Превъзбудена съм и не мога да се контролирам вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Превъзбудена съм и не мога да се контролирам вече
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 5117 пъти
Ще помоля за 18+ точка.
Жена съм на 25 години на прага съм да се омъжа.
Моят паркьор има желание за годеж и сватба. Аз катерично не съм готова и отлагам това във времето, за да не го нараня. Той е хубав човек и не заслужава някой да го наранява. Знам, че ме обича и ще бъде съкрушен, ако го оставя. Той е зависим от мен и двамата го знаем, като цяло аз изкарвам парите в нашите взаимотношения. Работя усилено и се справям бих казала прекрасно. До тук нищо кой знае какво.. Но човек, ако погледне в мислите ми ще хо хване срам. Изпитвам огромно сексуално желание, представям си как правя секс със един от моите клиенти на работа. Имам желание да си купя играчки, задоволявам се самичка всеки божи ден, ходя без гащички. Изпитвам огромно удоволствие като си представя как правя страстен секс с някой красив мъж. Как го докосвам нежно по корема, по врата и по гърба. Обличам се предизвикателно, гримирам се, спортувам. Следователно много мъже ме заглеждат и това ми доставя неописуемо удоволствие. Изглеждам доста добре, имам самочуствие(С ГРАНИЦИ)! Обаче.. не мога да изпълня нито една моя фантазия с моят приятел. Той е фригиден…. Знам, че не е много присъщо за мъж, но е факт. Той се е примирил с това, но аз не мога.. (Фригиден е станал след една негова връзка). Обичам го, но имам мечта да се ч*кам всекидневно, а той не иска и вече не мога дан овладявам желанието ми. Напира в мен и мисля, че ще му изневеря. Казах му го право в очите, с той отговори “добре”. Той дори няма проблем с това.. А аз го чуствам толкова нередно, а същевременно искам див, страстен и магичен секс.. Какво да направя, как да се преборя със себе си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4b669b633c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Остави го, категорично!

Keyser Soze

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2191425725
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Възможно е в следствие на някои неща от вашите взаимоотношения да не си му много приятна за секс. С друга може да му се отключи сексуалността. Най-добрия вариант е да се разделите, защото ти определено не си готова за това, което той иска. А и той самият не осъзнава, че не си за него. И, двамата не сте един за друг.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2191425725
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Другото възможно е и което аз забелязвам, имаш няква агресия и може би злоба в себе си спрямо него и затова да не иска да си ляга постоянно с теб. И аз имах такава приятелка, която не исках и да пипам дори. Но с друга, с която ми се получаваше, сме го правили по 3-4 пъти на ден...

Много често "проблема" за лошия секс е в жената... Колкото и да е странно...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: bedeaf6d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Типична курва с мъж путка. Като няма проблем чукай си се, щом му е все тая.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cb314c6640
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Според мен историята е пълна измислица! Не може такава "нинфоманка" да се залуби с фригиден мъж... Пълен абсурд е! Била на 25, но вече изкарвала пари колкото за двамата във връзката и... Да бе, повярвах ти... Иначе много и се чукало...

Познавам такива на които им се прави много секс, но не си харесват всеки така безразборно да се чукат. Имат си играчки и се самозадоволяват.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0ee3f2915c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей, аз бих казал седното...
Бъди искрена в собствените си чувства и причина да си с него до момента. Ако обичта, която получаваш от него, сигурността, доверието и подкрепата са това, което искаш, но ти липсва само здраво, диво и много перверзно ебане и то не само от един мъж, а имаш истинската нужда от разнообразие - сподели му го и не обвинявай нито себе си, нито него. Ако е пич, които не е компелксар, би те разбрал. Може да си нагодите отношенията и всеки да е щастлив, от това(дори да се възбужда), че е дал свободата на другия да прави каквото си иска, а същевременно сте във връзка и то много по-силна и истинска от много други.
Тоест аз чукам някоя колежка, ти се ебеш с твой колега и с теб се обичаме и ни доставя удоволствие, защото сме си позволили да имаме това, което ни кефи извън брака ни. Шантаво, но е възможно. Какво мислиш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d890166c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Поне знаем, че:
1. няма да те гони и да е бесен, че си му изневерила.

2. наистина не иска да прави секс с теб. Ако имаше дори най-малък мерак, след онова за изневярата щеше да впрегне всяко хапче, списание "Плейбой" и каквото още намери, за да те кротне някак. Но човекът предпочита да си решиш проблема с друг вместо да участва, а това говори доста...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a0e4a94124
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   A как този човек ти стана дори годеник? Би трябвало да не те удовлетворява като мъж и много отдаван да си му била шута. Удобен ли ти е, що ли?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b62966b54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   100% писано от мъж. И е поредната тема провокация. Жените не говорят по този начин. Гащички, мащички. Разкарай се от тука е чичак мазен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 66cc9b3493
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Е, защо си с него, ни пари, ни секс?

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c8c31a6297
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   14 има право. И аз се усъмних като прочетох ,, самичка'' и ,, гащички''. Никоя жена не пише такива работи!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e2ba0b66e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Това е доста интересна тема, дори и да е измислица.
Коментарите показват колко прости са авторите им. Невежеството води винаги до простащина.
Нимфомания е хиперсексуалност, патологично повишаване на сексуалното желание и увеличаване на способността за изживяване на оргазъм. Това е общото между нимфоманките, но всъщност при всяка жена е индивидуално. Някои успяват да се справят, чрез мастурбиране, но при други може да стигне до полуда. Според научни наблюдения и изследвания отношението от нормалните нужди е приблизително 1: 25 000. Това е също така и психо реакция зависима от културата, убежденията, религията и вътрешните схващания на индивида. Някои изследователи мислят, че това по- често явление при южните райони по- близки до Екватора. Но това е теорията на вероятностите в противния лагер. При истинската нимфомания, тя е субективна, психологическа по природа, така че няма физиологични реакции от репродуктивната система. На ниво тяло това се потвърждава от хормонален дефицит на окситоцин и допамин. Всичко това обаче би трябвало да се потвърди от специалист и тогава да се говори за нимфомания. Съдейки по себе си, наблюдения от както съм почнала да съзнавам, стигнах до убеждението, че не при всички жени е нимфомания. Аз съм била в много дълги периоди без секс и без мастурбиране. Но в момента в които реша да правя секс, това желание нараства със самият секс. Колкото повече правя, толкова либидото ми нараства. Апетита идва с яденето. Готова съм на всякакви приложения и дори на групови контакти с множество мъже. Една от причините е свръх производството на допамин, който ни води до зависимост. Така че тук имаме и известна противоположност. От една страна липсата на хормона води до непрекъснато желание, а от друга до секс маратон, образно казано. Докато има секс, докато получавам оргазми, го искам все повече и повече, но ако спра и вниманието ми се концентрира към проблем, усещането ме напуска и мога да стигна до пълен сексуален мир и дори да не се сетя за него дълго време. Имам моменти в които се оставям на секса и тогава стигам до безумни резултати, ако мастурбирам, стигам до олимпийски резултати, ако съм с мъже... Бог да им е на помощ, ако е един, мога да го уморя, а мога да го правя и с голям брой такива. Разбира се разумът ми винаги взима връх и от фаза секс минавам на фаза гледай си работата. Така че преди да се говори за нимфомания Ви съветвам да се консултирате с експерт.
Нека всезнайковците да коментират по- малко, че излагат и без това изложените български мъже.
Ан Джи

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9d6355d945
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това е синдрома на ебливите жени, на които един кур им е малко, затова са навити на повече, ако може да е по-често, навсякъде и в трите им дупки!!!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e282fabab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм патила и те съветвам да масторбираш по често.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 87b9404381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ти добре ли си? Как ще се омъжиш за мъж, с когото не правиш секс? За пари ли се омъжваш?
За какво се омъжваш, та ти си само на 25 г., , а сексуалността ти и на 50 няма да бъде по-различна от сегашната. Готова ли си цял живот да я караш на сексуални пости и за какво? Готова ли си да се обречеш на нещастие?
Не си струва жертвата, само и само да си омъжена.
Разкарай този мъж от живота си и си намери мъж, който да те задоволява.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker