Девствена ли съм ако... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена ли съм ако...
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2674 пъти
Здравейте! Млада жена на 22 години съм.
Не водя полов живот и никога не съм водила под каквато и да е форма. Обикновено се самозадоволявам клиторно с предмет, който се използва само за това и по-дълбоко вагинално с 2-3 пръста. Мисля, че с времето е възможно леко да съм поразширила девствената ципа заради това, но всичко се усеща нормално. Днес обаче вкарах предмета навътре по-грубо и след малко се понацапах с кръв. Не беше много, но не беше и толкова малко. Не усетих никаква болка, нито пък се уплаших, даже продължих, но не получих оргазъм. Приемам девствеността за бреме, което натежава. И все пак, след това броя ли се за още девствена? Не съм сигурна дали скъсах девствената ципа или просто я нараних. Чувала съм, че спираш да си девствена, едва когато бъдеш с мъж, но след този мой случай, не съм сигурна. Вие как го разбирате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9298bbc8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Наранила си я, само.
Съветът ми е, да започнеш да общуваш с мъже. Звучиш доста инфантилно. Пък, пак можеш да си се задоволяваш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 12f7cb2933
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да девствена си от гледна точка на това, че не си правила секс с мъж. От медицинска гледна точка не си девствена тъй като хименът ти е разкъсан. Има вероятност да не си го разкъсала нацяло и да продължи да се къса при следващите ти самозадоволявания или при полов акт. Няма какво да съжаляваш в случая тъй като един ден когато срещнеш подходящият човек ще ти е много по комфортно първият път тъй като няма да си обременена с мисли дали ще боли и така нататък.
Похвално е че си на 22 години и нямаш 50 бройки зад гърба си.
Сега тук ще се появят едни хора дето ще казват, че темата е фейк - хич да не ти пука.
Бъди здрава и щастлива и си отстоявай принципите.

Антикифлопочитател

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5b942edee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Авторке казваш, че си на 22 а звучиш като 12 годишна. Как може да задаваш такива глупави въпроси. Вкарваш 3 пръста по-дълбоко във вагината и питаш дали си още девствена. Ами щом приемаш девствеността за бреме и искаш да си сигурна че вече не си девствена тогава си вкарай цялата китка на ръката си и вече няма да си девствена нито ще изпитваш бремето на девствеността. Какъв срам да бъдеш девствена на 22 години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 894be94711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Химнът се маха напълно, чак при вагинално раждане. Всъщност девствена или не няма значение. Защо не търсиш мъж, а ги правиш тези неща. Другаде явно е проблемът?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7e0fce9aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според бюрокрацията си девствена. Т.е. не си правила секс с мъж, мъжки пенис не е прониквал там, респективно няма предпоставки за загуба на девствеността по класическия начин. Според практиката - най-вероятно си разкъсала девствената ципа и от гледна точка на планетата Земя или останалите хора няма значение дали е било с помощта на еректирал пенис, краставица или вибратор от секс шопа.

А според циниците /има и такъв вариант/ си правила секс с някого /писнало ти е от девствеността/ и сега се чудиш дали има начин следващият да мисли, че си била девствена, когато го правите. Съответно питаш тук с идеята да скалъпиш самозащитата си, когато стане нужно. Но това вече е в категорията спекулации и черногледство - важното е в предният абзац и той би трябвало да отговаря на въпроса ти!

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1d8426a550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравейте! На 19 години съм и съм девствена. Имам приятел от 2 години, вече искаме да правим секс обаче нещата не се получават. Досега опитахме може би поне 15 пъти, но ужасно много ме боли. Болката е неиздържима! (моля не ме нападайте). Той ме настоява да ходим на гинеколог, но честно казано се срамувам не от лекаря, а от ситуацията. Имам много приятелки, които водят полов живот и си казвам ЗАЩО при мен не се получава макар че се чувствам готова. След това приятеля ми замина в Пловдив да учи. Бая време не се видяхме иии не бяхме толкова близки както преди. През този период едно момче започна да ми пише. Той е на 26 години. Нещо ме привличаше към него, започнах да го харесвам. След един месец се видяхме. (тогава си имах приятел, срамувам се от това, което направих). С това момче се видяхме 3 пъти като на третия път реших да пробвам с него, тъй като беше много опитен плейбой. И с него не се получи... Девствената ми ципа е много упорита. С плейбоя не се видяхме 2 месеца като през това време той искаше да се видим. Чувствах се неловко, че изневерявам на приятеля си. В момента гаджето ми е във ваканция, от един град сме и се виждаме всеки ден. Натискаме се ,лиже ме и т.н , но по тема секс не може да пробие ципата. Уж се разбрахме да ходим на гинеколог тази седмица, оня ден той ми каза, че трябва да замине в Созопол по спешен случай. Проявих му разбиране. Днес 26.07.22 плейбоя ми писа, уговорихме се да се видим утре вечерта. Вече не знам какво да правя. Постоянно се питам дали съм в правилната посока защо го правя като си имам приятел. Просто нзз. Не ме нападайте и не, не съм к*рва. Досега съм имала само един приятел явно затова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 75f1348232
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Девствеността не се губи, когато се разкъса химена, а когато правиш секс с някого (няма значение мъж или друга жена). Дори, ти само една орална любов да извъртиш на някого и това да е всичко, което правите, то след това вече няма да бъдеш девствена. Т.е. определението е когато правиш нещо сексуално с някого другиго. А ти след, като не си била с другиго, значи че все още си девствена.

А колкото до химена, то може да си го разкъсала напълно, а може и частично, но това няма особено значение, защото както вече споменах си си девствена.

Девствеността ти започва да става бреме, защото ти го приемаш за такова. Престани да мислиш, какви са очакванията на обществото и няма да имаш никакви терзания, защото каквото и да направиш винаги ще има хора, които няма да го одобрят. Важно е единствено, какво искаш ти и как се чувстваш.


Кокото до номер 9, която казва: "Не ме нападайте и не, не съм к*рва.", явно аз съм много стар и понятията са се променили, но това да си във връзка с някого и да му изневеряваш съвсем съзнателно и продължително, определено не те прави Майка Тереза, а точно това, което си написала. И още по-странното е, че не може да иде на лекар, а може да се среща с тъпкачи и въпреки това да си мисли, че скромна и невинна.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5f3320b706
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Номер 6 и защо да е чак срам? Смятам, че човек може да има много по-сериозни причини да се срамува, отколкото това, че не е правил секс. Да, за мен е бреме, защото започва все повече да ме мъчи либидото. Просто не съм срещнала правилния човек. Какво, да си разтварям краката пред първият срещнат ли? Много момичета го правят, но аз просто не мога, имам си принципи. Не искам просто да правя секс с някого, искам и любов.
Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2f1aa4c955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Те и туркините се женят девствени, но с разработени дупета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker