редовното: "Абе, я да ви видим вас как ще издържите да сте бременни 9 месеца, да родите и да се грижите за детето!". Само това им е основният довод, макар че много от тях дори не са раждали. А и няма как да се сравняват 9 месеца бременност с цял живот отстъпки, търпение (дори да ти се иска да избухнеш) и другите жестове, които много мъже правят спрямо жените до тях, макар последните рядко да ги оценяват и да се замислят, че тези неща се трупат постоянно на психиката и никак не са лесни за изтърпяване след известен период от време. На обичащия и уважаващ жената до себе мъж му идва отвътре да е закрилник и да се грижи за нея, но това не значи, че му е леко и само си щрака с пръсти. Всъщност, повечето жени се оплакват от разни ръбове, които сами са си избирали и после жестоко са съжалявали от избора си. Това е истината. Никоя жена не се оплаква от свестния мъж, когото си е избрала.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8f9c3f3b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   На платено ходят предимно обвързани мъже. Много двойки не правят нищо повече от гушкане, ръчички и лафене. Много мъже лъжат за тези работи, лъжат и за бройките си. Някой почне ли да ми разправя, че имал няколко връзки и още няколко дето преспали с него, бързо бива изпращан в хиперболичната графа. :)
Някои хора сме доста умозрителни и трудно вярваме на лъжи. Дори и едни от най-готините момчета са на ръчна. Има проблем в тия неща и това е ясно. Щастливците с олигавени палки са доста малко.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1611b334a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Веднъж бившата ми приятелка ми каза:
- Колкото по-дълго ти духам, толкова по-бързо свършвам.
Прави си изводите.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9029adaafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Както обикновно се случва разликата да те заслепява. Моето мнение е, че основното недоразумение е, че за по-голямата част от хората това е свирка/минет. А тези, които го оценяват по-достойнство го наричат "френска Любов". Ако приемем, че всички тук са хора на възраст поне над 25 години, би било логично да сме имали повече от един партньор. Лично аз, като жена на 40 г., с последния ми партньор бях пристрастена към френската... Всичко е до това какво буди мъжът в нас. Има толкова много фактори и които са важни, че бих ви отегчила, но основното е дали можете да побъркате в буквалния смисъл една жена от възбуда. И само да вметна, че не съм се чувствала абсолютно никога длъжна да направя нещо не само в секса, а като цяло в живота. Ако искам да си го сложа в устата си го слагам. :)

Жена 40 г.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a5dc713ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Явно моят мъж е щастливец, но не го знае. Аз винаги му правя и не мога да кажа, че не ми е приятно, напротив харесва ми да му доставям удоволствие и така чувствам власт над него. Той рядко ми връща жеста, но аз и не изгарям от желание, понеже не ми е особено приятно. Не го правя за да получа нещо в замяна или от страх, че ще си намери друга, просто ми идва отвътре и така.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6b31c96d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ще ви кажа какво обича моята жена. Скоро смяташе колко лубриканта за анален секс сме използвали през годините.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker