Нестандарна тройка..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нестандарна тройка..?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 7176 пъти
Здравейте. Момче съм на 22г. От известно време насам в мен се отключи една фантазия, която не разбирам, но полудявам от нея - тройка с момче.

Имам приятелка от почти 5 години, сексуалните ни отношения бих казал, че са добри, привличаме се все още и нямаме проблем с това. И двамата сме добре поддържани. Понякога съм доминантен и на нея много и харесва.

Един ден обаче /преди година/ се натъкнах на такова порно /не, че и преди не съм попадал, но сега загледах и адски ми хареса/. Известно време не и казвах и криех какво ме дърви толкова и защо свършвах много.

Тъй като бяхме за известен период от време на различни места, докато си пишехме си коментирахме разни теми и ни попадна такава тема, а аз я попитах ти искаш ли двама? На нея и стана много странно, но в същото време в чата показваше, че се възбужда адски много. С времето почнахме да го говорим/пишем и тя беше много изненадана. Когато сме на живо обаче постепенно започна да не го иска, казва ми, че е твърде крайно и има морал и ценности и не иска да го прави. На чат вече дори казва, че това не я възбужда, а аз опредлено мисля, че не е така и го прави, за да не ми е гадно.

Трябва да уточня, че в тройката не става въпрос аз да правя нещо с момчето. Тройките с момче се делят на такива, които участват всички и такива, които само момчетата вършат работа с момичето. Не искам никакъв допир с друго момче - харесва ми идеята някой да я докосва, заедно с мен, да я задоволяваме двама, да е щастлива.

Коментирали сме и идеята за суинг и на нея ѝ е интересна доста, предвид факта, че сме в България обаче, това е трудно постижимо, защото надали има как да намерим двойки на по 20-25, които имат същите интереси. Влизали сме в някои от сайтовете, но двойките все са на по 40-50 години, а ние искаме да са като нас.

Знам, че на много момчета ще им се стори странно и дори ненормално, но всеки има някакви фантазии и моята е такава. Нямам проблем да деля момичето си, ако знам, че ще и харесва и ще е задоволена на максимална степен. Вътрешно обаче си мисля и имам наблюдения, че доста момчета/мъже харесват да гледат как жена им е с друг мъж и просто не си признават.

- Въпрос към момичетата/жените - вие съгласни ли сте да го правите така или предпочитате изневяра (или да ви гледа и да не ви пипа приятелят ви)?

- Въпрос към момчетата/мъжете - бихте ли правили такава тройка, харесва ли ви и както при горния върпос, бихте ли я гледали само без да участвате или искате да вземете участие?

- Въпрос към семейните двойки - бихте ли вкарали друг човек във вашето легло и страх ли ви е от нещо?

- Въпрос към вече практикувалите тройка, независимо от пола - как успявате да намерите трети човек, без да си показвате имената и лицата в интернет? Ами суинг?

Ще ми бъде интересно да чета по тази тема и моля, на когото му е странно и неприятно - просто да не коментира, няма смисъл от негативни коментари и излишно заяждане.

Желая лек и успешен ден на всички четящи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: d36110be42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Въпрос към теб;Ти сигурен ли си че знаеш какво искаш, когато друг ще започне да ебе приятелката ти във всички дупки и на нея ще й хареса?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7cf52f57ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   От автора:

Сигурен съм какво искам, да. Ще се чувства задоволена, което ще ме задоволи и мен съответно. После ще трябва да се доказвам и да я печеля отново. Само по себе си това ме влудява.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4d1616a234
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторе, внимавай много, защото има вероятност да се приключи тази връзка. Ако ти бъдеш с жена или разменят партньори, повярвай ми, на приятелката ти няма да й е много ок да гледа как чакаш друга жена. Може би ще се съгласи за тройка с мъж, но не бъди толкова нахакан защото нищо чудно да не го вдигнеш като дойде времето. По спри малко с порното, едно е гледане, друго е в реалния живот. Да, има такива, двойки, но за мен това са хора, на които единственото нещо в главата им е как да си намерят какво да изчукат, това са хора без особено голям умствен капацитет и затъпял от чукане.
Относно търсенето на партньори има сайтове, даже и снимки и клипове си качва, който иска. Казвам ти го личен опът като влезеш ще се отвъртиш, самата аз бяха широко отворена да опитам, но в момента, в който видях за какво става въпрос, дори да не кажа, че и от секса се отвъртих. Просто страшно много загубеняци и простаци, имаше всякакви, даже един беше написал че вече не са двойка а тройка със сестрата на жена си. Просто какво да кажа???? А колко семейни мъже имаше и искаха да чукат двойки не знам, а пък масово двойките не искаха сами мъже, искат жени или двойки, защо така?? Не е честно спрямо жената!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ad275531d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Да аз много харесвам моята да я гледам как задоволява друг, как му духа усърдно и как я желаят. Мислех, че съм изключение но се оказа, че много мъже искат да ебат жените им! А и тя е голяма мръсница и може да поема два три члена без проблем, и постоянно си търси белята по дискотеките. Нищо не ме надървя повече от това да я клати друг и тя да пъшка от наслада в ухото ми!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8f08e42167
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   М 29
Точно такава тема мислех да пиша и аз! Авторе изпревари ме!
Имам жена със страхотно 58 килограмово стегнато тяло. На мен тази фантазия със "куколдинга" ми се прояви когато жена ми ми правеше чекия един ден и ми заговори мръснишки, попитах я дали е правила и друг път на по голям пенис от моя и отговора беше страшен.. оказа се че е правила и когато сме били разделени за 3-4 още като гаджета.. Адски много се ядосах и в същото време страшно ме възбуди. След това започнах с темата по-настоятелно за тройка с момче но не прояви особен интерес, купих и 23 см огромно дилдо за да видим как ще го приемем и двамата с още един пенис и мога да кажа влудяващо е.. Но до там, не знам дали ако направим тройка няма да стана напълно излишен и се задоволявам само с това за сега!

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a9e3955b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От автора:

До номер 3: Говорили сме си на тази тема и доста става мокра, когато говорим и за тройка с жена, но мен това не ме възбужда толкова много. Обичам я и тя ми е достатъчна. Относно вдигането - не знам как ще е, точно заради това питам тук. Иначе в такива сайтове съм влизал и са само стари хора. Много рядко има млади като нас до 25 г., а ние такива /или такъв търся/. Не искам някой чичо на 50 да я чука, напротив искам колкото се може по-млад, здрав, като я хване да не може да си поема въздух, това ме възбужда зверски, сигурен съм, че ще ми хареса и да го гледам.


До номер 4: Именно, да я гледаш, галиш и целуваш докато пъшка и те гледа в очите... уникално.

Вметка: Лошото е, че момчетата/мъжете в днешно време се подиграват на такива случаи и дори да намерим, не знаем дали няма да подходи подигравателно към това....

Втора вметка: Не съм гей или би. Не ме възбужда нищо свързано с мъжкото тяло, единствено на фокус е тя. И не, не е проблем задоволяването, защото аз я задоволявам достатъчно добре, просто искам допълнително задоволяване, което съм сигурен, че ще и хареса и сексуално ще бъде много щастлива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cbf8930263
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Децата ви ще са много доволни да знаят, че сульо и пульо е клатил майка им докато баща им гледа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4361ccbdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Мъж съм, не мога да си представя как ще желая някой друг да бъде със жена ми, дори ще копнея за това. Това не е любов, не може да обичаш една жена и да искаш и други да я имат.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4d1616a234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До номер 6, от три. Виж принципно много малко мъже се навиват да дават на половинката си с други мъже, и затова ти казвам евала. Второ внимавайте много добре с кого се уговаряте и за какво точно се уговаряте, защото има и лоши случки, поне от познати знам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9cd94e55cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От автора:

До номер 5: Да, ние също сме си взели вибратор и от известно време го ползваме, особено като я лижа направо откача. Почна напоследък да го ползва и да иска да я гледам, това ме влудява също.

До номер 7: Децата никога няма да разберат какво е станало и какво става. Излишен коментар със заяждане отново, няма да го качваме в нета......

До номер 8: Страхотен коментар, благодаря за него! Бъдете щастливи и се обичайте! Дано не се появява такава фантазия, защото е хем странна, хем възбуждаща и не ти излиза от главата...

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4d1616a234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До номер 8, остави ги, какво разбират от любов от ценности. Нека си се чукат за спорта, защото аз друго обяснение нямам.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4d1616a234
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторе, за къде сте тръгнали с един вибратор? За тези игри с тройки и двойки, трябва да имате значителен опит. Лично аз например съм сменила няколко вибратора, използвам редовно също така анални разширителни, имам вагинална броеница, имам вибратор за g точката. Тези играчки редовно ги употребявам самостоятелно или едновременно. По тренирайте малко за бъдещите ви игри, защото иначе някой ще бъде разочарован.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: eac0f16991
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Идеята за тройка не е за всеки. А особено не е и за всяка двойка.
Може би ще дам отговори на някой от въпросите сега, а на някой по-късно.
В момента на мен и на съпругата ми предстои такава среща. Идеята за това от преди доста време. На нея обаче и трябваше много време за да узрее за това да се реши на нещо подобно. всъщност за това допренесе решението ни ако някой от нас си намери човек когато харесва, да има свободата да стигне с него докрай, при условие че си споделяме всичко. Това разнообрази живота ни. И двамата имахме по още двама партньори през последните години. Няма защо да се лъжем че всеки има подобни фантазии и желания - да опита с друг, да направи нещо различно. Знаех че жена ми има фантазиите за секс с двама мъже. Просто фантазии. Нищо конкреттно. Отне време и разговори на темата. Беше оставяна и пак се връщахме. Така докато не попаднах на запознанство с мъж, който ми сподели че има опит в такива взаимоотношения. Допадна ми защото е интелигентен, знаещ, успял в професията си, добре поддържан въпреки възрастта, приятен вкус. Поддържахме 2 години връзка. Той е от другия край на страната. В едн момент разказах на жена си за него и тя прояви любопитство. Така виртуално тя се запзна с него, и вече няколко месеца поддържат контакт. Тя свикна с него, харесват и разговорите и постепенно прояви желание и за истинска среща на трима ни. Ще имаме малка ваканция скоро иимаме уговорка да се видим. Тук не става дума рпосто за секс. Мисля че успяхме макар и виртуално да си допаднем и да направим нещо като приятелство. Имаме какво да си кажем, имаме сходни интереси и идеи.... така че се надявам това де е нещо повече от една тройка за секс. Разбира се, в мен има желания да видя съпругата си в такава ситуация. Нейната сексуалност. Желанието и към друг мъж, както и неговото към нея. По-различно е. А мисля че така и доверието помежду ни ще се заздрави. Това което споделям сега е че... нещата се случват постепенно и с взаимно опознаване. Не виждам причина да мисля че любовта на жена ми към мен, би била отнета от друг мъж само защото тя също има отношения с него. Това са различни неща.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4c1b9a4862
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ще напиша и част от моето мнение по въпроса, за съжаление и аз мисля като автора и другите луди, според мен това е някакъв странен фетиш породен от някакъв комплекс не знам точно какъв, но според мен това е причината, на моята жена съм и купил вибратор разширители и тн. Но не знам дали бих се примирил да я гледам как някой я плющи, а искам да и е хубаво искам да я гледам как си омира от кеф правя и тройка с вибратор, но защо пък трябва да вкарваме 3 човек в отношенията си това е опасно в всяко едно отношение. Бих пробвал това с друга двойка, бих искал да видя жена на живо как я побъркваме.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dd43dec1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До номер 13, аз не разбрах, правили сте го или не сте? Айде като го направите ще те помоля да обясниш какво чувстваш? Защото едно е планираш, друго е да го направиш, това, че ви е отнело време да узрее идеята нищо не значи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dd43dec1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Искам до номер 13 да го попитам как включването на 3ти и 4ти човек, е разнообразило живота ви? Как реагира жената, когато те е гледала да чукаш друга, примерно? Или ти как реагира, гледайки я, друг да я чука? Няма ли ревност от твоя Или нейна страна? Много ми е интересен отговора изобщо на хора, които са практикували това защото едно е да си имаш гадже примерно и да пробваш, друго е когото имаш семейство. Иначе е факт, ако се стигне до изневяра, това е по-добрият вариант.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 21622d79c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз често го мисля.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 50c2eb1178
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Когато партньорът ти е омръзнал вече, защото връзката ви е била сексуална, когато търсиш допълнителни емоции се правиш на много либерален.
Тройки двама мъже и една жена са за необвързани загорели хора, леко подпийнали.
За такива с дългогодишни връзки и семейни е признак на тотално изчерпване на връзката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: 1f1009cf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не те съветвам, защото съм минал по този път и резултатът не беше добър. Много време с жена ми имахме таква фантазия и накрая се решихме д аго направим. Тя докара свой колега. Ами... беше с по-стегнато тяло, по-красив и доста по-надарен от мен. Аз уж това си фантазирах, но на живо се получи тъпо, а най-тъпото беше, че хич не ми стана. Иначе на жена ми й хареса и за пръв път в живота си свърши с множествен оргазъм. Накрая даже изпадна в някакъв бяс и ме караше да му го лапна, но и аз и той отказахме. Това е. Откакто го направихме имам усещането, че само за това мисли.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: c4a38e0beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19, само за кое мисли - за тройка с колегата й или да се чука с него? В тройката ти всъщност не си участвал?
Тогава си се спекъл. В последствие какво настроение извиква в теб спомена за случката? Промени ли се твоето отношение, мнение за нея в интимния ви живот? Към по-лошо? Тя дали не си се почуква с него без твое знание? Някакво ощетяване от нейна страна чувстваш ли от тогава? В смисъл да ти е намалила "даванията" или отдадеността й, страстта й при секс с теб?
Как ти звучи да направите тройка с жена? За компенсация. А на нея?

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 1f1009cf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20, нищо не е казвала, но аз постоянно имам усещането, че мисли за него и това ме съсипва. Преди постоянно говорехме за тройки и това ни възбуждаше, а сега заобикаляме темата. Убеден съм, че не ми изневерява, но ме съсипва мисълта, че фантазира за него.
Що се отнася до тройката с жена - тя винаги в била против. А и аз не искам да я насилвам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 535e1dc437
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   малко е в страни от темата, но при мен също има подобни терзания и въпроси. При нас все още не сме стигали до тройка, но пък двамата имаме свобода да излизаме с други партньори. До момента жена ми е излизала с няколко мъже, но е стигала до секс с двама. За секса с тях ми е разказвала с подробности и съм мислел че това наистина е само секс - срещи за по 2-3 часа някъде набързо. Нищо повече.
От почти година има контакт с по-млад мъж. Почти всеки ден имат визуален контакт. Телефони, разговори. Излизали са заедно на разходки, без да има нещо особено, а само целувки. Всъщност, познавам се с него. Заедно сме излизали тримата. Аз с него съм пил кафета и просто на лафче. Нещо като семеен приятел. Съвсем скоро обаче двамата бяха на едно пътуване заедно за 2 дена. Беше ми пределно ясно че не е само разходка. Разбира се, вечерта са преспали заедно. Но в този случай тя се прибра и нищо не ми каза. Изчаках я три дена и и подхвърлих. Каза само че е правила секс и толкова. Случи се че отворих приказка с младежа, попитах го директно. И Той ми каза че да, правили са но няма да ми каже нищо повече. Глупости от рода на... че я уважава като приятел и нищо повече. Разбира понякога виждам някой негови съобщения в които той и пише че е влюбен, обича я, не може да изкара деня ако не я види и т. н. Тя от своя страна го е помолила да изтрие някой от общите им снимки. Нямам идея защо, и толкова. Нищо от държанието и не е като с другите.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: ca7b8ab34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Зарежи приятелката си и я остави да си намери нормално момче! Ти още не си се наживял и кой знае още колко неща ще ти хрумнат. Бъди си свободен и чукай която и както искаш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 000802e330
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   21(19), че избягва темата за тройка, вероятно е, защото е разбрала, че не ти е приятно след "случката". Това, че те дразни мисълта, че тя може би фантазира с него (и направо си го желае), не е добре. Бих те помолил да уточниш: опасяваш ли се, че тя може да залитне по него до толкова, че да те изостави? Как сте със секса след тройката - усещаш ли да е намаляло желанието, ентусиазма й да го правите? Ако не е, ако не се опасяваш, че може да ти избяга, защо тогава ти е кофти - нали си искал да й е готино на нея? Грешката ви може би е, че тя си е избрала сама третия. Нормално е да си пожелае нещо по-... Трябвало е да го обсъдите. Трябвало е предварително да си кажете, че и двамата трябва да го одобрите. И след като ти си се почувствал "застрашен", би трябвало да имаш думата да го откажеш.
Другата грешка е - познат, от същия град, че и колега. Като за първи път е за предпочитане да е непознат, с който повече може да не се срещнете ако сами не пожелаете. Това не пречи да покореспондирате известно време с него и да го опознаете инкогнито.
Питах за тройка с жена, с цел да се усети... Щях да ти препоръчам да я бъзнеш за някоя определено по-готина от нея и да видиш реакцията й. После - "с нейните камъни, по нейната глава".
Съществен е и въпроса за твоето мнение за нова тройка, но с някой под твоето ниво. Звучи ли ти приемливо или категорично вече си против да я споделяш?


Да попитам и N22 - усещаш ли охладняване към теб от нейна страна? Намалила ли е секса с теб и качеството му влошило ли се е? Опасяваш ли се, че може да те зареже?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: 1f1009cf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   24, май си направихме разговор с теб в чужда тема, но явно ме разбираш и си ми полезен с въпросите и коментарите си...

Ами говорихме с нея. Наистина е хлътнала и иска да го направим пак. Тя знае, че винаги съм се възбуждал от това да бъда унизен при тройка и затова се учудва на реакцията ми. Правим секс с фантазии с него и със сигурност няма да се измъкна без да повторим. Освен ако не искам да ми изневери и да я загубя. Ще Ви дърба в течение.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 000802e330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   25, тук ме обърка съвсем. Значи ти си класически куколд. Аз това не го разбирам (да получаваш удоволствие от такова унизяване). Не го клейма - всеки е себе си. Все пак не разбирам от къде тогава идва проблема ти. Нали казваш, че това ти харесва?

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: bd8a052cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Принципно хората фантазират за нещо докато не го пробват след това има два варианта. Не им е харесало, тоест няма смисъл да фантазират повече. Харесало им е искат пак, фантазията вече не е достатъчна.
И ние с жена ми искаме да пробваме тройка и от двата вида или направо четворка. Жена ми иска да опита и само с жена. Но се страхува какво ще правим, ако вземе че ни хареса. Иначе секса но е страхотен и винаги е по-добър от предишния, нямаме тайни и притеснения един от друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 ден
hash: 7002089932
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Добре изглеждащ, точен и коректен мъж съм. Някоя двойка има ли интерес за тройка

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 1f1009cf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   26, ами 27 е прав. Фантазията ме възбуждаше, реалността обаче се оказасъвсем не толкова приятна. Поне за мен.

 
  ...
преди: 1 година, 19 часа
hash: 0c3e12b69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   22 до 24

Не. Тъкмо обратното е. Сексът е по-често, по-разкрепостен. Нямам притеснения относно това че може да поиска раздяла. Дори не мисля за това. Питам се само защо не споделя всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker