Споделени фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Споделени фантазии
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 3872 пъти
Моля да сложите червена точка!
Интересуваме ме колко от хората споделят мърсните си фантазии с половинките си? Ако го правят склонни ли са да изпълнят желанията на партньора/партньорката си?
За да не съм голословен, ще споделя и за себе си - мъж на 39 съм. Семеен от 14 години. Със съпругата ми, не само споделяме, но и изпълняваме фантазиите си. Стана обаче с времето, след 10тата година на брака ни и след появата и на двете деца. Правили сме каквито се сетите експерименти в секса, дори и 3ка с още един мъж /на нея много й харесва/.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 89ba93819a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Рогата не ти ли тежат??????

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4ec703ed95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ние също си споделяме всичко с жената. Така хем се настройваме и възбуждаме, хем след време и го правим за разнообразие. Като цяло почти всичко за което сме фантазирали и споделили един на друг сме го направили. Иначе и двамата много ни възбужда мисълта за тройка дали с мъж или с жена и двамата сме навити. Но за сега сме на мнение, че е по-добре да си остане фантазия.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e1e6d87094
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Такива колко сте ми забавни. Много и харесала тройката.
Е много ясно, че ще и хареса двама мъже да я пердашат.
Ама ти явно грам достойнство нямаш щом нямаш проблем да и се празнат в устата и после да те целува.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6d2f65e8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   аз много искам да спя с най добрата приятелка на жена ми, много по млада е от нас и много искам тайно да я имам

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b66ad57f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   При нас беше лесно. Още от деца си споделяхме фантазиите. Когато почнахме да се ебем не спряхме. Фантазиите ни следваха непрекъснато. Почнахме дори да ги прилагаме. В по- късен период се оженихме. Двамата си знаем и кътните зъби, както се казва. Бяхме в прогимназията, аз казах на него, че искам да ме ебе някои друг. Да видя какво е, каква е разликата. Повика брат ми и му каза:
- Имаш десетарка от мен, ако дойдеш да наебем приятелката ми.
Брат ми беше негов много добър приятел. Мислех, че няма да се съгласи. Но моят ме почна пред него и по някое време ме попита- искам ли. Казах, да. Тогава той му посочи леглото и каза:
- Ти си.
Брат ми не се двоуми и директно ме почна. Около година ме ебяха двамата. После брат ми си намери приятелка. Бяхме в нас и той и каза:
- Ще наеба сестра ми, после и теб. Лили се съгласи. Докато брат ми ме ебеше се появи моят. Тогава брат ми му каза, да ебе Лили. Веднъж пък бяхме в баба ми отишли с моя за нещо. Тогава да е била на около 50. ина и бутна нещо от бюфета, което падна и счупи. Исках да ѝ помогна да почисти, но тя отказа, под предлог, че може да се нараня. Наведе и почна да събира стъклата, тогава и се видя задника. Беше без бельо и като се наведеше и се виждаше путката. Нещо ме ръчна и казах на моя:
- Искам да я наебеш, пред мен. Баба ми чу нещо и попита:
- кого да ебе, теб ли? Че откога го правиш? Ямайка ти почна на 12, а аз бях по- малка дори.
Не си държах езика зад зъбите, не ми пукаше и казах:
- Не ма бабо, искам теб да те ебе. Виждаме ти путката, много ни харесва.
- Ще може ли? Аз съм малко стара за него. Да си те ебе теб.
- Не, мен после. Хайде, съгласи се де.
Тя май не повярва, свали си полата и остана гола от кръста на долу. Моят се приближи и я погали по путката, каза:
- Тя е мокра, мъзгата ѝ тече.
- че ако не е мокра, как ще ме ебеш.
Аз и казах:
- Бабо, наведи се, както беше и се подпри на бюфета. Тя го направи и той и го вкара. Ебая доста време, после се пренесе на мен. Баба каза:- не вярвах, че ще ме наебе, но ми хареса. Идвайте по- често.
Веднъж в нас дойдоха свекърва ми и по нея баща ми. Точно се бяхме почнали с моя. Както и да е станахме и седнахме с тях. Свекърва ми попита:
- Да не Ви развалихме нещо...?
Бях ядосана, че се появиха в такъв момент и казах:
- Развалихте ни секса, сега трябва вас да Ви чукаме. Баща ми почна да се смее, свекърва ми обаче ни изгледа и попита:
- Ще можете ли?
Тогава моят се обади:
- Ако ни дадете, ще можем.
Свекърва ми се надигна и попита:
- Как ще стане, кой с кого.
- Ами ти с него, а аз с баща ми. Става ли така.
Беше тъпо, точно се бяхме оженили, рискувахме скандал, че и шамари. Но чухме баща ми да казва:
- Да пробваме, може и нещо да излезе.
Излезе и то какво. Баща ми ме наеба, той наеба майка си, после решиха да се сменят. Откарахме така до сутринта. Друг път му казвам:
- Искам да ми се изредите, ама много мъже.
Доста мислехме по въпроса, успяхме да съберем десетина, дойде и брат ми, бяха общо дванадесет. Подкараха ме, не бях ебана така. Почнаха да ме повтарят, тогава пък се появи баща ми. Включи се и той. Искрено казано, наистина ми обърнаха путката с хастара на опаки. Но колкото повече ме ебяха, толкова повече ми се ебеше. По някое време баща ми викна:
- Стига, ще я разнищим. Не те ли боли вече?
Бях протъркана, но ме наболяваше малко само дупето. Казах:
- Мога още, който иска да продължава.
Все пак не след дълго престанаха да ме ебът. Един ден дойде мама. носеше едно малко кученце. Беше много мило, не знаеше какво да го прави. Не можеше да го гледат с татко. Мъж ми го взе и каза:
- Ти си Дино!
Кученцето порасна, оказа се чудесен ротвайлер. Беше на около година, седяхме голи в сауната и то се появи на вратата. Скимтеше и аз отворих вратата. То седна пред вратата и изведнъж му забелязах хуя. Беше изскочил, приличаше на нещо като кокал заострен, окло 6-7 см. Показах го на мъжът ми, той каза:
- Направи му една свирка. Чувал съм, че кучетата ебът.
Отидох при него и почнах да му стимулирам хуя. По едно врем легна по гръб и разпери крака, но в един момент скочи и застана неподвижен. Мъж ми каза:
- Да се качваме горе, че ми идва много.
Понесохме се към стаята ни. Дини вървеше с нас, но все носът му беше в путката ми. В стаята седнах на леглото с идеята да изсъхна. Дино дойде между краката ми и почна да ми лиже путката. Само смед минута изригнах в див оргазъм. А моят гледаше и даваше някакви напътствия. Накрая каза:
- А бе я легни по корем на леглото, краката ти да са на пода.
Така и направих. Бях много възбудена, Дини се опита да ме лиже, но изведнъж реши друго. Просто се качи на мен и почна да ми търси с хуят си дупките. След известно време успя да ми уцели путката и си го вкара. Май беше със задните крака във въздуха, така ме стискаше с предните, че ми останаха белези. Бях яко възбудена и направих оргазъм. В един момент той потрепери и се сви буквално на мен. От путката ми течеше нещо, беше се изпразнил. Опита се да го извади, но не можа. В путката си имах чувството, че са вкарали бутилка вино. Онзи опъваше да го вади, но не ставаше, а мен ме кефеше и правех оргазми. После застина така. Не знам колко време мина пак направи опит да го извади. Беше се обърнал с опашката към мен, но хуят му беше в мен. След малко успя да го извади. Моят снимаше всичко. Когато си извади хуя, той като олово се плесна на пода. Беше огромен, не можех да повярвам, че това малко хуйче, става толкова голямо.
Имаме и други интерсни моменти, но за тях друг път.
Ан

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3a142a9096
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До 5 -Ами прител! Винаги сме казвали, че човек трябва да следва мечтите си! Хайде - пожелам ти усех! Не се притеснявай! Ти прави каквото трябва! Па да става, каквото ще!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 74c37708dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   N3, щом си ги говорите такива неща, значи сте готови. Мисля, че подходяща първа крачка е "някой да ви гледа/снима". Има такива мераклии в сайтовете с обяви. Бихте могли да си изберете подходящ и да го проучите. При "срещата" бихте могли да го включите по някакъв начин ако се разгорещите в тази посока ... Като предварително бихте могли да му обясните, че понеже ви е за първи път, може да го помолите внезапно да си тръгне. Поне опитайте да си потърсите (анонимно) желаещ и да покореспондирате с него. Така ще разберете сами дали наистина сте готови. Ако нещо не е съвсем наред - просто преустановявате кореспонденцията.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4ec703ed95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо си мислите че не са се празнили в устата и преди вас? Ако сте се и целували с повечко момичета/жени, то гарантирано сте допирали езика си до някой език, който е облизал не един и два члена. Доста от девствените момичета правят орална любов с гаджетата си, за да ги задоволяват без да рискуват с някой, който може да не е точно техния човек.
Така че с подобни предразсъдъци единствено си тровите живота. А съм сигурен, че има и доста които са се целували с жена си, след като е духала на някой колега и така с години и не им е направило никакво впечатление. Та да говорите, че ласките по време на тройка са унижение е пълна глупост. Това че си имате пълно доверие и не се влияете от стереотипи не ви прави извратени или мухльовци, дори напротив това показва, че сте достатъчно силни и израстнали да знаете кой сте и какво искате, без да ви пука от чуждото мнение.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0852608375
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторке, не вярваме, че си мъжа, а застаряваща жена с провиснали гърди, която бленува за тройка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d50ceed5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами не си споделяме фантазиите, но партньорката ми е много еблива. Веднъж ми намекна за тройка с друга жена, но аз да я намеря. Понеже тройките не ме вълнуват не се постарха и така си остана. Аз и показах сцената в която Камерън Диас чука Ферарито и на моята много и хареса. Обеща ми да го направи за мен. Имам и една фантазия за пантиджоб, която мисля да и споделя скоро.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: df3dae3ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Н8 В интерес на истината сме имали много моменти близки до тройката. Като студенти редовно го правихме докато съквартирантите ни спят, пък колко са спали само те си знаят. От доста години сме и нудисти и за нас е напълно естествено да сме в компанията на други голи хора. Имало е и случай да ни гледат, както и ние да гледаме, но никога не се стигало до физически контакт. И това за момента ни стига, когато свикнем с тези емоции, може да вдигнем нивото.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 58653f28ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   9" съм сигурен, че има и доста които са се целували с жена си, след като е духала на някой колега и така с години"

Има аз съм един от тях!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03a64ae920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Имам желание по късните часове да се кача в градския транспорт - рейс, трамвай, тролей или метрото. Да няма много пътници, и ако на съседна седалка има готина жена да го извадя и да започна да лъскам.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4d77ea7fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   N15, не го прави! Има голяма вероятност да загазиш! По добре пусни обява, че даваш някакви пари на дама само да те гледа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a2d2784fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Действителна случка от преди години:
Още когато бяхме гаджета с настоящата ми съпруга, баща и правише ремонт в апартамента където живеят. Един ден когато я изпратих, влязох да вътре и взех да му помогна. Дадоха ми някакви работни дрехи исе захванах за работа. Когато привършихме, приятелката ми каза да съ хвърля един душ в банята и тогава да си облека мойте дрехи. Послушах я и влязох в банята. Тогава тя беше от по старите дизайни, вратата беше още от старите дървени и не се заключваше. Така се бях надървил, че гаджето ми каза да се изкъпя в тях, че като свалих дрехите /тогава на някъде 22 год/, онази ми работа право нагоре. Докато си оправях водата усетих че някой отваря и отсреща - тъщата, а аз по гол хуй надървен до n-степен. Тя се притесни и излезе веднага, а аз продължих с душа.
Пак казвам, че беше действителен случай.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b7e0968cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Трябваше да заговориш тъщата. Да те погледа малко време гол. Дори и веднага да не се получи нищо при други обстоятелства може да я наебеш

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d34933f859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   №18 - тогава бяхме още много влюбени с гаджето. На по 20-22 години и връзка от по малко от година. Сега вече е по друго нещо, ако се случи нещо такова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker