Сексуалността във връзката е през разпад - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексуалността във връзката е през разпад
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1762 пъти
Здравейте! Ето че и на мен ми се наложи да видя една различна гледна точка за връзката си…
Няма да съм подробна,ще гледам максимално кратко да изкажа болката ми…
Аз съм жена на 25год. а той е мъж на 33г.Заедно сме вече трета година,разбираме се,имаме винаги добра комуникация,но нещата под завивките не ни вървят,не сме правили вече секс 2 месеца…. Той няма желание,казва че секса се прави с цел да имаш дете (имаме проблем че той иска деца,а аз все още не ),казва че дори като мастурбира си мисли за мен,желае ме,но когато дойде момента за секс той просто не желае…. Не мисля че има друга,защото е много всеотдаен и т.н
Разбирам че вината е и в мен,не съм лесен характер нооо смятам че секса е физическа нужда… моля ви дайте съвет как да процедирам,как да поправя това нещо… преди този период сме правили секс,но той винаги е издържал не повече от 3м. и съм му подмятала да се постарае повече,това със сигурност го комплексира и може и от там да идват проблемите, ноо за тези 3г, (срам не срам ще кажа) не съм свършвала никога и това понякога ме изкарва извън нерви,напряга ме..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 3873caa0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ти сама си отговори и на мен да ми натякват , че съм слаб в кревата ще се комплексирам и ще спра да правя секс. Ти просто си го съсипала психически и май е време да се разделите.
М50

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e4f19be1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Жените, които от раз свършват са супер малко! Дори и добър любовник да имаш, няма никаква гаранция, че ще свършиш. Има напасвания на партньорите, между които има огромна тръпка и те се докарват много бързо до взаимен оргазъм. Но и тези съвпадения при партньорите са супер редки.

За ди искаш да свършваш е трябвало да се постараеш още в тийнейджърска възраст да мастурбираш и да използваш техники, които да ти помогнат да засилиш своята сексуалност и чувствителност. При жените това ви е проблемът, че очаквате мъжът от нищото да ви докара до оргазъм, но в огромната част от двойките това не зависи само от него, но и от вас. Ако сте пропускали редовната мастурбация в юношеска възраст и по принцип не се пипате и сте оставяли винаги гаджетата да ви "оправят", то неразвитата способност да свършвате е налице. И това не зависи, колко дълго ви блъска мъжът до вас.

Надявам се ме разбра.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 446722f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, което разбирам от написаното по горе, е че той не иска да прави секс с теб, не защото не те желае, а по-скоро защото ти не искаш все още да имате дете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1784c03476
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   ти си бая зле приятелко... 3 години си мълчиш и не му казваш че човека има проблем че и не те задоволява... направо понякога жените ме втрещявате честно... поговорете относно секса щото ми е малко странно мъж да иска секс само за дете хахаха или гей или наистина е комплексиран от преждевременната си еякулация ( по-възможното ) аз лично съм ходил на уролог за това свършване и човека си ми помогна и съм хепи : )

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 44f78e28a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всяка връзка има и такъв период.... Аз съм на твойте години, а той неговите, нашата връзка също е от три години.. При нас проблема е, че от едно известно време от неговата страна няма желание за секс откакто почнах да му казвам, че искам да правим опити за бебе. Като го попитам проблема в мен ли е, не го задоволявам или пък не го привличам все намира какво да каже и да се оправдае! Накрая намерих решение, беше ми омръзнало възрастта в която да ми е най-хубаво и да си живея живота пълноценно, да правя секс два пъти в месеца... Реших се и си поръчах вибратор (рабит зайче) нещо уникално е, вмомента го използваме и в секса ни, една такава играчка много може да разнообрази любовната ви игра, а и отстрани мисля, че му харесва да вижда как се задоволявам пред него. Пробвайте, разнообразете, може и да се получи. А пък и щом свършва бързо, ще ви върши работа той няма да е толкова комплексиран, а ти ще си задоволена! :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8d35df7fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Странни разбирания има за интимност-щом няма да правите бебета, значи няма секс. Или това е вид манипулация да забременееш най-накрая, пък после ще си има всичко редовно? Ще се смили над теб като получи своето?
Не си свършвала с него никога за три години?! Това ти е големият проблем, какво се мъчиш с тоя? Та той не може да те накара да свършиш, ти си седнала да се тревожиш за неговите нерви и чувства. Намери си нормален мъж, който хем ще те желае,хем ще е страхотен любовник, хем няма да те кара да се чувстваш гузна, че не щеш бебета.
Такава реплика не си представях, че може да изръси мъж, ама явно всичко е възможно. Остави тоя , по-големият, да си мечтае, че ще изманипулира жена да му роди ей така. Сигурно получава и секса от друго място.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3e2e158235
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Щом го критикуваш в леглото няма да прави секс с теб.Имало е начин по-фино да разнообразиш секса, но да му казваш, че свършва бързо, само ще се свие в себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 06c4e32730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави го, ще става и по-зле.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker