Как да разкарам това разгонено момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да разкарам това разгонено момче
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1999 пъти
Здравейте, момиче на 19 съм. Ето я моята история.
Преди 1 седмица бяхме на купон в апартамента на една приятелка. Имаше и едно момче, което познавах горе долу и от преди. Той е на 18 и сега ще е 12 клас. Та като бяхме на този купон забелязах че той постоянно ме гледаше. Дойде при мен и почна да ме сваля. Не знам как стана, но от масата отидохме у стаята на приятелката ми и го направихме. Не трябваше да го правя но бях пила и не мислех. Съблякохме се и той почна да ме стимулира с пръсти, а после и с устни и аз стигнах бързо до оргазъм. После той ме накара да му духам и аз го направих. Пенисът му изглеждаше странно, целия беше с изпъкнали вени и някак протрит все едно не е на 18 годишно момче, а на 40 годишен мъж. Честно казано доста трудно го докарах до ерекция и даже не можа да свърши. Колкото и да му духах отначало му се надървяше и след това падаше. Накрая на мен ми стана тъпо и спрях, при което той се ядоса, но му казах, че няма смисъл щом не свършва а и ме заболя ченето вече. После си легнахме и през нощта той ме събуди и ми вика айде пак да пробваме, сега се възбудих и ще ме изпразниш бързо. Казах му че ми се спи, но той настояваше и накрая се съгласих. Пак започнах да му духам, но отново не можа да свърши и аз му казах че ми писна вече и той пак настояваше, все едно аз съм му секс играчка а не човек. На следващата сутрин си тръгнахме от приятелката ми. Едно от другите момичета от купона ми писа след това да не се занимавам с него, защото била чула, че той пуши марихуана и не е стока. Той обаче продължава да ми пише и ми казва, че иска да се видим насаме и постоянно ми прави намеци за секс. Как да се отърва от него като е толкова настоятелен. Беше грешка че спах с него и го направихме. Сега не мога да се откача от него. Моля ви дайте ми съвет, защото се чувствам ужасно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: c47d6d86eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Както го описваш ми звучи сякаш е хомосексуален, който се опитва да докаже на себе си че не е гей. Това че те е докарал до оргазъм не значи че му дължиш нещо, още по-малко пък да си му секс-играчка.

Ако се опитваш да поддържаш нормален разговор с него - няма да спре. Кажи му директно че нямаш желание да го виждаш или да правиш каквото и да било с него. В случай че продължава дори след като го отрежеш - просто спри да отговаряш или го блокирай.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3a1478ce9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Кажи му, че баща ти/брат/братовчед е видял чат от него и иска да се запознаят. Ще видиш как бързо ще изчезне.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9b6a478e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 1 от авторката. Не мисля, че е хомосексуален, защото има поне 2 бивши приятелки, за които аз лично знам. Разбрах, че с последната му приятелка са скъсали преди около 6 месеца и от тогава той е почнал да пуши много и в училище в междучасията постоянно е висял в тоалетните да си бие чекии и да гледа порно и дори се е опитвал да снима момичета в тоалетните. Постоянно секс му е в главата и се държи като 15 годишен хлапак. Според мен той е нещо като хиперсексуален.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 511d708aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Искам да те попитам, защо всички се оправдавате с алкохола? Момчето че е разгонено, разгонено е! Но ти също си разгонена, не по малко от него! Научи се, да поемаш отговорност за действията си! Постъпила си като леко момиче, и е нормално той да се отнася така с теб! Вината си е само твоя. А какво да направиш, просто му кажи, че си имаш приятел, или че просто не изпитваш нищо към него, ако е опасен иди в полицията. И следващия път, пак пий алкохол... кой знае с кой ще се окажеш в леглото.

Ж25

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 01f94029dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Постъпила е правилно, така трябва. Редно е младите да го правят. Иначе са тотално изтрещели и сбъркани. Тия дето се опознават по пейките с месеци, са за Курило. И номер едно е доооста зле.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c47d6d86eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №8 стига глупости, не виждаш ли че момчето не може да го вдигне като хората с момиче. Авторката не е длъжна да му търпи смешните опити да се прави на нормален. В една съседна тема също някакъв гей използва приятелката си за параван.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c47d6d86eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До авторката от №1 - това че преследва момичета толкова очевидно не е нормално, дори да е хиперсексуален. Всъщност поведението му звучи като нарочно демонстративно, за да не остави съмнение у приятелите си че не е гей.

Ако си близка с някоя от бившите му поговори с тях дали не е имал проблеми с ерекцията още отпреди. Ако си търси параван, това лесно обяснява защо е имал приятелки. Според теб какви са причините да скъсат обаче?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 650dc17150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10, причините двама души да скъсат са много. Авторката казва, че момчето постоянно си бие чикии и гледа порно. Според мен заради многото чикии вените на пениса му са изпъкнали, а от многото порно му се е промил мозъка и затова не може да свърши, дори с момиче. И преди съм чувал такива истории как някои момчета прекаляват с порното и после не им се вдига. Така че според мен момчето не е гей, а просто порното му е промило мозъка до такава степен, че да не може да свършва вече.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 650dc17150
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз съм номер 11. Пропуснах нещо. Авторката е написала и че момчето пуши марихуана. Доколкото знам наркотиците често водят до импотентност. Най-вероятно освен порното и чекиите, марихуаната също е допринесла за краткотрайната му ерекция и невъзможността да се изпразни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ea0a900122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Просто спираш да го отразяваш и толкоз... А е нормално да продължава да те търси, щом още на първия купон сте си легнали заедно... ;)

Иска поне и да те изчука!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1f1d845df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма как да те свалят за 5 минути и направо в стаята, пък после да не те мислят за секс играчка? ! Самочувствие, достоинство? ! За 5 минути и вече някой непознат ти бърка по дупките.... Поведението му отчасти е разбираемо. Иначе просто постъпи правилно и му кажи да ти се махне от главата защото... явно не ти харесва и е нахален. Толкова е просто всъшност..
М30г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker