Страст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страст
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2322 пъти
Здравейте! Пиша за съвет тъй като вече не намирам решение сама на ситуацията. С моя приятел сме от 4години заедно на около 20+ сме и двамата. Връзката ни започна от приятелство и прерасна в чиста обич един към друг. Но по пътя така и не срещнахме страстта между нас. А пък за мен това е изключително важно обичам нестандартни неща които ми стана ясно, че трябва да забравя още при първия път в който правихме секс. Това ок... Но за него секса е като работата трябва да знае кога, колко и точно какво ще се прави и прави някакви уговорки с мен примерно утре, след еди какво си ще идем да го правим.. Аз се чудя как въобще се възбужда като още преди да се е случило за него е ясно как ще приключи. Във всяка една друга сфера много се разбираме и със сигурност ще си останем заедно защото е рядкост с някой да имате такова спокойствие, сигурност и грижа един към друг. Пиша за да питам за съвет само относно секса. Мисля да отворя темата за сексолог.. вече не знам какво да направя. Без значение е да казвам, че съм опитвала всякакви варианти за съблазняване. Ако питате него 3-4 пози винаги едни и същи, всеки път с еднаква продължителност са чудесен секс и за него всичко е наред. Като филм на касета. Виждам, че много се разминаваме в тази област, та се чудя вие дали имате идеи поне малко за подобряване сексуалния ни живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: efec6efbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма пълноценна връзка без хубав секс. Не си подхождате в секса. Накрая ще ти писне от еднообразието по график и липсата на въображение и колкото и да е добър приятелят ти в други отношения, това не компенсира скучния секс. Тогава ще потърсиш липсващото при друг.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5b52c4ce3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление първия коментирал е прав. Виждал съм го и продължавам да го виждам с приятели и познати. Обсъдете проблемите си един с друг, споделяйте си всичко, дори и извратеното и странното, ако получите разбиране и подкрепа това е вашия човек, ако получите само упреци и обвинения слагайте край и това е. Рано или късно няма да издържите и ще тръгнете по пътя на изневерите. Но защо ви е такъв живот? Лишен от спокойствие и страст. Накрая всичко се оказва една голяма загуба на време.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b69fdc4e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Почни да го оставяш на сухо и да му намекваш че ти е скучно това до което се свежда всичко в леглото. Накарай го да му липсва секса и да желае да получи а да не получава.... ще се осъзнае че е скучен

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 49fa517d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Следя с интерес, защото съм в подобна ситуация. Наскоро пуснах и аз историята си в сайта (под заглавие "Неудоетворен"). Много ме мъчи въпросът дали с времето става по-добре? Питам авторката - конкретно за тези 4 години при вас имаше ли градация? Или винаги е било така...
Също и други хора, ако споделят мнение - може ли да има пълноценна връзка, ако, както казва авторката, "във всяка друга сфера много се разбираме", но сексът не е удовлетворяващ?
Могат ли двама души да се уравновесят, да намерят баланс и щастие в секса, ако подхождат крайно различно към него? Или винаги ще има един неудовлетворен и бленуващ за друго...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2bf1defb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   не искам да ти губя надеждите. не съм имала много връзки. но съм имала достатъчно, за да знам, че някой не се ли старае да подобри нещата значи няма смисъл да си с него. сега може да ти е мъчно да го оставиш, но след време като го оставиш ще се радваш, че така е станало. може и да се старае, но просто да не е за теб, при мен беше така с бившият ми - той просто няма моите разбирания и виждания за нещата.
в една връзка или си доволна, или - не. няма смисъл от второ, особено когато сме в младите си години да си губим времето с безинтересни хора и нехранимайковци. успех. знаеш какво да правиш!

Ж22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker