Неудовлетворение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неудовлетворение
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2109 пъти
Здравейте!

На 22 г. съм, момче. Пиша тук, защото имам проблем във връзката си може би, но не мога да реша доколко съм обективен, съответно не знам какво да правя, тъй като не искам да се проявявам като егоист.

Имам приятелка от година и малко. На моята възраст е. (Тя ми е първата. Това не бива да е повод да разбирате, че имам някакъв проблем - интелектуален, социален или физически. Имал съм и други приятелки, просто така и не се е стигало до секс поради обстоятелства. ) Освен първият и единствен сексуален партньор, тя е и единственият човек, в когото съм се влюбвал. Обичта ни е взаимна, като казвам това с абсолютна сигурност. Като цяло съм щастлив и удовлетворен от връзката ни. Дори след минаването на уау-ефекта на опиянение от влюбването.

Има определени аспекти обаче, в които не се чувствам напълно добре. Но и не знам дали аз не разбирам нещата твърде едностранно, надълбоко и в същото време идилистично. Затова пиша тук - нужно ми е странично мнение, защото, както си личи, нямам най-богатия опит на света относно секса.

И да, там е проблемът. Ако го има въобще. Сексът е хубав, има споделеност и чувственост, като го правим. Има едно НО обаче - правим го само ако аз си поискам и само аз съм активният. Един единствен път се е случвало тя да си поиска секс. Беше си изненада. Оттам нататък - само аз искам. Ако подема нещата, правим всяка вечер. Ако не - може да си мине много време без секс. И то пак, докато аз не си поискам. Правим секс само вечер и само в спалнята, защото иначе и се разкъсвал деня, било и мокро, доспивало и се след това и пр.

Като казвам, че само аз съм активният - правим секс в две пози, в които аз движа нещата. Правя ѝ френска почти винаги. Като цяло се старая за всичко, за да ѝ е добре и да е удовлетворена от секса. Два пъти сме го правили в трета поза, която аз искам, защото ми е приятна - тя да е отгоре. Но и там само аз се движа, а тя просто си застава отгоре ми, прегръща ме и к'вото стане. Никога не съм получавал френска. Докосвала го е няколко пъти, и то за кратко и сякаш насилствено.
Говорил съм с нея по темата няколко пъти. Винаги има някакъв отговор, който или обвинява обстоятелствата, или мен. (Например за френската - не иска да опита, защото съм я отхвърлял преди, няколко пъти по нейни думи. Това по мои спомени се случи само веднъж и тя знае причините - беше пияна и аз не исках да се случи по този начин - да получава стимул от алкохола, за да подходи сексуално към мен. Не ми беше приятно и държанието ѝ тогава. И от онзи момент това ми се хвърля като причина и оправдание. А оттогава минаха около 7 - 8 месеца. ); (Ако пък пожелая различна поза или нещо по-различно като време, обстановка - "не съм в настроение")

Със сигурност не съм някакъв експерт и сигурно има неща, които не правя много добре, но и рядко получавам обратна връзка.

Обичам я. Знам, че и тя ме обича. Виждам го в нея и връзката ни като цяло. Но този в аспект, поне според мен, не са добре нещата. И именно защото съм привързан и има толкова чувства, не знам и как точно да реагирам. Не знам и дали не се самонавивам? В крайна сметка сме добре и когато го правим, е хубаво. Но имам копнеж по малко повече импулс, взаимно желание и взаимни ласки в секса... Сега не се чувствам желан, на моменти и ми се отщява какъвто и да е секс...

Не знам... Чудя се на мен ли либидото ми е твърде голямо, грешни желания и очаквания ли имам... Ама някак си не съм си представял, че на 22 ще правя секс по часовник и в някакви рамки. И то без да се чувствам желан сексуално. Няма тръпка и импулс. Къде е проблемът у мен? Нормално ли е да ни е такъв сексуалният живот?

И да допълня, че имаме голям късмет и щастие да живеем сами.

Благодаря предварително за всички коментари!
Извинете за дългата история, но нямаше как да опиша по-пълно картинката без обяснения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 355f52ac52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Олее, братле. Проблемът не е в теб. За съжаление има и такива жени.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 335557ae4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Нещо в нея не е наред. Ако държи на теб, няма ка да не ти прави френска. Как така няма да ти го докосва. Преди да влезеш в нея не ти ли го поема с устни? И как така само в две пози?
Ж 38

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f58f892a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Попринцип се въздържам да давам съвети, но като жена, мога да ти помогна да разбереш нейната гледна точка. Не разбрах обаче дали и тя е била девствена преди това. Ако да, трябва да си наясно, че и тя няма опит и вероятно се притеснява заради това. Трябва да се опиташ да я предразположиш за да се отпусне. С моя приятел (въпреки че далеч не ми е първия) имах период, в който минахме през нещо подобно. Няколко пъти ми беше отказвал секс и аз в един момент се затворих и започнах да чакам само на него, в последствие и той спря да иска защото му писна и съвсем се напрегнаха нещата. Поговорихме и нещата полека се оправиха. С това искам да ти кажа защо може би ти отказва свирка, отказал си и един път, но това не означава, че не си я обидил, не го помни и не се отразява на самочувствието и, както и на секса и позите, които искаш да пробвате. И какво ако е била пила, това отпуска едно момиче, особенно ако трябва нещо да направи за първи път. Отидете някъде на парти, дискотека, нека си пие (разбира се в рамките на нормалното, не да е неадекватна няква), забавлявайте се и поискай пак. Няма значение, че първия път ще е след употребата на алкохол-напротив. Така ще се отпусне, ще го направи и ще разбере, че няма нищо страшно и сложно, че на теб ти харесва, възбуждаш се, дори я насърчи ако виждаш, че има нужда кажи и, че ти харесва какво и как прави и така по този начин за напред няма да има притеснения да го прави. Разбира се, всяко момиче е различно, както е написал човека преди мен наистина просто си има и такива жени, които имат малко по такова мнение за секса, но дано твоето момиче не е така и се получат нещата. Успех

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a3508f1dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Бахти крехкото его дето имате жените, ей!
Един път й отказал, при това с добри и джентълменски причини, и тая вече КРАЙ, никога повече!

Мен са ме рязали и отказвали стотици момичета и жени, непознати, познати, на живо, онлайн, в заведения, у нас, къде ли и как ли не. Да взема да се обеся направо, а?
Толкова пък да не можете да понесете леко отхвърляне..............

Живеем на различни планети явно. На женската планета всичко е цветя и рози, и едно камъче да има на пътеката, се насирате. На мъжката планета е само камъни повечето време, и едно глухарче да видиш, удряш гъза в тавана от радост. И въпреки това, не го осъзнавате и предимно се слуша как мъжете сме зле и сме ви виновни за всичко. Не само ви е по-лек живота, ами и сте нагли!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 842058c5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На нейната възраст също не ми беше при сърце френската - нито съм искала да получавам, нито да правя. Имах и страшно много други задръжки в леглото - отпусках се само след погълнато известно количество алкохол и също, в трезво състояние много често не бях в настроение за секс. "Развихрих" се след 30 след като години наред партньорът ми се измъчва с мен, но пък ми казваше, че във всички други отношения съм топ. Между другото и приятелките ми бяха така - като ги видиш красиви и натокани, въобще няма да предположиш, че сексът е олимпийски - веднъж на 4 години. Някои жени се разкрепостяват по-късно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b414dce569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Според мен ти също си и първият партньор. Тя се притеснява, че ако поеме нещата в свои ръце/в буквален и в преносен смисъл :D /, може да направи нещо, което да не ти хареса и да те отблъсне... без да осъзнава, че с пасивността си те отблъсква повече. Говори с нея, насърчавай я да е активна без да я притискаш, нека знае, че би се радвал да я научиш на нови неща. Щом се е отпуснала с алкохол, пробвайте пак с него. Няма нищо лошо в това. Все пак ти си мъжът до нея, а не някой случаен, който се възползва от ситуацията. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 838e6ad375
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора до номер 3:
Приятелката ми не беше девствена, но с това се изчерпва опитът и. Първият и път е бил колкото "за сефтето".
После е имала друг приятел, но с него не са стигали до секс в пълния смисъл на думата.
И аз се старая да я предразполагам. Но като я попитам какво иска или как да бъде по-хубаво; какво да направим, за да подобрим нещата - тя ми казва, че и така е добре. Като цяло някакво примиренческо отношение по някакъв начин, или поне аз така го разбирам.
И проблемът не е в самия акт на свирката, а някак си по-скоро се чудя дали (и как) аз предизвиквам нейната пасивност и съответно как мога да променя нещата, защото не съм удовлетворен. Но се чувствам, сякаш само мен ме интересува това. Та сам не знам точно къде точно е проблемът.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 49c37aa8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И моята жена е дърво в леглото, но секси стегната и чистоплътна. В началото на връзката ни като ми правеше френска се боях да не ми спадне защото нищо не усещах. В някакъв момент я попитах как ми го поема, дали използва езика си и ми сподели, че заради ритейнърите и на зъбите я е страх да не ми го нарани. За тези които не знаят това е метална тел залепена за зъбите отвътре, за да не се разместят след сваляне на брекети.
Иначе разбирам читателя. Като кажех хайде да сменим позата, защото ги редуваме 3-4, но я боляло все, а аз искам целия да го вкарвам и я усещам, че е на тръни и си намерихме няколко при, които не я боли. Развихря се чат пат, но обича да я обслужвам. Винаги първо я докарвам до екстаз с език, а след това си имаме пълна програма. Не се оплаквам даже сама си иска секс. Понякога си взима почивка не, за да ходим на спа, а за да сме си у дома и да си почиваме и да правим любов. Искам да е по-дива, но даже това, че ми угажда на желанията в същност е достатъчно. С другите ми връзки преди нея беше различно даже твърде и не мога да кажа, че е било по-добре. Вярно е едно, че с времето жената се отпуска и няма тези задръжки като преди. Искам да е импулсивна, но самия факт, че знае как обичам да е красива и го прави с желание за мен, а вечер е в горещите ми ръце и се наслаждава на всичко, което и правя е достатъчно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker