Не мога да спра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121431)
 Любов и изневяра (29766)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да спра
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 4911 пъти
Здравейте! Името ми е И, момиче съм. Днес ще ви споделя за един мой огромен проблем- не мога да спра да мастурбирам.

Така, ще започна от началото.

Преди 2 години започнах да гледам порно. Никога порното не ми е било чак пристрастяване- мога и с него, мога и без него.

Хората около мен и в интернет винаги са казвали, че мастурбиранито е райско чувство, колко било приятно. На мен ми стана интересно и някъде Юни тази година започнах да мастурбирам. Чувството наистина беше страхотно. В началото не ми беше зависимост, но постепенно започнах да го правя все по-често. Положението в момента е толкова лошо, че не мога да престана, докато не се изпотя цялата и се е случвало да продължава с часове.

Осъзнах, че проблемът е сериозен, затова започнах да се ограничавам, но най-големият ми успех продължава 4 дена и накрая става пак същото. Наистина се опитвам да престана, но ми е супер трудно. Не мога да кажа и на наще, защото съм тийнейджърка и нещата ще станат зле.

Може проблемът ми да звучи като нещо малоумно, но наистина трябва да преодолея това някак си, за да не стане положението още по-зле, макар че не си представям как може да се влоши още работата. Ще съм благодарна да ми дадете някакви съвети. Ако имате или сте имали подобен проблем споделете историята си и как сте го преодоляли, трудно ли е било, колко бързо сте се справили.


Моля да качите историята ми, наистина съм отчаяна! Благодаря и хубав ден на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: bcb81bdcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Оскар Уайлд е казал-Единственият начин да се отървеш от изкушението -е да му се отдадеш.
Затова-не се притеснявай-тези неща утихват с времето, просто си във вързраст, в която хормоните те тресат и това е нещо нормално. В даден момент-нещата ще отидат в другия полюс-бъди сигурна. Освен това-самозадоволяване е само... , хубавото е, че не си задоволяваш сексуалните нагони с разни възрастни мъже, които само това чакат-да се възползват от някоя наивница-за безплатен секс(не слагам всички възрастни мъже под общ знаменател, но има много такива; само като им чета глупостите по сайтове и форуми и съм потресена-как говорят, как се изказват за жените, то е ясно, че някои агресивни типове са такива заради прекомерно ходене по к. рви, но шокиращото е, че са все някакви възрастни типове и е страшно просто... , направо Педофилска история, затова бъди внимателна с тези неща... , не допускай някой да те подведе със сладки приказки и в даден момент да осъзнаеш, че си станала секс-робиня на някой извратеняк)
Щом се чувстваш добре-всичко е наред, не е нужно да се самокритикуваш, заради разни морални предразсъдъци-нищо лошо не правиш, всеки се самозадоволява.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5bef18c80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нямаш никакъв проблем. Забавлявай се. Не е лошо да изучаваш тялото си.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 559cde4cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не го прави толкова често, нарича се невротична компулсивна мастурбация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b2c252263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Разнообразявай със секс? Като цяло не виждам проблем, стига да не ти пречи на другите неща в живота. Може да почнеш и някакъв спорт, там да си изливаш енергията, но и от това ще ти се качи нагона. Напълно нормални са тези неща, тялото ти се развива и иска своето.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: be5a975615
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма лошо в това да се задоволяваш и сама.
Аз също нямам приятел и го правя, но никога не с ''часове" или чак да се потя. Повече от 10 мин едва ли ми отнема. И след това изобщо нямам желание пак да продължа. Просто гледаш да свършиш по-бързо и това е.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3ed6dc39c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №2 и 3 са в грешка, прекаляването със самозадоволяването е проблем. Както и пракаляването с която и да е друга дейност.

Авторке пълното ограничаване не работи като практика, по-скоро опитай да намалиш времето което го правиш всеки ден. Но дори това само по себе си не е достатъчно.

Това което ти трябва е различно занимание което да запълва времето ти и да те разсейва от мислите за секс. Намери си хоби което ти харесва, или пък започни да спортуваш. Когато си уморена от тренировка няма да ти е толкова до мастурбация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ce039e8e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До 1 - А след като го "каза", имаше още 280 страници, обясняващи колко лоши могат да бъдат последиците от безрасъден и неморален хедонизъм и нарцисизъм, както за дадения индивид и душевното му състояни, така и за околните.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 559cde4cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Интересно защо авторката не отговаря на коментарите?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bcb81bdcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 12-да не би да си се припознал в описанието ми -за дъртите мъже търсещи си наивни момиченца, за безплатен секс?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 89c9209e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Явно е по-силно от теб и никакъв съвет тук не може да ти помогне. Може само да те обърка. Знам как можеш да се отървеш от това състояние, но за съжаление тук няма как да се оставят координати.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b2c252263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   до 13

защото е заета за мастурбира :D

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3ed6dc39c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Педо аларма за №15.
Авторке внимавай с подобни "знаещи", които ги е "срам" да напишат съвета си в коментар и искат да "обменят координати". Най-вероятно защото ще предложат себе си като решение. Едва ли защото искат да ти помогнат обаче.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 28863da113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката:
До 13- не бях влизала в сайта от няколко дена
До 16- не си в грешка хахаха
Благодаря и на всички други за коментарите. Оценявам го наистина! <3

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 34afc90e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   За иглата се пошегува, но според мене също ще е ефикасен метод можеш да си хванеш някой силен мъж да ти... държи ръцете:)-

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 40453aeb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Спокойно, когато аз започнах да мастурбирам на 14, бях същата като теб. Тогава получавах най-силните си клиторни оргазми и се бях пристрастила. Правех го по няколко пъти на ден, чувството беше върховно. С времето и порастването обаче, това желание започва да намалява. Сега мастурбирам на порно по 2-3 пъти в седмицата и смятам, че е нормално.
Ж22

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 22bf086ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм момче. Но има същият проблем. Наскоро попитах най-добрият ми приятел как е престанал дори за една седмица. Той ми каза, че когато му стане просто казва "НЕ" и започва да прави лицеви. Лично моят рекорд е 5 дни без да мастурбирам. Но скоро започнах да правя лицеви и вече нямам и желание да мастурбирам. Искам да кажа, да си влоциш желанието някъде другаде. Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8c201f9a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не е нещо лошо прави си кефа както и колкото можеш така си компенсираш самостоятелен сес без партньор. И пълен твой контрол по всяко време.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a1e8bf9c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От личен опит - разбирам те :))) Бях така на млади години и до ден днешен мога да кажа, че имам неслабо сексуално желание, което се изразява с еднаква яркост, както в самозадоволяването, така и в реалния секс :) С други думи, ти вероятно си силно сексуална и сега го откриваш.

Гледай на това, като на силен източник на енергия, която можеш да дариш на правилния човек, когато го срещнеш. Примерно, като гледаш порно, може да го използваш като учебен материал за различни техники, които няма как да знаеш от само себе си... Или когато си фантазираш някой конкретен човек, може да се опитваш да отгатнеш мислено, какво би му харесвало, съдейки по характера му и предпочитанията му в други сфери...

Минусът на самозадоволяването е, че се случва "с човек, когото познаваш" и по този начин не тренираш уменията си за предразполагане и сливане с другия човек. Сексът е форма на общуване като всяка друга и важат доста от правилата от стандартното общуване - изслушване, обясняване с примери, наблюдаване на реакциите, въздържане от по-нататъшни обяснения, ако човека видимо не схваща... Тоест, преведено в ситуацията на секса, това може да означава: да оставиш другия човек да действа и да видиш какво му идва отвътре, и после да дадеш воля на своите желания; да пробваш различни неща, без да питаш с думи, като внимателно наблюдаваш реакциите и да продължиш или спреш, според тях; да не настояваш или натякваш, ако не разбират някое от желанията ти, а временно да се отдръпнеш и после да помислиш насаме какво и защо... Мислейки за такива неща, фантазиите ти и ръкоделието няма да са само пропиляно време :)

Решението на мастурбацията е секс с друг човек, но при твоята вероятна свръх-сексуалност е важно да обърнеш допълнително внимание на опознаването на хората... Защото огромното желание, с неправилния човек или в неправилната ситуация, може да ти доведе много проблеми. Така че приеми развитието на проницателност като предизвикателство. А то после ще ти се отплати във всяка една сфера на живота, не само в избора на партньор.

Ако те е страх от нежеланите последствия от секс, е забравяй, че можеш да практикуваш секс и без проникване.

Също имай предвид, че при толкова силно желание, може един партньор да не те задоволява, особено, ако той е със слабо желание. Тогава трябва да се мисли за отворени връзки, любовници, тройки и подобни, но за да се постигнат такива решения гладко, отново е много важно да си отличен психолог.

Използвай сексуалната си енергия, не се опитвай да я заприщваш, защото нито е нужно, нито е полезно. Сега в единични частни случаи може да ползваш решения, като предложените по-горе лицеви опори или вземане на хладък душ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 66da5547e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До авторката, и н25. Да продължа понеже аз съм семеина жена на44г от 14 започнах всеки ден. До като се омъжих. След това намалих. Но слезд 36 поне 3 пъти седмично на порно с лезбиики. Плюс секс с мъжъ ми. Които не е много активен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 57d1d96265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   При мен е обратно. Мъж съм на 45, искам секс всеки ден то жената не. Е мастурбирам понякога по три пъти на ден

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d16df1c589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Привет! Не знам дали ще ти е интересен моя коментар, защото съм мъж на 39.
Това са нормални неща, тялто търпи промени, хормоните бушуват. И аз като пуберетет съм стигал до 7-8 пъти на ден да мастурбирам. Постепенно отминава този период. Сега всичко е ми е наред, радвам се на прекрасен брак, съпруга и две деца. Все още мастурбирам, понякога...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 66da5547e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Семеина жна46г. В дноте на овулация освен секс сутрин и вечер с мъжъ ми. Си плзволявам на обяд масторбация. Мислиш ли, че и майкати не се самозадоволява при нужда. Деистваи без да се претисняваш. Опознаваи тялото си. Но помисли и за някои мъжкар да те о обладае. Ще си по доволна.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2a150b339c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Хей, момиче, гледай си живота и желанията на тялото си - дори и да са просто хормони, няма нищо лошо в това! Всеки е сексуален в различна степен и няма нищо лошо в това. Аз самата съм на 31, мастурбирам от много малка, има дни в които не мога да спра да го правя и това е съвсем естествен процес - например в период на овулация, тялото си го иска. Скоро мисля да опитам и с вибратор защото на моменти не ми е достатъчна само клиторната стимулация, искам си усещането "вътре". :) Просто хайде да не се правим на излишно морални всички, защото естествените желания са природно заложени в нас и е някак лицемерно.
Поздрави на авторката и много огразми, а по кой начин, си решаваш ти ;)

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 559cde4cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз също съм така, откакто открих това сладострастие го правя докато не се изморя, ставам цялата в пот, оргазми по десетина получавам с паузи по 2, 3 минути.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker