Проблем с крака - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с крака
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 700 пъти
Здравейте!
Искам да споделя с вас моя проблем, защото все повече започвам да се притеснявам да не е нещо наистина сериозно. Преди година започнах да ходя на по-дълги преходи в планината след като от много години не бях ходила. И започнах да усещам не просто обичайната мускулна треска, а някакво подгъване в свивката под лявото коляно, някаква такава слабост на това място, която при натоварване ме караше да губя правилен усет за движението на крака и дори да започна да го замятам надолу в стъпалото. Когато спирах да си почина за малко, нещата се оправяха и можех да тръгна пак нормално. Постепенно обаче оттогава досега положението се влоши. Сега като походя 2-3 км пеша, примерно докато отида до фитнеса, който ми е на 20 мин пеша ходене от вкъщи, кракът ми направо "изключва", стяга се целия, каквито там има нерви се схващат или поне аз така го усещам, започвам да го влача по земята и да се спъвам. Естествено пак се налага да спирам на всеки 100 метра и да почивам и въпреки това не мога да продължа да ходя нормално без да куцам. Е, ако седна някъде за 20-30 мин на кафе, тогава после вече хода нормално 1-2 км и после пак се повтаря същото. Ходих на невролози, казаха, че имам възпаление на нерв на крака, после взеха да гадаят дали не е някакво по-сериозно неврологично заболяване. Можело да е херния, можело да е МС... Сега ми предстоят още прегледи и изследвания и съм много изплашена. някой имал ли е подобни оплаквания, как ги е излекувал и каква му е била диагнозата? Ще се радвам да споделите мнение или личен опит поне да имам психическа подготовка какво да очаквам. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7b6f34cfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Пий разтворими капки "Ставиксин". Накисвай привечер ходилата си в гореща вода с морска сол в продължение на 20-ина минути, за срок от поне две седмици. Сутрин преди ставане, докато си легнала по гръб в леглото, се разтягай като звезда. Това ще отпусне ставите и сухожилията ти, може да помогне и при прищипан нерв.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8dc4252122
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Много хора имат такива проблеми. Най-трудно е докато се диагностицира. Може да е много неща, може да е от дискова херния например. За да се докаже тя обаче ти трябва скенер или ЯМР, рентген не го хваща. Хвани го сериозно обаче този проблем. Аз съм с две дискови хернии и отделно имам и костно заболяване което не се лекува. От 18 годишен съм така. Даже и операцията не е гаранция, че ще се излекува човек. Ходи на физиотерапия също и гледай да не се натоварваш прекалено, понякога след тези оплаквания животът ти няма да е точно същият. Гледай и да си следиш теглото защото то натоварва всичко останало.
Ако имаш възможност се преглеждай при специалисти, не в малките поликлиники. И винаги вземай и второ мнение, независимо, че се плаща за частен преглед.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker