Какво за Вас е сексът? към жени и мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво за Вас е сексът? към жени и мъже
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2571 пъти
На 22г. както се досещате понякога имам доста изкривена престава за това от социални мрежи, тв идруги подобни. Искам да разбера повече за него, но за този истинският, когато е любене, а не чукане. Каква е вашата престава за сексът? Може да опишете как Ви харесва на вас точно като мъж/жена, кое ви харесва в половинката и каквото решите друго да споделите :).
Моля, без хейт, по-добре да питаме, когато искаме да разберем нещо пп правилния начин от колкото да събирам глешна информация от медии и приятели и т. н
Благодаря и Хубав ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8ebb90bd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Жена на 28. За мен секса е нещо диво, безкрайно изживяване, приключение, страст, но при едно условие - сауна любов, иначе не бих могла. Взаимно докосване, споделяне, това да усещаш тялото му, дъха му, потта му.... Начинът по който става, правенето на любов...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f169bc5014
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Сексът е един физически завършек на общуването с някого, когато стане по-близко.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bd5804e780
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Когато мъжът и жената се обичат, уважават и са отдадени един на друг по онзи, истинския начин, любенето за тях е висша форма на сливане на телата и душите им в едно общо цяло. Тогава насладата е несъизмеримо по-голяма и това могат да го разберат само хората, които са способни на подобни чувства и са го преживявали.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 858a5445cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Действие, подтикнато от половия нагон, нисша страст, лишено от всякакви рационални подбуди. Много присъщо за 1 измерение, каквото е Земята.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4417d6db0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Търкане и леене на сперма. Все ми е едно, дали с ръка или с жена.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6d8b4a1e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Сексуалната кулминация е еманация на душите и сърцата на две мислещи и чувстващи същества от мъжки и женски пол (сори, нищо лично към еднополовите или третия пол). Усещане за трепет, лекота, изтощение, плам, сила, отдаденост и съвкупност. Душата иска, тялото изпълнява. Не се обяснява- изживява се. Колкото по- желано и осъзнато е, толкова по- дълго, истинско и красиво е. Не мърсете душите си с чужди или привнесени модели. Бъдете истински и честни със себе си. Не се срамувайте от чувствата си, изразявайте ги и ги показвайте- това не е слабост- сила е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7f2abd0076
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Жена 32г
За мен секса е едно удоволствие при първите пъти когато сме правили секс със мъжа ми цялата съм треперила от очакване как се казваше трепериш ми в леглото , това чувство за мен е нестравнимо така аз усещам че желая някой найсти със цялото си същество ( в живота ми се се случвало преди това само веднъж със първото ми гадже ) просто не мога да контролирам мусколите на каката си и те сякаш трепкат . Но предполагам че не всеки е така . Аз лично свършвам със т.н скуирт нещо като пръскане , . Аз чесно казано на допир или дъх не объшам внимание съзнанието ми е средоточие но върху това което усещам , кагото прониква във мен , не мисля за нишо само чувствам . И колкото да е егуистично гледам на мен да ми харесва понякога по грубо понякога нежно . Имаме си и играчики и със тях пак става хубав секс .Аз мразя чукането дори да имам партньор само за секс искам да ме уважава и така да кажем да играе по правилата ми , не уважение в леглото не храесвам . При всеки е различно направи така че на теб да ти хареса секса мъжа винаги стига до края , но първо сама трябва да можеш да се задоволиш със играчки или със ръка (лично мнение )и да знаеш как ти харесва и после прилагаш при партньора . Надявам се да съм ти била полезна .

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ec6a5bde35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Момиче на 23
Искам да ти кажа че бях в същата заблуда като теб от порното,снимките това че трябва да изглеждаш еди как си с перфектно тяло,визия и без кусури пълни глупости...
Сексът е удоволствеи да доставяш на любимия и той/тя на теб. Понякога сексът е нужда когато между вас има страст,но не и чувства,когато си влюбен в човека тогава е любене изразяване на любов,желание,фетиши,оргазми и само хубави неща

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0553140447
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   авторката до номер 5
а как да разбера дали съм достатъчно близка с някого, за да го направим. как да не разбера, че ме лъже или иска просто да спи с мен?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0553140447
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   авторката до всички коментирали до сега
искам да ви благодаря от сърце, че споделихте опит и се опитвате да ми помогнете да разбера правилно нещата! ❤️
и искам да се извиня, че съм допуснала няколко грешки в темата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0553140447
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   авторката
какво разбираш под груб секс номер 10? това не идва ли отново от порното?
до номер 9 - много добре си го описал/а. честно казамо, че не се бях замисляла, че всичко идва от душата, а всъщност тялото изпълнява. честно казано си мислех, че всичко е от тялото... не знам сякаш е описвано повече като човешка нужда като храната и водата и за това идва объркването.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c28d30a436
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Според мен няма обвъркване. Да, сексът е физиологична нужда, точно толкова, като това да ядеш, да спиш, да идеш по всякаква нужда, да си изрежеш ноктите и пр. Заради това и хората мастурбират, защото имат физиологична нужда. Мъжете, ако не еякулират дълго време получават полюция, жените също имат "мокри" сънища. До тук нищо изненадващо или срамно, това си е част от нашата длъжностна характеристика, като биологичния вид хомосапиенс.
Но същевременно, ние освен физически същества сме и духовни. И оттам идва другата страна на секса - духовната. Да искаш да свържеш тялото и душата си с човек, когото обичаш не само, че не е първично и отблъскващо, а точно обратното - това е едва ли не смисъла на съществуването ни. Да намериш себе си в другия и заедно да станете едно (макар и да си бил завършен сам по себе си) е най-висшата форма на общуване и щастие. А ако имате и късмета да създадете дете от това общуване, то тогава картинката е завършена. Но не просто да създадете дете за да удоволетворите първичния си инстикт за продължение на вида (или род) или да отговорите на някакъв социален натиск (от родители, приятели, въобще от обществото). А защото е осъзнат и желан акт и от двамата родители без да слугуват на външния свят.
Разбира се не е задължително да се създава дете, но когато се прави секс с човек, когото обичаш, то това не е просто секс (или поне не всеки път), а акт на сливане със същността на другия (две тела плюс две души в едно цяло). Така, че всъщност, когато правиш секс (според мен) няма място за егоизъм, а точно обратното. Колкото повече даваш удоволствие, толкова повече получаваш.
Естествено не отхвърлям съществуването на секса без чувства, например както му казват за една нощ, краткотрайни връзки и пр. Но просто това си е просто секс на физиологично ниво, да помага да се отпуснеш и да намалиш напрежението, но само до там. След такъв контакт не чувстваш нищо по различно, от това ако си мастурбирал. Да, успокояващо е, но не е върховно, както другото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 76901620ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   М37 за мен не е нищо особено. Кеф за мен от време на време с изцяло моя доминация.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80fdb50b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До 15, то хубаво, че сексът имал и духовна част, но като знам на 70- 80% от хората какво им е духовното ниво, сексът си остава в масовия случай просто едно задоволяване на нагона. Също и средство, използвано съзнателно или несъзнателно от жените да замъглят мъжкото съзнание и да го контролират.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 36d7b10ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   За мен сексът е мастурбация.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 67ea709a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Разбира се, че е добре да е с любим човек, но понякога и с него може да не се получи хубав секс. И обратното- сексът с някой, към когото не си емоционално привързан, да е неочаквано добър. Няма рецепти, няма полза от чуждия опит, защото всеки човек е различен. На изкуство и на любов никой не е научил никого, както е казал един наш голям художник.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7ba413fb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Май на мен най ми е хубаво като мастурбирам. Правил съм секс, не съм девствен, но като се самозадоволявам ми е най-спокойно. Също така, имам и дилдо, по-рядко го ползвам, но пак ми е много хубаво като си го вкарам в дупето.
Това е положението при мен, мисля че съм си самодостатъчен в секса.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cb0b7116b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторката
Благодат на всички за коментарите! Всеки ми помогна с нещичко!
До номер 15 под объркване исках да кажа, че в днешни времена е представено дори понякога гнусно, всеки има някакви очаквания, а други пък са доста крайни от гледна точка на това, че харесват т. нар по-груб секс, всичко това идва от порното, всякакви извратенящини... Това имах в предвид

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cb0b7116b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката
А било ли ви е срам да се съблечете първият път? И как преодоляхте този срам? Като тук не говоря да не сте харесали тялото си или да сте не сте се харесали някъде, а просто да ви е било срам, защото сте чисто гола пред друг човек...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker