Срам ме е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срам ме е
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 3016 пъти
Здравейте, преди години съм била толкова глупава да споделя с най-добрата си приятелка че съм правила френска на приятеля си(дългогодишен, и до сега) Направила съм го по инерция, защото уж споделяхме почти всичко. И тя ми е споделяла такива неща. Доста по-късно разбрах, че ме е разнасяла където свари и сега много ме е срам. Започнаха да ме наричат проститутка заради това, а аз на никой друг не съм го правила. Вече я отрязах завинаги но беше прекалено късно и сега всички ме приемат ....така. Сигурно ще кажете, че аз съм си виновна и ще сте прави. Колко от вас смятат че такива неща правят само проститутките. Търся някаква утеха защото сама се обвинявам постоянно всеки ден, даже ме е срам да изляза където и да е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 425a94aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не наблягай толкова на миналото и какво говорят хората за тебе, ами гледай наистина да не станеш к*рва. Обичай си приятеля и се грижи за него без да ти шават очите настрани. Ако някой ден се разделите, гледай за друг мъж и да си в сериозна връзка, а не да ставаш като някоя разпоретина и бръмчалка, за да си избиеш злобата, комплексите, болката от предната връзка и да си задоволяваш само нагона.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 111b7427ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Taя тема я четем за 4 ти път.
Най-сериозно ти казвам, че си развила някакво психическо страдание. Колкото да това, да те вземат за проститутка заради френска, бъди сигурна, че всички правят френска. Само, че някои не са глупави да си разнасят интимностите по приятелки.
Успокой се , преглътни предателството на приятелката и си живей живота с френски.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cfe25d88ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Доста от съученичките ми го правеха още в 9ти клас, така че не се притеснявай. Щом и момиченцата се изкурвиха, ти няма от какво да се притесняваш. Такъв е духът на времето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70934e2211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Вероятно сте от някое много забутано село, в което се женят девствени и след това се простира окървавеният чаршаф.
Оралният секс е толкова популярен, колкото и вагиналният. Понякога му е алтернатива, друг път подготвя за него. Няма нищо ненормално и нередно, стига да го искаш и да ти харесва.
Сигурно едно 80% от жените правят орален секс, да не и повече. Но значение има културата, религията и колко е консервативно семейството, от което си.
Тъй че да не ти пука, не си направила нищо нередно. Просто смени хората около теб, защото явно скоро не са смукали ... , а много им се иска и ти завиждат.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 07def71f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз затова нищо подобно не споделям с никого. Личният живот се нарича личен с причина.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2ebc273382
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Wtf От какво да те е срам ? Детски истории.. Според мен си е похвално. Иначе голяма част от момичетата/жените правят френска, турска и всякаква любов, че и в дупето дават и какво ли не..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6bc5e223d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   За съжаление много момичета споделят твърде много с приятелките си. Освен такива признания често се пращат и голи снимки и тн... И всичко е точно до момента в който приятелството приключи и всички тези забавни моменти станат компромати. И моето момиче го преживея, макар и в по-лек вариант. Само аз разбрах какви са ги вършили и двете. И да беше ми трудно да го преживея. Сега дори ми е забавна цялата ситуация с детската им наивност.
П.п Една свирка нищо не е. Мъжът до теб ще е невероятен късметлия, че само това си правила, не се притеснявай!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5d63380860
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жените сте много глупави да говорите за такива неща честно, защото има твърде много клюкарки. Да ти е за урок, че интимния живот не се споделя с приятелки. Леле ако разбера, че моята говори за това много бих се обидил, пълна простотия е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f2af4169d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   2, не знам ти за кой път я четеш тази история, но аз пиша за пръв път. Може и да съм била глупава, но поне не съм вкисната. А ти може би не трябва да висиш толкова много тук, щом така ти се повтарят темите. Някой са на принципа клюки да има, другото не е важно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 58a4718c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всички момичета с които съм бил поне по спомен още първия път са ми показвали, колко ги бива. Някои знаеха какво правят, докато други си мислеха, че щом им е в устата е достатъчно. Щом аз лижа тя трябва да смуче това е положението и няма нищо ку.венско в това. Защо да се лишаваме от нещо толкова хубаво.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d27cf9725d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма от какво да те е срам , дори напротив. В такива ситуации разбираш , кои са ти приятелите. В конкретния случай един ''приятел'' по-малко , колкото по-рано отсееш подобен тип хора от живота си , толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 65c1a0825e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От какво да те е срам, че имаш нормален интимен живот с половинката си ли?! Айде глупости...
Но да си знаеш за друг път толкова интимни неща да не споделяш навън.
Ще ти кажа и за личен случай. С колежка с която се бяхме сближили доста си говорихме нещо и тя споделя за романтичен уикенд с мъжът си. След връщането у дома, той и намекнал, че много искал да опитат френска някой път, никога не били правили. А тя ми казва на мен, че това я е обидил защото мъжът и знаел много добре, че тя не била курва и не правела такива неща като тях, че било противно, мръсотия т.н
Та, включвам се аз и казвам :аз пък не си представям секса без тези екстри, мъжът ми е с висока хигиена, правя го с удоволствие и ми е много вкусен.
Познай! Същата вечер споделила този разговор с мъжът си. На другият ден мъжът и на работата ни, но тя в почивка...идва директно при мен и започват едни "любовни" погледи, едно точене на лиги... Когато вече директно ме покани да "пием по едно след работа" аз само му показах снимка на съпругът ми и го попитах дали може да си представи това "говедо" как чупи кокали.
На следващия ден пък разправии с колежката. Тоя глупак от страх, че ще и кажа (нямаше, тя е обсебена иначе от него и със сигурност нямаше да ми повярва и без това) излъгал, че от дава съм се опитвала да му привлека вниманието и вчерашния ден използвал, че тя почива за да мине и да ми кажа да се спра, че моята нямало да стане.
Питах я "ок, ти много пъти си виждала съпругът ми и отношенията ни, сериозно ли мислиш, че мога да го заменя даже за едно бързо с твоят"?
Стана ми ясно накрая откъде идва цялата простотия, предния ден тя му споделила за разговора ни и той взел, че се размечтал.
А мъжът ми в крайна сметка много се смя, като аз пък от своя страна му споделих за целия цирк...
Хора всякакви, но интимният ви живот нека си е само за вас двамата!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 414217c251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 7, само това и само с него. Не ми е навик. Дано дъщеря ти да е добре и да си остане между вас, каквото и да е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cb021e910f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Съвсем същият случай имах. Споделих с тогавашната ми приятелка, че с гаджето ми (вече ми е съпруг) съм правила няколко пъти анален секс и ми е харесало. И тази дрисла ме е разнасяла къде ли не. Отрязах е завинаги.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2b30c270f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Френската любов е голям кеф. Всички я практикуват с изключение на някои свръхзадръстени.
Не бива да ти пука какво говорят зад гърба ти. Едни може да говорят, но да мислят точно обратното. Мъжете също ни обсъждат с приятели. Така че нищо кой-знае какво не е станало.
На мен ми се е случвало мъж, с който само сме говорили на маса и никога не ме е докосвал, да разказва, че е спал с мен и дори е описвал подробности, напълно измислени, разбира се.
Та идиоти има всякакви.
Ж,47

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker