Жена ми флиртува с друг мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми флиртува с друг мъж
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2885 пъти
Здравейте на всички! Та историята е следната. Аз съм мъж на 35г жена ми на 32 женени сме от 9г. имаме момиче на 8г и момче на 1. 5г. От известно време близо година жена ми посещава парк в близост до нашата къща. От средно голям град сме в централна България. Аз работя на смени почивам събота и неделя а тя съответно е по майчинство. Един ден във нашата фирма нямахме много работа. Реших да изненадам жена ми и децата като се прибера по рано следобяд без да предупреждавам жена ми. Тъкмо се бях засилил към парка и видях през няколко пейки баща с дете на видима възраст 40г. В същото време жена ми да я нарека само (Ж) а него (М) беше седнала на пейката срещу него и гледаше право в него. Докато той от време на време поглеждаше към нея и леко и се усмихваше (по нейни думи не се познават) Стоях известно време и си казах майната му може да си въобразявам глупости. Все пак отидох при децата и Ж. И така до следващият път когато разхождайки малкото ни дете далеч от пейките на вътре в парка. Пак забелязах интереса и на двамата един към друг. Чашата преля когато един следобед излязохме заедно всички. Отидохме на въпросните пейки и М. Беше седнал на около 15 метра от нас на друга пейка. Жена ми го погледна и веднага разбра че той е там. Уж седна до мен на пейката и изведнъж се изправи и се обърна с лице към М. Погледът и беше неописуем гледаше го толкова страстно право в очите (а аз познавам този влюбчив поглед още от гаджета) и всичко това се случва пред мен. Наораво усетих от вътре как започва нещо да ми кипва но запазих ядът си скрит. Обърнах се внезапно назад и го видях как пак и се усмихваше но щом видя че се обърнах и веднага си завъртя главата в страни. Няколко пъти ги наблюдавах как флиртуват от разстояние. Накрая Ж. Седна в другата посока на една пейка която гледа точно срещу М. През цялото време докато играех с малкия я наблюдавах как си хапеше устните и си свиваше погледа съблазнително докато на М му капеха лигите докато я събличаше с поглед. Почувствах се отвратително че това се случва в мое присъствие накрая не издържах и вечерта я попитах защо флиртува с този човек и то в мое присъствие. И започна унищожителен скандал от нейна страна каза че съм луд и такива неща. Смея да твърдя че до сега всичко е било наред между нас винаги съм се грижел за нея във всеки един аспект. Сексуален, финансов, романтичен, гледам децата, помагам и в домакинството. Но този флирт в мое присъствие накърни много моето мъжко достойнство. Та нали ние мъжете си избираме най- хубавите жени (според всеки) за да са нашата гордост нашето рамо в радост и в беда. Всеки мъж има самочувствие и когато една жена покаже на друг мъж че го желае повече от своя собствен съответно накърнява неговото достойнство. Случвало ли се е на някой половинката му да флиртува пред него с друг човек от противоположния пол и ако да как се почувствахте? Тя ми се закле че винаги ми е била вярна и че не е флиртувала с въпросния господин вкрайна сметка забравих случката но вътрешно ме гризе егото :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 99c8f36063
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Аа споко, тя вече в ума си ти е изневерила 100 пъти. Вечер като си ляга, ти гарантирам, че не си мисли за теб.
Страшно унизително е да флиртува пред теб, аз липно сериозно бих се замислил с каква жена всъщност имам отношения.
Естевтвено, че ще ти каже, че няма нищо, ти какво очакваше? Попнеш ли да ги нападаш, тя започва да вика и да се изкарва жертвата, точно защото е виновна. На жена така сляпо не се доверявай, та дори и твойта.
Нищо чудно и да е опитала чуждото вече.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 36f7f170f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Последно жена ми флиртува с един негър пред мен и си размениха фейсбук! Така че случва се. Но не съм я хващал на калъп още.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 36abaff46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Заклела се била... Ти значи на очите си не вярваш, а на клетвите ѝ? Щом го е харесала е готова на всичко. ще те излъже и хиляда пъти без да ѝ мигне окото. Давайте детето на ясла и да върви да работи вместо да сваля мъже по пейките. И като се върне от работа вместо в градинката да почва домакинството, а ти разхождай детето. Дръж я по-изкъсо и я предупреди, че забележиш ли нещо подобно ще я зарежеш с децата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6946d9dea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Търси пеперудките и пожарите. Ти си и вече скучен, трябва и тръпката, животинското и алфата. Типичната българка. Трябва да я оставиш сама с двете деца, пък тя си хапе устните по пейките и да и текат лиги, колкото и душа иска. Но тогава ще излезнеш зъл.
Следи я изкъсо.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f350a89412
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Така може да се държи само непоглеждана жена. Незадоволена е. Шрави секс с нея всеки ден, а ако може и сутрин, и вечер. Не забравяй предиграта. Вместо да се държиш като лузър, действай.
Една Жена

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 012904bc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Само смотаните са верни... А ти си и вече омръзнал, ако сте повече от 9 години заедно. Тя не ти е лична собственост, ако иска, всеки ден ще ти слага рога с непознати, а ти няма и да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a765052609
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Така, както е обяснена ситуацията, изглежда умишлено да е подготвяла "свалка" която ти после да забележиш. С каква цел- не знам. Ти трябва да се сетиш с какво си провокирал да те пробва дали ще изревнуваш или да ти покаже колко лесно може да "свали" някой друг.
Скандала, който ти е спретнала след като си я "уличил" също ми изглежда преигран.
Тя съвсем открито след предварителната подготовка на така лесните мъже... е станала права пред теб, се е загледала в него пред теб (дано не си мислиш, че не е знаела, че ще забележиш) хапането на устни с присвити очи... цирка е бил за теб, не за него. Той само е бил "оръжието" с което те "шамаросала" леко или само ти е напомнила нуждите си...
Умният мъж ще се сети и реагира адекватно. Ти си реагирал водещ от егото си, за нея вероятно е ревност към любимата жена. Ако съм права, жена ти ти напомня, че освен домакиня и майка, е и жена с всички физически и емоционални нужди.
Не знам защо все мъже разни разсъждават (се опитват, почти винаги погрешно, естествено) вместо жената. И после се чудят какво, кога и как станало... ами явно им е трудно да разберат, че проектират собствените си мисли, нужди, комплекси т. н
Влезли сте в сивото ежедневие вероятно. Време е за малко романтика, пространство само за вас без детето поне по няколко часа в седмицата, страст, може би има нужда и от комплименти, които да и потвърдят, че още я харесваш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6946d9dea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   8, романтика и трябвало. Трябва и лошо държание. Да се освести. Да работи.
Човекът и помага, издържа, ама понеже и е скучен вече, зяпа безсрамно. Ако я зареже, ще ореве света как не я обичал и какво ще прави клета и сама.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b3769c3aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Авторе, извинявай, но постъпката ти никак не е разумна. Определено е първосигнална. Казвам ти го от личен опит! Трябвало е като ти е светнала червената лампа, да не предизвикваш подозрение. Имаш някакъв шанс и сега да се направиш на повярвал, но определено ще ти е по-трудно да разбереш истината, защото ще е по-предпазлива
А тя, истината, ти е изключително нужна в случая! Има голяма вероятност да грешиш!
Може да ти струва скъпо и много да съжаляваш! Но може и действително да "се е заплеснала" по този. До къде би стигнала? Вероятно би предпочел да
просто да спре. Ако можеше би трябвало вече да се е отрезвила, но май - не. Препоръчвам ти много дискретно наблюдаване. Как - начини много, ти си реши. Но на всяка цена ДИСКРЕТНО! Не вдигай никакви скандали. В твой ущръб са и нищо няма да постигнеш с тях (... най-вероятно). Като събереш повече конкретни доказателства, помисли добре как смяташ да продължиш. Всяка прибързана реакция ще ти донесе най-вероятно негативи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d6c067a9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Като си избирате жена основно според външен вид, а не според качествата, ще плащате цената. Оправяй се.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: de70fcaccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Най-големия номер на изпечените, а и не толкова изпечени лъжци е да обвинят човека който ги разкрива че си въобразява и има параноя. Защото знаят че в противен случай са напълно разкрити.

№8 такъв цирк не е необходим за да напомниш на някого че съществуваш, нито пък би постигнал какъвто и да е полезен ефект за връзката. Допълнително по реакцията ѝ е видно че лъже.

Авторе, лошото е че връзката ти на този етап няма спасение. Жена щом веднъж е тръгнала накриво няма спасение. Така че бих казал подготвяй изходна стратегия, да не останеш прецакан.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 36abaff46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   8 - ами ако я на мъжа ѝ му се прииска романтика, размазани погледи и бягство от сивото ежедневие и семейната скука? Ако вместо да се прибира в къщи , да ѝ помага , да си носи заплатата и да ги издържа тръгне да зяпа жени и да точи лиги? Че и да го прави най-нагло и просташки пред нея? Тогава с подгласничките ти тук ще опищите сайта колко е онеправдана горката женица и какво говедо е мъжа ѝ, нали? Тя дали е направила някакъв романтичен жест, дали е приготвила една вечеря на свещи, например или един уикенд без децата? Или жената трябва само да е потребител, да получава, а мъжът да е един провайдър?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 42634bc81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Н 9, голям "акъл" му сипа. Как по- бързо да си съсипе семейството и докара до развод нещата. "Лошо отношение" и трябвало...тъкмо, де! Ей така както нищо няма, да я бутна насила да търси по- добро отношение навън.
Типична женска проверка и "сръчкване" на мъжа си е цялата постановка.
Само той може да знае/се сети какво му е говорила, че и липсва и той не е обърнал внимание. А на жена с малко дете най- много и липсва време за нея и време за нея с любовника- тоест: съпругът любовник!!!
Като усети жената, че е забуксувала в "домакиня и майка" другите нужди в началото се надигат леко, минава през негодувание до отблъскване на този, който е редно да поема част и заедно да подновят емоционалната страна на отношенията си. Иначе секса дори става задължение, по задължение ще се върши като елементарно задължение "аре ръгай и ми се махай от главата" не се извинявам за грубия речник, защото е най- точно до това какво мислят и чувстват жените когато се случи така.
Вместо да подклаждаш проблеми, лошо отношение и подобни "похвати" типични за примат, щом не можеш да дадеш градивен, позитивен съвет, скрий се в пещерата си и трай! Достатъчно разбити семейства има поради липса на елементарна комуникация, също и заради "помощ" на кухи, примитивни кратуни.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3572048d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ужасно е. Същото ми ги причини скъпия ми съпруг. Всяка вечер взимаше детето от градина заедно с една майка и ходеха на пейките в парка, уж децата да си играят. Вярвах му че уж нашето дете не искало да се отдели от другото и затова оставали до към 19 ч. в парка. Докато една вечер отидох с него и видях как я гледа. Наглостта на въпросната стигна дотам да му звъни уикенда да си играят децата. През цялото време аз не можех да взимам сина ни от градина, защото работех до късно. Много, много ме нарани.
А ако флиртува скрито от теб, какво, по-леко ли ще ти стане? Така поне я виждаш що за човек е.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ad491fe8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Извинявай ама това е много долно. Освен ако иска да те дразни така с цел за завършване на кавга и пак не е оправдано. Майка съм с малко дете и съм срещала подобни майки по площадките, които открито хвърлят белтъци по чужди мъже и ре толкова.... Как да кажа, видно, странно и все отнякъде се появява техния мъж, абсолютно нарочно го правят според мен с идеята да покажат на мъжете си, че ето друг ги желае и иска, флирта са започнали самите жени, но като дойде мъжа им това не го вижда.. ... Ето ти цяла тема си написал за това, това са отчаяни действия на отчаяна жена и го прави нарочно, за да видиш, да се дразниш и тя да се опива, че я ревнуваш.,.. Игнорирай

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 36abaff46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторе, като начало ѝ затвори кранчето. Давай ѝ половината от минимума за домашни разходи, другата да ги дава от парите за майчинство. Ако мрънка за пари- да тръгва на работа. Харчи за себе си- нови дрехи, фитнес, тенис, ако искаш, скъпи парфюми, косата- в скъп салон, телефона- заключен, задължително хубави обувки, закъсняване от работа, излизане сам. Не ѝ давай секс, покажи, че не ти пука. Интерес към други жени, разговори, които прекъсват, когато тя се появи. Ако имаш фейс- писане с часове. Подаръци, разходки- нанай. С нейните камъни по нейната глава. Усети ли, че имаш интерес към друга и че ти си желан, ще се стресне. Тя да се чувства под напрежение.
№ 8 е описала подробно начина.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6946d9dea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   15, така правят разглезените и презадоволени жени, които си и умират от скука. Трябва им драма, страдание, иначе не е весело.
Мъжът помага, издържа я, не я оставил на произвола на съдбата. Сигурно и я задоволява редовно.
Та жената няма нужда от романтика, а от освестяване, от студен душ. Ако се стигне до развод, не са много мъжете, които ще се избият да са с майка с две деца. Ще има да реве и да се тръшка, да хленчи колко е клета. Но вместо да се стегне, тя точи лиги по пейките. Защото някой много я глези и така му се качва на главата.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4d3ee8e3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Н 14, още един базиков примат... не прочете ли, че жената в момента е домакиня и майка на малко дете!!! Струва ти се, че малко прави и дава ли? Много ще е хубаво ако на мъжът и му се прище също романтика и насочи "размазани" погледи към нея. За това иде реч!
Но за да подновят тези "размазани" погледи се иска насочено внимание, лично време и пространство за тях си само, желание, честен поглед към общият им живот в момента- Е ли той просто двама, които живеят заедно и отглеждат едно дете, като от време на време задоволяват чисто физически нужди? ! Ако е така, е време за промяна!
Комфортното физическо удобство винаги преебава емоционалното!
Скрий се и ти! Престанете с вашите примитивни мозъци да се опитвате да рушите чужди семейства! За вас жената е даденост, едва ли не "домашен любимец" е, приемете, че не можете да разберете цивилизовани хора и пишете основно по теми тип "обичам мъжа си/жена си, но много искам да се отъркалям с колега/колежка/приятелят му/и/ свекъра/свекървата! Тези са на вашето ниво, там ръсете мозък на кило!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7ec41f9a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Зарязвай я. И за теб ще е по-добре и за децата

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 36abaff46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   20- Не ти дочетох писанието до края и няма да го удостоя с отговор. Само искам да разбера що е това БАЗИКОВ примат. И къде освен в главата ти съществува?

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5e90efcddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Н 22, щом не си разбрал веднъж написан кратък текст, на ниво именно за такива с ограничен ментален капацитет, предполагам за повече разяснение ще трябва и да го нарисувам. И пак не е сигурно, че ще схванеш... А на въпроса ти "къде" е, сериозно ли, чак толкова ли не ти достига...
Върви да питаш майка си или жена си (ако има такава) те ще ти помогнат да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: acfcb9be83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз съм на 31 и ми се е случвало, но и двамата бяхме на по 20. Ходим по сред бял ден по улицата, а тя се заглежда във всеки мъж и точи жадни погледи и се усмихва. Съответно си развалихме отношенията и спряхме да се виждаме. Но на мой чичо историята е по-ужасна. С първата си съпруга се раздели на едно почивка на море. Прибраха се по отделно. Той с колата, а жена му с автобуса. Историята наистина е брутална. Къде и как се е запознала със съответния мъж не е ясно. Но прибирайки се двамата привечер от плаж, тя казва, че вечерта иска да излезе с нейна позната, която е в същия курорт и че чичо ми не я знае коя е, защото те двете от години не са се срещали. Още тогава за него това прозвучава изключително странно. Тя се къпе, облича хубава рокля парфюмира се и излиза. За него всичко е необяснимо и се усъмнява, че тя нещо крие. Не тръгва да я следи, но излиза да се разхожда сам и естествено в малкото населено място я вижда изтипосала се на ясно видима от всякъде маса в ресторант с друг мъж на вечеря. Запазил е самообладание, помотал се е още малко и ги вижда как си тръгват хванати под ръка. Тогава ги настига и спира, жена му се разревава, другият мъж ни в клин ни в ръкав не знае какво да каже и така завърши първият му брак.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ad491fe8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   20, ти ли си човекът, който ще определя кои са базиковите примати и кои не. Не винаги флирта на даден човек от двойката или изневярата е свързан с това, че другият го е лишил от физическа, емоционална и всякаква подкрепа и обич. Доста пъти тези, на които се правят такива театрални постановки, каквато е била тази на жената на автора, са потърпевши от нарцистични, егоистични, самовлюбени натури. Що за човек си, дай да не делим на полове, ти пред своята половинка, не гадженце от 15-те ти години, да флиртуваш умишлено целящ другият да те види и по този начин унижавайки го, неговото достойнство и каквото щеш. Никой не руши семейства, автора пуска тема, в която който иска изказва мнение. Хайде и аз съм жена и имам женска солидарност, но ми писна и на мен от тези въртиопашки и откровено курвенски номера. Ти пред мъжът ти да се сваляш с друг - че каква ти е целта? Да сте в супер добри отношения? Да се изкараш много желана? Или?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2f8c9b8908
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   От поста ти лъха, че си мъж под чехъл. Допуснал си да ти се наложи тая жена, сега тя вече не те има за мъж, а за банкомат, детегледачка, и просто някой, който и помага да си отгледа децата, но не и за мъж. Тя няма уважение към теб. И грешката ти е била, че си и дал апсолютно всичко и тя ти е стъпила на главата вече. Пробвай да и дръпнеш калдърмите, и и кажи, че при втори подобен в случей отлита на вън, но без децата и ще има един път на две седмици право да ги вижда. Но един път уважение изгубиш ли от някого, шанса да си го върнеш е почти нулев. Все пак опитай , заради децата и да не си разбиваш семейството.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 14176a2005
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Това "базиков примат" ми звучи като нещо в стил Шелдън Купър с неговото "Базинга". Някаква заигравка с английската дума basic ли е - опит за побългаряване на същата? Или и нашият човек не знае какво значи това "базиков"? За "базов" сме чували, ама това явно е някакво ново животно с неуточнен джендър!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8320532ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторе, включи се да кажеш как се развива нещата при вас!
Вярвам, че може да послужи на други хора вашият опит, какво да правят или НЕ правят в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e5ae83c8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Н 27, интересно как се чудиш що е то "базиков" дали е побългаряване на чужда дума, и завъшваш с "джендър".
Само искаше да се включиш с нещо умно, пък не успя ли? !
Те това е "базиков" :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1c144786b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Номер 29, и проблемът ти с "джендърът" е в...? Може би реши, че критикувам употребата на чуждици, а всъщност ставаше дума за измисляне на думи, които ги няма нито в българския, нито в английския - това още си важи, защото "джендър" е реална макар и английска дума за разлика от другата.

Казано в стила на някои хора - те това е, скъпи посетители на сайта, "лузъровец в действие"! :D

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f665f60df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Мъжът ми е флиртувал пред мен с друга, момичето беше приятелйата на негов приятел. Тя му се сваляше пред нас уж на шега, гледаха се и такива работи. Не знам как съм запазила самообладание, до ден днешен съжалявам, че не я поставих оная на мястото и. Случвало се е и друг път, но той моят мъж е доста харесван, всички жени се захласват по него и на него му харесва това внимание. Надявам се да не се повтори ситуацията в бъдеще. Иначе на жена ти наистина може да и липсва твоето внимание и да е изсценирала това за да те накара да я ревнуваш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 99d8ac4a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Разведете си, не си длъжен да търпиш това. Или си хвани любовница, да сте квит.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 99d8ac4a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ами или жена ти е като животно и се поддава на инстинктите си, или го е направила нарочно за да те подразни, т. е. вместо да говори директно какво й липсва предпочита да играе игрички като някоя тинейджърка. И при двете положение жалко, че си си я избрал такава. А и щом те лъже, че не е флиртувала наистина най-добре е да си потърсиш друга. Търси си щастието, един ден децата ти ще те разберат.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9ffcd38243
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Н 30, сладур, може би не знаеш, но по света се говорят около 7000 езика.
Или приемаме за чужд допустим само английски? Ако е така, ама много сори, наистина.
Джендър-ът и базик-ов, откри приликите или разликите, както искаш.
Найс ден ;)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5fea19fbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Прави секс с жена си редовно. Да имаш дете и да работиш, не означава, че си мъж мечта. Трябва да й обръщаш внимание като жена, да има ласки, да има секс. Последният секс кога беше, когато я оплоди с детето ли? Не търся отговор на въпроса, ти си отговори сам дали на млада жена и е достатъчен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bd1e4386d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Е, защо си мислите, че във всеки брак все е идеално, мъжа я издържа, помагал и и такива.
Много жени сами се справят в живота.
Аз на мъжа ми като му се оплача от нещо си знае неговата, че всичко е наред, но от неговата страна и на един като му е удобно така, си мисли, че другият е наред.
Като кажа, че не ми обръща внимание, о нямало такова нещо.
Та може и жената да е в няква роля.
Нека види, че и други мъже я искат.
Пък мъжа не е сам.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a40eb25aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   34, някой да те е спрял да ползваш думи от нигерийския език покрай родните, полиглоте наш? Можеш да ни радваш и с лафове на урду, индонезийски или корейски! Но се придържай към оригиналните думи, а не си измисляй нови!

Трудно ли е да го прочетеш, докато ти го пиша вече няколко пъти? Мислех, че поне можеш да четеш! Ако и на това трябва да се учим... май "базиковите" ти фетиши са най-малкия проблем!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0a6be07d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   37, чак на толкова ниско ниво не мога да те стигна. Няма и да опитвам.
Приятно прекарване там!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: de70fcaccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Прави впечатление че доста коментари наизуст си измислят някакви проблеми в брака на автора при положение че описва напълно обратното. Ако автора пренебрегваше съпругата си, едва ли би се опитвал да я изненада прибирайки се по-рано.

Дори да има проблеми за жената, тя трябва да ги реши със съпруа си - човека който по-подразбиране ѝ е най-близък. Не вместо да почне да точи лиги по други мъже. Дори да беше опит за провокация, не е това начина. Вие така ли решавате проблемите в браковете си драги коментиращи? Да ви имам акъла.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ca3bda5538
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   39, личи си, че си мъж и не познаваш добре женската психика

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: df5936b79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   По принцип, жена ти държала ли се е спрямо други хора така безцеременно? И вдигала ли е такива преиграни скандали?

Поведението на човек е крайно еднакво по принцип. Човек много трудно и много бавено се променя. Т. е. това, което се е случило или е типичното й поведение в определени ситуации или не е. Ако не е, значи и проблемът зад всичко това е много нетипичен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker