Как да си намеря приятели във Варна (19г.)? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да си намеря приятели във Варна (19г.)?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 572 пъти
Аз съм от София, но семейството ми се премести в чужбина и останалите в провинцията, а аз останах в България да завърша средно и ме приеха да уча в университет в Англия дистанционно.

За съжаление поради тази причина тук съм си съвсем сама, а всичките ми приятели от училище също така се преместиха да учат в чужбина. От доста време искам да си тръгна от София, защото тук стана ужасно пренаселено а така или иначе съм оставена да плащам наем сама и наистина няма смисъл да седя тук за момента. Освен това тук наистина ме е страх да карам кола, задръстванията ми лазят по нервите.

Знам, че и във Варна и Пловдив се местят много хора, и че не е всичко перфектно но въпреки това ми се стори много по-спокойно в сравнение със столицата. Притеснявам се обаче, че няма да мога да намеря приятели и понеже не уча в университет няма да имам достъп до никакви хора на моята възраст. Честно казано ситуацията тук е същата, защото както казах - приятелите ми си заминаха до един и не знам как да се запозная с нови хора.

Имам различни интереси, обичам да рисувам и преди ходех често на балет и е възможно да се запиша пак на уроци и т.н., така че има някакъв потенциал. Но като цяло се чувствам загубена, като нямаш приятелски кръг е трудно да се намерят запознанства. Някой има ли някакви идеи? Малко съм срамежлива, но съм усмихнат и мил човек и като цяло лесно се разбирам с хората.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8b23ea3fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Много неща може да пробваш. Например има достатъчно фейсбук групи за определени спортове, които търсят хора. Например футбол. Можеш да се запишеш на някакви курсове, където да срещнеш други хора, не е казано да се занимаваш сериозно с това, което записваш. Тренирай нещо. Не забравяй също, че сме и в сферата на социалните мрежи. Можеш да си намериш група с твои интереси и там постепенно да намериш приятели. Доста неща може да пробваш, ако щеш и да се напиеш в някоя дискотекa, но не ти го препоръчвам. Вариант е също и да си намериш някаква работа с хора. Не е задължително да се задържаш много, просто да има хора, с които да комуникираш постоянно. Аз преди да завърша и да си намеря сериозна, стабилна и доходоносна работа съм бачкал като барман и колкото и да беше изнервящо, измарящо и достадно понякога тези времена ми липсват, защото завържах доста приятелства. Ако обаче си някакъв срамежлив ще ти е доста трудно да следваш тези неща. Ако си такъв го промени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker