Фригидна съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фригидна съм!
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2561 пъти
Само без обидни коментари и епитети. Фригидна съм. Не желая секс, студена, пасивна в леглото, лежа като умряла риба и чакам той да свърши, задоволявам се само с фантазии и порно, но в живота - умряла като риба. Да си фригидна е наказание, това се отразява на живота и характера като цяло. Не смятам, че е редно да се обиждат фригидните жени, това не е нещо, което те са избирали, и в крайна сметка те са потърпевши, не разбирам защо тази дума е толкова обидна и се използва с лека ръка. Сегашният ми приятел се сърди ужасно много, нарича ме "безунициативна", "студена". Чудя се дали заедно да не посетим психолог или сексолог. Опитвам се да разбера откъде идва всичко, то е ясно, че проблемът е в мен! Когато е до фантазии, свършвам, но за секс не мога. Много е гадно така. Изобщо, фригидността лекува ли се?
Имате ли подобен опит?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1abab9d36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Спирай с порното и фантазиите...
Ако и това не помогне, отивай на лекар да видиш дали нямаш някакви хормонални, неврологични и тн проблеми.
Лекарства има за този проблем, но те главно се дават на жени пред менопауза.
Възможно е при теб да е на психологическо ниво проблемът.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f66bb7332d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пробвай дали ще свършиш с лизане. Имал съм жени които само така свършват. Но никога не ми се е случвало да попадна на жена която да не свършва НИКАК..

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 78294b2459
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сега ще ти напълнят главата, че приятеля ти е виновен, ти си знаеш, че дори да играе роля, не е причината. Идете наистина на професионалист. Иначе за потърпевшото, не е баш така - и отсрещния страда доста от това. Даже по принцип повече, защото много от фригидните жени се държат все едно понеже за тях сека е нищо, не е фактор, а мъжа да си страда там и да се оправя, секса не е тема, само прави интриги, ако се сърди, че няма и така. опитайте да видите дали с терапия ще стане, защото иначе за къде сте...Само гледай бурята от обвинения към приятеля ти в другите коментари...понякога в тоя сайт просто знаеш какво ще е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 376c96c7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторката на темата-
Номер 5, адски си прав! Наясно съм с това. И именно затова се обръщам за съвет. Ако знаех, че проблема е в приятеля ми, щях да озаглавя темата: "Приятелят ми не го бива".
Мерси за коментарите!
Номер 2, с лизане ми е адски хубаво, но д свършван отново не мога да стигна.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d795db4226
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не мисля, че си фригидна изобщо! Нещо липсва в отношенията ви. Нито съм психолог, нито знам каквото и да е за взаимоотношенията ви. Все пак - и с други ли е така (ако не ти е единствен)? Нещо у него не харесваш. Не ни го казвай (освен ако не искаш), само си признай. Фантазиите ти съвсем откачени ли са - няма някакъв шанс да се реализират? Докато те лиже ве си ли ги фантазираш тези твоите си неща? Та и докато те ебе де - той няма как знае ... А и той знае ли за фантазиите ти? Споменавала ли си му нещо някога?

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4de2021b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен сексуалните проблеми се дължат главно на идеята да се правят неща които се правят от другите и са приети от обществото. Това не означава разбира се да се отдавате на извращения като педофилия, зоофилия и тн... Но нищо няма да ви стане да пробвате нови неща с партньора си докато открито кое е вашето. Може да се възбуждате дори и от наглед не сексуални, и дори отблъскващи неща.
Примерно златен душ или писинг. За "нормалните" хора това означава да пикаеш върху партньора си. И се приема по-скоро като акт на унижение. За любителите това е близо до усещането за оргазъм. Приятно чувство, топлина и обич....
Тоест експериментирайте до толкова че да не се нараните един с друг без да се съобразявате с това кое е нормално и кое не. Във вашия живот е важно какво ви хареса на вас, стига това да не наранява другите около вас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e38fd7005a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Според мен - решението е повече експерименти. Не винаги това, което хората смятат че ще работи - работи.
Познавам жена, която свършва само при анален секс, в точно определена поза. Познавам друга, за която всякакво проникване е оргазъм-блокер - може да свърши само от външна стимулация. Познавам трета, която получава оргазъм само ако гърдите и участват, понякога даже само от тях. И т.н.
Няма универсална рецепта за женския оргазъм, и фригидни жени също няма. Има такива, които не са си намерили своя начин. Помисли си какви са фантазиите и порното, които те възбуждат и пробвай да ги реализирате с партньора, току виж станало.
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 803716cffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не си фригина, просто си с човек който не те възбужда. Щом си пускаш сама порно и си имаш някакви фантазии, това не е фриден човек. Фригиден човек е, който не се интересува от нищо в сексуална посока ..

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 326976af8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не смятам, че има фригидни жени. Според мен не си намерила точния човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7229f6dc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Още в началото на историята си ни предупреждаваш:
Само без обидни коментари и епитети.
А в историята си казваш:
Фригидна съм. Не желая секс, студена, пасивна в леглото, лежа като умряла риба. Задоволявам се само с фантазии и порно. Когато е до фантазии, свършвам, но за секс не мога.
Сега пък аз те питам авторке какво означава ЗАДОВОЛЯВАМ СЕ само с фантазии и порно. Когато е до фантазии, СВЪРШВАМ, но за секс немога. Обясни значението на ЗАДОВОЛЯВАМ СЕ и СВЪРШВАМ да видим ти какво влагаш в тези два израза. Аз предварително ти казвам, че израза свършвам означава ОРГАЗЪМ. Ако ти изпитваш оргазъм то тогава ти не си фригидна. Защо пишеш такава противоречиви изрази, хем си фригидна, а изпитваш оргазъм. Някак си историята ти не се връзва логично. Моля ти се дай някаква яснота или и ти не си наясно какво означават тези изрази, да си фригидна, а да свършваш.

Ж. 34

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7dfde0cdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Първо да уточня, че аз не съм от тези, които смятат че мъжът е виновен в такава ситуация.
Но и не мисля, че реално съществува такова нещо като "фригиност". Ако една жена действително се привлича от някои мъж, желанието ѝ за секс с него е винаги налично.
Ситуация, като описанита в тази тема, се среща при жени, които са се промили по безумието да са във връзка на всяка цена просто заради самата идея да са обвързани, т.е. дори с мъж към когото действително не изпитват реално физическо привличане, но нали става за връзка... По мое мнение повечето такива жени дори не осъзнават всичко това, но неизбежно в един момент се започва с търсенето на вина. Дали в себе си, дали в мъжа с когото са се събрали.
А виновни няма. Има неосъзнатост и непознаване на себе си...
Някой е измислил това с фригидността, за да може такива жени да не развалят настоящата си връзка...
Дали този някой осъзнава, че така определно не прави услуга на мъжете в такива връзки...
Не заслушават ли тези мъже да намерят жени, които наистина ще ги желаят.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 77565a4bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мила, проблемът ти е сериозен, както казваш и ти. Не си фригидна и то е ясно. Но имаш някакъв проблем, когато оставаш в леглото с мъж. Мисля, че му казваш къде да пипне, къде да натисне, като дублираш мастурбацията си, но явно не се получава. Възможно е да си възпитана в дух на срамежливост и да ти е насаждано мнение, че сексът е нещо грешно, мръсно и т.н. Не знам психолог колко ще ти помогне, но аз бих потърсил проблема в себе си и разбира се, в партньора си. Пробвай преди това да пийнеш чаша, две вино. Малко да ти се замае главата. Направете го спонтанно, на необичайно място. Използвай поза при която не сте обърнати лице в лице. Включи някоя и друга секс играчка. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d6bb695720
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Може би има решение на проблема ти авторке. Трябва да посетиш гинеколог или друг вид специалист, не знам кой точно. Успех ти желая и дано всичко да се оправи

П.П. кралица Елизабет | е била фригидна, но пък за сметка на това, се е справяла добре с управлението на страната си. Секса е важно нещо, но не всеки може да се справи с подобен проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 79c4c65811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   На колко години си? Може да влизаш в предменопауза тогава либидото намалява доста.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker