Баща му говори лошо за мен, а той не ме защитава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121459)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18592)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Баща му говори лошо за мен, а той не ме защитава
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1206 пъти
Здравейте,
Наскоро преглеждах съобщенията в телефона на гаджето ми. Открих чатове с баща му, в които той (бащата на приятеля ми) говори за мен с обидни квалификации, доста редовно.
Настройва го срещу мене, че аз съм възможната причина за проблем в работата му, а аз бях единствения човек, който го подкрепи тогава.
Баща му е най - близкия му човек и той взима акъл от него и се съветва с него за всичко, очевидно е грешно. За мен не е проблем какво говори баща му, а това, че синът му не му прави забележка и допуска той да обижда човека, когото обича. Поне така казва.
Самият той искаше да ме запознае с него много, казваше, че той е свестен човек и изцяло подкрепя връзката ни.. Нормално ли е това? Да слушаш как някой обижда приятелката ти и да го толерираш!? След като твърдиш че я обичаш толкова много!? Аз съм потресена от помията, която прочетох за себе си и съм готова да се разделя с него заради това. Вие как бихте постъпили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8184bb963c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Разбира се, че не е нормално. Същото е и с приятеля ми и майка му. Тя си позволи обидни подмятания по мой адрес пред мен и него, а той си замълча. Вбесих се.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cb75a6d6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Аз не обичам да намеквам заобиколно, абсурд е да изчакам да видя дали пък времето и т. н Бих поставила въпроса съвсем открито и директно. Разбира се ще трябва да кажеш, че си видяла чатовете.
Но искай отговори и раз/решение на проблема сега! Ако ще те поставя в подобна позиция, ако не може да сложи граница на баща си докъде може и къде не позволява... да, по- добре да се разделяте. После ще е така с всичко останало. Нерешени проблеми, безотговорност, заобикаляне на важни неща, да се прави на "ударен" само да не му се налага да взема решения и решава проблеми.
Ето ти един от важните тестове да разбереш с какъв човек си.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 186c471c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Защо му четеш чатовете?!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 77bb7aaaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Наскоро преглеждах съобшенията на приятеля ми, дотука ми стига да си направя изовидите.
Баща му е прав, като се ровиш толко, си намерила това, което търсиш. После още преглеждай съобщенията.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 49fd0bf182
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много неприятно положение. Бащата те ревнува от сина си, или ревнува синът си от теб. Другият вариант е да е женомразец или да е дълбоко нещастен в личния си живот. Което не го оправдава. Съответно твоят мъж въобще не се усеща, предполагам, че знае, че е неправилно, но не е свикнал да опонира на баща си, който е хипер автторитет в очите му. Бащата е властен, лицемерен и токсичен. Какви са полезните ходове - като ще е гарга, да е рошава. Каниш го на вечеря и го питаш директно пред мъжа ти какво има против теб, кажи, че усещаш лошо отношение. Кажи, че искаш искреност. Ако той ти хвърли някакви неллепи обвинения, обесняваш спокойно каква е реалността. Така тримата ще обсъдите ситуацията и нещата ще ескалират, в следствие на което или мъжът ти ще се осъзнае или ще се разделите. Но поне директният сблъсък ще ти помогне да прекъснеш цялото това нещо от раз.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: acb2aac55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моят свекър е такъв. Още от първия ден на запознанството ни беше намусен. Не е одобрявал приятелките на сина си никога, с изключение на една, която е била тип чалга кифла и въртиопашка (явно се е надявал, че ще пусне и на него). Е, моят външен вид определено е по-скромен и най-вече заради това тръгнаха проблемите. А и като характер не съм това, което той иска - отракана и амбициозна. Колкото и да е странно, понякога тези неща се явяват препъни камък (макар че любимият би трябвало да те харесва, а не родителите му, е да де, ама не! ). Животът понякога е доста несправедлив и не е чудно да се окаже, че при теб всичко да си е наред, просто баща му да има някакви по-нестандартни изисквания, които да вгорчат живота ви като двойка. Аз лично с баща му вече не поддържам никакви отношения след години психически тормоз, но тези връзки са доста трудни. Моят съвет е, ако нямаш стоманена психика и си по-лабилна, най-добре си спести всички простотии, които биха могли да се случат за в бъдеще и изчезвай от хоризонта на тия хора. Дори и да те обича и защитава, мъжът ти ще е поставен цял живот в позицията между чука и наковалнята. Все пак той му е родител, а малко мъже имат смелостта да се опълчат срещу родителското тяло, когато е нужно. По-добре е да не си тровиш нервите и да се ориентираш натам, където те приемат. Ти си знаеш най-добре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a5046f478e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ако приятелят ти само мълчи и не е потвърждавал, че ти отговаряш на описанието от въпросните квалификации и епитети, то ввроятно вече има опит с поведението на баща си и знае, че ако те защитава, баща му още повече ще бълва огън и жупел, затова мълчи.
Имах такава свекърва, освен обиждаща, поковаваща, беше и интригантка и когато мъжът ми, тогава все още мой приятел ме защити, избълва такава помия и му вдигна такъв лют скандал, че с разтреперани ръце отключих вратата и изтичах по стълбите, а след мен и бъдещият ми съпруг. Бяха 6 месеца ад, а накрая инале желание да отмени сватбата ни, за която вече бяхме раздали покани за месец септември, под предлог, че българите само през септември трябвало да се женят. И след брака плюеше срещу мен и съвсем полудя, когато родих първото ни дете. Мъжът ми реши, че това вече не се търпи, звънеше му всеки ден и искаше той да се разведе с мен, затова каза, че няма да й покаже детето и прекрати всякакви отношения с нея. Господ я прибра, когато детето ни беше на 2 години, така и не го видя, нито пък следващото.
Някои хора в злобата и нещастието си желаят да направят всички около себе си нещастни, но когато очернят неоснователно някого, истината винаги излиза наяве.
Ако смяташ, че това е твоят човек, не се отказвай.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7b314d63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разлика във възрастта, възпитанието, морала и етиката. От тук идват проблемите. Родителите са изградени личности със своите характери. Те винаги мислят доброто за детето си. Но дали партньорите се виждат отстрани, едва ли. Болшинството деца са израснали и възпитани от тези същите родители, живяли са много по дълго с тях, отколкото с партньора си, няма как детето да не обича родителят си.
Днес жените, приятелките, гаджетата, се опитват да превъзпитат партньорите си, че светът се върти само около тях. Те са единствените. Няма родители, роднини, той трябва да живее единствено за тях.
Но не забравяйте, че Вие също ще станете възрастни, може да паднете точно на ръцете на собствените си деца и как ще ги гледат в очите???

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99b03ae67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката освен, че чете чужди чатове, което е много дразнещо, дори другите естрогенки тук могат да потвърдят, не е казала кои са другите отвратителни работи за които я набеждава баща му. А може даже да са истина. Кой знае? Може и пичът да е съгласен с баща си, след като е прекатал достатъчно време с авторката. За кое ТРЯБВА да те защитава? За да ти ползва вагината ли? Авторке остави човека на мира и си намери някой като теб. Щом си толкова идеална.

Нищо не знаем за авторката, обаче тук жените са като стадо гъски...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 25d257b73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Лично аз нямам никаква причина да защитавам “гаджето ми”, след като нито съм женен за нея, нито ми е съпруга. Утре - други ден ще ме заебе и аз напразно ще съм се сдърпал с баща ми само заради няква пръдла. Не говоря конкретно за теб, говоря като цяло за тия пикли, които очакват приятелят им да се бие и да се кара с хората заради тях. Паплач.

Гаро

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea18899668
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Добре, че си погледнала чатовете. Така си се предпазила от бъдещи проблеми. Място при такива хора нямаш. Ще ти зачернят живота.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b1e876fec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   10, с това отношение и тя няма никакви причини да не спи с други мъже, след като ниъо си женен за нея, нито ти е съпруга.
Напротив, утре може да я заебеш, така че защо да не използва времето и ресурсите си да си намери по-готин мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6f8e8d08ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Случвало ми се е абсолютно същото, само че с майката и бабата на приятеля ми. Доста сериозно си поговорих с него и му обясних, че ако не оправи нещата, ще се разделя с него, не бих търпяла подобно нещо. Оправи нещата като не се чуваше и говореше с тях над една година. Дъртите винаги скланят глава рано или късно при такова положение. ;) Ама и аз си бях права де. После ми се извиняваха няколко пъти.
Ж23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker