Жени какво ви възбужда неимоверно много? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени какво ви възбужда неимоверно много?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2973 пъти
Има доста теми какво възбужда мъжете, но не виждам тема какво възбужда една жена, не какъв тип мъж а какво което прави мъжът я възбужда???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 230a435729
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Нищо не ги възбужда. Досега съм попадал само на 1 жена, която усетих че беше възбудена, докато си пишехме. Това е.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7c6e4f5aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Един голям и дебел надървен чеп. Шегувам се, разбира се. Присъствието на любимия човек е достатъчно, дори и без той да прави нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 00fd665e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Харесвам по -едри мъже, не дебели. Просто самият мъж, докосването му, желанието, погледа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: caa4ada16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Масаж, галене по тялото, да стиска леко гърдите, целувки по бедрата и отдолу, ако наистина го харесвам и е с добра хигиена разбира се.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6da0b56f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Възбужда ме да го обичам и да вярвам, че и той ме обича. Отделно от това, възбужда ме да ме желае, да му се прави секс с мен, да му личи, че ме харесва. Не да е апатичен, инертен и безстрастен или да се държи с мен като с приятелче.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 67fc8a072b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Е, зависи от момента, от човека...
На мен май цялото ми тяло е ерогенна зона, така че, не е трудно да ме възбуди мъж.
Но се е случвало да речем само като го наблюдавам докато яде, има плътни, сочни устни и ...хм..
Като ме стисне с две ръце през кръста и ме вдигне леко. Като си вкара пръстите отзад в косата ми и ме дръпне към себе си. Като прекарва върха на пръстите си по гръбначният ми стълб. Някой път просто ей така като ми хване ходилото и целуне стъпалото или пръстче, ей такива неща.
Но уточнявам, че няма как да се получи с човек към който не изпитвам влечение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f3be79ce60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Като начало самият човек. Да има хубави ръце, които да знае как да използва. Да бъде нежен и да прави всичко с любов, но да има мъжката твърдост, да е по-доминантен, но с уважение. Да знае, какво да говори, без да е циничен и да мирише хубаво. Много важно нещо е да е уверен.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ece8da59c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Докосването от любимия човек. Да ме гали по дупето или с пръсти да ме пипа там долу и да ме лиже.. Само при мисълта, че ме докосва по клитора се подмокрям.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ef80862f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Каквото възбужда и мъжете пич, просто е ако си учил нещо в училище, а не си си бъркал в носа...

Животът е оцеляване, така че каквото ти помага да оцеляваш, те "възбужда"... За мъжете това е една млада и плодовита жена, която да им направи красиви деца. С ясно изразени гърди и форми на таза. Жена, която ги провокира да я защитават. За жените пък е силен, голям мъж който може да ги защити. Жените гледат най-вече височината, и горната част на тялото - широки рамене, силни ръцете. Формата на лицето - ясно изразена челюст, очи на ловец, покоряващ с поглед, социално доминантен, екстровертен, уверен в себе си и че има право да съществува на тази планета. Мъж който ги кара тях самите да се чувстват привлекателни и желани. Т.е. сексуалността си има ясна посока - от мъжа, към жената. Мъжът е активният, жената - пасивната в ролята на оценител. Както мъжките биволи примерно се бият, и после женските просто приемат победителя, за да направят деца на генетично най-доминантния. Това е следствие на фактът за "незаменимост на самката". Всяка женска, ще направи деца и ще си остави гените, въпросът е само - на кой мъжки. Така че един вид изглежда - всичко се върти около мъжките и техните борби, но реално - то е за да се отсеят. Докато женската може само да чака, защото работата и започва след това.

Като второстепен показател - мъж с пари и възможности. Поне след 30, доста жени са се нагледали на физически признаци на мъжественост, но зад тях - нищо... Което е естествено, защото все пак не сме (само) животни, в сложна социална среда живеем, психология и съвместен живот са намесени. Така че започват да гледат повече социалното положение, работата/позицията, каква кола има, каква къща, какви пари взема, как се облича... изобщо дали самочувствието е обосновано и отговаря на житейските му постижения.

Мога да ти кажа и какво не ги възбужда. Не ги възбужда да се отнасяш добре с тях и да си въртиш живота около тях. Показваш, че си слуга, а не лидер. Не ги възбужда да им споделяш проблеми си и че ти си човешко същество, и ти страдаш. Те не искат просто човек, а успешен мъж който се справя с всичко сам. Не ги възбуждат моралисти, не ги възжбуждат "добри момчета", не ги възбуждат интелектуално насочени хора, не ги възбужда всичко което се върпиема за "странно" от обществото... всичко това отнема мъжественост и лидерски образ.

Вече останалите неща които ги приказват - да бил нежен, да ги уважавал, да имал добър характер, да им е истински приятел... Това идва след всичко останало. Т.е. като целият животински инстинкт се е нагласил и се е появила "химията", тогава част, като хора им се иска тоя мъж да притежава и някакви "чисто човешки качества". Това което не казват е - искат ги от този, който вече ги привлича като животно. Така както сме и мъжете всъщност... Да е млада, красива, привлекателна, и след това може да видят и някакви "човешките качества"... Мъжете имат склонността да простят какво ли не на красива жена... Е, същото е и при жените. И те са склонни да преглътнат какви ли не мъже, стига да "има химия". Разликата е единствено - мъжете си признаваме, че ни е водела оная работа, и затова сме попаднали на кофти жена. А жените обвиняват мъжете до последно за всичко. Те никога не са виновни, което е пак биологично. Те не са активните, някакъв мъж ги е привлякал, и животинският им мозък е дал знак зелено. Така че когато го видят колко струва реално, те се чувстват измамени. Животинският им мозък казва - ти направи точно каквото трябваше, изпълни си биологичната роля. За да не се получи, те си го обясняват - другият ме заблуди, той не беше мъжкият на какъвто се прави. И ествествено, като хора, ние си проектираме какви ли не желания и представи върху една връзка. Докато в природата, очакванията са единствено да има копулация, мъжкият да си даде гените, да е ревниви и да гони другите мъжки от "харема" си... и общо взето толкоз от него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2a17360745
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Жените обичат с уши, от мили и нежни думи, до мръсни и цинични изрази и даже обръщения, а целувките по ушите прави чудеса

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c76f8d7a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Н.10 доста си точен. Аз обичам да има отношение, да ме кара да се чувствам желана, да ме глези. Обичам да си играе с косата ми. Имам дълга и гъста коса. Обичам да правя и на мен да ми правят масаж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker