Питам се.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Питам се..
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 735 пъти
Питам се защо този сайт е пълен с толкова много злоба и мръсотия? Такова удоволствие ли ви доставя да мачкате другите? Нали този сайт е създаден с целта хората да си споделят проблемите и да получат съчувствие, съвет и подкрепа? Каква е тази гнусотия, изливаща се в този сайт? Защо хората не се възприемат един друг като човешки същества, а се възприемат като предмети?

Онази била дебела и не заслужавал партньор, който да се възбужда от нея едва ли не, онази била к*рва, защото е на хубава работа, онзи не бил годен, защото размерът му е малък, друг пък не ставал, защото не е милионер с мерцедес, а ако пък се случи така, че да си позволи хубава кола, директно се превръща в тежкарче.

Постоянно диктувате кой от какви хора трябва да се привлича, кой бил годен и кой бил негоден, кой бил висш, кой бил нисш.
Ето сега двете теми за украинските бежанци. Вие нормални ли сте, бе, хора? Тези жени не бягат от хубавото. Как може да им гледате в джоба или да се надявате да намажете от трагедията им? Другите пък пищят как българите били грозни и черни, и едва ли не ни изкарвате подчовеци всички в сравнение с така великите скандинавци, руснаци, украинци, и т.н. Кои сте вие да казвате кой бил грозен и кой нисш? Щом вие лично се имате за нисши и грозни, имайте се, но оставете другите хора намира. Не си избивайте комплексите върху останалите. Никой не е длъжен да се занимава с вашите настроения. Никой не е длъжен да се товари с вас, и тъпите ви теми и/или коментари.

Щом не сте доволни от живота си, ми променете го!
Ако не си харесвате тялото, отслабнете. Ако не сте доволни от работата си, намерете си друга. Ако сте самотни, намерете си читав партньор. Трудно е, но е по-добре, отколкото да сочите хората с пръст и да ги сривате, докато те просто искат да са щастливи. Омръзна ми от хора, които плюят някого заради външния вид. Омръзна ми от хора, които постоянно гледат в джоба на другия. Омръзна ми от хора, които злобеят срещу обвързаните. Да, тези хора се обичат. Ами намерете и вие някой, който да ви обича! Изливайки помия, не печелите нищо. Нито ставате по-слаби, нито по-красиви, нито по-богати, нито ще ви чака ново гадже на хоризонта. Просто си оставате едни злобни душици, които освен жалване и плюене по сайтовете, друго не умеят. Да не говоря, че има такива злобари, които дори до магии прибягват, заслепени от злоба и мръсотия.

Оставете щастливите хора намира! Те с нищо не са ви виновни, за да се опитвате да им съсипвате живота. Единствените виновни сте вие, защото вие сами определяте бъдещето си - със собствените си действия!

Но казали са хората " Misery loves company." и явно са прави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker