Фантазии. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фантазии.
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1827 пъти
Жена съм на 23 години. Имам връзка от 1 година. В тази една година съм правила секс с моята половинка толкова, че на двете ми ръце мога да ги преброя. Мечтая за семейство, любящо, щастливо и безпроблемно. Мълчалива съм си по природа, не обичам скандалите и проблемите, за това почти никога не сме се карали. Уважавам го, много като личност, човек и обожавам факта, че избра мен за неговата половинка, както и аз него. Колкото и обаче, да избягвам максимално проблемите от 3 месеца вече нещата не отиват на добре. Опитах всичко, разговарях с него, той уж ме разбираше, стигнах да разговарям и с психолог, но нещата със сексуалният ни живот са извънредно зле. Нито се докосваме, нито целуваме, да не говорим за повече от това. А като го прегърна ми става едно толкова топло на душата и се чуствам спокойна, но стигне ли до секс ТОЙ отказва. Не ми изневерява, не е болен, няма странични фактори. Е тези моменти на откази ескалираха в мен. Започнах да правя нередни неща(излизам без бельо, зяпам като простачка мъж, който ми хареса външно, гледам снимки на мъже, представям си ги голи, мастурбирам и най-лошото, ако някой мъж ми хареса си забивам погледа директно между краката му). Мисълта за изневярва, обаче е тотално изключена. Възпитана съм в толкова консервативно семейство, че просто тази думичка е изключена в моя живот, да не говорим за действие. Реално погледнато, не изглеждам зле-нисичка съм, около 46-47 килограма, тренирам изключително активно, грижа се за кожата ми, косата ми дълга до кръста, черна, нося очила, изглеждам добре. Поне така си мисля аз. Не виждам проблема в мен, че да ми отказва, не виждам и в него.. Ако ми дадете съвети как да спра да правя горе посочените неща от мен ще бъда благодарна. И, ако дадете мнение за отказите му също. Благодаря, че прочетохте проблема ми. Всичко добро желая на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1d00aa72da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами....щом не върви във секса, ще се разделите рано или късно.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a0c0d71bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ако бях на ъвоите години и сама нямаше да точа лиги и да си мечтая за секс с някой, който очевидно не ме желае. Ако на тези години не се скъсваш от секс, то кога?
Търси си ново гадже и късай! Не си губи времето и не си скапвай самочувствието.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8896a7f878
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Как така отказва да правите секс? Та ние дет се вика минутка да имаме и ще го направим. Предизвикай го някак си - излез гола от банята, сложи секси бельо в кухнята. Направи нещо което на него му харесва - например естествен триъгълник или епилиран такъв. Няма мъж да не иска да прави секс с любимата си жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 367e2d4ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Попаднала си на темеруд.
Явно си имаш всичко за една жена. Може да е добро момче, но това което прави, не ти понася добре на здравето. Почнала си да усещаш липсата на секс. Имах такъв случай. Най- добрата ми приятелка беше така около три години. Един ден брат а беше в тях на гости . Вечерта тя поискала от нейния, да се чукат, но онзи я зарязал и тя се развикала, вдигнала му скандал. Тъпака ѝ казал:
- Като ти се ебе толкова, върви при онзи, оттатък.
Тя става побесняла и отива плачейки при брат си. Точно като теб се гушнала в него и докато се усетят и двамата му седнала на хуя. След секса едва не откачила. Пак благодарение на брат ѝ успял да я успокои. Седмица след това му се обадила и го попитала иска ли да се видят. Видели се и пак се наебали. След три дни събра багажа на нейния и го прати при майка му. Доста време живя с брат си, после си намери един дивчо, който я спуква от ебане. Сега е от щастлива, по- щастлива.
Не се поболявай, докато си млада имаш шансе да си устроиш живота.
Ан Джи

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4725437f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом на тези възраст почти не правите секс смятай след 30 и с деца ще го правите веднъж на десетилетие. Ние с жена ми на вашите години го правехме при всяка възможност, сега след години съвместен живот още го правим поне 20 пъти месечно и на мен ми се вижда малко. Просто не мога да и се наситя. Не мога да си представя дори що за мъж не иска да прави секс с половинката си. Макар че познавам такива и мога да кажа, че между тях няма никаква любов имало е страст в началото и после продължават да са заедно по навик, но без никакви емоции. Излишно е да казвам, но жените им изневеряват и според мен с право. Едната дори не го крие и си казва честно, че с любовника и е по-хубаво, но с мъжа и по-комфортно.
Няма смисъл от такива връзки! Да секса далеч не е най-важното, да той като цяло е една малка част от времето, но той е част от основата на къщата и без здрава основа рано или късно всичко ще рухне. Не си заслужава да хабите усилия да стоите неоценени и незадоволени, когато можете да бъдете щастливи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 367e2d4ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сериозен проблем имаш. Моето мнение е, че този човек просто не те вижда като жена. Не ми се мисли, но това води най- често до раздяла. Моя близка имаше същия проблем, три години се мъчи, накрая му каза, че се ебе с един негов приятел т.е. със съпругът ми. Онзи влетя тук, изяде един доста силех удар от моя, полежа на пода, став, хвана си пътя и не го видяхме. Едва след година и половина се появи моята близка и ми каза, че онзи и се е молел да не го оставя. Тя му казала, че се чука с още трима, онзи превъртял. Всъщност запазиха си семейството, но тя се проеба наистина и с други. Такава ситуация е доста сложна и трябва да действаш разумно, но не се мъчи, утре ще стигнеш до лудницата. Секса е като видата и храната за една жена.
Ан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dc4caa4a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторке да ти имам проблема. Очевидно не сте един за друг. Какво го чакаш? Да му дойде нагона ли? На каква възраст мислиш, че ще стане това? хахаха А и никога не бъди сигурна, че партньорът ти не ти изневерява. Ама никога. Няма как да си напълно сигурна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker