Първия път, какво се изисква от момичето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първия път, какво се изисква от момичето?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2113 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 и преди 3месеца се събрах с първия ми приятел и съм сигурна, че искам да го направим. Искам да попитам, как мога да му направя добро впечатление? Какво се изисква от мен да направя? Не искам да лежа като труп и той да прави всичко. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 638e8e08c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тръгваш с изключително грешната представа, че първия път трябва да си порноактриса. Тези неща се научават с времето и зависят от двамата.
Като за пръв път, си осигурете спокойно място, никой да не ви притеснява и се концентрирайте върху факта, че ти е за първи път, а не да изпълнявате някакви специални гимнастики и то с цел да се впечатлявате.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 217c2d24e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Как да му направиш добро впечатление при първия ти път:
1. Присъствай. Ако момичето все пак е при теб, това е хубав знак.
2. Добра хигиена. Вагина, дупенце и т. н. Да няма странни миризми. Така и ти ще се чувстваш по-уверена, а увереността е секси.
3. Най-вероятно ще сте мисионерската при "отварянето". Недей само да си разтваряш краката, ами и ги повдигни. Това е нещо, което неопитните (пъи и някои опитни даже) не се сещат. Ако краката ти са просто отворени, но стъпалата ти са на леглото, го блокираш от лесен достъп.
4. Не си усложнявай живота с "екстри". Целта на първия ти път е да изпиташ минимален дискомфорт, а не той да си направи максимален кеф. Ако той има поне малко акъл, ще е наясно с това.
5. Гледай да си максимално възбудена, не се срамувай и да се търкаш сама, даже най-вероятно ще го възбуди. Той също ще трябва да положи усилия за това, естествено. Хубаво е да те полиже, да те стимулира известно време преди проникването, за да си максимално влажна и вагината да се е разширила леко (това се случва при възбуда). Даже ако успее да те накара да свършиш с лизане 1-2 пъти, преди проникването, мускулите ти ще се отпуснат, пък и ще си по-обилно подмокрена, както и ще те накара да желаеш проникването повече, което ще сведе дискомфорта до минимум.
6. Не продължавайте твърде дълго акта, първите пъти като го правите. Кървенето реално не идва от късането на химена, а от протриването на вагината отвътре, защото тя не е кожа, а лигавица, която преди не е изпитвала докосване и много лесно може да се протрие и прокърви при по-продължителен/по-груб акт. Гледай пича да го раздава бавно и нежно, поне първите пъти. Така може даже тотално да избегнеш каквато и да е кръв. А след първите няколко пъти, вагината ти ще свикне и вече можете да се блъскато като невидели :D (не го приемай супер буквално това последното).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker