Нещастна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нещастна съм
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1105 пъти
Страшно съм нещастна и не знам как да променя това. С мъжа ми не излизаме много, нямаме много приятели. Имаме малко дете, преместихме се да живеем в малък град. Аз обичам контактите с хората и да се запознавам, говоря и излизам. Обаче явно на тях нещо не им харесва в мен. Аз не мога да се усетя какво е точно, за да го променя. С нашето преместване съвсем се затворихме. Единствените хора, които познавам тук са близките му, от които постоянно търпя подмятания, споглеждания, погледи. Абе не се чувствам добре, ама никак.
Само че да си дойдем на думата и преди не бях особено щастлива, просто не живея живота, който искам.
За мен щастието е в това, да се виждам с приятели и да пътувам. Тези неща много ми липсват. Характера ми явно пречи, за да задържа за дълго добри приятели.
Това ме прави много нещастна, често нервна. Заради детето крия тази нервност, но явно усеща. Постоянно плаче, инати се, пищи и се криви. Товя ме съсипва напълно. Когато се опитвам да съм силна и започне постоянно неспане и истеричен рев, просто сядам някъде за секунди и си казвам успокой се, всичко ще бъде наред. Прегърни детето и го успокой.
И така затворена по цял ден, без да видя приятно лице и усмивка, заобиколена от писъци, стискам зъби. Като се обърна към мъжа ми и искам да променим нещо, защото не издържам. Не е виновен той, че аз не се разбирам с хората, но той като цяло е анти социален и няма никаква необходимост да се вижда с който и да е.
Това че той не прави крачка да се виждаме с хора най ме тормози от всичко и често ми минава през ума да го оставя и да се опитам да си променя живота. Но едвали и тогава ще бъде по-добър. Дори напротив ще бъде по-лош. Аз го обичам, но мразя живота си :( Искам да бъда щастлива :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 99810dd6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ми питай някой от тези които не те харесват директно какъв е проблема.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 57e2ea926c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Детето ти усеща, че го възприемаш като досаден проблем. Казвам го абсолютно добронамерено! Нямате връзка помежду си и страда и то, и ти. Моля се това да се промени, тогава ще си щастлива.
С мъжа ти явно също куца връзката. Говорете спокойно. Обясни му как се чувстваш така, че просто наистина да те разбере, а не да го възприеме като мрънкане. Нищо чудно и той да е нещастен, но да не иска да го споделя.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4fa8bba0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Разбирам много добре какво имаш предвид. Просто си различна. Това е минусът да се преместиш от голям град в провинцията и да имаш гадже от малък град.

Или си прекалено интелигентна или прекалено различна за тях. Не се вписвате едни в други като мислене. Възможно е и ако си по-интелигентна и отворена да те смятат за надута. Колкото и да сме се глобализирали и да сме на една ръка разстояние, провинциалните и селски порядки са не малък фактор в общуването и поведението между хората. Моята приятелка е от провинцията и аз се сблъсквам с това от началото на връзката ни. Вече 2 години не доумявам много неща от начинът им на мислене, подходът им и отношението към мен. С твоя приятел сигурно сте се харесали преди време и за това между вас се е получило. Но хората от провинцията са доста особени.

Сега всички ще ти кажат да седнеш да говориш, да помислите.. Но не става. Това си е същност и особеност на тези хора и трябва да си наистина много много отракан и напреднал като характер, за да си паснеш с абсолютно всички във всеки един момент. Много е трудно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8164b7eecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От авторката:
До номер 1: Питала съм, но никой не казва

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1a0dfb5b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е ти уж си социална, а мъжат ти антисоциален. Тогава защо го взе? Жените сте объркани по рождение и повечето страдате цял живот от чорбата в главичките ви.




Може би начина по който общуваш с хората това ги натоварва, следователно отблъсква. Идеята на общуването между двама човека, е те да разпуснат от това общуване, а не да се натоварват още повече. Аз познавам такива уж социални индивиди като теб, които не се усещат как натоварват отсрещната страна с начина им на общуване и понякога на такива по средата на разговора се е стигало направо да им затваря телефона. Такива индивиди чисто и просто не са научени на нормални норми на обшуване. Например да не любобистват прекалено много за личния живот на другия, да го изслушват внимателно без да го прекъсват, да не протича разговора като те занимават предимно с проблемите си и прочие. Тия неща се учат в първите седем години максимум десет. Не си ли ги научил, хората после предимно ще те избягват.









Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 56f567bfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изражението на лицето ти говори за твоя характер. Това е което те виждат в теб, лошия ти характер. Никой не иска да има приятелство с такива хора. Щом и детето ти усеща изражението на лицето ти представи си колко си зле, а какво остава възрастните да видят в лицето ти. Никой няма да те хареса с твоя лош характер.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker