Свършване в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121260)
 Любов и изневяра (29726)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18544)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършване в мен
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 6454 пъти
Здравейте на всички,
Та на въпроса с постоянния ми партньор сме във сериозна връзка 10месеца, секса ни е на ниво, говорили сме темата за деца и двамата сме категорични, че не желаем, от предишни бракове имаме и двамата по едно, като живеят децата с нас. От около 2 седмици на сам обаче по време на секс той иска да свърши в мен да подчертая не използваме други предпазни средства освен прекъснатия акт, та въпроса е по скоро към мъжката аудитория:
Предположение, че не желаем деца защо изгаря толкова от желание да го направи и към жените какви контрацептиви ползвате в такова положение противозачатъчни, спирала или се доверявате на смятанки за овулация, особено последното ми се струва хипер не надежден вариант.
Поздрави В.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: cc73afcd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Много просто - удоволствието при свършване вътре е в пъти по-голямо, отколкото да свърши отвън. Донякъде до силата на това удоволствие се доближава свирката със свършване в устата и последващо НЕЖНО И БАВНО (никакви зъби и смучене, защото тогава е адски болезнено) продължаване на действията с език и устни за поне още 1-2 минути. Но трябва да си добра и двамата сте се сработили как му е най-хубаво тогава. Тези допълнителни милувки не само биват усещано много по-разтърсващо от мъжа, а буквално удвояват и утрояват продължителността на удоволствието за него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 58c2690fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Естествено, че методът "пайсееее" е ненадежден. Презервативи са добър избор. Ако държите да правите секс на голо, спирала.
Съветвам те, след като не искате деца, да сте по-сериозни с контрацепцията.
Попитай него защо иска да свършва в теб.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 427cebc1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Иска защото е едно от наййй страхотните и възбуждащи неща в секса за един мъж! Това ми беше един от любимите начини да свършвам с предишната ми а и тя много го искаше. Просто усещането е върховно и за двамата!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dd59c91512
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Сериозна връзка-10 месеца. Падам.
Свършва, защото му позволяваш. Ако те забремени, ще духне от лицето на земята.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7d4aa8ff38
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Сложи спирала и 3-4години нямаш грижа. Консултирай се с гинеколог.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 58c2690fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Никога не съм разбирала този метода на контрацепция. Точно, защото е ненадежден и защото акта не се изживява пълноценно и на спокойствие. Мъжът се внимава кога да го извади, жената трепери дали ще го извади на време. Ужас, някакъв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5af0d30ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Даа, сериозните връзки, вече са в месеци. Не му пука за теб, важното е да си направи кефа, пък и нали е сериозна връзката, къде, ще ходиш?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f48657f134
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Спирала.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1e158ab1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Най вероятно иска да имате общо дете но ако ти си споменала че не искаш не смее да ти каже че той иска, другото което е че може би не може да се контролира и затова те помпа вътре, все пак и за мъжа е по яко когато се изпразни вътре

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 427cebc1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Спирала се слага само на раждали жени. Информирайте се преди да давате съвети!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 034f0aa8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   11, жената вече е раждала, пише го в историята си...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 347526ecf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Особено в тясна е голям кеф. Започва да излиза да се стича направо се възбудих от мисълта, че това ме чака довечера. Особено в определени пози в които жена ми вижда мъжкия отгазъм как се изписва на лицето ми е много разтърсващо. В този момент съм напълно безмозъчно същество.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7c76192f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   10 месеца не са сериозна връзка. Щом не желаете деца и той иска вътре да ти се празни, вземете мерки. Но в никакъв случай не слагай спирала. Според мен е най-добре с презервативи

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f40f488861
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Естествено, че ще иска. Вие захар през стъкло близала ли сте? Още повече, че това е удолетворяващо и за жената. В 21 век да ползаваш техниката на прекъсването е пълна дилетанщина. Вие сте изредили повечето методи. А аз бих добавил и вазектомия. Ако наистина не искате деца. Би могъл да замрази сперма за всеки случай, но мисля, че цената е доста висока. Инъче за всяка жена е различно. Някои понасят най-добре противозачатъчните, други предпочитат спирала. Не препоръчвам кондом, защото на база на години измъчване, една грешка (спукване, изхлузване и т. н. ) и всичко отива по дяволите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ac674b4cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мъж съм. С жена ми се пазим по различни начини от нежелана (нежелана е от нея) бременност. Имаме едно дете, аз имам и друго дете от друга жена. Искам да и направя още едно, засега тя не иска. Най-сигурен метод за предпазване е презерватива. Друг метод е изпразване отвън, но това пък има други недостатъци, свързани с яко цапане, мокри чаршафи и т. н. Онази вечер например като го извадих пръскаше толкова силно, че и нацапах чак лицето и косата. А тя много мрази да и се цапа косата и вчера до обяд беше кисела заради случката. Без презерватив се празня в нея сравнително рядко, само когато сме сигурни, че няма шанс да забременее, примерно в дните непосредствено преди да и дойде цикъл или в дните след приключване. Но гаранции никога няма. С презерватив съм свършвал хиляди пъти вътре с различни жени и никога не е ставал фаул. Но когато съм в сериозна връзка някак си презерватива отпада естествено. Ако наистина не искате деца, ползвайте презерватив! По принцип, метода на вадене в последния момент работи безотказно, но... не при всички мъже. При някои мъже независимо, че са далеч от семеизпразване, малко количество сперматозоиди излизат по-рано съвсем незабелязано с онази прозрачна течност, която потича от мъжкия член при възбуда. Познавам жени, които са заченали от мъже, които никога не са свършвали в тях. Категорично против противозачатачните съм. Имат множество вредни странични ефекти. Освен това, някои от тях имат абортиращо действие и не предпазват от бременност, а по-скоро изхвърлят плода до 24 часа. Ако си християнка, не би искала да участваш в подобно нещо като аборт! Впрочем, макар да не ми е работа, авторке, след като и двамата имате деца от други бракове, защо пък да не си родите и ваше общо? Не сега, но примерно след известно време да си направите едно бебенце. Едва ли сте толкова бедни и закъсали, че да не можете да го отгледате. В крайна сметка обичате се, ако искате да прекарате живота си заедно, това ще бъде супер. Аз например, нетипично за много мъже исках да имам повечко деца. Но така се стече живота ми, че имам само 2 засега и то от 2 жени. Исках да имам 4 деца, но за съжаление май ще си остана с 2. Сегашната ми жена вече е на 39 години (въпреки, че изглежда доста по-млада) и в момента не иска и да чуе за друго дете. Исками се и знам, че нямаме много време. Жената прехвърли ли 40 става доста трудно. Много се надявам да се съгласи да ми роди още едно!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ea5b99990c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Слагай спирала или му давай да го празни по другите дупки. То писва да си сепва кефа на най-хубавото...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eee8ee2ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   100 процента сигурност няма. Колко дъждобрана съм скъсал и какво е последвало нямам си на идея. Но е значително по- добре от нищо. Прекъснатия полов акт работи на трезва глава, достатъчна практика и при повторение. При силна възбуда члена секретира и вероятността да станете родители е огромна.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 74167e14a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От съседното място не се забременява. Мъжът ми се цупи "пак ли отзад", питам "ще ме пазиш ли отпред", той "уф, трудно ми е", подавам му лубриканта "тогава отзад".

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 1cec1872a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вътре е най -хубаво... но беше само като правихме децата....
А аз пък хващах, почти от раз, и трите пъти.
Имаме три деца.
Иначе, рядко с презерватив, почти винаги го вади и ми свършва или по мен или в устата ми.
Никога не сме имали проблем с прекъснатия акт... явно мъжа ми се контролира както трябва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker