Бръснене на триъгълника за първи път- няма кого да питам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бръснене на триъгълника за първи път- няма кого да питам!
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 3655 пъти
Здравейте! Момиче на 20г съм. В живота си винаги съм била аутсайдер и без много приятели. Нямам близки приятелки, които спокойно да попитам, нито майка на която и пука. Затова питам вас тук. Как да се справя и какви съвети може да ми дадете за бръсненето там долу? Появи се човек в живота ми, с когото от известно време сме заедно и може да започна да водя сексуален живот, но не знам почти нищо :/ четох доста разопосочни неща, затова залагам на мненията и опита тук.
Може би е добре да спомена, че имам страшно чувствителна кожа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 653e87b093
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Няма какво толкова да се чудиш! Със или без окосмяване ако момчето те харесва това няма да го спре. Иначе какво има да му мислиш толкова взимаш една дамска самобръсначка и действаш, можеш с епилатор също има и кола маска при козметиците. А ако не искаш да се бръснеш или да ходиш при козметик вземаш една ножичка и намаляш всичко до минимум и си ок така няма да ти е раздразнена и кожата. Спираш се на едното и действаш. Запомни едно мъж които те върне заради подобно нещо не е мъж! Поздрави!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c4349656ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Моита приятелка беше такаа. И ми предложи аз да отковарям за триъгълника им както на мен ми е приятно и желая. За сега се справям, един път седмичн ляга и я бръсна както желая аз. На малко триъгълниче горе високо. На ниво ластъка на бикините. Одоло абсолютно голо. Момче на 20г.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cbefdef080
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бръснеш се като на всички останали места по тялото, вземи си по-хубава самобръсначка. Най добре докато се къпеш така се махат най лесно. Космите по назад може да ти е по трудно, но ще се справиш, нищо сложно няма, не боли, внимаваш да не се разрани. След това постоянно трябва да го правиш за да не израстват пак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 40a141d271
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Като за начало разбери как би му харесало на твоя приятел да си.... със или без прическа, ако те харесва с прическа е по лесно за теб ако не е най лесно е да се обръснеш като за начало по внимателно, би било нормално а и със сигурност ще му хареса ако му предложиш да те обръсне той, по негов вкус и желания хем секса ще е по сладък после

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dbb45aabad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вземи си хубава самобръсначка - от дамските на жилет за чувствителна кожа. Първо се насапунисваш хубаво с интимен душ гел, мокриш самобръсначката и пробваш срещу косъма. Ако ти се раздразни кожата - бръснеш по косъма. Миеш още веднъж с душ гел. После мажеш с бебешко олио и си готова.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4aca2df443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Защо трябва да го правиш. След това ще ти излязат адски много пъпки след бръсненето. Ако момчето държи на теб, това няма да му е проблем. А и много мъже отдоло харестват храстче. Поговори на тази тема с него как той предпочита. Имай предвид че епилиращия крем не е за предпочитане, коламаската боли адски много, особено първите пъти. Не си заслужава.
Ж 38

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e2d5222e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ако бях нямаше да искам да махаш окосмението. Но нали много женчовци ще искат. Представи си да ги махнеш и аз да не разбера че си го направила защото да не те гледам космата а ти не знаеш че така съм искал. Ама споко твоя сиг е от масите дето искат всичко да е без косъм

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 407db136b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм мъж, но същата зона (над гениталиите) я бръсна също. Става бързо - с крем за бръснене, самобръсначка и после слагам малко афтършейв балсам без алкохол (какъвто ползвам и за лицето при бръснене, той е овлажняващ и успокояващ кожата). Така избягвам проблема с раздразнението на кожата.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a2c98014ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Моя съвет е да ходиш на кола маска. Хел ще ти се разредят, хем ще се налага по- рядко да ги махаш, или направо лазерна епилация

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2a9ccd4660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бръснеш се, както на всички останали места. Мокриш, сапунисваш и минаваш с бръснача. После може да сложиш и крем, за да не се раздразни кожата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 027aa12a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Бръснене с балсам за коса. Аз също съм с много чувствителна кожа и само балсам за коса ме спасява от последствия като суха кожа, пъпчици т. н. Балсама може да е най- обикновен.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 948b533df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Никой не ти е препоръчал най-безболезненото, най-бързото средство за махане на косми, а и ще си спестиш не само болка, но и пари(без балсами, пяна за бръснене, нови самобръсначки и лосиони за след бръснене)-просто си купуваш електрическа самобръсначка и готово. Вземаш си едни презареждащи се батерии, ако имаш такова зарядно за батерии, дори няма да ти се налага все нови за купуваш, като се изхабят.
В никакъв случай не ползвай епилатор-щом ти е чувствителна кожата. Епилатор за ръце и крака-няма никакъв проблем-ползвам си редовно. Но под мишници и по интимните части-препоръчвам ти да не пробваш с епилатор-два пъти преди години пробвах само под мишниците- и беше тотален кошмар, толкова кръв, все едно се бях рязала с нож, направо не го очаквах-после 10 дни поред се скъсах да мажа с крем Здраве-от хидратиращия, НЕ онзи мазния в синята кутийка, тотално ми се беше разранила кожата, неможех дори тениска да облека. Добре, че беше лято и ходих с широки потници, за да не се докосва плата до кожата ми. Не съм вярвала, че такова разраняване ще настане, добре че не останаха никакви белези. А на интимните части с епилатор-е, не-няма начин. За кола маска-не мисля, че ще ти е комфортно да се чекнеш там пред разни непознати и да те обезкосмяват. Направо се чудя на жените, които ходят на козметик да ги обезкосмява.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 99c3cd15ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз те съветвам да си направиш кола маска. Намери добър козметик с високо ниво на хигиена и да работи качествено, а ако те е страх от болката, изпий 1-2 аналгина 1час преди процедурата. И недей да пиеш кафе преди кола маската :D. А ако имаш по-добри финансови възможности, прави процедури с лазер. Аз не ти препоръчвам бръсненето, защото посл косъмчетата стават остри и доста боцкат, особено като се движиш. С кола маската правиш я веднъж и после пак след 1месец. Цената е около 15до 25лв. Лазера е по-скъп -мисля, че около 100лв е за 1 процедура, но има промоционални пакети, с които излиза по около 65лв, също и комбинирани за няколко зони. Започнеш ли с лазер, правиш около 10 процедури - и забравяш. Процедурите с лазер се правят на 45-60дни. Бръснеш между процедурите, но косъмчетата от лазера стават по-меки и не боцкат. :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 48c9db03cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   А аз като мъж да се обърка как да се бръсна, отдолу си имам космички, смисъл топките и отстрсни краката по 2, 3 пръста се бръсна в диаметър колкото е самообръсначката. Ако някой може да качи снимки да видя как да се правя още по добре.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7a2aa3b42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Никога не се бръсна на това място, само единствено на ражданията съпругът ми свърши тази работа. Той ме иска да съм естествена там отодоло и така си ходя. Тази американизация за нула номер подлуди хората. Едно време това нещо го е нямало.
Ж 38

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8b17dd49b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Бръсна се редовно от години и не е голяма философия. Първия път използвах ножица за да скъся космите и след това под душа с много пяна и самобръсначка, просто не бързаш за да не се порежеш. Сега го правя всяка седмица, а лятото на морето, когато съм с изрязан бански и по-често, примерно на 3 дни. Основното е това, пяна и остра самобръсначка, не ти препоръчвам да използваш такава с изтъпени ножчета, защото ще трябва да минаваш 2 пъти, а кожата там е много чувствителна. После се измиваш хубаво с интимен гел, изплакваш се добре, подсушаваш се с чиста кърпа без търкане, можеш леко да се намажеш с нежен крем и гледаш бельото ти да е от естествена материя (най-добре памук), после можеш да обуваш дантели и т. н., но в първите часове, докато кожата ти още е много чувствителна обуй памучно бельо. И това е, нищо сложно, само не бързаш и внимаваш да не се порежеш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3ed168a677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   А защо не се оставиш както си?
Моята приятелка съм и казал, че колкото е по- натурална долу, толкова повече бе възбужда...
М26

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 080ea3ab81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Жената се бръснеше навремето, но винаги е искала да си направи лазерна епилация, защото е с по-големи срамни устни и я беше страх да се бръсне. Е, направи я... примерно 2-3 години след като се оженихме. 10 години от тогава, чак сега тук-там започват да изникват някакви рехави косъмчета. Така, че лазерната епилация е изключително ефективна и ти я препоръчвам. Решаваш проблема с прически и пр. измишльотини генерално.
Има само един недостатък-скъпо е.
Противно на мненията и споделяния опит тук, аз през живота си жена, която да не е тотално избръсната или в много краен случай с някаква "прическа" там, не съм виждал и не съм бил с такава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 418fad5354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   По добре да си натурална. Мъж на 45

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ceb4d1c043
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   А защо е нужно да се бръснете на това място? Който те обича и държи на теб, ще си бъде с теб, каквато и да си отдоло. Естествена съм на това място, както и доста други жени.
Ж 39

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 418fad5354
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И аз търся и харесвам жени с косми. Уви рядко се срещат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4516dcecb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз навих моята да не се подстригва долу,
камо ли да се бръсне....
Много ми харесва и възбужда, да е натурално окосмена...
Сега я навивам и за подмишниците...
М36

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cb13fde218
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Повечето мъже не биха спали с необръсната. Не е естетично. Дори понякога е противно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b46fea9899
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Искам жената да е обръсната. Това все пак е лична хигиена, която е добре да се спазва :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0debf93554
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   И моята кожа е чувствителна и при бръснене и кола маска ми излизат адски много пъпчици, които сърбят и болят. Моето решение е тример - подстригвам се първи номер и си е супер!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 741514a1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Мъж съм и съм луд по космати путки. Ако има и около дупето малки меки косъмчета е адски възбуждащо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fbd126465a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Бръсна космите там долу с бръсначка... откакто бях на 15. Просто не ми харесваше да имам толкова много косми там долу, така че това беше личен избор. След това, когато пораснах, излизах с мъже и те казаха, че и тe искат да се обръсне, но никога не съм го правила заради предпочитанията на някакъв мъж в миналото (не ми е приятно някакъв смотаняк да ми казва да се бръсна), само за себе си. Когато правих секс за първи път, бях напълно избръсната там долу, понеже удоволствието е по-голямо... Понякога оставям космите да растат, защото кожата ми се дразни от твърде честото бръснене...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fbd126465a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   От 31 до 29 - И на мен ми излизат пъпки и за това гледам да не се бръсна често. Мъжете не бива да се месят като нямат вагини според мен...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c3721e4945
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Щото мъжете са женчовци искат да им е гладко. Аз виждам и арт в това как и къде са пораснали космите. Добре е от време на време да ги маха ама пък нон стоп да е гладка и да няма един косъм - това сте вие женчовци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker