Криза на сексуалната ориентация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Криза на сексуалната ориентация
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1293 пъти
Здравейте, мъж на 26 години съм.
Миналата седмица ми се случи докато бях на вечеря с едно много красиво момиче, отсреща седна видно хомосексуален мъж. Нещо вътре в мен ме привличаше да го зяпам, не ми харесваше визуално, но чувството беше много странно, сякаш ме привличаше, че знам че е гей. След което на следващия ден видях, двама открити хомосексуалисти, които също ми бяха любопитни, но в същото време ми изглеждаха, крайно противни. След което вечерта сънувах единият от тях, които искаше да ме съблазни, но аз му отказах. На следващата вечер сънувах че каня певецът Галин и го запознавам с родителите си на някаква семейна сбирка. Тълкувам тези сънища като някакво потиснато желание.
През целия си живот съм излизал с много жени, привлечен съм към жени, имам сексуални и романтични фантазии с жени, но сега тези случки ме карат да се чувствам кофти. Мисълта да пробвам с мъж ме погнусява леко. Винаги съм си падал по извратения секс, възможно ли е това да е просто сексуална фантазия, тъй като се проявява само към обезателно открити хомосексуалисти, които имат женски маниери.

Тъй като това не е тема, която мога да обсъдя с приятели или роднини, тъй като веднага ще бъде казано, че съм гей, без дори и да е доказано търся и вашето мнение.
Възможно ли е да съм би сексуален, или просто съм крайно извратен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2982d3b11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Минаваш и към другия пол, брат, късмет с любовта...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d0cce527f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Фантазиите не винаги имат нещо общо с реалността, така че е рано да се правят заключения. По принцип, ако нещо те възбужда, не е заадължително да ти донесе удоволствие на практика. Реши дали би искал да опиташ и експериментирай малко, няма нищо страшно - сексуалността не е черно-бяла, това или онова, колкото и повечето хора да го отричат (особено мъжете). Ако срещнеш някой, който осезаемо да те привилича, не го мисли толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fd788ad14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Правилно са го казали преди мен. Не значи че едно нещо като си го представяш и те възбужда в главата ти на живо също ще е така. Аз преди време си представях как готини мадами акат върху мен - на гърдите ми, в устата ми, как се мажа с фекалиите им и се надървях страшно много. Гледах и такива клипчета и мастурбирах. Обаче един ден правих анален секс с една мадама, която явно не си беше направила клизма и както се сещате лайното и тръгна да излиза. Оная ми работа беше кафява и я извадих, а онуй се подаде от дупката и аха да падне го хванах с ръка и го джаснах в тоалетната. И тъй омазан с кафяво ме хвана толкова гнус че повече не съм си представял подобно нещо. Така че докато не пробваш няма как да разбереш дали ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 88d5d6e9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте, обикновено хората до около 35 36 годиншна възраст би трябвало да разберат всичко относно тяхната сексуална ориентация, какво им допада и какво не. Хората сме проектирани по природа да пробваме и да опитваме. Възможно е и да е нещо подтиснато на подсъзнателно ниво както ти сам си го написал. Защо не опиташ? Дори и да преспи няколко пъти с мъж, това категорично не те прави гей. Може да е просто фаза, да искаш да опиташ нещо ново, може да си видял нещо в тези хора, което търсиш. Но, за давай си въпроси. Може дори да не е толкова желание за секс с мъж, а просто вид любопитство, което хората имат поради развратния свят в който живеем.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 31d6f53308
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сънуваш щото мислиш за тва и се притесняваш. Нищо ти няма, не се минава ба другия бряг, секс. ориентация е закодирана в мозъка и не се променя от нищо.
Все пак да си сигурен, пусни си гей порно, ако ти се вири кура на него, значи си гей. Ако ли не, просто спри да мислиш за педали, щото няма за какво да се притесняваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker