Българката бива ли я в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Българката бива ли я в леглото
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 14698 пъти
Има ли такива с база за сравнение и какви впечатления имат? Има ли някаква зависимост като цяло между сексуални умения и националност? Кои са добри и кои лоши в секса? От личен опит моля.

Моите впечатления са, че българката или е студена в леглото, или се опитва да се прави на порнозвезда, но се получава нескопосано и изкуствено като актьор аматьор. В стремежа си да изглежда разкрепостена, често изглежда евтина. Но повечето не са темпераментни и са студени. С южнячките чувстваш страст, близост, желание. С тях имам опит, със севернячки нямам и това мога да кажа аз. С българката просто ръгаш чушки в боба и не чувстваш емоция. Даже понякога се чувстваш натрапен и нежелан. Все едно го правиш с проститутка, а не спонтанно. Говоря като цяло, естествено има изключения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 97

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 10e1a3e789
гласове:
1 2 3 4 5
  (59 гласа)

1.   Българката е пълно дърво и чака мъжа да свърши тежката работа по нея!
Все едно чукаш фризер, който дори и не работи, поради повреда в компресора!
От всички жени които съм ебал само една беше страстна и еблива и само една си поиска да я чукам в дупето и там да се изпразня с пълна сила!!!
Всичко останало са живи бичмета, талпи и греди от жилав дървен материал!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 16b8d568c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

2.   Българката е с усещането, че щом е пуснала на мъжа, тя е направила невероятна жертва и услуга на мъжа и повече не е нужно да прави, а мъжа трябва да целува земята, че са му пуснали, та не трябва да мрънка, че жената стои като талпа, а напротив - с радост да се раздава и да радва жената, а тя не трябва да участва пряко, а само да раздава оценки като жури.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1131b950b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

3.   Зависи от българката. Общувах с една, в един сайт за запознанства и тя ми се стори, че беше по-еблива, питаше ме доста неща за секса, но тя живееше далече от мен.
Има такива, които са добри в леглото, но повечето са дърво.

П.П. Най-добри в леглото, са рускини, украинки и латиноамериканки. Те са огън момичета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e0c83acb6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

4.   Българките са дървета и според мен. Повечето не дават отзад, абе скучни са. И аз давам положителен глас за украинките и латиноските.
В България си заслужава само с циганка!! Не бъдете предубедение, а опитайте и вие! Детo се вика mind-blowing e изживяването, няма да останете разочаровани!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 13788c40fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   По принцип хората си избират жена и правят секс с нея, а е пробват всяка срещата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6b3d3655fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (55 гласа)

6.   Българката си търси чужденци, защото българите не стават...
Българинът е свикнал на чекии, порно и проститутки, с нормална жена просто не знае какво да прави, лежи като в кома и чака да бъде обслужен като при проститутка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bab3974636
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Въпросът е неправилно формулиран. Трябва първо да поискаш да ти отговорят мъже, които са били минимум с 30 българки и имат впечатления от поне 10 чужденки.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 77c927f249
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   Не може да се обобщава за всички българки, но често сред тях има привидно добри актриси, които обаче са слаби изпълнителки. Някои се напъват да се покажат като много отракани по време на разговор, но на думи всеки може. Никога не съдете за една жена по нейните истории и обещания, а гледайте какво върши на практика!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8f1c67361b
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

9.   КП, вярно е. Моята жена например е супер възпитана, почтена, скромна и добра женица. Никога няма да ти мине през акъла каква магьосница е в леглото. Ама като се качи върху мен, язди като каубой, ама не дивашката, а страстно и в същото време много точно и премерено с пиниз, знае къде точно да се отърка, с какво темпо и в кой момент и честно казано дори сред порноактрисите рядко виждам по-добри ездачки от нея. Както и свирките рядко ги правят по-добре от нея дори в порното. Но като я видиш извън леглото, ще си помислиш, че е от този тип жени, които само лежат с отворени крака и го правят само на тъмно в мисионерската.

Но пояснявам, че тя не е българка. При българките обикновено е обратното - на принципа куче, което лае, не хапе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a33fa43e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (65 гласа)

10.   Аз като българска жена мога пък да ви кажа, че не е до това българка ли си, каква си. Не е до народност. Това си е до човека, до усещане, до желание, до възбура. Не слагайте етикет само по това в коя държава е родена жената, глупаво е. По същата логика както плюят номер 1 и 2 българските жени, аз мога доста да кажа за българските мъже. Като започнем там, че членовете им са страшно малки, правят се на голямата работа и накрая извадят едно пишле 14-15 см дето се чудиш какво да го правиш. Първо извадете 19-20 см, после говорете българките какви са. Освен това българският мъж не умее да лиже, ама изобщо. Знае само да ближе като куче сладолед и не може да накара жената да свърши от лизане, само я мокри и нищо повече. Да не говорим колко са бедни в позите, знаят само мисионерска, задна и яздене и това е. Не могат да подхванат жената и да я въртят на всякакви посоки. После жените били виновни, ай моля ви се. Първо се научете вие, после ние. Голямо хвалене на тези чужденки, ама нека бъдем честни, че рускинчетата са си лесни момичета, простовати, търсят само богати българи и за скъпи чанти и обувки и европейски паспорт, ще ви направят пълна професионална програма. Най-големите златотърсачки. И българките могат да бъдат мотивирани като получават чанти по 2000 евро като рускините, ама не всички българи могат да си позволят така да ни глезят.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c6b14bab58
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

11.   На мен пък ми е интересно северняците как се справят в леглото, понеже повечето български мъже са егоисти. Не им пука за удоволствието на жената. Колко приятелки се оплакват, пък жена с чужденец не съм чувала да се оплаква, поне за сега. За българинът сексът е само за него, докато чужденците не страдат от сексистки предразсъдъци и се интересуват от това дали жената изпитва удоволствие.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 77c927f249
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

13.   Номер 10, от моя скромен опит с жените мога да кажа обратното на твоето твърдение, а именно - те пък не могат да дишат. След няколко здрави излизвания се запъхтяват и хем им се иска още от същото, хем се оплакват, че сърцето им много се разтуптяло и нямали дъх. Също и се срамуват, когато започнат да пръскат, макар че това си е съвсем в реда на нещата, понеже са достигнали до върха на насладата.

Друго съществено, което някои мъже по-горе вече са споменали, е, че жените предимно само лежат и чакат мъжът да се поти над тях. Само с разтваряне на краката не става. Не са никак дейни, с малки изключения. Това съм го чувал също и от редица други мъже, оплакващи се от жена си или приятелката си. То се искат и закачливи погледи, може и някоя дума, а ако са на задна, може и сами да се нанизват, за да изпитват и двамата по-голямо удоволствие. Но последното го правят само по-далновидните жени, защото знаят каква огромна разлика има със и без това действие от тяхна страна.

За свирките също много жени има какво да учат. Хубаво искате качествено лизане (жените пощуряват, ако то е съпроводено и от два пръста, побъркващи по Г-точката), но се замислете и какво правите по отношение на връщане на жеста. Май ще е добре да пусна една тема за това как жените да се учат да правят свирки. Както мъжът може да научи от жените как да лиже разтърсващо, така същото важи и за свирките, на които най-добре мъж може да ви научи.

А изказването ти за чантичките по 2000 евро и пълните програми е странно... Защо се налага някой да плаща на българката, че едва тогава тя да се развихри в леглото за мъжа? Че, тя самата не иска ли и двамата да си прекарат добре? Любенето е най-висшата форма на близост и не е просто едно физическо лашкане, а също така и споделяне на чувства и нежност, наред с бушуващата страст. Много мъже се раздават за жената и не очакват тя да им купува скъпи вещи заради това. Ако обаче някоя жена е попадала на себелюбив и мързелив мъж, който гледа само собственото си удоволствие и не бере грижа тя как се чувства, то следва да се замисли защо си го е избрала такъв и по какви признаци и лични предпочитания го е счела за най-добрия измежду всичките си други кандидати. Жената е тази, която избира:
а) С кого от кандидатите, заявили интерес към нея, да бъде;
б) За кой мъж да си отвори краката да я клати;
в) От кой мъж да забременее (голяма част от жените са пределно наясно, че си избират ненадежден мъж и след раждането въпросният може да ги зареже, но искат гена му и не им пука особено дали детето ще живее без пълноценно семейство);
г) Кой мъж да оплете с дете, с пълни програми или с друга хитрост така, че той да я издържа възможно по-дълго време.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1131b950b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   До 11, от номер 3:
Много добре си се насочила. Северняците са студени, не изпитват желание за секс, скучни, като повечето българки са.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 71961ec9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   В отговор на но.7, защото донякъде е прав/а:

Бил съм с 8 Българки
Освен това с Китайка , Пакистанка , Рускиня , Французойка , Англичанки(6), една черна , Американки(3), една черна , Индийка и Румънка . И с други съм бил , но незнам от къде са. Живея в Англия, тук има всякакви.
Едната от англичанките (бяла)беше много добре . Индийката и пакистанката (тука някой спомена циганка) също бяха супер .

6 от тия 8 българки обаче бият всички останали.
Рускинята никоя не успя. И до ден днешен само като сетя за нея , ставам на цимент и си бия една чекия. Тази просто миришеше на секс от 2км

Така че да , българката в болшинство е много добра и много от другите могат само да й дишат мъгела.

Българите просто вземат българските жени за даденост, ако имаха база за сравнение щеше да е друго.

М41

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ae6f2c218d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

16.   Също препоръчвам да пробвате с циганка. Много яко гълтат и се раздават на макс.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bdb7b1218e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

18.   Тука дамите толкова се засегнаха, че наричат 15см "малко пишле".
Ко да лафя...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 616f04afd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

19.   Славянките водят класациите на най-големите курви в света. Рускини, полякини, чехкини включително и българки. Както в леглото така и по характер. Курва се раждаш, не може да станеш такава в последствие. В кръвта им е. Веднага обаче след славянките се нареждат латиноамериканките. Общото при всичките е, че все от бедни държави са. Сякаш бедността подхранва курварлъка. Как беше ония лаф…, , Като не може да се наядем, барем да се наебем. Най-голямото порно съм правил с една 30 годишна половин полякиня, половин украинка. Сбъдна ми и най-мръсните фантазии. Иначе като цялостна визия за жена винаги съм предпочитал азиатките. Адски са приятни за общуване и не те натоварват с драмите си проблемите си. Изглеждат вечно млади, и уважават мъжа до себе си.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8a989c5bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

20.   До момента и една нашенка не ми е направила впечатление с каквото и да е в леглото. Свирките са гола вода, никакво въображение, само седи като пън и чака. Правят ход ако са ебливи, имат външен вид, но толко. Казвам го като някой, който не е "егоист" в кревата. Ако някоя жена смята, че да ѝ изсмучеш сока от путката и да я накраш да свърши няколко пъти с език е егоизъм, прав ѝ път. Колкото и старание да съм влагал, ту една не си е обръснала храсталака, ту друга се прави на стеснителна, трета пък връща жеста със зъби, четвърта се чуди защо го правя (не било нормално, представете си). Тъжна работа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f6514284bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

21.   Според мен не. Но аз не харесвам българки и винаги съм подхождал с предубеждение. Дървени са и с много големи претенции. Една ми говореше как били най-красивите в света българките без носа да си е давала навън. Аз не бих поставил нашенките и в челната 20ца даже. Един авер англичанин пък ги боготвори българките хаха. Хора всякакви, с това движение навън всички охваме по чуждото.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8f1c67361b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   21, българката се държи коренно различно с англичани и бъглари.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 097897adba
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   14, значи ти си бил с доста мъже северняци

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1131b950b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Замислих се, какви са жените от Узбекистан като хора? Някой общувал ли е с хора от тази страна? Четох хубави и интересни неща за Узбекистан, даже си пуснах тяхна музика, мисля че е спокойна страна, но не бих отишъл да живея там. Иначе от азиатките, освен корейки и японки, ми допадат жените от Узбекистан, но нищо не знам за тях.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6b8f6f9890
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

25.   Казаха българските мъже, повечето от които не знаят как да те предразположат, докосват те(мачкат те като тесто) и с 300 зора ти откриват клитора нищо, че вече са около 33. Но няма и как да знаем. Това не се учи с мастурбация на порно, а с практика. За чужденките.... явно са добри актриси, щом са изтъроели, да бъдат изклатени, но не и задоволени.
Толкова за уменията на мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ae0178649c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

26.   14, шведите специално едва ли са толкова студени, защото все повече и повече от тях се хващат с азиатки и изночно- еврорейки, защото копнеят за любов, топлина и вероятно секс. :) Финландците пък все повече избират рускини, вероятно защото и те копнеят за любов и грижа. За норвежците не съм чела. Много студени хора, наистина. :Д
Това мнение би било логично да го кажеш, ако са те минали поне 20- тина северняка. Но не, българчето си мисли, че е най- доброто в леглото, най- атрактивно, най- вървежно и само знае за плюе по българските жени, защото "не ставали". Ами, как да стават като българките, които избирате са еквивалент на поп- фолк диви и долни к***и?? Големи са ви претенциите, ама не можете да ги покриете и половината.
От 11.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 30d42cf686
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

27.   Българските стават за ебане, но трябва да са омъжени и между 40 и 50 годишни

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d1beed4e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   За всички жени по-горе, които се оплакват, че мъжа не е можел да ги предразположи - не са попаднали на мъж, който наистина харесват. Когато мъжа им хареса на 100%, тогава самите те се предразполагат и са готови за секс на секундата.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5c46185802
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   до 25

И затова ти вероятно си бръмчиш И по чужденци, които са тук с идеята да оправят лесни български студентки.
Това, че не си попаднала на нормален български мъж не означава, че всички са такива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 10e1a3e789
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

30.   № 26 - Не съм чувал някъде масово да,,вървят"Българките,освен в арабският свят,Магреба,сред негрите в Африка и в Турция,само толкова !
Класиралите се в бели държави родни хубавици са единици и в голямата си част се изживяват като слугини,а чат/пат дори и ги чукат,при липса на нещо по-добро !
Колкото до Българските мъже,твоята злоба обезмисля реалността и обективната истина.Моето скромно мнение е,че щом толкова се жалваш от тях,явно си често била недоебана или в най-добрият случай,путката ти е като кофа и не си усетила нищо,а оттук и просташките ти коментари !!!
Но нищо,както се казва в Първият Буквар;За всеки влак си има пътници !

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 87c1179fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

31.   26 а ти знаеш ли пък как мен ме предразположи една французойка преди години, като налетя дитектно на кура ми и то в стая, в която всеки момент можеше да влязат хора.
Вие сте много важни от 10 кладенеца вода да извади човек, няма да се напиете, защото не сте потрудили и уморили за да ви се допие или пък така сте препили та чак сте се уляли.
Ами ти знаеш ли как да предразположиш един мъж, така че и той да може да даде максимума от себе си или просто си лежиш, като някаква баронеса, чакайки да открие клитора ти?
За разлика от тукашните бг гъски много от жените по света знаят как да реализират целите и желанията си и са много по-успешни и щастливи в личен план.
Пасивноста е причината за вашето нещастие.
Толкова за уменията на жените.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d7a6c62b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

32.   Била съм само с българи и уви, едва 2-3 от тях знаеха какво правят. Останалите смях - няколко едноминутковци, които докато започнем не разбрах, че сме свършили, няколко за които не съществува такова нещо като предигра, има и 1-2 крайно трагични случая, които ако споделя тук няма да повярвате сигурно. Тоя форум да го прекръстят на оплюйбългарките.ком повече ще отговаря на истината. Всяка втора тема и коментар са такива, то затова и всеки втори мъж пък е вече пе*ал. Я вижте темата Първия ви път с мъж за хетеро мъже за какво става въпрос. Ние чакаме нас да оправят хахаха

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5c46185802
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   До 11

Българките пък правят пълна програма след един ресторант. А може и само след едно фрапе !
Въпрос на ценности!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3276046426
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   He.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 127324be6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

35.   Те и българските мъже не стават особено. Не са красиви ( масово дебели, ниски, плешиви), но и като майсторлък не ги бива. От мъжете, с които съм била в живота ми (10 на брой, от които трима българи) на по-некадърни от българите не ми се е случвало да попадам. Не ги бива в играта, не се стараят за удоволствието на жената, във френската са "гола вода" и масово си мислят, че секса е като в порното.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 72aa075fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

36.   Едва сега разбрах, защо имало толкова самотни мъже, българките не ставали в леглото ха,ха,ха. Дали? Следващият път, когато прекратите връзка, помолете жената да напише колко пъти е свършвала с вас.
В живота ми е имало само един-единствен мъж, с който съм свършвала винаги и още един, с който достатъчно много пъти, всички останали за нищо не стават, пълни егоисти

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fba72727c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Трагедия е не колко я бива в леглото, а че подобни теми вълнуват днешния свят. При зададен такъв въпрос колко от вас мъжете са склонни да приемат, че като изпълнение и представяне на жената в леглото зависи и от това с кого. Тъжен, тъжен свят.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6b8f6f9890
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

39.   31. Мъжът е мъж и той трябва да се постарае повече в любовната игра. Вярно, че в днешно време ролите на мъжа и жената са обърнати, но нека се придържаме повече към нормите.
Инаше един един коментар, който каза нещо много важно за привличането и, че ако един мъж привлича една жена, тя е готова и това е абсолютен факт, но и за двете страни и за мъжът и за жената. Няма ли химия, привличане нищо не става. Всичко друго е ала бала и момченца тип ебльовци, които коментират коя става и коя не. Нищо ще пораснете. ;}}}

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ae0178649c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

40.   30, 31, в българските мъже съм забелязала, че щом не харесате една жена, й лепите етикети, че не ставала, оная и работа била като кофа, била дърво, имала много партньори и пр. Виж, ако е жена, която ви кефи, е готина, свясна, секс богиня, независимо, че може да е най- долната к***а, но ако не ви кефи, е дърво, к*рва, боклук и пр.

30, сложи си очилата и прочети предният ми коментар отново. Никъде не съм говорила конкретно за българките, а за азиатки, рускини и източно- европейки като цяло. Не си измисляй неща, които не съм написала, просто защото така ти е изгодно. Иначе, не се притеснявай за българските жени с чужденци. Познавам такива и те никога не биха се върнали към вас. Няма да обяснявам защо, понеже българските мъже не сте достатъчно еволюирали, за да приемете жените като човешки създания със собствени нужди.
Колкото до мен, нито оная ми работа е като кофа, нито съм била недо*бана. По собствената си логика и ти имаш малка и смешна п*шка или не ставаш в леглото, което е по- вероятно, предвид колко мои познати се оплакват от вашето клецане за няколко минутки. Колкото до мен - била съм само с бившия си и често правихме секс, но се наложи да се разделим. Аз бях тази, която по- често даваше идеи да експериментираме, да го правим на различни места, често питах какво харесва, но естествено, не ставам, защото съм българка.
30, а ти като толкова се възмущаваш от "злобата" ми към българските мъже, защо не реагираш така и на злобата срещу българските жени? Моята "злоба" е вследствие на това, че всеки ден чета грозни коментари по наш адрес тук, че сме били леки, златотълрсачки, били сме дървета в леглото и пр. Ами, такива жени си ги избирате ВИЕ, а да не забравяме, че всеки мъж си заслужава жената. Българките, които се раздаваме във връзката, не ни отразявате, понеже я няма к*рвенската жилка в вас и не сме ви интересни.


31, хаха, и аз съм налитала на бившият ми така, ама нали съм българка и не ставам, но виж, французойката е богиня. Между другото, ако с тази не сте имали нищо сериозно, много е вероятно тя да е лека жена, щом така ти каца на к*ра. Но българските мъже основно такива тачите. Тези, които имаме някакъв морал, не сме хора за вас или сме "пасивни".
Много ми е интересно как разбра, че съм пасивна? Спа с мен ли? Не само, че не съм пасивна, ами - както казах по- горе - аз бях тази, която по- често питаше какво му харесваше, предлагаше нестандартни неща (ако споделя, можете и да ме нападнете, хаха), нестандартни места. Вярно, не съм супер фурия, защото жените с един или няколко мъже в живота си трудно се отпускаме, но съм се раздавала и то не само сексуално. Затова върху българин и сополът си няма да хвърля, защото вие не се стараете да опознаете една жена, а директно й лепите етикети, просто защото не ви харесва, без значение че тези етикети могат да са тотално неверни. А, да не забравяме, че съм още и леко момиче, ако че съм била само с един, както и че съм златотълрсачка, ако че бившият ми дори нямаше кола и апартамент и всичко това, защото съм българка.
31, то в чужбина и мъжете като цяло не са толкова гадни и първични като като вас - българските мъже. Рядко съм чувала от чужденец подобни квалификации (п*тка като кофа, пасивна и т. н. ) без да познават някого, обаче българските мъже сте професионалисти в просташките си определения.
От 26.

Д.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 91e83edaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

41.   Зависи, но като цяло българките са студени, особено ако са омъжени. Студената жена е бич за мъжа. За съжаление масово са дървета и ледени в леглото. Даже не ми се пише. Няма смисъл. Аз лично толкова съм се отчаял, че съм се примирил.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 226767a376
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   32, коригирам те: съдейки по темите за Ганьо и постоянните "Защо мъжете са такива/онакива" трябва да се прекръстим на "оплюйтебългарскитемъжеипослеизкарайтетяхвиновнизаоплюванетовсайта. бг"

Става дълго, но пък е вярно - масово плюете по мъжете и когато някой от по-късите фитили ви се върже /сори, братлета, но като ги наплюете, само им давате повод да парадират, че, видиш ли, ние сме лошите и ето те, на мама пророчиците, били прави, пропускайки като несъществена информация как е започнало всичко/, стой та гледай какво става! Какво очаквате с ония постоянни теми за лошите мъже в България? Да ви хвалим ли? Да нямаме Стокхолмски синдром според вас? За вас не знам, но аз нямам мазохистични наклонности и който си позволи да ме обижда, трябва да е готов да си търси убежище на друга планета, минимум. Просто на тази ще му стане толкова зле, че сам ще иска да напусне - не, че ще го пъдя от нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9414bc2176
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Жените със славянска външност - руси, бели, синеоки, без значение българка ли е, рускиня, украинка са огън в леглото. И като те погледне с огромни сини очи докато прави перфектната свирка, такива жени гледат да са поддържани, дори в един момент в живота да са били дебели отслабват и стават ултра мацки. На такива жени не им трябва грим и дори да имат и да го свалят, няма да се уплашиш и видиш друго лице.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 75c4c1b70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Първо трябва да имате база на сравнение... ако сте спали само с българки - няма как да коментирате.
Веднага отговраям. Момче на 25г.
Имал съм интинми връзки с момичета от : България, Турция, Полша, Холандия и момиче от Кот'диувар (Северна Афртика).

Равносметка :
Българките - тотална скръб. Може би от 8 българки с които съм бил само 1-2 реално са се опитвали и са успявали донякъде да ме впечатлят. Нисък резултат общо взето.
Туркините - малко по надарени в тяло, но като цяло май даже са по-зле от българките в леглото специално.
Полякните - е, нема такова мръкнало. Не спират да говоря, даже и по време на секс. Изключително досадни, за секса... средно положение (по-добре от нашите българки - няма спор)
Холандките - интересни от сорт на експериментиране, но мисля, че много бързо омръзват, защото повечето пъти програмата е една и съща. но поне е ПЪЛНА. Така, че пак доста по-добре от българките.
Кот'дивуарката (черната пантера и викам) : Много повече старст... техните тела са направени за да имат деца... за секс... за удоволстия. Тънка талия... уникално меко и същевременно стегнато дупе. Поне тази с която бях. Повечето са със сравнително малки гърди, но дупетата и нещата, които правят, когато са отгоре... нямам думи. Вероятно печелят в това съревнование. Те не гледат порно и не имитират... те просто го могат!

За шведките съм чувал, че е райско... ако имам възможност ще пробвам, ако имам възможност.

*Искам да вмета, че никоя една от момичета с които съм спал не са били проститутки или леки момичета. С всяка една съм бил повече от 2 месеца във връзка. Така, че не е било "само за веднъж", съответно имало е повече от един акта.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2d87bf4c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Предвид това, че колко го бива някой е силно субективно, би трябвало мнение по този въпрос да дадат малко мъже т.е. малко мъже са спали с достатъчно на брой жени, за да придобият всеобватна представа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ec7a27e12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Съгласна с номер 37.
Добавям още, че важното е какъв е един човек извън леглото (за да се стигне до леглото). Ако си пасват душите, ще си паснат и телата.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 616f04afd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

50.   Българката на запад никой не я бръсне за ,,слива,, ….. Сред западняците българките са известни като евтини курви за еднократни удоволствия, безстопанствен добитък с многократно употребяван полов орган.Незнам за какви чужденци бълнуват горките…. Чукат ги предимно чужденци от кюрдски, турски, албански и северно-африкански произход.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9f1c2e81cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

51.   Българката попада на задръстени мъже, намирайки ги за много вървежни по някакви наложени модели, но като попадне на умеещ нещата, пак се чуди дали да се впусне в нещо с него, защото не е попадала никога на такъв. Няма химия между повечето двойки, това я прави скована. Трябва да излиза и прави неща с мъже, към които има силно привличане и да не си мисли разни глупости, но тя има комплекс за малоценност и предпочита задръстеняците. Те са причина да е дърво в секса.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 18f8c562b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

52.   Типични коментари за българските мъже - кажеш им истината, че трябва да се постараят повече в леглото, те се скъсат да те плюят, да си защитят жалкото его...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9414bc2176
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

53.   Абсолютно вярно е, че българката е евтина и би пуснала след един ресторант или едно фрапе, да не кажем обикновено кафе, защото първата дума на българина като седне на маса или наближи Коледа или рожден и имен ден на жената е "нямам пари" в превод "не очаквай подарък". Като външност българката бие българина, който доста пъти е или дебел или нисък и космат, но с огромно самочувствие. Ако българката не прави фурор в кревата, то е защото българинът бе я възбужда и дори не се старае да я възбуди с пари и подаръци, които щедро ръси по проститутки и ако е рускиня, защото те са хитри и си го изискват просто. Те никога няма да седнат в ресторант на едно кафе и кола, докато някой им се жалва, че няма пари, но яде насреща им "щото не се наядох на работа", а скромната българка все влиза в положение на мъжа и все е цаканата, щото той все си пести на нейн гръб.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4df22c9d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

54.   31-40 (всъщност коментара ми беше към 25 моя грешка, но и на теб ще отговоря) Ставаше въпрос, че българките са пасивни и чакащи мъж, който иначе харесват или им е симпатичен да пълзи зад гъз им и да се доказва и тн., което е супер досадно, отегчително, старомодно, глупаво и демотивиращо за много мъже.
Ти доста си противоречиш я изказа си. Изкара се като някаква разкрепостена мръсница с 3 активни дупки а говориш за морал в същото време. Аз ли не разбрах правилно или... Нещо не се вързва.
Французойката беше управителка на хотелски център в Англия.
Нямаше вид и поведение на курва, но ти я нарече така.
Всъщност думите курва, мастия и лека жена съм ги чувал най-често да бъдат изричани от жена към жена.
Имам 2ма познати, които чукат наред жени от цял свят, когато са на път а тук си карат на чикии до нов договор зад граница.
Това не е ли малко доказателство, че БГ мъжа е желан мъж от чужденките?
Не съм чул БГ жените да са толкова желани, въпреки че за тях е в пъти по-лесно ама само на приказки.
Чужденците гледат на българката, като евтина, лесна и бедна проститутка отрасла в недоимък, мечтаеща за лъскав и доре уреден живот в метрополията. Нискокачествена вещ за еднократна употреба от най-изпадналите западняци и основно от мигранти негри.
Имам познати чужденци и знам как разсъждават.
Нямате си и идея какви неща говорят зад гърба на жените!
Това с галантното кавалерство е типичното западняшко лицемерие и двуличие, което е тълкувано често от нашенските женски овце, като признак на възвишеност и лъч надежда, че един ден ще избяга от бедната ни държавица и ще живе като принцеса в безкрайна космополитност.
Недейте да пускате такива лъжи, правещи нашенските БГ гъски, като желани жени. Всички добре знаем, че това не така.
И това при условие че ги има Рускините, Украинки, Молдовки, Полякини, Словачки, Унгарки, Чехкини и Румънки, които са с класи над нашите БГ кокошки.
Или както се казва гладна кокошка просо сънува.
Знам че не звучи приятно, но това е действителността.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 77c927f249
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

58.   Номер 53, леко да те сваля от облаците, че май много тръгна с рогата напред и се самозабрави с измислиците и премислиците. Ако според теб българинът е нисък, то представи си колко по-зле е българката, след като средният ѝ ръст е с 13 см по-малък от този на българина! В същото време, голяма част от българките (включително и много ученички и студентки) са видимо по-широки от мъжете в страната ни, с в пъти по-малко мускулна маса, като в съчетание с по-ниския ръст това не говори много добре за телесното състояние на бъдещите майки у нас. И най-вероятно повечето от тях само ще растат на широчина, а няма да се вталяват. Най-малко 1/3 от 15-годишните ученички са с паласки, едри прасци и бедра, с двойна гуша и увиснали гърди. Това не е опит да казвам нещо лошо за жените, а отразява действителността и ако си честна, с ръка на сърцето би потвърдила това, защото се вижда ясно навсякъде около което училище се загледаш. Аз из дворовете на училищата, покрай които съм минавал, съм виждал все момчета да спортуват (футбол, баскетбол, тичане, набирания на лостове, лицеви опори), и почти никога момичета (рядко играят на народна топка). Из междублоковите пространства също виждам само и единствено момчета да играят футбол и да се набират на лостове. Велосипеди карат десетки пъти повече момчета, отколкото момичета. Преобладаващата част от момчетата и младите мъже ходят по зали да извайват тела и също са в пъти повече от момичетата и младите жени. Последните по-често можеш да ги видиш забили поглед в телефона, седнали на кафенета, да похапват пасти и понички и дружно да обикалят из магазините за дрехи. Момичетата, които пушат, също са повече от момчетата - поради стремеж за надпревара ли, не зная. Ако пък свалиш грима от лицата на повечето жени, ще настане страшна гледка. Неслучайно самите жени се мажат преди всяко подаване на носа навън, за да прикриват истинския си външен вид. На помощ идват и прическите, скриващи истинския обем на бузите и придаващи по-слабо изражение на лицето. А високите токчета създават зрителна измама за по-стройни и дълги крака. Ако Пуснеш на улицата средностатистическата българка без грим, без високи обувки, без прикриваща бузите прическа, без скубани и рисувани на друго място вежди, без изкуствени вежди и нокти и без подплънки в сутиена, самочувствието ѝ ще се сгромоляса до под земята. Това е така, защото тя сама се поставя в положение да изпъква преди всичко с изкуствена външност и занемарява личностното си развитие. Тя не счита за необходимо да е приятен събеседник, да има свежо чувство за хумор, да допринася поравно в едно ново запознанство, да изразява открито своите мисли, да е справедлива и да търси мъж на своето равнище.
Между другото, основно от жени съм чувал злобни подмятания по адрес на други жени. Не мъжете, а жените се натирят една друга. Думата "кифла" е в речника на повечето българки и я изричат със злост, докато рядко мъжете я използват и ако го правят, повечето пъти то е с цел шеговито подхвърляне или от симпатия в стил "Гласиш се като кифла, т. е. "Отнема ти дълго време за приготовления". А жените в тази дума влагат съвсем различен смисъл: "Тая гадна стройна и предизвикателна мърла, заради която всичките мъжки погледи са насочени към нея, а не към мен, целулитената принцеса, останала без обществено внимание и одобрение при наличието на пряка конкуренция отсреща".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ae0178649c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

59.   54, не искате да правите първата крачка при евентуално задълбочаване на отношенията, защото било старомодно, , ама искате жената да готви, чисти и да ви слугува, нали? Остава да кажете, че искате да ви опънат на задна със страп- он и картинката ще е пълна.
Не знам откъде се извъдиха такива мързеливи и женствени мъже, които чакат жената да направи първата, втората и петата крачка. Естествено, че вие трябва да направите първата крачка и не става на въпрос да тичате месеци наред след дадена жена. Като не става, минаваш на следващата.
Какво общо има моралът с това да правиш нестандартен секс с партньора си? Заради това тъпо мислене, мъжете си избирате дървета в леглото, а после тръгвате по к*рви, понеже сексът "не вървял" и накрая кой ви с*а в гащите. Аз съм била само с първият си така че проблем с моралът нямам, ако че и с трите дупки съм активна. Ма, нали съм дървена и евтина българка. Моралът и разкрепостената сексуалност МЕЖДУ двама души нямат нищо общо и е крайно време тъпите български мъже да си избият тази простотия от главите.

Французойката си е к*рва. Това, че е управител на хотел, не променя факта, че е лека жена. Може и да е президент на Франция, но щом каца така на п*шки, значи си е лека. И мен ме е сърбяло, но не съм кацала така в нечий скут, но за българските мъже такава жена- летец, е достойна за майка и съпруга сигурно. Всички сме виждали как българските шимпанзета се омазват до ушите с изборът си на партньорка и накрая: българските жени са к*рви. Не, просто по такива си падате и това е причината да квичите тук.
Не съм забелязала основно жени да наричат други жени с думата за лека жена. Много мъже също го правят, но ти вероятно си от този тип мъже (най- често срещаният), за които е гордост една жена да е с фриволно поведение, затова и имаш такова прикрито негатвино отношение към етикетът "к*рва".
Колкото до това дали българските жени са желани - повечето "смесени" двойки, които аз лично познавам, са между българка и чужденец, отколкото обратното и браковете на българките като цяло вървят, защото те са уважавани от мъжете си, които не са като българските свине да се държат просташки, да се отнасят с жените си като с втора ръка и да мрънкат за глупости. Българският мъж не е толкова предпочитан, защото никоя нормална жена (освен българката по изключение), няма да търпи капризите и претенциите от миналият век на българският маймун, както и задяването му с колежки, това да не се съобразява с нея за щяло и нещяло, защото това е масово сред българските мъже. Да, българските посерковци сигурно са предпочитани, но само като креватна практика и разнообразие, понеже нищо друго не става от тях.
И защо всичко това да е лъжа, след като съм го виждала с очите си? Общувала съм с чужденци и рядко може да се намери такова диво човекоподобно като българският "мъж". И тук не говоря за сексуални и/или любовни отношения, а за нормален разговор. За какво ти е българин, когато можеш да си намериш нормален човек за връзка? Много са малко нормалните български мъже.
Д.
От 40.

 
  ...

1-50 от 97
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker